01:46

Kvällarna är alltid jobbigast. Det är då man tycks tänka som mest. Det är då tankarna far omkring i huvet och man inte tycks förstå någonting. Varför. Det är det jag alltid tänker på kvällarna. Vad fanns det för mening. Hur kan det vara rättvist? Det finns inga svar på dom frågorna. På dagarna lyckas man oftast intala sig själv att det var det bästa. Att det var det mest rättvisa som kunde ske i den situationen. Men på kvällen inser man att situationen i sig inte är rättvis någonstans. Att det är där problemet ligger. Man återkommer hela tiden till ruta ett. Till samma ställe där man började. Vaför?!

..

No bs, just pure honesty!

Yeeeeah. Jag är tillbaka lite. Kanske. I alla fall då och då. Jag har faktiskt inte haft tid att blogga överhuvudtaget den sista tiden. Nej. Jag har haft saker att ta i tu med. Livet helt enkelt. Det är lika körigt som förut. Men vissa saker är mindre rörigt. Så nu är jag här. Fortfarande i röran, men med ett tungt hjärta. Jag behöver bloggen för att få ut skiten. Så jag tänker skriva när det passar mig. När jag känner att hjärtat är för tungt. När det är redo att brista. Så om det inte passar sig att höra det jag känner är det lika bra att dra på en gång. Go Go Go!

Nu är grejen så att jag är på dåligt humör tjugofyrasju ungefär. Det är personliga anledningar så om jag hade velat att någon skulle veta skulle jag berätta det. Så ja, det finns en anledning till att jag inte har velat prata eller så. Därför kommer förmodligen texterna vara cp här. Texter som ingen riktigt förstår. Så ni behöver inte äns fråga. Ni behöver inte slänga ur er en massa "men gumman hur är det egentligen?!?" för jag kan säga det på en gång. Det är skit. Så. Nej jag tänker inte berätta för alla mina vänner. Nej jag tänker inte berätta för alla i skolan. Nej helt enkelt! Så kan vi lämna det vid det?! Det finns en som vet. Det är för att jag är 1000 % säker på att han förstår! Ni andra får helt enkelt leva i dimman tills jag väljer att dela med mig.

Tack och hej!


eventuell blogg paus. så förvänta er inget storartat på ett tag.

 

Godbye for now!


Och med denna bild säger en funderande Jenny godnatt!
Nu orkar jag inte sitta uppe och tänka mer. Nu orkar jag inte sitta och känna igen mig i alla låtar om smärta och svek. Nu orkar jag helt enkelt inte mer för den här dagen. Nej nu kastar jag in handuken och hoppas på att vakna med ett toppen humör. Ett sådant humör som gör att jag skrattar åt dig, inte fäller tårar på grund av dig.
Hård dag, Hårt liv!

Shop til you drop!

Ny inköpt för dagen! Älskar båda!



Klänning: hm 150 kr! Som hittat!




Shysta jeans: Hm 100 kr! Så jävla perfa! Dom är as snygga med dragkedja vid benen!



A day in my Life

Shuppa!
Idag har jag träffat Ericbubben! Alltid lika trevligt! Vi gick runt och letade julklappar till hans familj samt en jacka till honom själv. Natchos! Men duden är ju fett seg att shoppa med!! Han hittade inte en ända jacka som passade i smaken eftersom han är som lite kräsen ^^ Men jag älskar han i alla fall! Det blev även en fika och en massa kramar! I like så att säga!

Sen begav jag mig hem. I precis samma sekund som jag hade bytt om till mjukiskläder ringer syrran och ber mig följa med till Kista och shoppa. Anledningen? Hon har inga rena kläder, och ja vad gör man då? Köper nytt såklart! Hahah. Så då var det bara att ge sig ut igen! Och nu är jag hemkommen med ett par nya jeans och en fin klänning!!? Hur gick detta till? Men nytt i garderoben är ju ALLTID kul!

Jag har samtalat med Fröken Yohanna två gånger idag! Mycket najs. Först när jag såg hennes idol Kissie och Rosanna. Hahaha. Sen när jag var så fruktansvärt arg på mig själv för att jag låter min trötthet och frustration gå ut över fel saker! Fan vad tötnig jag kan vara ibland asså! Men men. Tack Yohoe för att du lyssnar på mitt wainande!

Hahahaha jag övervakar Hanna! Hon tycker det är obehagligt! Jag tycker det är kul!
Tjilivippen!

