Sitt down its just a talk

Idag mår jag inte alls bra. Jätte tråkigt faktiskt för jag hade bra gärna hängt i skolan idag med mina fina flickor och skvallrat. Men icket. Jag känner mig så fruktansvärt tom och tung och helt borta. Jag mår så jävla illa. Jag drömde jätte obehagliga saker i natt som kändes så fruktansvärt verkligt. Det var just för att det kändes så verkligt som det var obehagligt, för egentligen var drömmen rätt fin. Men att drömma om någon som dött och att det känns så verkligt är fruktasvärt äckligt. Jag vaknade upp i chock mitt i natten och började skaka. Jag var så rädd och upprörd och äcklad att jag var tvungen att spy. Jag intalar mig att mitt illamående som jag har beror på antibiotikan jag käkar. Det är i alla fall den storyn jag kör med i dag till alla. Men jag tror att den här drömmen spelar in på ett hörn.

Ta hand om era nära och kära för man vet aldrig hur länge man får ha dem hos sig

Just an Illusion

Ojojoj har så mycket jag skulle kunna berätta om min killer kväll igår. Haha, men jag tror nog det mesta får stanna i det förflutna! Jag är i alla fall jätte glad att min Bror övertalade mig att följa med ut ikväll. För i ärlighetens namn hade jag planerat en urtråkig plugg kväll. Vi gick i alla fall först och käkade och sen vidare till Soft. Gud så kul jag hade. För att kort sammanfatta en helt otrolig och galen kväll då. Det förekom dansande i massor, lite vingel och en hård asfallt som graciöst fångade mitt fall, rökning till tusen, raggande, byte av telefonnummer, shotar och andra drinkar, hemma gjorda dikter som lästes upp av främmande gubbar på 40+, vingel genom stockholms gator i jakt på en taxi och tillslut vandrade jag i strumpor genom grusiga akalla när jag inte längre stod ut med mina heels! Jag lovar er att jag hade en lyckad kväll. Bland det bästa med det hela är att jag inte lade ut en krona under hela kvällen! Jag blev bjuden på precis alla drinkar! Det är härligt att vara tjej ibland!

Idag har jag ont som ett as lite varstans. Det värker i fötter, i mitt uppskrapna knä och jag känner mig allmänt skabbig. Med det är ju sånna krigsskador som är beviset på en kul kväll. Idag blir det kvaletetstid med lafamelie och fira papi.




För mer bilder kika Fb!

Do your best to save me

Det märks att det är en panik plugga till provet i morgon dag idag! Ingen uppdaterar deras bloggar. Alla är med status upptagen på msn. Alla har "pluggar" som pm. Det är panik plugg som gäller. Även för min del faktiskt. Jag bara pluggar och pluggar. Det suger för jag vet att jag kommer få ig. Känner inte alls att jag kan något! Men i morgon är det i alla fall fredag. Helg. Najs. Tekniskt sätt innebär det bara plugg, städ, fira papi och sen shopping. Men för mig känns det helt rätt. Kanske att jag ska hinna träffa en vän också. Kanske Kanske. Nu ska jag kolla klart på Criminal minds och sen haffa sängen. Jag är så trött. Suprise va?

Ciao!

You Make My Dream

Jag är lite på gränsen mellan mys humör och explosion av ilska. Väldigt underligt. Så jag gör allt jag kan för att inte hamna allt för nära den sistnämnda. Därför lyssnar jag nu på mysmusik och kollar på bilder från en av mina absoluta favorit filmer. Jag lever mig in i varje bild. Önskar, hoppas och byter ut huvudpersonerna till dig och mig. Vi är så fel men ändå så rätt. Åhh det är så mysigt att jag avlider här i min lilla stuga. Det är kärlek på hög nivå här.




Everyday you learn somthing new. I learned that i love you..

Okej när jag ändå inte har nått att göra mer än att kolla på min crush på tv så tänkte jag passa på att sprida en massa kunskap! Det här är väl egentligen mest inriktat till fröken Kahsay, men jag tänkte att ni andra kan passa på att lära er något ifall ni inte redan gjort det idag. Ni vet dom där snurrdörrarna som finns i de flesta shopping centrum? Yohanna och jag har haft en intressant diskusion om detta i ett par dagar, för hon är övertygad om att dom finns till för att stoppa tjuvar. Nivet så att dom inte ska kunna fly lika lätt. Men Yohanna känn dig besegrad. Jag vet nu hur det ligger till! Snurrdörrarna är till för att spara värme. På ett år sparar man 50% energi. Altså handlar det här om pengar, som i de flesta andra fall. Så nu Yohanna nu vet vi. Även om jag i hemlighet gillar din teori lite bättre!

