Livet leker i rålis :)

MMS

Livet leker i rålis :) puss på nosen!


Hope

Så här långt kom jag idag med min design... Orkar inte mer nu ikväll..
Ska nu återgå till att prata i telefon!


Puss på nosen♥

22:32

ÅHHH! Nu måste jag fanimej länka!
Tack För Hjälpen!!

SAVE ME

SNÄLLA GÖR EN HEADER TILL MIG!!  JAG BLIR  GALEN! JAG HAR NU SUTTIT HELA KVÄLLEN OCH LETAT EFTER PROGRAM JAG KAN LADDA NER SOM JAG KAN GÖRA EN HEADER I. MEN JAG HITTAR INGET ALLS. KLARAR INTE AV 30 DAGARS PHOTOSHOP, DE ÄR SÅ STÖRANDE ATT BEHÖVA LADDA OM DET. OCH JAG VAR JU SÅ DUKTIG ATT JAG LYCKADES TA BORT MITT PS.

SÅ KOMIGEN VA VA LITE NAJS!!!!!!!!

Can I convince you?

RÅLIS I MORGON. PICKNICK. JAG. SÄLLSKAP.

Snälla liksom. Det verkar som om det bara är jag som ska dit i morgon för att titta på mammi när hon springer maraton. Så jag tänkte att någon kanske vill komma och picknicka med mig. Snälla.

Hör av er mina vänner!!! NU!!


Nej nu ska jag dra och fixa ett par ärenden.


Puss på nosen♥

LOVELY

Är inte den här väskan to die for!!!!!!
Min största önskning just nu är att få en sån i varje färg!!!!


Synd att man alltid glömmer sin kamera!!!

Dagen var så jävla bra asså! Helt galet!

Började klockan nio och slutade klockan tio! Hur Chill är inte det!!?
Vi vandrade runt i Gamla Stan i en timme, sen slutade vi! Så Yohanna, Harmy och jag drog till Ben&Jerrys lilla glass bar och satt där ett tag. Sen vandrade vi vidare in till stan och shoppade lite. Trotts att vi alla klagar på att vi har fööör lite pengar :P haha. Jag handlade en mascara, nagelack och en sjal. Plus en annan grej...

När vi gick på vandrig stog vi i gränden jag tatuerade mig. Okej de låter med Creapy än vad det är. Men vi stog i alla fall utanför den dörren för att kika på den byggnaden. Förut låg det ett bastuBad ställe där tydligen. Ja asså på Medeltiden!!

Jag har skrivit på facebook att jag är förlovad och folk verka köpa det! Hallå känner ni inte mej va? Jag är ju den som ABSOLUT INTE vill gifta mig, eller skaffa barn!!

Jaja kul är det.

Kanske att jag lägger upp bilder på mina nya fina skor.


Puss på nosen♥

Shorteey

Idag har jag mest tagit det lungt och skrivigt lite på en uppsats jag ska lämna in i morgon. Det går nog ganska så bra faktiskt. Nu blev det lite "intresse klubben antecknar" situation Nivet. Jag tror att mammi och jag ska gå ut i kväll eftersom de är sista kvällen här. I morgon åker jag ju hem igen. Det är sjukt hur fort tiden går när man är i ett annat land. Men å andra sidan så kommer jag ju hem lagom till helgen, sen är det vadå tre dagar så har jag sommarlov :) helt jävla underbart om jag får säga det själv.

Oh my asså. I sommar ska jag ha min hatt på mig heeeeeela tiden. Nej okej kanske inte. Men jag ska ha på mig den när jag är ute med båten. Jag såg ett par riktigt fina solbrillor nu som jag ångrade att jag inte köpte. Jag ska se om dom har dom i morgon tror jag.

Just nu har jag lite av ett Will&Grace maraton. I början av veckan hade vi Gilmore Girls maraton. Men nu har jag tittar klart på dom sesongerna vi har.

Nej ni de var nog allt för dagen tror jag.




Puss på nosen

Someone in your head said something funny?!

Tre kul saker jag har lärt mig idag! Vad säger ni?
Trovärdigt?

Interesant?

Eller kanske rent av äckligt roligt!!?

♥ Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord
♥ Drogade myror faller alltid på vänster sida
♥ George W Bush var cheerleader när han gick i skolan

Jag dog lite när jag läste det. Som vanligt liksom.

Har du lärt dej nått idag?

Puss på nosen♥

Mina hjältar

Vi hade världens värsta storm här i natt! Det var fruktansvärt!! Jag brukar kunna sova igenom allt, verkligen ALLT! Men jag vaknade i natt av att det var världens ljusken ute och massa buller. Lät som om lägenheten krachade. Men så var inte fallet. Jag föreslog för mamma att vi skulle åka högst upp i huset, men hon orkade inte. Men de hade nog vart en cool utsikt.

Det bästa efter ett storm oväder är att man kan andas ut sen. Luften är så ren och lätt och fräsch. Och det hämska trycket är borta. Så är det nu. Naaajs.