Snart är det jul

Jag kan ju ha haft världens finaste dag! Först träffade jag Min Fina vän Elin som jag inte sett på tok förlänge! Det blev en ganska snabb fika, men ändå otroligt mysigt! Vi bytte julklappar och uppdaterades lite om livet! Härligt var det i alla fall! Sen begav jag mig till Kista för att möta mammi för julshopping! Vi hittade ALLT och lite till. Nu när vi väl är hemma inser mammi att hon köpt dubbelt och knasigt. Men så kan det ju gå! Nu är jag iaf klar med alla julklappar och presenter och paket till paketspelet! Tummen upp för mig!
I morrn ska jag i alla fall träffa min bäääästis i hela världen Eric!!!! Fasen så trevligt om jag får säga det själv! Sen på kvällen ska kanske min onda plan genomföras.. Hahahhaahha jag är så töntig xD


Btw gillar jag inte grejen med att skicka fel sms till fel person! Så pinsamt att man bara vill dö asså!

The one

Det finns Tre killar i mitt liv. Men bara en som jag tänker snacka om nu asså. Jag blir lika kär varje gång jag ser han på bild. Ja. Jag är så jävla pinsamt såld på Pattinsson!


SNYGG.se

Tre saker:

1. Jag saknar Yohanna som en jävla TOK! Jag saknar att dra med henne på toa under rasten för att snacka skit!! Jag hatar att det var satans länge sen vi satt där och occuperade en toalett, och lyssnade på de klagande människorna som undrar vemfan som är där inne SÅ längee! Yohanna jag saknar dej helt enkelt!

2. Jag böööör gå och lägga mig nu. Annars kommer jag somna när Alexander, som för tillfället occuperar min säng, är redo att vakna!

3. Jag har införskaffat mig en svart pulka idag. Kände att det behövdes när jag bor tre steg från en fullt duglig pulkabacke! Den är svart, fin och snabb! Det ni!


Me and my Darlings

Mitt liv har vart fullt av kaos både igår och idag. Jag kan även spå att morgondagen kommer vara kaos. Det är ungefär så mitt liv är. Kaos. Men det Kaos jag pratar om nu är inte likt det andra. Nej det är inte som det där jag väljer att kalla skiten. Det här är något så mycket finare. Det är bra kaos. Det är mina kusiner. Mina små älsklingar som jag och min mammi vart barnvakt åt. Tyvär har livets vanliga skit-kaos spelat in väldigt mycket, så jag har tagit hand om dom små liven aldeles själv större delen av tiden. Sen är det även så att Alexander vägrar att vara med min mammi. Så när det gäller allt från att gå upp med honom mitt i natten, natta honom eller mata honom är det jag som får fixa biffen. Men är man så söt är det ju helt ok för min del. Synd bara att han Poopar så förjävligt!


En trött Jenny och två livfulla barn!


Jag och min bebis


Världens finaste små barn!


Alexander & Jag är en oslagbar kombo på bild!


When He call your name, Take the bottle!


Jag langar en till såndär bild som är både vacker och ful samtidigt. Den är mörk och sorgsen. Väcker kännslor. Sammtidigt som den är "opassande" är den även så jävla cool. Om jag nu får säga det själv! Nu ska jag i alla fall försöka somna, för nu är min fina syster hemma. När hon väl ringde efter mina femtioelva samtal började jag stört gråta av lättnad! Ja jag är en tönt. Haha. Natti


Accorning to my heart


Jag är trött. Har vart det hela dagen. Ja. Jag har ju faktiskt sovit hela dagen.. Hur kan jag då fortfarande vara trött?! Udda. Men i kväll är det Fringe, vägrar missa det! VägrarVägrarVägrar! Även om det inte hade vart Fringe hade jag inte kunat somna nu heller. För min syster är på vift.. Vart är hon?!?!? Hon skulle ut med jobbet. På julbord. Men bör hon inte vara hemma nu? Hursom så känns det riktigt orologt eftersom att hon inte svarar på mobilen. Nej varken på mina telefonsamtal eller på mina sms.. Hoppas hon kommer snart!! Ja jag börjar faktiskt bli lite orolig. Känns inte likt henne att inte ens svara lite snabbt på mina sms.

Just nu snarkar något utanför mitt rum. Det bullrande ljudet kommer från vardagsrummet. Det råkar vara min mamma. Hon snarkar förfärligt mycket. Skönt att hon för en gång skull sussar sött.

Hårt liv!

