Jag har verkligen ingenting att blogga om eftersom att min dag har sugit rumpa!

..


Out the door!

God morgon världen.
Eller ni tre som förmodligen läser -.-
Whatever!
Nu är jag på väg till läkaren åter igen. Jag minns inte äns hur många gånger jag vart hos läkare det senaste halvåret.. Massor vet jag iaf att det är. Och nu är det dags för provtagning inför operationen. Jag ungrar vad i helvette det är dom ska göra. Det kommer ta ca två timmar, awsome liksom! Så måste jag dricka minst en liter vatten, vilket inte känns party eftersom det gör jävligt ont! Men vad gör man inte. Sen är det dags för svinis sprutan.. Such a good day helt enkelt! Tummen upp för mig!


I dont want to cry no more. So I just fake smile and look away..



nothing is ever easy....
FUCK IT!

Fortfarande söndag, men ett nytt klockslag..

FÖRST MÅSTE JAG SÄGA DETTA: JAG ÄR PINSAM SOM INTE ALLTID KAN STAVA TILL KAHSAY! PIIIINSAM ÄR VAD JAG ÄR! JAG BER OM URSÄKT, FÖR JAG ÄLSKAR FAKTISKT KAHSAY!

Jag måste ta steget att säga att dagen har vart bra. Den startade bra, den var bra i mitten och nu i slutspurten håller det braiga i sig! Tyvär sjönk de lite när dimman intog mitt liv.. Men nu är jag åter på topp. Jag har fikat hos mormor och morfar med Syrran, Morbror + flickvän och Moster + Man. Det var As mysigt. Det känndes verkligen härligt att äta en lussebulle, dricka glögg och åter igen skratta åt den julen g-mormor skällde ut oss. Det bästa med julen är alla minnen man pratar om. Man går igenom allt galet man gjorde när man var lite, de olika julaftorna och i allmänt allt roligt vi upplevt tillsammans. Jag tror att det är vid julen man oftast känner sig som ensamast och ledsen, men även då man känner sig glad och tacksam.

För mig kommer den här julen bli en speciell jul, både fantastisk och sorlig på samma gång... Jag vet att det är sista gången du upplever julen, vilket känns helt ofattbart. Det gör verkligen att jag vill springa tillbaka i tiden och alldrig nå nyår 09-10... Jag vill inte vill inte vill inte... Men ändå försöker jag inte se det som ett avsked, utan mer som en hyllning.. Jag vet inte. Det är i alla fall det jag försöker intala mig själv...

Men nu vill jag inte prata om världens grymhet. Nej, nu vill jag ha kvar min braiga känsla som får mig att aldrig vilja sluta le! Jag har just pyntat min GRAN! Ja fan, har man ingen plats får man göra plats. Så nu är mittt vardagsrum GALET LITET. Men jag har en fantastiskt fin gran.


Söndag 14:10

Shuppa.
Igår sov som sagt Fröken Kahsay här. Vi hade super mysigt, eller jag hade det i alla fall så man får väl hoppas hon också hade det!! Det skvallrades skrattades och allmät mööös här i mitt äckliga lilla hus! Känns najs att få umgås med henne lite, eftersom de var ett tag sen. Sen att jag fick ta del av ROLIG, och då menar jag verkligen BRUTALT ROLIG information, gjorde inte saken värre! Nej, det var heelt klart najs!

I morse när jag vaknade var jag sådär mysigt glad och kände att vad som hälst kan hända. Att få se Yohannas snygga nylle de första man gör är ju underbart! Vi tog en kopp kaffe och satte oss och prata på altan eftersom det var sol. Kändes som ett ypperligt bra sätt att starta dagen på! Sen for hon hem till sitt och jag insåg snabbt att mitt hus är litet. Eller så har jag föööör mkt saker. Jag hade storartade planer på att hämta min gran och ALLT jul pynt vi äger, men så blir inte fallet. Granen offras i år och får vara gömd och glömd på vinden hela december -.- Varför? jo man måste ju offra sig för sin mamma lite. Det stod mellan granen och en säng till mammi, så vi insåg att granen inte hade en chans. Bye bye jul känsla!

Jag vart så pass ledsen att jag vägrar julmusik och allt annat som står för julkänsla. Nu städar jag i protest. Sen blir det advents fika hos mormor med några av släckten..

