Kom änglar!

Ojoj vilken dag m ina damer och herrar XD This is crazy!!
Så nu vet ni det! Härligt..
Jag sitter och tittar på Miss secret agent 2... (stavning?) med tanke på att jag ska upp klockan 8 i morgon känns det här inte roligt. Jag är död redan, eftersom jag inte fått så fasligt mkt sömmn, och så ska jag gå upp piss tidigt i morrn med. ite okej. men jag har ett par saker som måste fixas.. så. what to do liksom.. jaaaaaa. nu känner jag att det börjar bl en hel del svammel svammel. ihhh. men det är okej.. vet ni vad. många i min omgivning har förändrats en del.. vissa till de bättre och andra till de sämre.. så kan de ju vara,,, undra om jag också har förändrats i folks ögon..., undra om de då är till de bättre eller inte!! ihhhh. jag tycker själv att jag har förändrats faktiskt.. till de bättre. eller lite i alla fall. vissa delar.

Åhhhh på måndag ska jag ringa min gammla skola och fråga om dom inte vill att jag ska komma och prata lite om min skola till alla små 93.or :D igentligen hatar jag hela stället och hoppas av hela mitt hjärta att ingen av dom söker in,, men de vore som en kul grej. och i så fall ska Hanå följa med mig :D MYYYYYS! så mina vänner nu vet ni vad som händer just nu i livet!

En liten samanfattning på detta:

tv
trött
svammel
förändringar- bra vs dåliga
gammla skolan
gillar dom inte
hanå!


"sådär kan du ju inte se ut! det där är ju värsta bitchlooken ju!!"
*Katrin as garvar*
*jag dör*


playing cool, it gives you the hottest chicks!!

Jag är inte en duktig människa många gånger,,, jag kan tillexempel inte komentera Pål´s blogg... så pål detta är till dig sötis:
gummsan.. det finns inga ord att beskriva hur underbar du är!!! så jag tänker inte äns försöka:P men jag hoppas att du vet att jag älskar dig i massor!! och att du aldrig kommer att bli av med mig :D jag är som ett gammalt kola papper som har klistrat sig fast under din sko ^^ jag kommer alltid att finnas där :D ja det kanske inte var den bästa beskrivningen men jag tror att du fattar poängen :D<3333

som ni läser är jag inte heller så duktig på att förklara saker och ting! men så kan de ju vara. man kan inte var bäst på allt, de duger om man äger på de mesta precis som jag gör (A)
ihh.... Knut och jag var värsta modekillers igår.... men men.. tajming är inte heller nått jag regerar på! Hur som helst så har jag nu städat mitt hus.... sånt är ju inte kul någonstans -.-

nu har jag bara rummet kvar.... den mest totala katastrof zonen i huset måste jag tyvär erkänna! vet ni vad!! i morgon kommer dom kl typ 12 till oss. :O GALET TIDIGT! i alla fall med tanke på min tidagare natt.... -.- jaja,, jag är värsta kämpen så de är väl bara att bita ihop. eller "man up" som en viss person skulle säga :P

jag sitter och vänta på att ta emot vloggen från igår... om den inte är för random och wierd så kanske jag lägger upp den här så får ni er ett gott skratt i alla fall XD men sen kommer vi till den tekniska delen igen,, så det är störst troligt att den aldrig kommer så långt till att publiseras!! jaja.. så är de i alla fall...

eh ja några bilder från i går kanske? sen vill jag äta för nu är jag, hör och häpna, hungrig!



lördagen är dagn

Nu sitter jag hemma i mitt lilla röda hus igen. Bänkad i soffan,, suprise. I går var en fett härlig kväll faktiskt! som vi garva, grät och dansade!! ^^
härliga tider... mmm.
dagens planer är att städa... massor. i morgon kommer pappa, bodil, farmor och farfar! så städning känns som ettkraftigt måste. Ja..

På tunnelbanan från solna så går det på en liten nisse som bestämer sig för att plinka på ett instrument.. i min värld var inte det så uppskattat kanske.. men men... man kan ju inte styra alla andra!!
mjes...

ja ni de känns som att jag inte har nått att berätta.. så jag återkommer med bilder lite senare ^^


"annars kan ju ni ligga med varandra på trottoaren!!" XD

pjuscha.... mår illa... inte okej.
i morgon blir det skolan... prov i historian...  det är ju inte så kul.
efter skolan ska jag försöka hinna med lite shopping innan jag möter upp söta lilla pål efter hennes spännande kväll och så ska vi dra vidare till slampis... fett med fett najs...
sen på lördag så kommer min söta pappa och bodil :D
så sover dom hos mig tills på söndag :D det är kul!!

ihh detta blir bra tror jag..
för övrigt har jag insett hur instängd jag är på helgerna nu fram till den 14 mars!!
Helt otrolig!! Jag satt och skulle planera in att träffa den sötaste vännen jag har, som jag inte träffat sen i sommras!!
helgen som kommer nu är jag upptagen, 7/2 ska jag på dop, 14/2 är de alla♥dag, 21/2 den helgen fyller jag år, 28/2 sportlov, 7/3 kusinen fyller år, 14/3 DET blev datumet jag har tid att träffa Elin!
Kan ni fatta vad stört hela grejjen är?!?!?

jag dööööör,,, de var de som var en av faktorerna till mitt lilla ehh jaa.. skit samma!!

eh ja.. nu tittar jag på Samatha,, det är första avsnittet igen,, som jag har sett. men i alla fall.. kul är det!
Sen blir det boken "flickan från ovan" och somna och sova gott hela natten!! jag kan ju hoppas i alla fall!!


sommar på ett klick

Nu vill jag ha sommar,, det är som satans tråkigt att det storsnöar ute..
Men what to do liksom,.,
Jag vill bli lite inspirerad nu så jag klickade mig in på H&M´s söta lilla hemsida..
Såhär ska jag gå klädd i sommar i alla fall:


På stranden vill jag ha någon av dessa!




Yohanna och Hanå ett litet tipps till er eftersom ni har sånna problem med flippisar ^^
Dessa från H&M är sånna som är najs :D

mammi<3

Tack gode gud (trotts att han inte finns) för mammor ibland altså..
Jag hade åter igen en panik attack.. Ringer mammai tårar, kul för henne borta i Holland, hon sitter på jobbet, loggar av på en gång och rusade hem så att vi kunde prata ostört.. Hennes röst lungnar mig.. Vi pratar hela vägen hem.. Jag lyckas få luft mellan mina hysterisa snyftningar. Hon distraherar mig genom att prata om vad hon har på sig, om hon hittat några nya kläder och så... Det känndes bättre!!

Sen övertalade hon mig att laga mat.. Så nu sitter jag i köket och pratar med henne samtidigt som jag kokar potatis.. Blev konstigt sugen på beaneasås så jag ska göra massa med sås ^^ sen blir de köttbullar också..

Tror att detta ska bli gott. kanske..

Det får i alla fall bli en tidig kväll idag, och så hoppas jag att "vakna med the voice" har en bra gäst i morgon,, för i morse var det han "sex olle" han är ju inte kul någonstans måste jag ju säga!!

Ifall ni nu inte vet vem Olle är så slänger jag in en bild!! Eftersom jag gillar Josefin så tog jag en bild som hon var med på^^

its the absence of you

åhnej
nu smyger sig ångesten på
jag har undvikit detta i ett par veckor
jag känner hur det kommer smygande när man ska klä på sig
så fort man äter något dyker tanken upp
nu sitter jag i soffan,, äter... då kommer ångesten... tårarna...
jag känner att jag inte vill äta.. tvingar mig själv att må illa..

jag tänkte laga mat nu... men jag ångrade mig ganska snabbt. . .

Chokherandhe

Hej folket.. Idag vaknade jag alldeles försent.. Var trött.. åhh så trött.. haha XD
Jag stöte på min Tarsan på tåget så de var ju najs.. vi missade bussen och gick till nästa busshållsplats..
men vi missade den med, så vi var typ 7 minuter sena.... opppsii.
Första lektionen var matte... såå tråkigt känner jag!!
men gjorde mitt bästa... Daniel våran lärare slängde ut halva klassen för att dom snackade så mycket!!
Lunch.. Eh ja..=guldfisk moment känndes de som... if you know what I mean.. hehe förmodligen inte XD
Sen var de fettmedfettfett engelska... -sheiiit vad jag störde mig på allla... synd att jag inte var så himla diskret!!
men what to do liksom...

Sen blev de hemgång... Über söööt snubbe på bussen!! Gosch... Tänk om man bara kunde gå fram och prata med random folk sådär utan att vara wierd!!
men men.. Nu sitter jag hemma och ska baka lite tror jag... mumms... puss och kram älsklingsbarn!

Jag hoppar från en hög höjd och landar i ett hav....

PBKT

Jag åker till skolan i morgon.. Jag blir så irriterad när man bestämmer saker, men att saker alldrig blir av :O jobbigt tyckker jag...men men.. jag skulle följa med för att få träffa Maria.. Men eftersom att det finns en sak som kallas PBKT så åker jag till skolan i alla fall!! Allt för min lilla Hanna såklart! Nu har jag duchat och gjort mig klar.. nu blir det sängen!! pusssssss


Jenu

Igentligen hatar jag när man börjar inläggen med Hej tror jag... Ja det känns så muppit nivet! Trååk.., Jaja skit samma... Idag har jag fikat två gånger.. Det var mysigt,, Båda gångerna faktiskt! Jag passade också på att shoppa lite^^ Ja ni såg ju spännena kanske, och så får ni se senare på nått foto vad jag köpte mer :D kommer og met ett litet foto i kväll tror jag.. kanske om jag är snäll.. just nu är klockan 21:20.. Jag har fett med beslutångest.. Ska jag gå till skolan i morgon, eller chilla med Kusinvitamin och moster? Jag vill träffa folket, men jag vill ju också träffa familjen.. hmm... blir i alla fall inga skridskor eftersom Maria var sjuk,, så de kanske blir museum eller så,, ja vi får se vad vi hittar på. hur som hellst..
 