Exposed


Jag tittar på gamla bilder. Bilder under den tiden du fanns i mitt liv. Jag känner genast alla känslor igen. Jag känner hur det pulserar. Blodet skenar genom kroppen. Jag är tillbaka på ruta ett.. Jag förstår inte hur det går till. Hur känslorna kan vara näst intill bortglömda, men sedan på tre sekunder skena genom kroppen. Försvinner dem aldrig? Jag ställer mig framför spegeln. Ser mig själv. Tittar noga. Försöker lista ut vad det var du såg. Jag möter min egen blick. Jag kan tydligt se i mina ögon hur arg jag är. Undrar om andra kan se mig på det sättet också? Att allt som behövs är att se in i mina ögon. Sen vet man exakt hur jag känner. Det är alltid mina ögon som avslöjar mig. Det är där man finner sanningen.. Men nu när jag står här och ser in i mina blåa ögon upptäcker jag att hatet börjar avta. Det har dunstat. Är näst in till borta. Inte för att jag har förlåtit dig. Inte för att jag tycker att det som hände är okej. Utan för att du inte är värd mina känslor. Det är inte värt att fylla mina vackra blå ögon med ditt hat. Du är helt enkelt inte värd mig. Varken mina tankar min själ eller mitt hjärta. Nej. Jag tänker stänga den här boken nu. Jag tänker för sista gången låta dig ta upp plats i mitt liv, såsom min blogg. Alla känslorna lägger jag nu ifrån mig. Jag stänger den här dörren och kör den i dörrförstöraren dom har i monsters inc! Nu är du borta... Oh and by the way.. Im burning all pictures of you..


Wait your turn

Ursh så man ser ut asså. Jag ska kasta mig in i duchen snarast! Jag hoppas nämligen på att fröken Zimbawe ska höra av sig och vilja shoppa idag. Än så länge har det vart tyst, men man kan ju hoppas! Annars ska jag i alla fall stanna hemma och plugga, sen eventuellt ta en tripp till kista för att fixa en grej. Lite hemlis så att säga.

Igår var jag på fett illa humör, så jag tackar gud att det är borta idag! Jag var så jävla white trash igår så de finns inte. Slasade mig upp till Lidl i mjukiskläder och skinjacka, med håret i en fet tofs på huvet och bortskavt nagelack. Jag var inte speciellt hott om vi säger så. Men jag var fasligt sugen på godis!

Igår insåg jag att jag gått ner sex kilo sen jag blev sjuk och började gå på utredning. Det har vart en sån lång och jobbig process med möten med olika läkare, alla med samma kassa attityd. Jag har skickats vidare från idiot till idiot som en jävla mössa eller nått, och ingen har tagit något ansvar eller gjort ett försök till att hjälpa mig. Hur som, jag orkar inte gå in på det mera, poängen var att i och med all stress, all oro och med tanke på att jag ofta haft ont har jag minskat med 6 kilo. Som tur är jag inte så lång så de syns inte så tydligt på mig, men jag själv känner det.

Nej nu måste jag hoppa in i duchen!


Did it Again


Ojoj dagen bara försvan. Fan vilket jävla kasst humör jag är på idag. Fucking crazy mode! Jag fattar inte grejen och de gör mig fett arg. Aja whatever. Orkar nog inte bry mej tror jag. Haha asså jag är så skabbig. Jag bor fortfarande i den äckligt stora munktröjan som nått av mina ex lämnat. hahah. Bubblan vad freeech jag känner mig. Jag är på bakis humör idag typ. Jag verkligen cravar efter Pizza. Eller en stor fet äcklig hamburgare med maaassa pommes. Fett Fett Fett. Tröt Trött Trött. HejdåHejdåHejdå!


Dienstag

Snöööööstorm! Snöööstorm hörrni?!?!! Vafaaaan. Jag orkar nästan inte. Kallt och ruggigt!! Stackars mig som har sängen precis vid fönstret. Det siprar in en massssssa kall lufft på mig när jag sitter här och försöker överleva dagen. Its Friiiicking cold bitches! Aja jag har det inte lika illa som Hanna i alla fall. Hon bloggade nyss om hur hon bor i en iglo. Okej bby du vinner.

Jag har så jäkla ont idag så de finns inte. Jag kan fan knappt röra mig. Illa. Så går de inget bra på tv heller. Det är en sån dag asså. Nivet. En såndär som man bara vill sova rakt igenom. I stället halvligger jag under det kalla fönstret och kollar ut över den långa raden av tråkiga röda hus, och den vita snön som yr omkring med de brutala vindarna. Ja det är fan inte lätt asså. I morrn är vi i alla fall lediga. Ja dom som är klara med projekt 100p vill säga. Och Tuuuuur är väll att jag är det! Känns fricking awsome!