När Yohanna åkte hem försvan solen och allt i gethot är teckt av dimma.. Jag tror det betyder att Gud vill att Yohanna ska bo här, och aldrig lämna min sida.. Ja det är så det är!


Yohanna

Sitter och skvallrar med fina fröken Khasay! Kan inte bli bättre än så här ^^
Jag fick även äran att hon sover här eftersom hennes andra planer sprack!
Good for me helt enkelt!!

Massa roligt skvaller som jag typ dör av!
Asså omg nu dör jag av garv! Det här kan vara det roligaste jag hört!!
Hahaha...

Nej nu ska jag återgå till allt skvaller, skratt och annat mys



Think about it!



Karma is a Bitch, So play nice!



En åsikts bomb

Något som gör min lite upprörd är folk som ska "predika" om deras åsikter. Istället för att bara berätta vad de anser med argument, så är dem istället hatiska och väldigt o objektiva... På det sättet når man inte fram till många. Om man istället kan se det från olika perspektiv och låta bli att spela på fördommar når man ut till fler. Så satsa på det istället!!

Idag blev någon utpekad, och var jävligt snabb på att peka vidare på någon annan. Mig. Men det gör inget, för jag är en större människa än så. Jag vet att jag inte har gjort något fel, och när den här uppgiften kommer suga så vet jag att jag faktiskt inte är ansvarig för det. För det är det värsta. När man själv känner att ett grupparbete inte uppnådde det bästa möjliga resultatet. Det är då man får den jobbiga känslan av att man inte bara gjorde ett dåligt för sig själv, utan för de andra i gruppen. Så känner i alla fall jag i sånna lägen.

Så du kan sitta där och tycka att jag får fri kort när inte du får det. Men jag behövde inte vara i skolan idag och jobba med grupparbetet. Inte dom som faktiskt var där häller. Nej det var den övriga som inte var där, de var dem som behövdes. Vi andra gjorde klart mer än vad vi borde ha gjort utan er hjälp igår, då vi hade sagt att vi skulle göra klart det.

Trotts allt jag upplevt idag, som inte direkt vart bra saker så är jag inte ledsen eller sur. Nej, jag har insett att det är sån slöseri med tid och energi. Varför sitta och vara upprörd och lägga energi på sånna människor?


Just a big fricking waist of time!


No more nightmares

Jag är helt tom på ord. Jag tänkte blogga lite, just för att skriva av mig.. Få bort det som ligger och gnager inom mig.. Men när jag nu försöker så går det inte så bra som jag trott. Det är svårt att sätta ord på det som gör så ont ibland. Jag vet fan inte vart jag ska börja. Det känns mer som ett garnystan som vägrar trasla upp sig inom mig. Att vara sjuk har vart påfrästande på många sätt för mig. Man känner sig nästan ständigt trött, ledsen och stressad. Och de dagar jag inte har ont känner jag mig stressad för saker jag missat i skolan, saker jag missat med vänner och helt enkelt allt jag ligger efter med här hemma. Idag är jag oerhört trött då jag inte somnade förän vid sju i morse. Jag har sovit till och från, men vaknat av mina smärtor, vart tvungen att gå runt för att jag inte kan ligga still, ligga och vridigt mig och vänt mig för att hur jag än ligger har jag ont. När veckarklockan ringde hade jag precis somnat...

Im just so tierd.....



Tävling

Nu har sötaste Foki tävling igen i sin blogg!!
Gud vad jag önskar att jag vinner den här gången!!
Det man tävlar om den här gången är ett valfritt smycke från Cocoo!
Och jag lovar, dom har galet fina smycken där!!!


Tävla ni med vettja!

Time is precious!

Igår kväll var typ mina fina vänner störda ^^ Ja dom attackerade min Fb från alla håll och kanter xD Så jävla störda ni är hörrni! Mkt mkt mkt!
Jag blev kallad snusk-Jenny som även knarkar! Känns ju som en jätte bra beskrivning av mig -.- INTE! Harmy blev istället Harmoz, hippie harmoz som var hög på socker och inte helt och hållet med i spelet så att säga! Yohanna var en pojke med bröst eftersom hon inte kunde komentera fb samtidigt som hon titta på Greys. Och Marcus blev inte så mkt, han var mest retstickan som vanligt. ^^ Ni är så jävla störda hörrni! Bara så ni vet!!
Terrorist vänner, det är vad jag har!