Harmy är sööt, bara så alla vet. Hon och jag är föräldrar till våra föräldrar XD japp vi är lite konstiga men de gör inget!!
Hannå vet min secret ^^ Hon säger att jag är hennes "stålmannen" och att hon är Lois eller vad bruden nu heter XD oj så jag garvade ^^ Vi satt och gjorde massa fina grimaser till varandra under provet.. jaa de var roligt! Det var kul helt enkelt!

Kan ni fatta att det är 6:e dagen jag missar att lämmna in ett psykologi papper?!?! galet!! nejdu.... få på mig....

em ja,, vad mer kan jag tala om... hmmme... gjort om utseendet ser du... ja... juste.. vi fick träffa våran nya svenska lärare idag.. hon roppade upp oss som man brukar nivet.. så sa hon bara pang på sådär väldigt plötsligt "berätta nått om dig, nått du gillar att göra" Great åter igen så suger det att vara högst upp på klasslistan!!!!! Jag han ju inte precis tänka sådär fort,, kom inte på nått fiffigt på rak arm... Vad gillar jag igentligen att göra?!?!? Det fick bli psykologi, vilket jag nu i efterhand är väldigt nöjd med, eftersom att det får mig att verka seriös framför lärarna.. jaa det är en bra taktik.. Fast jag tänker ju fan inte bli någon jävla *Anonym* och smöra på med en massa ursäkter precis.. tvi på det!

Pluggisch kuppen är på G!! Jag fick MVG på engelska bokrecensionen! Goodi for me right!!

Tisdagstråkisch



Dessa köpptes idag :D älskar dom



Haha en halv tråkig liten bildisch på mig! (ääääh titta mina mongo ögon^^)

måndag,,kväll

okej,,,,
idag är första dagen på länge som jag verkligen känner att jag inte vill skriva något på bloggen... jag känner att det är totalt onödigt och tråkigt.. har såå mkt annat som måste göras.. nej nu blir det boken tills man somnar.. vilket jag känner på mig kommer ske snart..
åhh typiskt att man måste skriva på bloggen att man inte orkar skriva på bloggen??! nu hade jag tex kunnat skriva om min dag istället!! men så var inte fallet!!
mupp.. ja
Bitch..JA
DÖD...jA

nej..inte tänker jag bjussa på en bild heller. nej, så går de,,,,, när man inte komenterar och sprider rycktet om min fina bloggisch-.-

ihh ja det är istället för alla hjärtan antar jag^^

hej alla snygga jävlar!!
Sitter nu hemma i min egna lilla värld och drömmer mig bort! Hon som hatar att läsa nivet har bliviy galet besatt och så. läser läser och läser. Oh my vad Jenny penny svammlar.. men nu är det så att jag får de eftersom att jag är galet söööt-.. säger vissa i alla fall---- vet inte riktigt hur dagen är... lite så är de... mjeeeeeeeeees.
Pappa och Bodil körde in oss till norrtälje, därifrån så tod vi bussen till dandisrydeeee!
najs de..
snackade med en,,,  ehh jaa vad han nu är,,, idag..
han frågade om jag skrev puss och en massa hjärtan och älskar dig till alla....
För mig är inte sånna saker en big deal!! jag kallar ju alla hjärtat och gumman och så.. och kramas me de flesta.. bara för att.. så svaret va ju jaa...
då säger smart fan.. men hur ska då personen som du verkligen menar det till veta de,, när du skriver de till alla?? då blir ju personen bara en i mängden?! eller?
ehhh vad svarar man på de :O första gången i mitt liv jag inte har svar på tal tror ja....
whuuuut thaaae heealll

så ska jag börja skriva mer "neutrallt" till ppl eller?...
problemos problemos....
Längtar tills i morgon.. Vill KRAMA alla mina söta tjejer.. vill ha en riktigt tjejig lunch och snacka skit om alla,, höra de senaste skvallret och snacka galet söta killar... Sen vill jag ha flera girly moment och prata ut på toaleten... helst ska någon gråta och en annan smicka sig.... eller jaa gråtandet kan vi ta och skita i.. Vad sägs om en jävla massa garv istället!!! Nej nu jävlar.... Go girly moments säger jag!

Nu ska jag ta tag i ett par saker.. hm har lite beslutsångest om jag ska konfrontera ett par stycken (okej typ en) eller inte... ska jag låta de va och bara se hur de går.. eller? vad säger vi?!

åhh ska jag orka lägga in en bild?..
åhkejdå! men de får bli en gammal meningslös bild som inte har med något att göra!!

Knut bara så du vet så älskar jag dej en massa!! (det säger jag inte till alla!! HA!)

dagen har vart bra,,, sööööt emelie var busig,,, jenny kan inte telepati,,,,, knut är snällast och yohanna har en äldre syster som ser ut att vara yngre!! Tara var skitrolig idag ^^ sååå där har ni en beskrivning av dagen!!

Hej ppl!!
Jag sitter nu @pappi!! like it! Bussen var sunkig och överfull med massa puckon som smäller till mig med sina väskor -.- men överseende som jag är så slog jag inte tillbaka trotts att jag gärna ville XD
Smsade med Knut.. Sen tog pengarna slut ^^

Have a nice helg mina söta små barn!! nu ska jag mysa med familjen :D
Bodil har ifs inte kommit hem ännu,, så nu blir det mest umgås med pappa :DDDDDD
som sagt ha de bäääääst!!
kärlekshäst

five colurs!

kvällen:
dåligt humör :/ men så kom syster i nöden och man blev lite munter igen!
Vi körde sing star och jag inser hur otroligt glad jag blir av den här låten.. delar med mig till alla depp människor där ute....

 

nobody

EAsså jösses annama!!
Hej... Ehhh.
Dagen, ja vad ska man säga. Kom till skolan vid 11 -.- försov mig liiiiiite.
Lunch.. ja jag lunchade med två undebara vänner, skulle vara fyra men en fall av när hon skulle äta i skolan, den andra är bra förvirad och hittade oss inte(?) helt 100% sant..
Nästa lektion var idrott.. Basket.. Kul... Vi satsade som bara den, men de andra laget var sjukt mycket bättre.. -vi förlorade... Men du,, kul hade vi :P

Sen tebax till skolan.. stannade och pluggade.. Kom fram till att Hanna är den sämsta plugg kompisen någonsin! Så går det när hon är ofokuserad.. ja. killar, sicket  störande moment..

Åkte hem,, Tara och jag gjorde sälskap. Naaaajs. Det är oftast för de mesta en av de roligaste tillfällena på dagen. Gillart. Speciellt idag! det behövdes MASSIVT!<33

Kom hem,, kära syster hade lagat mat,, sånt gillar vi.. Hon hade även fixat efterätt. Fettmedfett najs.. Sånt gillar jag, vi hade världens systermys.. det är så kul när vi umgås, saknar sånt. Det är inte längre som förut, när vi flytade runt en massa, då fick vi mest luta oss mot vandra.. i alla fall.. Mys var det!!

Nu mår jag illa, ska plugga och är på lite halv tråkigt humör...

Note to self:
Smsa Tara..
FÅR INTE VARA SEN I MORGON!!

ihhhhh

Åhhh men jag dör på den här dagen :D
den har vart fasligt bra måste jag säga..
sånt gillar vi!! eller jag kanske jag ska säga.. scheeeeit jag har inte personlighetsstörning.. promis!!
min estet lärare undrade om det var okej att sätta upp ett av mina arbeten som man kan gå runt och kolla på när det är öppet hus :D *stooolt*

Jag känner mig as ful idag.. massa skabb på mej :P


Då kan man bli lite uppmuntrad av söta människor<3
och av den här bilden.. på mina söta släktingar.
Min morbror bamse, och moster hia!!<33333 sötast i världen fan!! historian bakom kortet är fan bättre än själva kortet!! :DD


Om jag får ett nej så kan han ta sig, du är ju såklart viktigare.... Cheeeasbal

Hejluhhja!
Dagen dagen dagen. Jag gillade engelska lektionen må jag säga!! As roligt med mina söta tjejer..
Vilket humör man än är på,,, heerligt!
spännande samtalsämnen också! :P
Hehe. Och i morse träffade jag Tara på tåget.. det är härligt.. haha brukar vara dagens höjdpunkt för då får man en massa skvaller :P ihhh!!

avslutar detta läskigt korta inlägget med ett litet citat från en söt liten en!!


"ingen fjäril i magarna ännu"

ojoj.,, som jag garvade XD

Vuxen liten tös det där!!

HEJ!
Egentligen har jag inget att berätta förutom att jag borde få massa vuxen poäng idag!! Jag har ju vart as duktig! Jag stannade ju först kvar i skolan och plugga. Det första jag gör när jag kommer hem är att plugga. Sen lagar jag mat och tar disken. Sen fortsätter jag plugga!
Al work and no play säger jag bara!
Ni som känner mig fantastiskt mycket vet ju vilken tv nörd jag är!! Kan ni fatta att jag inte äns slagit på tvn idag :O!?!? Vad händet med mig egentligen?!?!
Jo jag är en pluggis, som leket vuxen!!