Fuck jag tror jag måste ut och skyffla snö innan diktaturen kommer hem igen. Ja jag anar att det inte är så glada miner om dom måste snubbla sig in över en stor jävla snödriva. Hm problemet är lite att vi inte äger en spade. Nej inte äns en såndär fiffig sopkvast. Jaja. As usual löser det sig nog!

Hååårt liv!


I ett tvättmedel paket!


Vad exakt gör jag på foton?!?! Hahahah! Jaja. Man kan ju inte lyckas jämt och ständigt! Nej nu måste jag ta mig i kragen och göra nått annat än att bara glo på massa gammla avsnitt av 2and½men! Det finns ju så mycket jag borde göra. Det finns så mycket jag vill göra. Men så jävla lite jag orkar. Ja ni fattar grejen! Nej jag orkar faktiskt inte äns se på tv.. Jag är smått uttråkad OCH trött asså. Illa kombo! Aja jag kommer nog på nått. De lutar mot att bara dö i sängen.. Dö med mina tankar. Nej de brukar fan inte heller vara nån hitt precis. Bajs på mitt humör asså!!

Nej nu ska BajsJenny ta sitt hyena skratt och trista humör och hitta på nått som inte gör en galen! Ja tummen upp på det! TjaFan!

Måndag, lite som alla andra måndagar

Shuppa!
Resultatet av min brutala trötthet vart att jag dök upp i skolan näst in till i pyjamas och brutalt ostylad! Varken smink eller nån kontroll över håret! Känns sådär. Men vad gör man! Vart fan är alla mina kläder?!?!?!? Någon som vet fan?! Hatar att typ hälften är gone baby gone!

Nu sitter jag och funtar på att plugga Människan Socialt och kulturellt... Men det är inte så mycket mer än en tanke känns det som! Jaja, jag var ju i alla fall i skolan idag.. Borde det inte ge mig rätten att skiiita i att plugga ^^?

Nej här kan jag i alla fall inte sitta och skräpa! Inte du häller VaVaVA?!??



Börjar bli dags att säga nigthyyyyy!



Typ GodNatt snart på er! Med tanke på Snygging komentaren langar jag en till snyggve bild! ^^ hahahahah xD aja! I morrn blir en lång jäva dag men vad gör man inte! Sista veckan. Håll ut!! Nu ska jag kolla på Paying it forward eller vad den heter, som går på 5:an! Shuppa!

En dag som alla andra


Nu sitter jag och väntar på moster med familj. Det blir lite födelesdags fika och fira tredje advent.
Min telefon är proppfull med sms från en ända person typ. Hahah as najs. Om jag får säga det själv. I helgen har förövrigt följande skett. På fredagen åkte jag ut till min pappi på landet. Bruuushan plockade upp mig så jag fick skjutts sista biten vilket var najs. Vi tog det mest lugnt eftersom vi alla var rätt så jävla trötta. Så blev det lördag rätt fort. Då Var det bara till att fixa sig iordning inför jullunchen med jobbet. Jag taggade till genom att lyssna på lugna favoriter, eftersom det är det ända man lyssnar på när vi jobbar ^^ haha jag vart trött vilket ifs stämde. Julbordet var najs! Vi skratta snacka och kramades och bara njöt av den goda maten. Det var minst sagt trevligt. På kvällen vart det en date med min polare Mr Starfigther. Vilket alltid är naaajs! Det känns som om jag sovit mig igenom hela helgen med undantag från jullunchen! änså är jag redigt trött!

Nej nu måste jag underhålla gästera som kom såhär en timme senare. Det är så i min släckt. Säger man kl tre kan man förväntasig gästerna till fyra! Chill pill!

.

Har haft en låång dag. Åkt buss större delen av dagen. Nu väntar jag på gäster och smsar med älsklingar. Mamma har städat mitt rum lite. Snart är de fanimej äckelrent. Orkar inte skriva mer. Är tröttare än tröttast! BAJS

Can you handel it?

Hejdå stockholm. Hej då drama. Hejdå falska jävlar. Nu åker jag hem. Ja. Bort till den plats jag trodde var den värsta på jorden. Tills jag flyttade hit. Tills jag lärde känna ännu falskare, fegare och hopplösa människor. Er. Ni. Dig. Du. Jag försov mig i morrse. Förmodligen eftersom natten har vart jobbig. Så jag gjorde mig inte besväret att gå upp och stressa och vara sen till skolan. Nej jag suckade och blundade igen. Det kan ändå inte bli värre än så här. Så nu när jag åter vaknat ska jag åka. Åka ännu tidigare än planerat. Det känns skönt. Bort bort bort. Jag sitter och lyssnar på out of my league over and over for always. Den är bra. Varje gång dör jag lite mer. Det är bra. Nu  ska jag fylla telefonen med musik och sen bär det av. Önskar att jag kunde ta lov nu på en gång.