Idag var inte lika lyckat. Med tanke på att klockan bara är 09.17 så känns det ju toppen. Jag har hunnit med detta idag:
Vaknar sent.
Sprungit till tunnelbanan.
Haft AS ONT.
Åkt till T-centralen.
Spytt i en papperskorg
Åkt till solna, behövt gått av för att jag blev "åksjuk" av t-banan.
Åkt hem.
Spy så fort jag han innan för dörren.

-.-


Hur är det med mig? Jo, tack toppen!

Hur ska man överleva dagen?

Sitter i skolan efter en väldigt konstig morgon.
Jag är inte pigg men inte riktigt trött häller. Känner mej typ drogad.. Eller nått.
Anyways! Jag pluggar flitigt.., lite.. okej jag hade kunnat plugga istället för att sitta på Facebook och Blogg.se ^^ Men man måste ju ta en paus, med tanke på att jag ska plugga över lunchen och även stanna efterskolan och redovisa diverse efterblivna uppgifter. Sucks to be me.

Jag sitter iaf brevid den sötaste av sötaste. Den finaste underbarasta som finns i denna värld! Ja ni vet vem jag pratar om! Miss Bolger så klart!! Harmy sötnöt, jag älskar dej. Ifall du undrar!


Stackars mig

AJ.
I morrse slog jag i höger handleden i dörren.
Nu har jag suttit vid datan hela dagen för att plugga helt enkelt. Så jag har skrivigt en hel del.
Nu kan jag knappt röra högra handleden. eller jag kan men det gör fasligt ont.
Skriver nu med en hand. AJ vad ont de gör asså. Den är lite svullen. men inte så mkt så jag har iaf inte brutit den.. Fuck vad ont det gör. det bara strålar ut i hela handen när jag virder den lite. aaaaaaj

all skit drabbar mej verklige.

kan bara tänka mig att jag kommer få typ aaaallla symptomer från vaccinet till svinis som jag ska ta på mådag -.- 

Dagar kommer och går, låt oss hoppas vi består

Hej allmänheten!
Idag är jag a sicko picko! Och då är de fin fint tillfälle för att kika ingenom alla små bilder och dokument i dumburken! Jag snubblar över en hel del fina bilder, massa tråkiga skolarbeten och.. håll i hatten nu.. en alldeled outstanding Vlogg. Hahah finns det två brudar där ute som känner att dom vet vad jag pratar om ?

Jo mina vänner, det är the one and only fylle vlogg från Rotebro. Hur kul är inte den!! Jo den är bättre än bäst. Fan vad dragna vi var tjejer. Vad höll vi på med egentligen ^^ Helt stört!
Då kommer ju frågan givetvis " ska den faktiskt ta sista steget och hamna på bloggen "
Den tanken slås bort typ 1 minut in i filmen.. NEJ det ska den nog inte!!!

Jag tror våran 6 minuter långa Vlogg får leva i det anonyma ett tag till faktiskt.
Ja, jag tror vi alla tjänar på det :P


me and my partners in crime


Nu ska jag sova, och hoppas de onda i kropen är borta när jag vaknar. Det gör ont i skinnet, i benen i mitt skelett. Det gör ont helt enkelt...

Galosh!


Almost Late

Idag har jag pluggat så jädrans mycket och känner mig galet stolt! Nu är jag super trött som vanligt. Så nu ska lilla jag sova lite om de funkar!

Älskligns Yohanna TACK för alla samtal idag bby girl! Jag älskar dej bebisface! Det känns så fint att jag kan snacka med dig!! Älskar dej Prinsessan♥

God Natt!

Jag lägger bara ut galna bilder idag ^^ Det handlar om att bjuda på sig själv!


Dagen i bittra ord

Shuuuppa!
Ja vad ska man säga.
Dagen har vart..... hahaha ja vad ska jag säga tjejer? BITTER TRÅKIG OCH BRÅKIG?!?!? Känns de som om ni håller med eller -.-
Fruktansvärt illa dag om jag får säga det själv. Värre för vissa än andra ifs, och jag var rätt så oinvolverad som tur är!