Hahah min infokälla är bäst! Bara så ni vet!
Pussva

When you can't walk I'll carry you

Haha jag orkar inte skriva något. Jag har inget alls att komma med mina damer och herrar. Jag känner mig så okreativ och oproduktiv så i stället får ni läsa min absoluta favorit dikt! Jag absolut älskar den här underbara dikten som min bff EE Cummings har skrivit.

I carry your heart with me
I carry it in my heart
I am never without it
anywhere I go you go, my dear
and whatever is done by only me is your doing, my darling

I fear no fate
for you are my fate, my sweet
I want no world for beautiful, you are my world, my true
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than soul can hope or mind can hide
and this is the wonder that's keeping the stars apart

I carry your heart
I carry it in my heart

Nu ska den här lilla bärfisen ta och lyfta sin rumpa som är parkerad på soffan vara lite mysig. Det ni mina vänner. Det ni!


When your in the eye of the fire

Jag satsar på att återuppleva och repetera gamla misstag. Det är lite av min specialite. Så jag satsar. Nu sitter jag här och har en vän som säger att jag i stort sätt ska springa åt andra hållet. Fast med andra ord. När jag sedan berättade det för personen i fråga jag borde springa ifrån fick jag som svar att "vänner" som har sådanna smeknamn på en annan vän förmodligen inte är den bästa att ta råd ifrån.

Haha nu sitter jag här och garvar åt hur roliga dom här två personerna är. Hur dom verkligen argumenterar för att jag inte ska traffa/lita på den andra. Det är lite roligt i mitt lilla huvud. Sen om det är det utanför min grotta är ju inget jag kan garantera.

Hur som. Idag var det danderyd, en slang och infektioner. I korta drag. Nu har jag ont i huvudet och skulle vilja ha typ sushi. Eller nått annat gott. Ja en getost sallad på den mysiga pubben i holland. Ja precis det skulle jag vilja ha. Och en strawberry margaritha från min absolut favo resturang i rotterdam. Det känns som ett bra beslut att hänga där i sommar. Känns som att jag kommer trivas som fisken i oljan som min bror säger, även om nu fisken dessvärre inte trivs i oljan. Tipp topp!


When everything is against you

Nu tänker jag gnälla igen. Det känns så jävla värdelöst, för jag kämpar så hårt. Jag måste hela tiden kämpa så hårt. Ändå tycks det inte räcka till. Ändå tycks det jag gör inte vara tillräckligt för att ta mig dit jag vill. Det känns som att allt jag möter är motgångar. Om och om och om igen. Endå ligger det mesta i min egna jävla kontrol. Men jag sabbar det i alla fall. Jag har verkligen inget alls att skylla på förutom mig själv. Jag kanske bara ska inse mina jävla begränsningar och kasta in handuken? Om det här är det bästa jag kan ge så är det ju verkligen inte nog. Då kanske jag bara ska inse att det hela är över i stället för att kämpa och slita så jävligt som jag gör nu. För allt detta slit och allt detta jävla utmattande kämpandet tar slut på mig. Jag orkar inte sitta här och försöka när det är så uppenbart att jag ändå inte kommer klara det. Sjukdomen gjorde att jag missade skolan och halkade efter. Allt jag missat och måste göra gör mig nu stressad och stressen gör mig "sjuk". Jag kan inte sova utan jag gråter tills jag somnar av total jävla utmattning. Jag kan inte äta och när jag väl får i mig nått mår jag bara illa. Det är motgång efter motgång. Det är en ond cirkel jag inte tycks komma undan. Ska man bara ge upp? Eller kämpa förgäves tills ens död? Det känns som att välja mellan Pest eller Kolera.

I hope you dont mind

Jag vill åka och göra volontär arbete nångonstans och få perspektiv på livet! Jag vill dra till Afrika och hjälpa små barn. Jag vill till Haiti och hjälpa till! Det spelar väl egentligen ingen roll vart jag är, jag vill bara hjälpa till. Se riktigta problem så att jag kan inse att det jag sitter och ältar fram och tillbaka och kallar för "problem" inte är någonting i jämförelse med hur dom har det. Det är inte ens i närheten! Hamnar inte i alls i samma kategori. För just nu behöver jag hitta ett perspektiv. Få tillbaka min tacksamhet och sluta ta allt och alla förgivet! Orkar inte vara så här bortskämd som jag egentligen är! Vill så gärna bort bara! Blir galen. Så nu sitter jag återigen här och svamlar. Orkar inte. Funderar på att skuta upp det här med journalist och allt jag nu skulle bli och bara dra så fort jag tagit studenten! Men det är väl en rätt avlägsen dröm antar jag. Pahhh nu ska jag lyssna på sadface musik och invänta fint besök. Egentligen aldeles för fint besök för min äckliga stuga i betongen. Men å andra sidan kanske den inte hade vart så äcklig om jag hade städat någon gång!! Det tåls att tänka på!