Japp det är mitt liv nu mera!
Eftersom att jag är lillgammal så ska jag sova nu. yees box tidig kväll idag!!
Ha det bra sötisar!

Save water shower with a friend!

Hej alla små barn!
Sitter och plugga på för fullt jag! Har ett par saker som ska in i morgon, så jag har inte äns bänkat mig framför tvn ännu!  Men för att ta det hela från början så tar jag och berättar om min dag.

Vaknade i morse och mådde illa. Mina tankar: Åh great jag kommer inte kunna åka till skolan i dag heller,, crap! Min inställning: Nej jag ska tamefan till skolan hur detta än slutar! Jag måste bara vara med på etiken, och träffa mina girls! Så jag pallrar mig upp och inser ganska snabbt att om detta ska hålla måste jag ta det über lungt. Så jag kommer en vart försent till skolan men vad gör det. Svenksa. Äsch!
Vi börjar med att redovisa en liten mini uppgift vi har haft. Tycker personligen att det gick ganska bra!

Lunch då, tidig lunch. Naajs säger jag bara. Satt och pratade med Tara och Knut. Mycket trevlig. Sen bänkade vi oss i sofferna med MASSOR av kuddar, som folk senare gradvis kom och tog från oss, men vad gör det? Idag är en bra dag och jag delar gärna med mig med kuddarna. Slutar dock med att jag inte har en ända. Men ärligt det behövdes inte! Sen kom grisen, för er som inte vet är det Hanna. Hon var jätte fin. Vi började skälla på henne galet mycket. Mycket hat till henne. Sen sa vi förlå och vi älskar dig såklart. Allt blev bra igen, tror jag?

Etik nästa, vi gick igenom hur provet kommer att vara. Detta är en peace of cake mina vänner, pluggis Jenny kommer totalt att klara detta! Jag stannade kvar i skolan med Grisen, Knut och Emelie. Vi drogade Edward och Hanna blev helt knäckt. Vi tog en paus från honom och kom på andra tankar. Alla pluggade satan och vi var jätte duktiga. Vid halv 5 tror jag gick jag där ifrån (?) Jaja, med skånsk dialekt, det kan ha vart halv 5 i alla fall. Vem vet!

På¨väg hem inser jag att jag har vart glömsk och satans korkad.. Men  men jag är endast mänsklig,, så ingen fara på taket så att säga.

Jag kommer hem och fortsätter plugga. Skiter i Oth, <3, och andra tv saker som jag älskar. Nej jag går inte äns in på en enda blogg! Nej håller mig till plugget! Nu är min Engelska sak klar och jag är fettmedfett stolt! Go me!

Syster är snäll idag. Det gillar jag. Hon är snäll för det mesta, men just nu så gillar jag henne exta mycket. Syster jag gillar dig skarpt, som vi brukar säga. Egentligen så borde hon och jag ha massor med myskvällar såhär på vardagarna.. Det vore ju trevligt. I vanliga fall ser vi knappt varandra för att jag tv nördar mig där uppe och syster pluggar och så här nere. Konstigt det där vad saker förändras mellan oss när vi sitter i samma rum. Jag gillart½ (nu skulle det vara ett ! där men jag tryckte fel,, men det gör ju inget. detta var mycket klatchigt½½)

Nu ska jag renskriva en sam sak.. Sen blir det till att laga lite mat i hushållet och höra av mig till moster och kolla att vi fortfarande är on for tomorrow så att säga!! Haffich detta mina vänner!

Idag är en bra dag!
& jag gillar er skarpt!!

Jag är fettmedfett rak i ryggen idag!! Det känns bra!! Idag är bra!!

 Party sugröret är på topp!

Bad day

Hej världen, och möjligen ni andra från typ mars eller så!
Jag mår lite, lite bättre nu. Huvudverken finns men är inte lika kraftig som i morrse. Jag är inte lika yr, nej det är faktiskt nästan borta. Illamåendet sitter dock i, vilket har resulterat i att jag inte kunnat äta. Inget alls. Jag känner mig förfärligt ofräch och instängd från resten av världen. Saker är inte som det ska kan jag säga. Inte någonstans. Nej. Halva dagen har jag legat och stor gråtit och skrikit efter mamma, väldigt oeffektivt med tanke på att jag inte kan skrika ända till Holland. En telefon någon? Hade inte tjänat mycket till då det inte finns mycket hon kunde göra. Jag önskar att hon var här, för ni ska bara veta hur otroligt läskigt ont jag har haft!! Ärligt, det har vart så läskigt. Jag har knappt kunnat andas utan att det gör ont. Jag kunde inte röra på fingrarna. Asså fattar ni kännslan!?
Nej därför blev det mycket snyftande efter min mammi. Sen när det inte smärtade lika mycket så har jag kunnat vrida mig i alla fall. Kröp fram till tvn och satte på seindfield. Utan ljud då det gjorde för ont att höra något alls. IHHHH så käner jag. Nu känner jag att jag kan röra mig, andas, lyssna på ljudet av tv, se rakt på data skärmen för ljuset i mina ögon gör inte ont längre. Puhst.

Nu är syster hemma. Allt hon gör är att grymta något där nere och smälla i alla skåp. Sluta med det tack. Tänk på hur satans pissigt de är att vara jag just nu!

aj

Tjejerna undrar vart jag är. Jag fick typ sms attack för en sekund sedan.

I morse vaknade jag och var iskall, jag har legat och yrat i natt och jag visste inte vart jag var när jag vaknade. Efter ett tag blev allt klart.. Huvudvärken är på topp, vareda fiber i min kropp smärtar sönder. Jag har det där illamåendet nivet. Om jag reser mig upp så faller jag ihop. Svimmar. This is killing me. Det gör till och med ont när jag skriver.. Men om jag gör det långsamt går det. Nu ska jaf försöka gå ner utan att falla. Mamma säger att jag måste äta. Kanske känns bättre så.

'Oh i wish i was a punk rocker...'

Nu sitter jag hemma igen, jag åkte vid halv 11 från Skanstull. När jag kom hem så börjar jag med att städa,, eller i alla fall så har jag tagit disken, sen ska jag röja lite almänt ni vet. Det är så fasligt stökigt här! Hehe ni ska se min säng!! Det är som en katastrof zon där alla kläder bara dumpats när man inte har en aning om vad man ska ha på sig. Hehe.. Inte bra det där.  Nej.

I morgon kommer syster hem, hon har säkert handlat massor nu... Ehhh så jävla avis på henne. Vill också ha sånna projekt så att man kan dra till Holland och shoppa och gå ut på kvällen för att "kolla utbudet".. Naajs.

Min blomma i mitt fönster är helt dött. :/ det är ju inte så kul. Gud måste ta ner alla julsaker också. Orkar bara inte. Vill ha kvar känslan av julstämning som man aldrig riktigt fick i år. Det är nog darför det tar emot att plocka ner granen och det, för att man aldrig uppnådde själva jul grejjen. Hm. Jaja. Det kan ju inte gärna stå kvar tills nästa år precis. Hur skulle det se ut.

Jag hoppas att ni alla hade en trevlig lördag, och även fredag förstås. Min söndag kommer att bestå av att plugga och städa faktiskt,, Man måste ju ta sig i kragen någon gång.

Hanna och jag körde denna låt på sing star igår, och låt mig bara säga att vi ägde söder den! (Trotts att Hanna absolut skulle brottas medans vi sjöng.)
 

Juste måste ju passa på att berätta hur hemska dom var mot mig igår. Hanna och Eric hade värsta pakten, dom total attackerade mig med balonger så mitt hår stog åt alla håll och kanter. Fyy på er skitungar!!

Take me as I am,, or döö i ett dike!

Hejluu!
Nu blir ni gladea va :D
Jag sitter hemma hos min vän Manne, det är bara jag och Eric kvar hos han nu. Dom sitter och är värsta manliga och kör ett bil spel,, jag tar altså tillfället i akt och bloggar lite. Dagen har vart riktigt soft faktiskt,, Jag mötte min lilla Ericperik vid kl 6 tror jag,, så drog vi oss ganska snart hem till födelsedags barnet. Vid den tiden så var Bob fortfarande spårlöst borta.. När vi kom dit var det bara en annan där, så öppnade Manne sina paket. Jag tror att han blev glad för det mesta,.,. Sen kom fler och fler gäster, och Hannapanna ringde också.. Tillslut kom även hon och förgyllde min dag som hon alltid gör. Manne hade världens godaste tårta men Ben and Jerrys glass :P det var en hitt kan jag säga :D

Jag saknar min data och min soffa.. Vill hem och sitta uppkuren och kika på Seindfield... Ska dra mig hemmåt vid 12 tiden i morgon,, borde egentligen åka tidigare, men kommer inte orka.. Det blir till att Städa och plugga satan i morgon. Nööööjs..

Måste bara säga att jag uppskattar dessa lugna lördagar som kan vara skit kul med charader och sing star trotts att man inte druckit något. Trevligt sälskap räcker som det är. Jag tycker också att det var roligt att lilla bobsan ville följa med och träffa mina vänner!! Jag är SJUUUUKT glad att Lovisa också var här, det var år och dar sen!! Mycket mysigt!!! Nej nu är det min tur att spela snart hoppas jag (eller egentligen inte, jag ska försöka slippa)

Take it chill i kväll barn,, och om ni inte gör det säger jag bara: "be safe!" IHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Jag älskar gamla bilder


Guha,, Buha,,Muha,,Who?!?