Ursch Måndagar har aldrig riktigt något bra att komma med.. Möten hit och möten dit. Sjukhus. Bråk. Tjafs. Stress. Det posetiva har väl vart mina fina samtal Med fröken Khasay och Mitt jävla teamwork med sötface Harmy som tyvär har som lite jobbigt med rösten!

Vi tre ska satsa hela rumpan tänkte jag säga ^^ hahahah nej vi ska satsa alllt och lite till på! Vi ska pusha varandra och bli exemplariska! ^^ Tummen upp för oss, trotts att jag är den saten i trion som ligget sämst till xD


ps. fick en fråga vaaaaah. om vad "sjuan" var för nått! Sry ppl men det är ett internskämt som är för långt att berätta här i bloggen! Det är mellan moi syrran och Zimbawe!! Det hela går ut på att jag hör hemma på psyket ^^ så kul var det!

Bara i fall ni undrar!

Idag är en såndär dag när jag lyssnar på Joshua Raidin. Det brukar inebära att jag är trött eller lite sad face! Så är ifs inte riktigt fallet idag. Eller jo, jag är oärhört trött. Somnade vit tre tiden igår, och väcktes så sött av kussarna i morrse! Jag satt upp med Zimbawe och Sara och spelade spel. Himla kul ^^ Det gick så himla bra för dom eftersom dom satt och drack bacardi (nej jag drack inte en droppe, höll mig till fanta). Så även när jag fick nej, och turen skulle gå över lyckades jag alltid knycka till mig en till fråga ^^.

Tydligen är Jesus någon min syrra är tigth med xD Och bara så ni vet så föddes han inte alls den 24 december, det är bara en undanmanöver. Det är bara hans riktigt tighta vänner som får veta att det är den 24 jannuari som gäller ^^ hahah

Glöm de där här över!

Nej nu ska jag till sjuan säger dom!
Killevippen!

Bio

Nej mina vänner, jag är oärhört sadface, men jag gillade inte New Moon!
Sen om det berodde på att jag hade höga förväntningar, inte har läst boken eller för att jag måde dålig, det vet jag inte?! Men det var allt för mycket Vargar, eller varulvar eller whatever vad dom nu var, och Alltför lite Vampyrer. Ur min synvinkel har Twilight sagan handlat om vampyrer, och människor och deras, Edward och Bellas, farliga och intensiva kärlek! Vilket man inte fick se mycket av i den här filmen.
Däremot tror jag att nästa film kommer vara min film..
Jag är helt enkelt en Cullen girl, En team Edward....

Tjejerna gillade den iaf, vilket jag är glad över!!
Tack för en mysig kväll tjejor!!




FREDAG!

Lite nytt i designen iställer för att plugga -.-
produktivt eller vad!

Idag blir det bio med tjejerna, trotts att jag hade velat ligga i soffan under tecket hela dagen. Har huvudvärk och ont. Jag hade faktiskt bestämt mig för att stanna hemma, men så såg jag reklamen på tv.. Nej, inte en chans att jag missar den!! NO WAY!!
Så nu ska jag klä mig och dra iväg en snabbis! Sen till fina Emelie där vi alla ska träffas och se på Twilight, sen är vi en hel hög med sötnosar som ska på bion! Ja jag tror minsan kvällen kommer bli så jävla najs!! Men jag måste stanna och köpa halstabletter innan det är dags, annars känner jag på mig att jag kommer få onda blickar under filmen ^^


bara för att detta är en favorit :)


New Moon

Sitter här och gråter. Känner mig orolig och stressad. Främst känns det GALET att jag ska på bio i morrn! Se New Moon! Men mina flickor. Men jag har ont ikväll. Vilket brukar resultera i en värdelös dag i morrn. Jag tror inte jag kommer kunna gå :( BAJS!

Minns ni när jag kunde le på riktigt?



It was hell off a long time ago...
But hey, I used to be so pretty then...
Dont you think?


21:02

Idag mötte jag inga intressanta på väg hem, vilket var tråkigt eftersom det har blivigt det roligaste i min vardag nu för tiden.. ^^

Fy fan vad trött jag har vart idag!! I dag har jag gått på överskotts energi, men de värsta med de är när man landar. Vilken jävla crash! Ja då vill man bara lägga sig ner och sova till jul! Galet!! Men jag har tagit ett bad i en timma, och en duch på de i 30 min. Så nu känner jag mig levande igen och ska kika på Criminal minds!!!