Jag inser att många undrar vad det är som händer. Vilka eller vem jag ständigt pratar om. Vem är den äckliga patetiska människan jag anser vara ett svin? Vilka är dessa falska, fega och hopplösa? Vem eller vilka känner jag mig sviken av? Det finns många frågor. Många undrar. Men ännu har ingnen riktigt vågat fråga mig rätt ut. Jag kan inte göra annat än att garva åt det. Folk är så nyfikna. Men vadå, inte tillräckligt för att fråga den enda människan som kan ge er det riktiga svaret eller? Ärsch jag är van. Jag är så brutalt jävla van. Jag är van att inte förstå. Jag är van att folk pratar runt omkring mig, inte till mig. Jag är van att bli omtyckt när det passar alla andra. Jag är van att bli inkallad som vän när jag behövs, inte när jag behöver. Jag är van att användas som vapen mellan människor. Jag är van. Nej det här är ingen tyck synd om mig text. Det är en ärlig text. En text om min vardag nu för tiden. Folk vill alltid veta, men när man svarar vet dom inte hur dom ska hantera situationen. Folk klarar inte alltid av sanningen. Därför är mina texter luddiga. Det finns tydliga hål i dom som jag lämnat öppna med mening. Så att ni vilket ögonblick som hälst ska kunna vända om, om det inte passar sig. Om ni blir för rädda. Om ni kommer för nära sanningen. Det är ju så det funkar eller hur. Man vill alltid veta. Man lyssnar för ett ögoblick. Man tycker synd. Man känner sig obekväm. Man börjar prata mindre med människan. Man känner att man inte kan hantera situationen. Vad är ok att säga. Vad är inte okej att säga. Man pratat bara ytligt.. Går inte in på fler detaljer än nödvändigt.. Sen är man borta.

Man kan snacka mycket hörrni. Men det är på era handlingar jag ser hur ni känner. Bara så ni vet. Men det är okej. Nu vet jag i alla fall vart jag har er. Sen att det är långt bort är inte kul. Men det är bättre än att tro att ni är nära, och sedan inser man att ni stack förlängesen. Nej då har jag det hellre såhär. Så snälla låtsas inte. Var brutalt jävla tydliga. På så sätt slipper jag bli ledsen. På så sätt slipper jag bli besviken. På så sätt slipper jag undra.



Tiden rinner iväg

Kika in den här artikeln People! Tänk på livet. Tänk på era nära och kära! Tiden går jävligt fort när någon blir sjuk. När någon redan drabbats, när någon redan är sjuk hinner man aldrig i fatt tiden. Tänk påt!

Nu drar jag från skiten fan

Hej hoppla! Har egentligen inget att säga. Förutom att det ska bli skönt att isolera mig på landet i morgon. Det känns skönt att lämna stan och att lämna all drama och skit bakom mig ett litet tag. Jag vill verkligen bara bort. Bort bort bort. Ja det är vad jag vill. Så att åka till pappa och bara titta på Kenny Starfigther i film rummet känns som en jävligt tänkbar lösning. Jag känner mig frustrerad och sviken, vilket inte är rätt egentligen. Så nu måste jag bort. Inte ha nån kontakt med dom här jävlarna. Gone Baby Gone. Förhoppningsvis kommer de leda till att jag överlever den sista veckan i skolan. Sen är det lov. Då slipper jag de mesta. Då kan jag fokusera på de goda. Då kan jag andas igen!



Me, myself & I



The day off Today!

Yohanna tycker att jag ska klippa lugg. Jag är osäker. Jag tycker jag var rätt fin i det när jag hade långt hår.. Men det känns som om jag kommer se ut att vara tre år gammal, när jag har kort hår plus lugg. Jag är skeptisk.
Förutom att jag sitter och är skeptiskt till luggen är jag även sjuk idag. Jag är sjuk varjedag i och för sig, men idag har jag ont. Så jag sitter i min varma säng under täcket och dör lite.

Igår fick jag ett paket hem i brevlådan. Den här hårinpakningen från Aussie:

Har någon testat den? Någon som vet om den är bra? Jag tycker den luktar lite suspekt,,. Men vem vet, den kanske är as bra. När jag handlar saker brukar jag gå på utseendet av produkten. Är det i en fin flaska/förpackning brukar det oftast få föja med mig hem. Min plattång, mobil telefon och shampo är bevis på detta. Ja jag valde faktiskt gymnasie efter vilken som hade snyggast katalog bland annat.. Så spontant känner jag att jag inte själv skulle ha köpt den här produkten. Men nu var den ju gratis, så de skadar ju inte att testa!