Hej alla söta och rara!
Nu mår jag bra igen, så jag är inte längre lika bitter :D
Ikväll, efter lets dance, så kommer ju en ny serie som jag tror kommer vara jätte bra!! Jag tror verkligen på att den kommer vara skit kul! Jag gillar ju Christina Appelgate så jag hoppas på de bästa :D
Jag har vart inne och läst min syrras blogg som sagt! Hon har the time of her life just nu tror jag, slipper lilla mig i en vecka,, ehh Najs tror jag hon tycker. Men nu är det så att jag saknar henne... Är som lite långtråkigt utan henne :(
I morn blir det som sagt Tårtkalas hos Manne,,, Då får man även träffa lilla Ericperic. Trevligt. Hanna ska också följa med, myysigt tycker jag faktiskt!

Jag är så himmla trött,,, Men jag tvingar mig för att hålla mig vaken, för om jag nu ska sova så måste jag faktiskt gå ner och släcka alla lampor och det orkar vi ju inte med.. men jag kan lova att så fort lets dance är slut så sprinar jag ner,, sen ska jag ju killa på Samantha som är den nya serien jag snackade om...

Som ni ser så har jag en ny (fin förhoppningsvis) header.. Så går det när man är jätte uttråkad!! Men jag hoppas att ni gillart! Jag gör det i alla fall må jag säga.... Okej.. sussa sött mina vänner,, och eventuella ovänner! :D

Åh juste måste bara säga,, Jag har gått och känt mig jätte konstig idag, för jag har vart helt övertygad om att Gurra mådde piss dåligt.. Ingen aning varför jag trodde de, men så var det i alla fall. Så jag var tvungen att kolla med honom hur det var, men som tur var så var allt okej! :D Jag tror jag har drömt om han i natt, och att det måste vart nått dåligt som hände.. hur som helst så var jag jätte orolig, men nu var han ju i allafall okej, så jag tror jag släpper ämnet nu!!


Älska livet så kan livet älska dej!!<33

fuck vad hela grejjen suuuuuuuger! jaaaaoy

Åhh jag mår illa. Det här är inte okej.. Så fort jag äter nått mår jag illa, och när jag inte äter mår jag också illa. Inte OKEJ!! Hatar hela grejjen... Det är Fett jobbigt. Vill bara spy hela tiden. UHHHJA



Angry at the world!!

Today is the day.....

Hi peeeps!
Idag i skolan hade vi Historia och Kv. På Kv åkte vi och tittade på en utställning.. Om ni vill veta mer om den så får ni ta och gå in på någon annans blogg från psyket, för jag tänker banne mig inte gå in på dom detaljerna. För jobbigt. Heeeemskt kan jag sammanfatta det som.
HarmyMcParmy kom idag efter lunch. Det var en suprise, sånt gillar vi! Efter utställningen stannade jag och Hanni inne i stan och letade present till min vän, som ska firas i morgon. Jag blev väldigt nöjd med det jag hittade faktiskt. Ja, nu ska jag nog typ laga lite mat tror jag. Lovade att titta förbi hos mormor kanske också. Men tror inte så.
Jag blir galet hopplös när jag är ensam, då vill man inte laga mat eller röra ssig från soffan alls. Men i kväll ska i alla fall städas, det är fan ett som är säkert.

Jag läste min systers blogg nu om vad dom hade gjort i går. Först var dom på ett ställe som heter stockholm! (har vart där en gång och jag är förälskad i stället!!) Sen hade dom gått vidare till en annan klubb. Åhh vad avis man blir. hehe. Och allt de dom gör är för ett projekt i skolan :P Snakca om lyyyx!
Nu ska jag antingen göra paste (igen) eller nått med potatis.. Hmm får se vad det blir!

Tack för en trevlig dag Hanni :D Puuuuuss

tidigt in the morning!

God morgon vänner!
Nu är det så att jag sitter i soffan med mitt täcke och tittar på tv. Det är vakna med the voic, just nu är blondinbella med. Så pass... Jag ska ta och klä på mig snart! och duscha! Ville bara passa på att blogga lite innan allt blir alldeles för stressit! Ha en bra dag alla söta och rara, långa och korta! Take it chill... Piyyywwwe

*ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh*

Suuh!
Jag kom typ nyss hem igen från mormor och morfar. Vi åt köttfärslimpa med champinjon sås :D det var jätte gott. Vi haed också en väldig intressant diskution om gurka. Jag kom fram till att alla har en åsikt om det ämnet! Skit kul juh! Hehe!! Så var det med det!

Kan ni fatta att det har vart världens finaste väder i dag, det var dock lite för kallt, men annars as naajs!! Man har verkligen fått dom där vår kännslorna, när man hör alla fåglar och så.... Så går man från tunnelbanan och så snöar det??! VA!!!! Hur kommer det sig?? Är det ett jävla skämt eller?!?!?!?
Jag höll på att dö.. Sen såg jag morbror så jag kom på andra tankar....

Jaaaao!

Nu måste jag sy in ett par jeans som är förstora, Men jag har ju ingen symaskin, så vi får se hur de blir med den saken!

så kommer en dåålig bild igen :P men det är i alla fall något :D


åhh.. sitter här och känner mig smått irreterad. vet inte vad jag tycker, eller vill... är så trött på alla som bara tror sig veta hur saker och ting liger till.. som bara tror att man kan komma när det passar sig.. what the hell liksom....

Jag är tydligen en gammal Terrorist, men det gör inget för Bob är en bäver!

Hejsan alla söta och rara!

Nu sitter jag hemma, jag är så jävla stolt över mig själv. Haha, jag var faktiskt med på idrotten idag, trotts att det var fotboll! Det var tjejorna som övertalade mig, och det blev faktiskt ganska kul. Hehe det var ju inte som i gammla skolan kan jag säga.. Tänka sig att fotboll kunde vara lite roligt. Det vavr nog för att jag hade mina sötisar med mig. I högstadiet fanns inga sötnosar :P! Vi körde med värsta mjuka bollen, så den flög runt som bara den. hehe. Mycket skratt i detta inlägg känner jag. Hoho.
Efter skolan åkte jag och Hannipanni och fikade, fettmedfettkul så att säga. Vi satt så klart och snacka killar, vad annars liksom. Idag har känts som en typiskt tjejig dag. Vi satt och diskuterade vad Emelie skulle ha på sig på sin överasknings date med Chris från Amerikat! Myys, vill också ha en boy in my life. Blää vad jag är bitter.

Min syster är bra rolig hon. Hon är ju som sagt hos våran mammi med sin vän. Och hon hade kommenterat på min bloggisch, hehe men hon uppdaterar inte sin :P haha. Snälla syster om du nu läser, kan inte du ta och skriva lite om hur wroligt ni har det på alla clubbar?!? Snälla och bilder tack! Så kan jag länka till dig om du vill :Å
Puss och kram storasyster och take it chill!! Saknar dig, men de bästa är att du inte vet om jag lånar dina kläder eller inte XD ihhh. When the cat's away :D ohh!


Snart ska jag till min mormor och äta middag, kan ju bli trevligt. Egentligen är jag väldigt trött, men nu slipper jag ju i alla fall laga mat. Och den senaste tiden har jag kört på nudlar eller snabb-makaroner :P Så nu blir det gotti med "riktig" mat!

Varje dag nu i över en vecka har jag förundrats över hur totalt blåsta människor kan vara. Varje morgon, och varje eftermiddag när jag åker hem från skolan så är det alltid massa puckon som ska envisas med att pressa sig på tunnelbanan innan någon får gå ut. Som de flesta av oss fattar funkar inte det. Hehe, det blir total kaos!! Ärligt alla bara står stilla, ingen kommer varken på eller av. Hehe, sammtidigt som man försöker pressa sig av, och tävlar mot klockan och hoppas in i det sista att man ska hinna med bussen, så smäller en tant till en från ingen stans, med sin tegelsten till handväska bara för att hon inte kommer på tunnelbanan! Hehe såhär är det varje morgon!! Herre gud liksom, varför stressa så satans, det går ju uppenbarligen inte fortare! OMG liksom. Hehe jobbit måste jag säga.

Jaja nu när jag lättat mitt hjärta så ska jag ta och städa lite, det är så stökigt... Inte kul! Så måste jag försöka få tag på Manne, och sen ska jag stressa över till momor. See yall later biatch!!

yapp I'm all grown up

I min skola så har det trasslat sig lite för mig i svenskan. Mina uppgifter tappas bort av min svenska lärare, egentligen vet jag inte om dom är borttappade det hela är fortfarande väldigt mystiskt, men en uppgift som jag har gjort och även skickat in till honom i god tid har jag inte fått någon bedömning på. Det ända som står på bedömningen är "ej närvarande". Så jag tog tag i saken och pratade med min mentor som mer än gärna ville hjälpa mig att reda ut saken. Så jag har just nu skickat ett mail till min mentor, som hon sedan ska skicka vidare till min svenska lärare. Nu kanske somliga undrar varför jag inte kan ta tag i saken själv, det är så att läraren har slutat. Så jag kan inte ta kontakt med honom. Plus så är det skönt att ha en lärares stöd när allt är så oklart, och då tror jag också att det tas på mer allvar.


"Hej Helena. Här under ser du vad jag skulle vilja säga till Peter från mig, men jag uppskattar om du skickar mailet för jag känner att jag vill ha någons vuxens stöd i det hela.

Jag skickar också med mitt mail med uppgiften som jag skickade till Peter, och även det svar jag fick. (Dessa kommer i separata mail)

Tack så mycket för din hjälp!


Hej, det jag undrar är hur det kommer sig att det står på school soft att jag inte har utfört uppgiften? Jag har skickat den till din mail adress, och jag har även fått ett svar av dig att du har tagit emot den, så hela situationen känns väldigt irriterande. Jag vill inte få ett IG då jag uppenbarligen har utfört alla uppgifter. Jag har därför bett Helena om hjälp med att kontakta dig, så att detta också verkligen ska tas på allvar. Jag skickar även med det mail som jag skickade till dig med uppgiften samt svaret jag har fått från dig.