Puss kram och allt annat snusk!


Sov sött


Sleeping Beauty♥

This is it!

Grays suger nu för tiden :O Jag ger upp,,

Ska nog sova snart!! Jag är trött upprörd och grinig. Känner att folk beter sig som skit och har som ursäkt: Jag mår dåligt. Ohh freki´n buhu! Som om inte alla gör det. Give it a rest!

Känner att jag måste omvärdera vissa människor i mitt liv som jag är skapligt trött på. Så nu vet ni!! BLÄÄ.

Ja jag skriver mest eftersom mitt huvud ser ut lite som ett spindelnät som fastnat i en soptipp. Galet stökigt, och sånt brukar hindra mig från att somna. Ja att jag ligger och gnager saker.

Så dagens läxa barn: Beteer som folk, sluta säga saker ni inte menar och va inte bitterfittor! På så sätt blir världen bättre för oss alla!

Yohanna jag tar med mig mascaran i morrn, och vill ha yttligare ett av våra mysiga samtal! Just because I love you♥

Orka

Fybubblan vad jag har pluggat idag. Och jag hoppas att mina lärare uppskattar det jag gjort!! Imorgon ska jag plugga miiinst lika mycket! Det är så det är att vara JennyBenny!
Haha tur att jag har roliga fina och snälla lärare för det mesta!!

Dagen har spenderats med de finaste som gör min vardag värd att leva!! JAG ÄLSKAR ER FLICKOR! Vi alla pluggade som fan och hann med en hel jävla del! Kändes superb! Vi tog även lång lunch i solna centrum, mysigt att få sitta och prata med mina älsklingar!

Efteråt åkte jag homie för att lämna väskan. Sen drog jag till solna igen. För att åka till KS.
Trafiken stog still så bussen var sen. Sen kände chaffisen att han skulle stanna och prata med en annan chaffis. Något vi medåkare inte gillade. Så jag kände att han behövde en andledning till att åka. Därför gick jag fram och skrek: MIN MORMOR LIGGER OCH ÄR DÖENDE OCH JAG VILL GÄRNA HINNA SÄGA FARVÄL! SÅ DU KANSKE SKULLE KUNNA TA OCH KÖRA NÅGON GÅNG!!!!

givetvis överdrev jag aningens ^^
Han tittade chockat på mig och sa :öööh Ojjj förlåt.. ja då är det väl dags att vi åker...

Stackare :P men jag var tvungen att komma fram någon gång!!


PUSSVA


hubba bubba

Shuppa! Im the nörd... Jag är trött. Tog FYRA sömnisar i går.. sov inte mkt bättre för det. Eller okej jo, en sak är najs med dom. Det är att jag inte vaknar på natten, jag sover heeeela natten, men jag har fortfarande svårt att somna. Hmm tricky tricky!
Nej nu ska jag plugga, som var tanken från början.

Hubba bubba.



Look at me now..

En grymt underskattad låt är förövrigt, Crash and Burn!
Den tar mig igenom livet för tillfället!


You make me want to smile and be cute all day long!♥


Åhhh lord lett me win!!!!

Oh mi good, jag tävlar i den helt jävla underbart söta Fokis blogg om en iphone! FATTA OM JAG VINNER!! Det vore så perfekt eftersom min stackars mobil är inne på slutspurten. Åhh jag beeeeeer låt mig vinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Åh kika in det här fiiiina skalet, enkelt och framför allt rosa!! Kan livet bli bättre?!?!?

VACKERT!!

Just kiss me..

Tänka sig, pussar man på mina läppar får man smaka coca cola♥

Tandis skrämmer mig!