Walking but getting nowhere

Jag går en jävla balansgång på en smal smal smal tråd som är redo att spricka när som hellst. Just nu är jag så irriterad och mulen. Släng in trött också i mixen också så har ni en jävligt kranky  tre åring ungefär! Så jävla toppen. Det enda man kan göra kvällar som dessa är att lyssna på go musik och hoppas att man inte säger något alldeles för opassande till någon. Just nu slänger jag ett öga på criminal minds. Men egentligen orkar jag inte fokusera. Borde kanske sova, men jag orkar inte riktigt. Det är mycket jag inte orkar. Vill evakuera. Känns himmla passande att jag ska det i morgon, även om det bara är hem till papi!

Later aligator


Keep on walking

Såg världens äckligaste och sorgligaste film idag. Jag blir så ledsen på sådanna filmer. Det är inte okej. Kan folk bara kramas och inse att det inte spelar någon roll hur vi tror eller hur vi ser ut, vi är alla människor och värda precis lika mycket. Allihop. Utan undantag! Jag var rätt skarp och über bra som gjorde konflikt analysen under filmen! Tummen upp för nörd jenny. I övrigt har jag haft prov, som jag med min väldigt buddistiska inställning inte tänker oroa mig för. Jag gjorde mitt bästa och det får ju ta mig dit jag hamnar.

Efter skolan vart det ekonomisk fika med Yohanna på donken. Mutcho libre till dig amigo! Egentligen är jag ju lite arg på att hon dissade mig igår, och idag. Men det är water under the brige så att säga, för hon har fått sitt straff. Eller hur Yohanna? Du behöver inte dyka upp vid ks något mer, du är inte välkommen där längre!! Juste! Så går det!

Nu ska jag plugga matte tills The mentalist börjar (om jag lyckas hålla mig vaken så länge ikväll). Somnade ju skamligt tidigt igår!


Så. Det var allt för mig! Skepp och hojj!



Kiss me all night, don't ever let me go


Måndagar är bäst när man slutar vid tolv tiden! Det kan inte bli bättre känns det som. Så det har vart en kort dag för mig, som till största dels spenderades med Tara. Väldigt trevligt eftersom att det var ett bra tag sen vi snackade. Nu ska jag pluggapluggaplugga. vilket inte alls känns så lockande.

Smell you later dudes!


My feelings remain unwritten

När man inte har nått att säga så får man väl ta och slänga in en bild och hoppas att ni nöjer er med min fruktansvärt bländande skönhet. Haha.


An other world


Så här ser jag ut för dagen. Jag sitter nu och inväntar Zimbawe och barnen för att käka lite lunch. Sen ska vi ta med lilla prinsessan på äventyr! Den här helgen blir bra. Det vet jag. Puss

I try to reach the sky

Dagens tema är ett mjäigt äh jag vet inte. Det har sannerligen gått i den andan i dag. Men det är ju tyvär lite obliatoriskt att man ska ha sådana dagar också? Eller hur. Synd bara att det går ut över mina flickor när jag är mulen och grå. Jätte tråkigt, men jag hoppas ni vet att det inte är personligt. Efter en rätt produktiv svenska lektion flöt dagen vidare till en oproduktiv samhällskunskaps lektion där jag och fröken kahsay satt och spela en modern verition av tärning. Haha. Jag van, vill jag bara poentera. Så.

För att kompensera det fjuttiga innehållet av dagen bestämde jag och Yohanna att en fika krävdes. Så vi begav oss mot Solna Centrum efter skolan efter skolan för att inleda ett flera timmars långt fikande. Mysigt. Även om man inte pratar om "viktiga" saker så känns allt så najs att babbla om tillsammans sådär. Vad säger man "delade problem är halva problem, delad glädje är dubbel glädje".

Nu sitter jag och ser ut som en hippie och undrar om Yohanna möjligtvis försöker ge igen för att jag sa att hon var snorig på lektionen då hon säger att jag faktiskt passar i mitt hippie hårband. Är det så? Ger hon bara igen? Sitter jag och ser ut som ett pucko? I så fall bjuder jag på det och återkommer med normalare bilder en annan dag.

nerd-alert


jag har ju en fantastisk date med mr smart nu. det kan ju vara höjdpunkten på dagen. så alla kottar och knattar, nu ska jag bli ytterligare lite paranoid och samtidigt ytterligare lite kär i dude här uppe.