 Jag hoppas att det hela bara är ett missförstånd som vi lätt kan reda ut!

// Jenny, klass Suu Kyi"


 Haha vuxen poäng till mig eller? Som är duktig och tar tag i saker :P heiihi!

Vi gjorde ett test i dag i skolan, hehe jag var nog den enda som tyckte det men i alla fall. Hoho, tro mg, den ska göras på alla som jag känner! Några som känner sig frivillig :P hehe!


Allt idag har vart som den bästa vårdagen någonsin! humöret är på topp och jag känner inget tipp för tillfället!!

Hej alla sötnosar! Min dag asså, vad jag har fått stå ut med! Eftersom att Harmy är sjuk så spenderades dagen men Hannipanni! (inte för att du var ett andra hands val gumman, det vet du!!) Haha så sjukt roligt vi har haft idag! Härliga tider säger jag bara. Som vi har skrattat! Morgonen startar med att jag är sen, hehe konstigt. När jag går av bussen så ser jag Hanna på bussen efter mig, härligt med sällskap. Vi båda bestämmer att det här en bra dag, känns skönt när man är två om saker och ting. Vi kommer 5 minuter sent till matten och "smyger" in i klassrummet, eller ja inte Hanna såklart för hon kan inte smyga, men vi andra gör det. Sen så gick vi och satte oss och jobbade i kunskapsbanken, det var så rörigt i klassrummet, Hanna tyckte mest att det var så jävla varmt! Sen var det ju lunch då vi satt med de andra underbara tjejerna. Pratade om allt och inget som vanligt. Trevligt, det gillar vi. Sen när vi gick tillbaka till skolan så var alla jätte glada eftersom att det var jätte vackert väder ute. Så himla härligt! Jag var så himla glad. Hela dagen har vart så verkligen. Sen hade vi engelska. Och det måste ändå vart den roligaste engelska lektionen jag upplevt, någonsin! Haha som vi har slagits och garvat om vart annat. Haha. Ojojoj. Vi har också vart fast beslutna att jobba på vår hållning så detta skrevs på våra händer så att vi skulle komma ihåg det, och peppa varandra. Mysigt, vår egna lilla clubb :P


Ja så det var alltså Hanna som förgyllde denna dag :D skratttttt atttack säger jag bara :D Hon hade en jätte fin kavaj på sig, super sötig!
Emelie och jag hade våra tröjj/jackor på oss så vi hade också som en liten clubb :D ihhhh!
Yohanna var super söt idag.. hade en jätte fin tröjja som jag sååå vill ha. Så den håller vi utkik efter på H&M! Yaiiiy. Det är kul att Jessika är tillbaka också, hon har vart i USA tydligen. Nej jag är inte alls avis här borta! haha!


wrolig liten smurf det där!

Jag försökte hitta en reklamlåt idag, haha, så kul. Så hittar jag en helt annan! Så otippat bra verkligen. Den var fan skit rolig juhh.. eller ah, jag känner på mig att ni inte kommer dela min uppfattning om detta. Men i alla fall!


Det var denna jag hittade!

När jag letade efter den här! :D

mjuuuuewp kul är vad det är!




Haha det var så kul, jag hittade den senaste bilden nu när jag skulle lägga in de första :P
Hahha har precis samma kläder på mig men min hårfärg är ny.. hihi... mongo kul är vad det är!

The summer is gone, the winter is gone, will the spring ever come?

Shuhu.

Dagen började inte bra kan man säga.  Försov mig, rejält! Så jag har liksom redan börjat när jag vaknar. Kul. Så jag åker så fort jag kan. Men jag hade ju trors allt inget viktigt, det var svenska. Och eftersom att vi inte har någon lärare så satt alla och lallade typ. Vi tog en tidigare lunch Jag och Hampisch. Så slängde vi oss ner i sofforna och dog ett tag. Sen kom Tara, Annahita och Mitchelle som var på jätte roligt humör. Hon satt och sa jätte konstiga saker, hoho, det tycker vi om! Fortsätt med det, snälla!! Vi tvingade Harmy att stämma in i våran lilla allsång, och efter mycker om och men så sjöng även hon ett par rader. Stackarn som är sjuk och allt. Jaja sånt får man leva med. Efter lunchen hade vi Etik, men Jonas. Dagens höjdpunkt kände jag, innan lektionen började. Det var som att så fort han började prata om allt så försvann min energi. Harmy mitt lilla söto somnade till, även jag la mig ner på bordet och insåg att jag höll på att somnee.. Inte bra. Min pluggis kupp är så seg. Funkar inte. Men jag har bestämt att det SKA gå!

Sen fick vi en upgift som man skulle göra i grupp. Jag lyckades övertala Jonas att jag kan göra den själv efter som att jag är lite schitzofrein, så jag kan bolla olika idéer med mig själv. När jag sa det så fint så tyckte han att det var okej. Haha. Jag satte mig i cafet och lyssnade på andra ur klassen och deras åsikter. Lilla Tay försökte få mig att vara med i deras grupp. Hehe de lyckades inte specielt bra. Efter ett tag så gick jag, haha stor dissaren jag är!

Jag läste i någon tidning här om dagen att man kan få muncancer om man använder munskölj som innehåller alkohol. Det känns ju inte så kul eftersom att de flesta, som är effektiva, innerhåller det. Nu har jag börjatt inbilla mig att jag har muncancer förstås, det börjar göra jätte ont helt plötsligt!! ursch!
Hehe jag la ju in en bild tidigare om vad jag hae på mig idag :P men efter fotot så bytte jag om, igen! haha :P Så det här hade jag på mig!

Dagens klädsel,,,,

Hejsan, jag försov mig idag. Både jag och storasyster försov oss rejält. Men jag kommer i alla fall komma till skolan lagom till rasten tror jag. Så det är ganska chill. Jag har svenska så jag kan nog ta i kapp det jag missar. Känns inte som om de lär vara något avanserat! Jaja. såhär ser jag ut i dag för er som undrar!


Mer om dagen kommer sen då när jag har kommit hem. Jag har ju insett att vi har en engelska upg som ska in i morgon. Så jag måste läsa klart min bok nu idag. Jaja. Ses sen!

ihhh*händerna i fejjan som en insekt.trotts att det är en mustach*

ihhhh bloggen cpar. FAn.ähhhh.ihhhh.gahhhh.

jag menar vad jag sa vännen.

Det är verkligen okej att vara ledsen, att känna att allt faller. Du tar ju tag i saken, du ber om hjälp. Du är modig. Man behöver inte alltid vara stark. livet funkar inte så..♥

Det är en sak jag nyligen insett. bättre sent än aldrig antar jag.


Jag i ett nötskal! Nej jag i en skål


man blir så geggig när man tänker på känslor på kvällen!

Ibland undrar jag vilka mina riktiga vänner är. Just nu har jag typ 3 personer i mitt liv som jag verkligen 100% litar på. Eller i alla fall tror kommer att finnas där.. Nu och alltid. En av dom är ganska självklar. Denna person har ju faktiskt alltid funnits där för mig. Genom vått och tortt! Duu vet vem du är, men jag tycker att alla andra också kan få veta det. Du är och kommer alltid vara min bäääästis vännen och det vet du! Nu är det ju också så att det bästa med dig är att jag är sååå mycket smartare än dig :P haha.

Önskar att vi kunde ses oftare nu för tiden. Du är ju så satans långt bort. Och du har ju också ett "nytt" liv nu, så vi har ju haft svårt att få ihop våra tighta scheman. Hur som hälst så äger du vännen.. Och jag ville bara säga att jag saknar dig.



Jag känner mig super glad att jag träffade Hanna & Harmy verkligen! Ni två altså. Ord kan inte beskriva. Det finns andra i min klass som jag totalt älskar också. Men just ni två. Det känns som jag kännt er hela livet, men att jag mötte upp er på vägen nu. Ni är speciela.

Once I had a friend...

Idag ringde väckarklockan alldeles för tidigt kändes det som. Så jag körde på värsta kuppen. Altså jag sov helt enkelt vidare. När jag inser att jag absolut inte kommer hinna till skolan så skyndar jag mig inte heller, nej så blandar jag saft. För jag känner att den här dagen inte kommer funka utan det! Sen går jag lungt och sakta till tunnelbanan och känner att jag inte orkar stressa. Nej jag ska ha en stress fri morgon, det är okej att komma försent ibland, och idag var en sån dag. Jag kännde mig så sweeet. frisyren kändes jätte lyckad och sminket med, och jag kunde leva med outfiten. Allt var på topp. Jag var Benàlaübernajs! Jag kommer till tunelbanan och missar den precis. Jag sätter mig ner och accepterar läget. Jag tar det chill. Jag läser hela vägen till solna, och missar precis min buss (detta är saker som gör mina mornar oerhört frustrerande i vanliga fall) jag tar det chiil. Kikar in på min älskade pressbyrån som måste ha saknat mig nu. Jag slår till på en redbull som lyx, för jag var ju trotts allt jätte trött. Jag går ut till bussen, som är tidig och kommer precis när jag går ut. Najs! Det var ungefär det enda som har klaffat under min dag asså. Jag börjar känna att det är skönt att komma sent. Jag behövde det här känns det som. Jag går upp till skolan och passar på att ringa min syster, för att se att hon kom i tid och att allt var bra och så. Jag tar det chill upp till klassrummet. Men dra på trissor!! Vi har inte börjat!?!? Jag som typ kämpade för att komma sent, eftersom det kändes som en sådan dag!! Jaha liksom. Jaja.Dagen följde senare med Sam där vi började på ett nytt kapitel så att säga. Nu håller vi på med Brott och Straff. Väldigt intressant tycker jag. Sen hade vi drama. Asså ärligt världens slappaste lektion. Ingen har tagit dagen seriöst känns det som. Vi satt i över en timme och bara pratade om hur man kan undvika att någon sätter sig brevid en på bussen. Det hela handlade om status och sådant.