Var hos Tandis idag. Det ni!
Av någon anledning går jag fortfarande i n-town så jag fick åka en bit i morrse.
Fast det var rätt skönt, för jag sov på bussen! Anywho. Min galna tandläkare lackade på mig kan man säga!!
Ja hon skrek faktiskt. Ni vet den där gigantiska kameran man ska trycka in i käften, och sedan bita ihop? Ja det gör ju skit ont, och det är inte alltid det går, speciellt inte när den har så vassa kanter!! (Ja vafan är dealen med dom där kamrorna? Med all jävla teknologi vi har kan vi väl komma på nått fiffigt så man kan göra dem mindre, och utan vassa kante?!?!?) När hon fick ta om bilden en tredje gång för att jag inte bet ihop ordentligt (för jag kunde inte) så skrek hon att jag var tvungen att skärpa mig och att jag skulle bita ihop ordentligt! Mitt svar blev, du kan skärpa dej, vad är det du inte fattar jag är ledsen men jag KAN VERKLIGEN inte bita bättre än såhär!! :O

Då kom assistenten till min räddning och erbjöd sig att försöka trycka in den i min käft. Hon lade den perfa, gjorde inte lika ont, och ÄNTLIGEN kunde jag bita ordentligt. Nu har jag dock skärsår i min fina mun :(

17:32

En bedrövlig dag, efter en bedrövlig natt!
Ja så kan man säga. Jag var inte alls taggad på livet i morrse efter en väldigt sömnlös natt av oro och smärta. Men jag pallrade mig upp, drog till skolan främst för att prata med min mentor..
Det blev att han pratade och jag grät. Så det kan gå...

Förövrigt så ska min skola starta en ny skola. Ett juredik gymnasium! Kan ni fatta vad cool och fruktansvärt bra!!! Där skulle jag så ha velat gått! Ni ser det kanske inte gör nått om jag måste hoppa av....

Jag har gått på autopilot hela dagen, vilket jag även gör nu.. Jag sitter och pluggar på för fullt men det känns inte som om jag kommer någon vart...
Good damit mitt liv är så spännande!!!

btw så är människor som inte kan acceptera andra människors åsikter äckliga! bedrövlig äckliga! Äckliga utifrån och in! Ja juste lejon mannen, vad säger du nu då :O VA VA VA!!!?


All through the night!

Natten kan jag beskriva med ett himla fiffigt ord, hemskt.
Jag fick fruktansvära smärtor vid magpartiet. Det gjorde galet ont!
Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eftersom jag var ensam hemma,
så jag bestämde mig för att vänta och se om det gick över.
Efter ungefär en timme hade det inte blivigt bättre, snarare värre.
Typiskt nog så hade jag ju inga pengar på telefonen så jag kunde inte ringa någon.
Och jag hade så himmla ont att jag inte kunde röra mig nästan.
Jag smsade min mamma, för jag hade i alla fall gratis sms.
Efter ett tag ringer mamma och vi kommer fram till att jag måste åka in till akuten och operera.

Men vi fick inte tag i morfar, så jag kunde inte åka in.
Så åter igen blev det att avakta och om det blev värre så skulle det bli ambulans.
Det skrämde mig oerhört eftersom jag i så fall var tvungen att åka in ensam..
I vilket fall som hälst så lyckades jag somna.
Jag vaknade månge gånger men tvingade mig att sova vidare.
Så nu är jag måttligt trött, för natten har vart jobbig..

Jag hoppas att jag inte får så här ont någon gång ingen!!!
För det går inte äns att beskriva hur ont det gjorde,
men när man spyr för att man har så ont då är det illa!


Everything sucks

Herre jävlar vilken totalt bitter dag.
Hela dagen har jag känt mig Bakis, vilket suger sönder eftersom jag inte är det!!!! Är på allmänt dåligt, cp bitchit och knasigt humör idag.. Hade tänkt skriva ett par rader om en grej som jag stör mig på angående vänner, men känner att om jag gör det idag kommer det bli så mkt mer bittert... Jag hatar att vara på kasst humör, för då när man känner sig ledsen eller arg för något vet man inte om det endast har att göra med det kassa humöret eller om man faktistk är ledsen över den "saken"!!!!
Trisst för igår kändes livet ändå okej, sen blev det misstag efter misstag och allt blev fuckat!!


Dont play whit my heart, I migth want to give it away one day!

Inte riktigt Piggelin!!

Shuppa folket, de senaste dagarna har jag vart kung på att uppdatera med bilder! Agree? Mest för att jag vill skryta med mitt snygga nylle! In your face! Hahah, nej givetvis inte.. Igår hade jag svårt att uppdatera under dagen, och det blidde ju ett bajs kort inlägg vid två tiden, det lät nämligen så mkt när jag knapprade på tangenterna, och jag ville inte väcka lill kussen som låg och sussade så sött brevid mig.