En viss Mister har föreslagit att jag ska kolla på film, så jag tror det är precis vad jag ska göra nu!!


U-T-R-Å-K-AD



En såndär charmig webb cam bild.. Dålig skärpa, Svartvita och allmänt oproffsiga! Det är ju lite charmen med det hela! Jag tycker personligen att bilden är fjantig. Ser inte riktigt ut som jag. Ja lite halvkonstig. Vem har övertagit min kropp just när jag tog den här bilden? Vem vet.. Finns de inte någon lite jäkel som vill dela med sig av sin spotify lista? Någon som har såndär musik man bara dör av att lyssna på. Sån som man inte riktigt kan beskriva. Sån som man bara älskar... Det vore ju nått! Just nu lyssnar jag om och om och om på samma fem låtar ungefär. Känner att man tröttnar. Men kan inte riktigt bestämma mig vilket musikhumör jag är på häller så..

Önskar


Sitter och begrundar mitt hår. Ja jag allmänt leker cool framför spegeln. Jag undrar varför jag inte kunde vara lika snyggvackerascool som fina Elin. Så såg tamefan inte jag ut i lugg :( och nu sitter jag och tråkar över att jag ser ut som en rysk hora i rött läppstift. Jag dör på mitt hår som inte är någon frisyr what so ever. Jag dör lite helt enkelt! Man märker att jag är utråkad i livet när jag vill klippa mig eller färga håret. Nu funtar jag på lugg, eller rött/brunt/svart hår. De låter cp men jag har en ide. Synd att jag inte lär passa i det. Nämde jag att jag dör lite?

Friends


Idag har jag pratat så att jag blev helt seg i huvudet. Vem var den lyckliga lilla tomten som fick lyssna? Jo, Yohanna så klart! Min älskling som bara fattar allt jag säger. Som bara förstår hur jag känner innan jag själv verkar göra det. Det är härligt att ha någon som bara fattar. Någon som kan läsa mina tankar. Någon jag vet inte kommer krossa mitt hjärta! Någon man absolut kan lita på i alla lägen. Det var som härligt att vi slutade klockan 11 idag. Sånna dagar gillar vi. Mycket. För det ger oss så himla mycket mer tid till att älta saker! Och det är ju lite så vi jobbar! Vi hann i alla fall med att prata, skratta, nästan gråta, ha sönder skedar och prata massa till.

Nu ska jag lyssna på musik och reda ut mina kännslor! För dom är många och röriga. Minst sagt!


Mad World

Tune Robbers – Mad World
Dom senaste dagarna har jag hört den här låter många gånger. Är det ett tecken? För jag har så många minnen och känslor som sitter ihop med den. Många minnen... Inte speciellt bra. Ändå hade jag glömt bort den. Jag hade glömt bort hur mycket jag brukade älska den. Jag har glömt bort hur mycket jag brukade lyssna på den. Tills den dagen jag började koppla ihop den med dej. Med det. Då slutade jag. När jag valde att lägga det bakom mig och glömma, glömde jag även låten. Det är så ironiskt att jag hörde den nu, när jag har plockat fram det igen. Det är helt enkelt knas. Känns som ett tecken. Vet bara inte hur jag ska tolka det. Kanska inte längre koppla ihop låten med det. Kanske att det är ok att gå vidare. Kanske att det är ok att faktiskt gilla låten igen. Jag vet inte. Men i mina ögon kommer den här låten plockas fram när jag är ledsen. När jag bara vill lyssna på nått depp. Men och andra sidan är den ju himla konstigt. Låten är ju depp.


OK?!?!?