I övrigt så var skoldagen väldigt vi och dom. Just like the old days. mjuue. Om det inte vore för somliga som jag totalt bara vill älska sönder eftersom man blir uppmuntrad av deras närvaro och så! Ärligt ni vet nog bäst vilka ni är kan jag lova. Det är ni som gör mina "cp.Nere.I.dalen." dagar värt att gå igenom. Bara att prata och messa med er. Det är fan guld värt!!



Och Harmy får en egen liten notis om hur glad jag är att hon är hemma och lever!! Har saknat dig oerhört mycket vännen! Känns härligt att du är tillbaka!! Seriöst! Nu kan jag så bli din lilla "mini me" hihi :D

När man kom hem möts man av en syster som inte är på bra humör. Det är ju inte roligt för någon, specielt inte mig så det är jag som får ta smällen! Efter en utskällning så känner jag att hon behöver ladda ner lite, take a chill pill. Jag går upp och tittar lite på tv medans jag läser tidningen som jag själv inhandlade idag (vuxen poäng eller vad??!). Men sen blev det lite dags för att slänga i sig nått. Helst hade jag inte ätit, men det ska nog tillhöra mitt nyttiga 2009.
I alla fall så använde jag för första gången syrrans "budget kokbok". Smaskens.... Inte..

Nu har jag precis tagit ett långt bad och läst igenom psykologin! Go me! se you later..

ÅHHH JAG ÄR SÅ BESATT AV The Notebook!!!! Jag är galet kär i filmen och den kommer alltid att vara min favorit film!

Kärlek till folket!<3

Dessa bilder får stå för kvällen :)










Jag kommer inte åt alla mina bilder (!!) så dessa var de bästa av dom jag fick in i datan!

Det här är äkta kärlek!

Okej, nog för att Twilight är bra, men det är en sådan film som man kommer att glömma bort med tiden. Den kommer att flagna, dag för dag ända tills man kommer en till film, tvåan. då är man i stället besatt av den. Ettan är som borta. Så är det med filmer. Man kan älska dem hur mycket som helst. Men en dag kommer en ny film, en ny kärlek, en ny kille. Men låt mig tala om för er en film som aldrig kommer att försvinna. Den kommer följa med oss i alla generationer. Det är den ultimata kärleks filmen. Har ni inte sett den, så gör det på en gång. Nu! Kom igen, ödsla ingen tid. Det är den bästa filmen som någonsin har gjorts.

Det är en sådan film som alltid kommer att vara min favorit film. (snälla påminn mig om det om ni en gång kommer att fråga mig vilken den bästa filmen är!!) Hur som helst så heter filmen The Noetbook. Jag och Ms.Bob har precis sett den. Och herre jävla gud säger jag bara!! Vi höll på att dö när vi såg den. Sheiiit. Den är så underbar. Jag tror jag dör.

-Vart finns alla dom där killarna liksom?
-På 1900-talet uppenbarligen!!



Senare, eller möjligen i morgon så kommer det massor med "fina" bilder som var så uppenbart roliga igår kväll, är inte så säker på att man förstår alla idag. Men men. Så länge får jag säga ha det bäst!

and its on!

Nu jävlar, nu blir det ett jävla drag! Ja nu är hela jävla truppen här, förutom våran älskade och saknade Hampan-lampan-slampan men som sagt du finns här i våra tankar! Annars så är de andra här nu. Och filmer är igång! Kamrorna är framme och glasen är fulla, för hoppnigsvis mina kära gäster också snart! mycket bilder kommer i morrgon!! kärlek till folket!!

Time to Parteyyy

Nu sitter jag och väntar på att mina tjejer ska komma. Jag vet att Yohanna är påväg, och att Hanna krigar för fullt för att försöka få tag på dricka. Keep on figthing! Nu är jag sminkad och 100% klar tror jag. Haha ju mer jag bara sitter och gör inget alls ju mer får jag för mig att jag vill fixa mig lite lite mer. Nu tror jag att min lilla Emelie är på väg i alla fall. Jag chansar på att hon är här först!! Jag hittar inte min locktång för övrigt! jag plattade håret lite och nu ångraar jag mig och vill köra på det där slarviga looken. Men det är mer lockigt på ena sidan. det är så inte okej liksom. Haha snacka om att jag pladdrar på om inget alls bara för att jag känner mig uttråkad. När jag är hemma ensam så brukar jag alltid sitta och prata med mig själv!! Haha! Så fick jag för mig att jag såg någon här hemma! Så jävla läskigt. Jag är säker på att jag inbillar mig, men ändå... Det är en sån creapy känsla!!

För er som har missat, eller struntat i det, så vill jag åter igen påminna er om att gå in på en jätte bra musikblogg!
Jag känner han som har bloggen, han tillägger att ägaren är väldigt snygg :P Haha

Musik såklart!!


Halv dålig bild jag vet.. Men stå ut mina vänner. Det är ju en bild i alla fall!



♥Puss på er!


Dress code= Dressy, Upp tight you know!

God dagens mina vänner. Jag vaknade super tidigt idag, ingen aning varför egentligen. Men jag kunde verkligen inte alls somna om. Så jag låg och slö tittade på tv lite. Igår låg jag och läste alldeles förlänge tror jag, jag minns inte äns att jag somnade, vet inte när och sådär. Men jag hade i alla fall somnat i soffan, för det var där jag vaknade. Haha. Men what to do liksom. Vid typ 13.00 tiden åkte jag till gallerian för att handla lite. Egentligen skulle jag bara handla lite glass, men det blev ett par kläder också. Skit läskigt, det typ kryllar av poliser och securitas people här. När jag gick hemmifrån så åkte en polisbil egenom bostadsområdet, sen ser jag en helikoppter som åker runt och "spanar" och när jag kom till tunnelbanan står värsta polis vanen där och nere vid tåget står ett par poliser. Min tanke var ju förstås, "okej typiskt, bara för att jag tvingade mig ut så kommer nått skit hända nu!!"

Jag satt och tänkte på tunnelbanan att det är ju as läskigt när det är poliser sådär, det känns så läskigt att polisen ska behöva vara där. Speciellt med allt annat som var i rörelse. Men förmodligen skulle de ju säga till om det är för farligt att vistas där så jag kan nog ta det lungt. sen kom jag ju på en sak. Varför blir jag rädd när jag ser poliserna. Jag borde ju fan känna mig trygg att det var så många runt om liksom. Hoho. Ibland är man ju bra korkad. Jag menar. Om nått nu skulle hända så är ju faktiskt poliserna där för att skydda en. Det är ju inte precis som att dom bara står där för att det är kul. Haha. Paranoida jag asså.

Nu är jag i alla fall hemma. Jag ska städa undan lite nu, och sen ska jag ducha och göra mig fin. Vi ska ju ha en liten get together ikväll. Eller filmkväll om vi nu vill använda lite mer specifika termer. Filmkväll, ja. Haha, vi är så udda. När vanliga normala människor har filmkväll brukar man inte precis vara finklädd och sminkad och så. Det är ju då det är dags att rota fram de fluffigaste mjukisarna som man äger. Men vi ska då såklart vara lite random och köra på en dressy filmkväll. Hehe. Hur som hälst så kommer alla vara fina vad vi än har på oss. För vi är "sånna" nivet! Som är helt gorgeous i vad vi än har på oss!! Yeah! Självförtroendet är på topp idag asså! :)
Bilder på outfiten kommer soon!



Puss&KramÄlsklingsBarn!

Hahah fyy fan vad rolig den här intervjuen är!!!



Do you have a crush on her?
Emm.. I dont know...

HAHA XD jag dööööör

VIlka tycker vi är finast? Erkänn den lila är ju as cool!!




Det är altså plånböcker! Haha min lilla Bob undrade lite vad exakt det var :P så det gör säkert ett par andra också! Hihi mongo unge jag är va!!

"vi ska så ha sex"

Hejluu!
Nu är det så att jag har haft en medel bra dag idag. Inte lika hysterisk som igår med alla skrattattacker dock. Vi hade först historia, då vi fick spela upp en händelse från den grekiska mytologin. Vi spelade upp en väldigt kort händelse med guden Afrodite. Det handlade typ om att hon fick ett äpple då hon mutade Paris genom att lova honom Helenas eviga kärlek. Japp det tog tre sekunder typ, men vi gjorde det i alla fall, trotts att ingen av oss var så taggade.

Så fick vi gå på lunch tidigare också. Jag åt en pasta med pesto och tomat sås. Väldigt god faktiskt. Jag och Hanna gick tillbaka till skolan, testade lite av en ny väg eftersom att vi villje följa solen så mkt så möjligt. hoho. Det var verkligen jätte mysigt ute. Sen låg vi och pratade om våra framtidsplaner, vi ska så ha sex and the city life! Hur underbart kommer vi inte få det!! Jaja drömma kan vi ju i alla fall. Sen kom Daniel och kvävde Hanna med en kudde sådär lagom random. Haha! Sen vart det KV. Vi tittade på film. Lilja4-ever. För er som inte har sett den kan jag ju bara säga att den är jätte hemsk! Det är så himmla fruktansvärd. jeoop. Vissa var som vanligt puckon. Men som jag sa när vi gick till bussen girls, konstigt när det är dessa vi snackar om.. Sick sick..