Så en snabb recap från igår. Jag var hemma från skolan, 2cool4school. Mådde hej hopp hängsnara när jag vaknade, så det blev till att stanna hemma. Palmqvist familjen behövde sova borta för att slippa bidra på deras städdag, så jag öppnade upp dörren och erbjöd mitt hem. Det blev till att hyra film, en svensk as kass film. Johan Falk, jag var skeptisk från början och mina teorier blev inte direkt motbevisade! DEN SÖÖÖÖG. Så vi orkade inte se klart den, istället blev det Taxi ett och två.

Nu ser jag för täääskig ut i gårdagens smink och i pyjamas still. Så jag ska på med andra myspys kläder, stor kofta och en fet jävla mössa och dra upp och lämna tebax hyrfilmen. Kan bli att jag trillar in på Ica och köper mig något gotti gott.



Yohanna jag måste ju snackis med dej kvinna ASAP!!

This is to you

Whisk me away
I'll be yours for a day
In heavenly fields which we roam

What are you doing?
What you doing, what ya doing to me?
What are you doing to my head?


A midnight obsession!

Oj oj klockan är 2 och jag har inte bloggat på hela dagen, så tokigt.
Familjen palmqvist snarka ljudligt i mitt kära hem, det känns bra.

Har vart dålig idag, thats about it!!

En väldigt negativ sak med att jag inte var i skolan var ju att jag behövde få ettpar råd av min fina vän Khasay!!!


Kisses from me!

Goodnight sleep tight dont let the bed bugs bite!♥



I am so in over my head...


Awsome



Varför är inte jag sådär allmänt häftig, cool och stökigt vacker?

Dagen i långa, sega och tråkiga ord!

Som vanligt sitter jag klistrad framför Criminal Minds!! Ja för fröken Jenny ben benken vill ju faktiskt bli en såndär smart jäkel!! Det råkar ju vara det verkligen verkligen vill! no joke, its true!!

Men nu är det reklam så jag tänkte passa på att blogga lite!! Skoldagen har vart lång, och så jävla dryg! Ja jag är faktiskt inte alls nöjd!! När det är sånna här dagar känns det så jävla ovärt att vara tillbaka i skolan, men vad ska man göra? Vill jag bli crimare eller inte liksom ^^

Hur som, det vart tjafsigt och galet på draman, vilket gjorde att stämmningen på dagen sjönk en aning! Sen att vi hade Drama Hela dagen gjorde ju inte saken så jävla mycket bättre!! Men jag släpper det nu faktiskt, jag orkar inte gå och bära på det. Så. Borta!

I övrigt måste jag säga att jag är fruktansvärt, galet och alldeles underbart stolt över mina fina vänner Harmony, Yohanna och Emelie!! Dom har jobbat med ett awsome projekt som idag genomfördes! Fy bubblan vad stolt och imponerad jag blev när jag såg att det var så himmla bra!! Tjejer ni var awsome!! BigMama is Proud! (stavas det så? hm)
Ja detta var allt från dagen då... Nej egentligen inte kanske, men vet ni det får duga!



Fin fint att få prata med dej idag också,,, ifall du undrar!!

Dear Diary

Det är underligt hur man kan falla i humöret. Det är alltid på kvällarna jag mår som dåligast. Inte på så sätt att jag har ont, snarare ont i hjärtat. Det är då jag tar mig tid till att känna efter hur det står till i själen. Det brukar inte sluta så bra. Jag hatar att jag måste vara rädd för kvällarna och nätterna. Det har alltid vart mina svåraste stunder. När jag var mindre brukade jag ofta säga det, att jag hatade att somna. Jag tycks alltd få ångest just då. Idag är inget undantag. Jag vet egentligen inte varför jag känner mig ledsen eller så nu, men jag gör det. Känns som jag inte är tillräckligt bra, som om jag inte har någon ork till att fortsätta ellet till att äns möta morgondagen med ett leende. Jag önskar att jag kunde stanna hemma i morgon och bara gråta till en film hela dagen. Men det funkar inte så. Det finns inget värre än att behöva klistra på ett leende när man bara vill gråta. Det finns inget värre att säga att man mår bra när folk frågar, när man egentligen bara vill falla ihop. Jag hoppas att känslorna är borta när jag vaknar. Men just nu känns det mesta rätt hopplöst.