Ehhhh.. Ja vad ska man svara på detta... Det känns som att folk som är anonyma ofta är såna där fegisar som inte vågar stå för det dom säger!! Du ska nog inte säga så mycket när du faktiskt inte har en aning om vafan du snackar om! Jag hade 74 % frånvaro på hela kursen Tekninsk Psykologi, och att jag ändå lyckades haffa ett G är dan markabelt! Det är as duktigt av mig att jag har kunnat klara av det! G innesäbär att jag har uppnått alla kursmål, att jag atså kan ALL fakta inom Tek Psy! Det är ju as bra, med sån hög frånvaro! Och anledningen till att jag har så hög frånvaro är en annan historia! Jag är nämligen sjuk, och har vart det ett bra jävla tag. Jag väntar på en operation, och det är altså så att jag inte kan vara i skolan varje dag just på grund av detta!
Att du äns sitter och lägger ner energi på att jag fått ett g när du inte har nån aning om mina omständigheter förundrar mig så jävla mycket!!! SKA JAG ÄNS BEHÖVA FÖRKLARA MIG FÖR NÅTT JÄVLA LOW LIFE SOM INTE ÄNS VÅGAR SÄGA VEM HAN/HON ÄR?!?! Nej skulle inte tro det! Men nu gör jag det för att jag är så jävla trött på att jag ska få skit och konstiga frågor angående mig och skolan!!!! Ena min njure släpper inte ut vätska! När jag dricker vätska samlas det i njuren och den sväller. Jag har nämligen ett kärl som är i kläm och därför kan jag inte dricka så mycket vätska! Sorry, men jag har ont och det innebär konsekvenser för mitt skolarbete överlag! SÅ NU VILL JAG INTE HÖRA ETT JÄVLA ORD OM VARFÖR JAG ÄR HEMMA SÅ JÄVLA OFTA! NEJ JAG ÄR INGET PUNDAR HUVE SOM HELT ENKELT VÄLJER ATT STANNA HEMMA! Jag önskar verkligen att jag inte var sjuk, för jag satsar som bara fan i skolan! Jag hatar att den här jävla sjukdommen har påvärkat mina betyg men så funkar livet! ibland blir man sjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så fruktansvärt ointressant!

Chill dag. Film kollande var det som hände på psykologin! Det och betygsamtal. Med andra ord inget inödigt tänkande, utan mer sovande! Naaajs. Jag fick förövrigt Godkännt på Tek Psykologi! Känns awsome!! Är riktigt jävla nöjd asså! Galant! Trodde ärligt jag skulle få ig!! NAtchos!

Sen var det till att lyssna på människors redovisningar om olika folkmord och massmord och sånt! Så massa chill där också. Jag har altså typ inge gjort ett gnutta idag! men vad gör det.

Nej nu ska jag sminka mej och haffa ett par najsiga kläder som känns lite mer fancy! Jag ska ju till Fribergsherrgård. Det är helt enkelt lite finare lite bättre!!

Nej fan tjilevippen va. Här har jag egentligen inte tid att sitta och snacka om allt och inget!
Pussva!

Im to fucking good for you!


Det jag hörde om dig idag gjorde mig argare än argast. Nu vet jag att allt var fake! Nu vet jag att du var fake!! Försök inte skylla på någon annan. Försök inte få mig tycka synd om dig! Jag avskyr dig så jävla brutalt! Du är en patetisk jävla människa, och jag kan inte fatta att jag för ett ögonblick trode att du var något annat än det du är! Jag är ändå glad att jag fick höra det här, för nu vet jag villken äcklig jävla liten människa du är! Jag kan uppriktigt säga att jag aldrig mer vill prata med dej!! Gå och lägg dig. SVIN!


Dear Diary

En text rakt från mitt hjärta.. En text som får mig att minnas igen. En text ur min dagbok..

Jag vet inte vart jag ska börja. Det är trassligt i mitt huvud, hjärta och själ. Det är som om jag är fångat i ett spindelnät. Kan inte röra mig. Vet inte vad jag ska göra. Huvudet och hjärtat går som vanligt inte ihop. Jag försöker se vad min själ säger. Det är inte alltid lätt. Jag sitter här med musiken som omfamnar mig som vanligt. Den triggar igång olika tankar. Den får mig att känna och uppleva varje känsla, varje tanke och varje händelse om och om igen. Jag vet inte vad jag borde tycka. Jag vet inte vad jag borde göra. Jag vet inte. Jag sitter bara här paralyserad av allt som har hänt. Jag vet att jag borde gå och aldrig se om igen. Men det är inte lätt. Jag trodde att det skulle kännas självklart om jag någonsin befan mig i en sånhär situation. Men det är svårare än man tror. Men jag vägrar vara svag. Jag vägrar. Vägrar. Det är trassligt i mitt huvud. Ja, Jag vet inte vart jag ska börja... Men nu sitter jag här. Det är trassligt. Det är en soppa. Det gör ont i mig. Det gör så jävla ont. Jag måste sova. Men vet inte om jag vågar. Jag vet inte om jag vågar blunda. Allt spelas åter upp för mig som en film när jag stänger mina ögon. Jag försöker slå bort det onda. Jag försöker slå bort det som gör att jag blir så rädd att jag skakar. Det går inte. Jag är rädd för att blunda. Men varje fiber i min kropp skriker efter sömn. Efter en stund att släppa, att inte spänna mig och kanske, kanske en stund till att finna hopp igen... Säg mig, kan det hända?