Nej nu ska jag nog göra en pasta, de är de enda jag har hemma så. Det blir det med någon sås, eller nudlar. Får se hur det blir. Sen ska jag sitta och tjocka mig. Ihhwii

Hahha mupp jag är, när jag läste igenom texten så läste jag att jag och hanna ska så ha sex. XD så kul när man tar ut random ord ur ett sammanhang sådär nivet!


Puss&KramÄlsklingsbarn!

MUSIK

Jag har hittat en jätte bra sida för alla er som Älskar musik! Just nu har den inte hållt på så länge, men jag tror verkligen att den kan uttvecklas till något riktigt spännande och en underbart bra sida! Hur underbart är det inte att någon lägger ner sin tid för alla som är totalt musik handikappade? (jag med andra ord). Jag blir så glad. Hur som helst så kommer jag besöka den här sida så ofta jag kan, vilket jag också tycker att ni ska göra!!

Hur som helst så kan ni besöka den här :)

Ditt personliga heroin

Gud jag blir galen, jag fattar inte. Hur kan du vara den du är och ändå få mig att vilja. Du får mig att längta till nått perfect, som jag vet inte finns där. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte hur du tog dig in i mitt huvud, men nu är du här. Det kryper i hela mig. Jag vill att du ska behöva mig, mer och mer. Jag vill vara ditt heroin.




Jag vill vara din...

Skrattattack,, girls you made my day

Idag har vart en sån absurd dag, ingen aning varför men jag gillar det ordet enormt! Vi hade psykologi på morgonen, det var en ganska viktig lektion eftersom att läraren gick igenom de nya momenten och vad vi ska göra resten av terminen. Till lunch åt jag och Hannapanna på haga, det blev pankis eftersom att det är torsdag idag. När man kommer tillbaka till skolan hamnar man mitt i en udda diskussion där någon säger "åh sug på mitt skägg". Okej? Sen ser vi världens största äpple. Hoho, så jävla kul! Sen hade vi idrott, men vi hade bara teori hela lektionen. Vi tittade på en dokumentär om droger, främst kokain, som florerar runt i stockholmsinnerstad. Michelle och jag får världens jävla skrattanfall, när vi tydligt tycker att vi kan se framför oss hur kokainet anfaller och hur folk förtvivlat försöker fly, för det var exakt så som det framstod. Hur som helst så var inte det den enda skrattattacken som ägde rum på den lektionen. Hihi, kul hade vi.


Det är så sjukt egentligen hur mycket folk kan bry sig om saker som de egentligen inte har nått att göra med. Jag är en typiskt sådan person som kan sitta och störa mig på en helt främmande människa som kanske har ena byxbenet uppvikt och de andra nedvikt. Sånt kan jag ha jätte problem med, då måste jag verkligen hindra mig från att gå fram och fixa det. På tunnelbanan imorse så hör jag hur två tjejer i min ålder som sitter bakom mig, viskar till varandra. Så säger den ena tjejen "titta på henne när hon går av, hennes skor är olika långt uppdragna" fniss. De menade förstås mig. Jag kan ju fatta att man lägger märke till såna saker eftersom att jag också gör det, men ofta man ställer till värsta scenen på tunnelbanan. Jaja, det var säkert höjdpunkten på deras dag, så jag är glad om man lyckades glädja dom! Idag frågade min kompis mig värsta random saken. "färgade du håret för att vara mer lik Bella?" (hon menade alltså Bella ur Twilight) Svaret är såklart nej. Haha nog för att jag älskar sönder filmen, men jag tror nog att det skulle vara att gå steget förlångt!


Seinfeld nöörd

Haj!
Nu ser jag verkligen fram emot i morgon!! För då kommer min lilla daggmask Harmy hem!! JAG ÄLSKART!!
Nej nu blir det seinfeld för hela slanten! Puss och kram mina älsklingsbarn!!

Haha jag älskar kramer,, han är så jävla rolig!! :D

Well, if you want to know.


I'l take you down, I'l take you doooown...

Hej Bejbisar!
Idag har vi haft en chill dag kan jag lova. Först skulle vi typ skriva fyra saker på en lapp, tex detta gillar jag, dettar gillar jag inte, jag är... och nått valfritt om en som man ville berätta. sen skulle man gissa vilka alla var. hehe jag sög totalt! hehe kunde nästan ingen.. men men, egentligen så brydde jag mig inte så mkt. på min lapp fick det stå.
-jag gillar att shoppa.
-Jag gillar inte psykfall.
-Jag är kär i Twilight
-Jag har en navel percing!
När min lärare läst upp det sa hon: Jaha Jenny då vet jag nått nytt om dig.
Jag ba, okej...


Vi, då menar jag mina girls, har suttit och drogat och pratat om Robert Pattinson hela dagen!! Å härre jävla gud vilken underbar man det är!!!! Jag tror seriöst att jag ska dö!! kan inte alla killar vara så perfekta som han?! Åhh vad jag vill leva i en film.... byta ut mitt tråkiga liv, ni vet. av någon andledning så vill jag alltid skriva ni vet som ett ord, nivet. det känns så mkt bättre :P vad säger ni, ska vi köra på det hädan efter eller?! hoho.
Har ni sett reklamen för comviq kontant kort, nivet med brevduvan. den som bara går runt och tkr att det är så spännande med en cykel?! haha så är typ mitt liv. jag lovar.



One down, one to go..

när man inte har några bilder får man skriva extra långa och onödiga saker som alla kan skratta åt om ett par år!

Hej mina söta underbara vänner!
Ojojoj vilken super mysig dag jag har haft. Verkligen en Vila-upp-dig-inför-skolan-dag! Hur skönt är inte det liksom?
Jag har vilat, ätit en god sallad, legat och läst och tagit en riktig lång duch!

Det enda negativa är att jag nu inte kan somna. Hmm. Kommer verkligen att få tvinga upp mig i morgon. Men jag hoppas att jag åker samma tåg, eööer åtminstånde samma buss som söt Tara! Det var ju ett tag sen man såg henne nu! Ja det gäller ju alla i klassen fakrisk. De enda jag har träffat är Hanna, och det var typ i vadå 10 minuter? Och Emelie! Vi var ju som sagt på bio. Det var jätte mysigt. Men nu längtar jag verkligen tillbaka till dom. Men till själva skolarbetet, allt plugg ni vet, det ser jag inte fram emot. Jag kan faktiskt säga precis som Alex sa "typ lika mycket som jag ser fram emot ett nackskott^^". Ja fast jag skulle nog kanske inte vara så dramatisk :P. Nu när jag ska vara en pluggis så antar jag att man måste längta lite till plugg biten också... hmm.. Ni ser, redan börjar den här pluggis historian skita sig. Okej nej.. nu ska jag tänka positivt! Okej, jag byter tofsen till andra handen.. Fördelar. Hitta fördelar...
Okej vi ska ju börja med psykologi B nu. Det kan bli kul, eller? Ehm.. Vi går inte sent på onsdagar, det är ju defenitivt en fördel! Okej, vad mer..
Ojojoj titta klockan.. Hinner helt enkelt inte vara positiv just nu, det får bli en annan gång :) så var det med det!
Och Harmy din lilla mask! Kan du ta och pallra dig hem från Irland och uppdatera dig blogg och komma och krama mig snart?!?!??! Har ju inte hafft mycket att läsa på sistonde! Det är skit störande när jag kommer på saker jag vill berätta för dig,, typ smsa och så när jag vet att du inte kan svara!! buhu! Ben is a sad potato!


Ah så typiskt när man ska lägga in bilder och så funkar det inte! jag menar great!! ifs så var det en hyper ostylad bild, och en bild på min middag :P så det var ju inget viktigt kan jag lova! Ni får helt enkelt överleva utan :)


"Muffins till alla, eller hur?"
"varför det?"
"jo men muffins. ni vet, Mu som en kossa säger.. ffin,, altså fin med två ff. det är ju super fin, extra fin ni vet. och sen s. Ja s står ju för nästan allt bra i världen. Som,, Skum, Soffa, Solen.."
"Satanister?"
"nej men fokusera inte på de negativa sakerna nu! I vilket fall som helst så står muffins för kärlek, det är bara som ett kod ord, om man bara tänker så som jag gjorde så fattar man ju det, det är ju logiskt!"
"vem har sagt att muffins står för kärlek??!"
"nej med det stod i en tidning för ett par år sen "muffins till alla" och jag knäcktde det!Smart va!"
"suck"

take that! coconut in you face!

Hej på er!
Idag har vart en slapp dag som bestått av att tvätta och slöa framför tvn! jag har inte gjort eller ätigt något nyttigt på hela dagen. Jag som inte äns är ett så stort fan av jordnötsmör blev helt plötsligt väldigt sugen på det. så det blev en pj-macka för min del. inte bra, inte bra.
Har jag berättat om den bästa skönhetserien märket som finns? eller det är i alla fall min åsikt! Själva märket heter Inecto. Och hela serien består av krämer, shampo/balsam och ansiktsmasker med kokosnötter i. Jag lovar den är jätte bra!

Just nu sitter jag med ansiktsmasken som heter "Moisture miracle face mask"! I början när man tar på den så svider det som bara den, och man tror att nått är helt galet,, men tro mig. efteråt så känns det så jävla frächt! den rengör verkligen på djuppet!


Underbart det här! Nej nu är det dags att skölja bort den!

Puss&KramÄlsklingBarn

Trying to be cool, just for you!