Ett trasigt liv

Att vara författare kan vara så äckligt underbart och vackert precis samtidigt som det är fult och jobbigt! (för ja, jag är ju nästan författare xD håller ju på med något som snarare kommer bli en novell ^^ nåväl) När jag sitter och läser igenom mina kapittel, med mina egna ord så blir jag förvånad.
Ibland hittar jag så fina meningar jag inte kan minnas mig själv skriva. Det är sånna stunder när jag ifrågasetter vem jag är, är jag sådär mysig som jag känner mig när jag läser mina vackra ord?
Aldrig ska man sluta förvånas av sig själv, för det är då man blir tråkig antar jag!

"det man inte jobbar för att förtjäna är inte tillräckligt vackert att njuta av..."

♥Jag har köpt ett Blått diadem, med Paljetter. Ja, Jag är Kär♥










Naaaaaw♥

Titta vilken söt komentar min fina vän skrivit till mig!

"Ska stötta dig sönder och samman jenny. Fira när skiten är över, jag lagar dig en finfin middag och så ska vi prata igenom livet. Slangarna fixar du, för du är stark. som orkar stå ut och itne bara skiter i allt. Som tar ditt ansvar och tjatar på läkarna. Du lyckas.
Och det älskar jag dig för."

Min Harmy är så fin!♥


"gumman, stanna i skolan!!! kriga sönder, för utan dig är skolan inte densamma, jag vill också bara lägga mig ner och skrika, änfast jag inte har st4enar, menfan, skolan utan dig, jag vill inte ens tänka på dfe4t. kriga för min skull!!!!"

Så sött skrev fina Hanna till mig♥


Harmony och Hanna var de första jag började umgås med på Psyket. Det var vi tre, grund trion. Himmla fina tjejer som jag verkligen kan lita på!! Ja tjejer, ni är fanimej underbara. Fina och vackra utifrån och in! Våga aldrig tro något annat mina älsklingar!♥


en gång såg vi ut såhär.. dragna som fan och muchen på sne.


i skolan, brainjack gruppen.


Vi tre är såndär vacker vänskap, som alltid kommer existera!♥



sjukhus

Ja jag suger på att blogga.
Deal whit it.
har ju lite annat att tänka på.

jag ska i alla fall opereras, få fem slangar i magen, får inte sola på ett år. måste gå med en slang ur magen i sex veckor efter operationen. Ja, jag är nervös.

Sen låter det jävligt mkt värre än det är, det är ju bara en enkel operation faktiskt..

Tisdag

Hade en jobbig dröm... Det trissta är att precis det som hände i drömmen är det som kommer hända när jag kommer hem...

Jag har så jävla mkt att tänka på och massa saker jag måste hinna med att göra. Det gör fan ont i hela mig. Jag är så jävla stressad. Det känns inte alls bra att jag inte är on track längre. Fuck! Det känns bra att jag ändå har ett bra stöd från skolan.. Men nu vill jag ha en lösning, inte bara fler tester och undersökningar. Jag orkar inte åka vidare från läkare till läkare.. Just nu går jag på auto pilot ungefär.

Det lättaste just nu hade vart att bara hoppa av skolan, jag är ändå efter och missar så jävla mkt! Hela grejen med mina njurstenar och gallsten har gjort mig sönderstressad. Jag orkar fan inte mer!


Trapt

Shupppa.
Nu har jag lyckats ta mig till en sittandes posetion i soffan. Hela natten har jag haft mardrömar och smärta upp i ryggen. Gissa varför? N J U R S T E N A R... Dessa små söta saker har gett mig en trisst och sömnlös natt, samt den mysiga grejen att spy.. Om och om och om igen!!!! Sucks to be me helt enkelt. Speciellt eftersom jag idag skulle flyga hem. Stort fett nej på det. Inte en chans att jag skulle kunnat klara av det.

Nu är jag in a bit of a pickle så att säga. För nu måste jag hitta nya flygbiljetter som jag kan köpa, och ta mig hem. Min räddning idag var att Jessika och Hanna kunde åka utan mig. Istället för att fega så satsade dom, och gav sig ut på äventyr i hollands lantsbygd så att säga. Ni äger tjejer!




Tack för kaffet!♥

RSS 2.0