Jul jul strålande jul!

Jag har handlat julklappar idag. Mest för att tänka på nått annat än det som äter upp mig innefrån och ut. Syrran ryckte upp mig och sa att det fanimej var dags att handla lite julklappar. Så vi gav oss av för stor shopping! Nu har jag faktiskt handlat dom flesta och tur är väl de eftersom pengarna gick åt om vi säger så! Okej jag har några kvar. Men iaf! Jag har handlat mer än många! hihho jag är så nöjd. Jag tror att familjen kommer bli jätte glada :D Speciellt min käre far och bonus mor! Det är de bästa med julen, att man får se sina älskade så himla lyckliga!

Jag handlade faktiskt lite julklappar till mig själv också ^^ som vanligt. Så nu ska jag fixa upp mina fina tomtar som införskaffades idag och fixa i ordning lite här hemma. Det är altid så jävla stökigt. Tanken var att jag skulle städa mitt rum idag så allt är fixat inför mamis långbesök, men det blir annat idag. Min Fina vänn Hanna kommer och sover här, för det är minst sagt behövligt! Så nu plockar jag mest undan i vardagsrummet så att det inte ska vara allt för vidrigt, även fast de känns som om vi kommer spendera den största tiden vid en askkopp!


One, Two, Three

Tre bilder från förlänge sen. Då när det inte fanns så mycket bekymmer..
Gillat, hatat tyck som du vill..


Trying to play it cool


all wrapped up in a mist..

This is me, growing older... soon i will be forgotten

In my heart I have a secret


Det är kaos inom mig. Känslorna går emot varandra. Hjärta och hjärna är inte helt överens. Den här gången behövdes ingen låt för att trigga igång känslorna. Dom dök upp i alla fall. En stor fet bomb över mig. Som en tung jälva ryggsäck som inte går att ta av. Inte helt jävla party. Mycket har begrundats idag. Mycket. Jag har äntligen börjat bearbeta vissa saker. Vissa saker jag gått igenom som jag hellst av allt vill glöma. Sådanna saker som man gräver ner med en spade och hoppas aldrig ska finna sin väg till ytan igen. Sånt som man låser i hjärtat samtidigt som man hoppas att den inte ska ge ifrån sig kännslor. Att den äckliga lilla händelsen inte ska beröra, trotts att det är fångat i den känslomässigaste delen av kroppen. För ett par veckor sen låste jag upp det valv jag barikerat så väl. Jag kände att det var dags att ta tag i det nu. Så att jag äntligen kan glömma. Jag kommer aldrig förlåta, men jag hoppas på att kunna glömma.. Det är en tunn gräns mellan hatet och tårar. Det är en öm balansgång jag inte vet om jag klarar av. Det finns en enda människa på jorden som vet den här hemligheten.... Jag antar att det är resultatet av att flytta så ofta. Man kommer aldrig någon riktigt nära, och när man gör det flyttar man så fort. Det känns inte som en ideé att dela med sig längre. Vem vet hur länge jag kommer stanna. Old habbits die hard i guess!


In my soul, in my mind!


Jag lyssnar på musik. Det är i stort sätt vad jag gör. Musik. Alla kännslor i kroppen förstärks när man hamnar på just den där speciella låten. Just den låten som gör att jag tänker tillbaka, reflekterar över hela den här perioden och inser att det inte finns något kvar. All glöd är borta. Det är dött och begravet sen en tid tillbaka. Ja ända sen det här började. Något inom mig har dött sakta men säkert, och nu inser jag att jag har nått fram till slutet av den här vägen. Det är ingen ide att fortsätta låtsas som om det finns nått kvar, när det är så uppenbart slut. Ingenting känns kul längre. Det är bara borta. Den där massiva bubblande glädjen jag en gång hade. Den är borta. All den där förväntan som fanns, allt det där mysiga inom mig. Det är så jävla borta.
Det känns som en rörig text, men det är för att mina tankar är så jävla röriga. Är inte riktigt nöjd med dagens insats. Är inte riktigt nöjd med allt som har hänt den sista tiden. Är verkligen inte nöjd med att jag uppenbarligen har gett upp. Det slog mig när jag satt på bussen på väg hem. Jag hade då för första gången på hela dagen tid till att tänka. Att tänka på något annat än stressen som äter upp mig innefrån och ut. Jag har gett upp, och det känns inte okej...


RSS 2.0