Goodmorning babes!
Jag ska vara riktig ärlig och erkänna att jag faktiskt vaknade för typ en timme sen. Hoho min plan att vara vaken hela natten gick inte så bra. Sen när jag väl bestämde mig för att jag behövde sömn så satte jag kl på 7 i alla fall. men jag vaknade inte äns av den singnalen. sömntuta, det är jag det. jaja, nu ska jag i alla fall tvätta så jag passade på att sortera tvätten medans syster sov. Så ringde jag min kära far och pratade lite med honom. mycket mysigt. Nej mina vänner nu är det som sagt tvätt tid. så take it chill hela dagen och vila upp er ordentligt för skolan. ja till er som börjar i morgon vill säga.

Ben go's gangsteeer :P

now im in love,,, again!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Seinfeld hela natten och inte sova ett dugg!! kommer jag att lyckas? ehh nej förmodligen inte.. men planen är att jag då ska somna tidigt nästa kväll så att jag kan gå upp tidigt till skolan i övermorgon så att jag är piggis hela dagen. det måste man vara om man är en pluggis nämligen. jag ska vara pigg och alärt och sittta och anteckna en massa :) Pluggis here I come.. Vadå inte kan :P puhh jag ska allt visa er att jag kan bli den pluggis neeeerd  jag en gång var! haha jag får inte nog av mitt hår.. in love med mig self!


Natti natti!!

Bild bevis på nya hårfärgen,, precis som lovat!!



Egentligen ser det inte så rött ut,,, det får ni se i verkligheten sen :) men det är väldigt fint faktiskt!

The taste of strawberrys is on my mind! Sun sun sun,, oh so fun

Shobee! En smygfet revisor på ingång.,,.,.yayyyh.
Nu sitter jag med Couler i mitt hår! Yes peopel nu ska jag bli pralin pralin åhh så fin. Jag var så trött på att ha tre oilka färger i mitt hår nu, så nu jäääevlar blir det ändrig på det. bild kommer sedan är att äro urskölt. Hoho.
Idag har jag kännt mig jätte pysslig, och velat städa och organisera i mina lådor i köket. Så jag har torkat av alla köksskåp, satt upp blomm-schabloner på väggen och torkat ur kökslågorna och fixat ordning dem bättre. Jag känner mig jätte stolt faktiskt. i morgon har jag tvätten igen kl 13.00 den här gången, Och så ska jag städa, eller i alla fall röjja undan lite.
Nu längtar jag till sommaren och ska nog åka och sola snart, någon som vll hänga med mig (A)!
Egentligen så är allt jag tänker på just nu att klockan ska gå liiiiiite fortare så jag får se om håret blir så underbart fint som jag hoppas. Känns skönt att bli en delicus brownie istället för urtvättad knark hora som jag kännde mig förut. oh yes in deed här blir det förändring. som sagt Just go for it!

okej jag är trött så rättstavning finns inte äns i mitt medvetande nu,, så om det inte passar sig med så som jag skriver vill jag vänligt bara tippsa:
PISS OFF!

Ha en utomordentligt trevlig kväll, så ska jag läsa mina roliga bloggar som jag har blivit beroende av just nu!!!

Love you all!
Puss och kram ÄlsklingsBarn

Take it easy!

Hej mina vänner, nu så sitter jag hemma. I lördags bestämde vi impulivt att vi skulle åka till min moster och hennes kille och deras två barn Maria,3år, och Alexander, 2månader. det var jätte mysigt. Vi åt pizza och spelade spel och bara hade trevligt. Sen stannade vi tills idag bara för att vi hade så kul. Nu sitter jag här med Maria medan den övriga av familjen är på IKEA. Sen ska dom äta middag med oss. Just nu tittar vi på Tarzan, innan det kollade vi i tre minuter på snövit. Nu vill hon byta till bamse. Haha jaja så är det väl när man är liten, man vill ha allt på en och samma gång. Lägger nog in lite bilder sen. Just nu kommer en bild på Maria :)



Hahah hon är så söt  :D

Be the hero,, they get all the chicks!

Sholahopp! Vaknade på tok för sent idag, men det är okej när man somnade vid typ halv 5 på morgonen. Nu sitter jag här och äter en knäcke macka och tittar på MTV. Najs najs. Tanken var att vi skulle städa huset idag, men eftersom att både syster och jag vaknade sent idag så kom vi överens om att göra det i morgon i stället. Då måste vi handla också för nu har vi inget bröd hemma tror jag. Gud vad det snöar här nu. Hallå kan inte vintern bara försvinna nu när julen redan är över! Ärligt ge mig sommar nu! Usch, nej nu ska jag nog beställa en ny bikini som tröst. Men gud ärligt ta bort snön. Super sad face. Nu har jag missade samtal och sms jag måste svara på. Men det kommer jag inte kunna för jag har inga pengar på telefonen och ingen direkt energi att höra av mig. So people ha tålamod, och om de är superviktigt smsa vad det är. Nej nu ska jag läsa lite psykologi. Go me.


Puss och kram Älklingsbarn..


Allt eller inget. Great nu är telefonen en player också!

-Vart är telefonen?
-I sovrummet.
-Va?
-Den ligger i sovrummet.
-Åh nej, med vem då?!

Ojojoj dagens roligaste!! Har tvättat nu och ätit middag, sen kikade jag runt på kläder som jag vill köpa.. men då måste jag beställa dem från Usa och det är så krongligt. Nu blir det till ett bad och ansiktsmask. Eventuellt hårinpackning också. Ha en mysig kväll!♥

Being a star,,, Bitch

Gud, nu har jag legat uppkurad i soffan med mitt täcke virad runt mig as länge. känns som om klockan skulle vara typ 18 eller nått.. men så kollar man ut och så är det jätte ljust ute. jätte härligt. nu måste jag gå och sortera tvätten. gahh. frihet att bo ensam? ja,, fast mycket krav också som man inte kan komma ifrån. Efter tvätten så ska jag promenera till ica och handla lite sallad, och hämta ett par filmer som jag har beställt. Puss och Kraooom

Åhhh nu har jag fått mitt Busskort! :D yaiiy

today al is slow, slow & slooooow

Aloha! Idag har jag en slappar dag utan några krav alls förutom tvättstugan vid tre. Idag är precis som igår, en ligga och dö dag, eftersom man inte orkar med något. Jag har sjukt mycket träningsverk efter träningspasset jag gjorde igår *StOlt*. Mamma åkte ju som sagt i morrse, ganska tidigt så ag gick upp för att hjäla henne med att fixa det sista och säga hejdå och sånt. nej nu ska jag återgå till min vila sova slöa dag. Hoppas ni har det chill!
♥PUSS på bekväma kläder :*

Älskar min über fina tröja från H&M :)

Bye JaaaooY

Nej du, nu tänkte jag så här att alla psykfall från 2008 får helt enkelt stanna där. Haha så boys,, för de är främst manliga people som det är autciiipotchii med,, hejdå på er!
Nu blir det nya tag, aningens mer seriöst i skolan och nya boys!!
Så Alla Psykfall 2008, kommer inte saknar er ett dugg. Välkommen 2009,, och alla nya psykfall som kommer dyka upp.. yaiiy.

Nu ska jag sova, sova sova. Imorgon åker min kära mammi hem.. *making sad face and tear* så jag tänker bjuda på en biiild på sötot till mor jag har. Hon gillar inte bilden men det är en anna femma. Lika? Ehh NEJ!


Gosch ni skulle bara veta vilka lame skämt jag fick höra vid tolvslaget. ohh my good!!!
Och Janne hörde tydligen av sig också.. Med ett sms.. Så pass, like I cear. Out of my life and gone forever.

♥De ultimata poserna nyår 08! Ben säger:Take it or leave it, Bitch!♥


Ben go's Wannabe cooooolcat whit a hat!

Ben have more than one personalities,, and now Ben go's wannabe cute like a cupcake!

Puss på alla söta som gjorde mitt 08 värt att uppleva! Kärlek till folket!♥


Idag är så en mjukis byxor, slapp tröja och gårdagens smink dag. När över hälften av Sveriges befolkning ligger och tänker tillbaka bittert på den dagen som var hälftens mest lyckade party kväll, och undrar vad som egentligen hände där på småtimmarna. Vissa sitter förmodligen klistrade vid toa sitsen, am I right people? Det är i alla fall inte jag! Skööönt säger jag bara. Men å andra sidan är inte jag så pigg att jag har bakat häller.
Jag säger bara en sak, Just go for it bitches! Everything you ever vanted... Get it!


just go for it bitch

Välkommen 2009!

Okej kan vi alla hålla med om att år 2009 blir en nystart? Det var väl igår som alla stod där vid tolvslaget och rabblade för sig själv de saker som man vill/ska förändra. Egentligen så kommer förmodligen över hälften inte hålla dom. Jag skulle förmodligen vara en av de som bröt dem. Så därför valde jag att köra på sådana löften jag Kan hålla. Yeah. Hoppas er kväll var trevlig igår. Hoppas att ni var omringade med dom ni älskar och dansade rumpan av er och att ni söp in de nya året med värsta rivstarten. För min del blev de inget dansande och inte mycket supande! Jag tog ett par campange glas och så såklart, sen blev det lite vin och ett par cider också. Det var en mysig kväll. Bilder kommer sen. När vi åkte hem idag så stannade vi till på burger king och köpte med oss mat. Kändes som en sådan dag idag.

Gud orkar inte skriva mer just nu! Blir lite senare eller i morn!

Förövrigt så är det väldigt roligt medn en ny kalender! Puss på det!


RSS 2.0