Always going never arriving

Har vart trött hela dagen idag. Sen att det kantades att ett väldigt dåligt och mulet humör gjorde inte att dagen känts bättre. Den känns lång och tröttsam. Som om den här sången har spelats förut. Som att jag sätt den här dagen utspelats så många gånger förr, bara i olika dagar. Det är alltid samma visa. Gud jag är så trött.
Det är inte så inspirerande när man sen måste hem och plugga. Men jag försöker bli duktig igen så jag gjorde det i alla fall. Nu ett par timmar senare är jag lika mulen och grå. Så att blogga känns inte bra. Det känns som att jag har massor jag vill säga, men inget jag orkar ta konsekvenser ifrån. Så jag struntar it. Slänger in en bild i samman med handuken och moving on for now.

Där satt jag och såg dig gå

Okej jag uppdaterar på begäran av en liten uggla som ligger hemma på traktorvägen, troligen i deras egna hemma bio som faktiskt alla har borta i Tyresö, och är en sjukling. För det är faktiskt bland de trisstaste som finns. Att vara sjuk när inte en jävel uppdaterar deras bloggar. Det är som att dom hånar en liksom. Haha du är sjuk ligg där och rutna. Så som sagt jag uppdaterar.

Livet har gett mig en as whooping den senaste tiden, för att påminna mig om att jag faktiskt fortfarande är med i leken. Så livet, jag vet, sluta plåga mig nu! Jag har egentligen inte så mycket att säga. Mer än att jag skulle behöva shoppa. Och då menar jag inte på det där tjejsättet som alla kvinnor säger. Nivet hej jag äger tjugotusen skor men behöver handla ett par nya skor. Jag menar hej jag har gått ner 8 kilo den senaste tiden och behöver ett par nya byxor. Jag skämms som ett jävla fikon löv över hur mina jeans inte riktigt sammarbetade idag. Det finns inget värre. Men vad gör man när man inte äger så många byxor liksom. Det är ju en annan sak med tröjor, dom blir ju bara lite oversize liksom, men byxor blir som konstiga blöjor eller nått.

Jaja, för att inte känna mig så pigg på att blogga tycker jag att jag lyckades rätt bra? Eller vad säger du Prinsessan Y? Uppfyller jag dina krav?

Nu ska jag återgå till det jag fördrev min tid med innan detta, att leka journalist. Ja jag gör det ibland. Skriver krönikor och sånt. Och låtsas. Låtsas att jag är en prisbelönad, talangfull och vass journalist. Som fängslar och intreserar. Som väcker nått hoss människor. Berör. Jaja drömma kan man ju.


Pop goes my heart

Igår var en riktigt fin dag, förutom att jag var på rätt dåligt humör. Men det är ändå något som bara var en liten del av dagen. Det överskuggades av det jag sysselsatte mig med. Först träffade jag Yohanna. Vi satt och fikade i flera timmar och pratade egentligen om allt och inget. Det var jätte mysigt eftersom det var galet längesen vi sågs.

Sen åkte hon med samma tbana som mitt sällskap nummer två kom med. Då var det dags att käka lite "middag" med syrran för att sen gå på bio. Vi såg Alice i underlandet. Och jag måste säga det, OMG. Johnny Depp gör sånna där vridna och udda roller jävligt bra. Det är bara han som kan vara sådär sminkad och galen och rolig samtidigt. Jag gillade filmen, det var bra skådisar som gjorde rollerna bra och Timpan är ju grym när de gäller filmer. Men å andra sidan har jag inte sätt orginalet så jag vet ju inte om man kan lita på min åsikt.

Nu måste jag sticka iväg och vara lite mystisk ett tag. Det är så jag jobbar.


Peace!

Lenka - Trouble is a friend

Jag har gått och laddat hela dagen för The Mentalist som skulle vara i kväll. Men så är det ett jävla gamalt avsnitt. Hur okej är det? INTE ALLS. I morgon ska jag i alla fall träffa min fina vän Yohanna och det var ju inte igår om man säger så.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska höra av mig till en liten nisse eller inte. Ursch hatar att sitta och inte veta hur jag ska göra. Man känner sig verkligen som en idiot. Typiskt pojkar att få en att känna sig som en jävla fåne.

Nu ska jag titta på cugar town och låtsas som att jag vart duktig idag och sen ignorera det faktum att det gör ont när jag andas.

RSS 2.0