Jag var just inne på min bdb, för att se de jag hade missat. Det var längesen jag var inne och kikade. Så ramlade jag ju på ett par komentarer på mina två senaste bilder. Anonyma som anser att dom var tvungna att ventilera sin åsikt om mig. Fy bubblan, för det var ju inte snälla grejer kan man säga. Men min underbara Hanna fanns så klart där med sina fina komentarer. Hon är en ängel vet ni det! Bättre än hon finns inte!
En annan som hoppade in till mitt försvar är min aldeles fina storebror! Det värmer en massa. Älskar er båda!

Så jag ville helt enkelt bara varna :P om ni ska fortsätta som ni gör, oavsätt om det är på bdb eller bloggen, så passa er. Hanna och Simon är inga att leka med :P


Puss på nosen

Har solat höger armen idag!

Heeeej.
Uhlala vad dagen har vart NAaaajs aaså!! Massa mysig shopping :P Jag köpte for god sake en hatt bitches!!! In your face! Bara för att alla säger att jag passar så sjukt bra i alla hattar i hela världen!! :D överdrift ja! Men shopping vart det och nu är det ganska tomt i plånkan så att säga. Inhandlade två par armband, var av ett av dem hade massa bilder på jesus och andra kristna typer på Snakca om ironiskt :P.. Sen blev  det Lite andra party grejer! XD OH My lord asså.
Jag är jääääätte trött nu. Vi har precis käkat middg på världens trevligaste ställe. (med en aldeles äckligt söt servitör!!!)

Nu ska vi titta på "breakfust at Tiffanys" Och senare på "the note book" tror jag.

Jag känner att min updatering inte flyter på så bra men så kan de vara ibland ^^ Fråga harmy :P

Ouh juste jag köpte två par solbrillor också. Mycket fina. Och sen hur objektiv jag är, det är ju en bra fråga. Om inte mammas data hade vart så långsam hade jag helt klart lagt in massvis med bilder. Men Jag orkar inte kriga med den längre.

Saknar mina tjejor och önskar er en kul vecka i skolan :) Puuuuuss


Puss på nosen♥

Fyndiga jag!

Halloj.
Idag har vi verkligen aktiverat oss, och våra plånböcker lite. Ha ha. Asså jag vet. TRÅKIG. Men jag är ju inte precis känd för min humor :P
Vi började dagen med att vid tiotiden bege oss ut  för att äta frukost på mockamore. Lovely. Jag tog en bagel med brie ost och honung. Massa gott. Mammi tog en med avokado, lite intresant är det juh att veta va XD. Anledningen till att vi gick dit är för att vi båda älskar deras kaffe. Jag provade en ny sort i dag. Det var en typ kaffe cool. Och så smaksatte jag den med Kokosnöt. Ih de tyckte jag var aldeles äckligt gott faktiskt.

Sen blev det såklart shopping. Eller nja, inte så mycket för min del kanske. Men ett par skor har jag fyndat och en klänning. Det är ju så skönt att shoppa utomlands, för då är man ganska säker på att inte så många hemma har likadana.




Där har ni skorna och dagens outfitt.
Nu ska jag äta. Klänningen får ni inte se ännu.

Puss på nosen

Finaly home

Uhlala sötisar!
Sitter nu hos min mammi. Det blir nog ett kortade inlägg nu, och sen ett lite större i morgon. För nu är jag helt slut efter resan, och vi ska mest chilla framför tvn. I morgon tror jag att det blir picknick i parken och då blir det nog en massa foton. Kommer i alla fall bli ganska chill pill. Sen ska jag mest gå runt kring shopping gatorna och ta igen lite av det jag missat :P ha ha. Nej som sagt. Lite kortare nu då. I morgon ska ni få höra om mina flygturer XD det är nått som man inte vill missa ska ni veta.


Puss på nosen♥

PUSS

Sista inlägget nu då. Snart kommer min taxi. Jag tänkte ta och bjuda på en bild också. Hi hi. Minnsan minnsan. Jag är sjukt trött. Jag har ju vart vaken sen halv sju nu. Så jag kommer nog sova gått. Det känns så trisst att behöva flyga via köpenhamn. Men men. Sånt är livet. Nu ska jag i allafall ta och krama min syrra hej hej och hålla utkik efter taxin...



Dont mind the wird thing vid mitt ögonbryn..

Pink Parteey

Nu blir det till att sminka sig och fixa håret. Sen jäflar är jag nästan klar.
Så eventuellt att det här blir sista inlägget från sverige då :)
Bloggen kommer självklart att uppdateras ^^ jag ska ju inte åka till nått land i jungeln.
Nej nej så är inte fallet precis :P

Kärlek på er va. Så kanske det blir till att lägga in lite bilder sernare i kväll då :P när jag är framme hos mammi


Puss på nosen♥

Hatten for iväg i Tornadon

Morning suckers. Jag vaknade upp mycket tidig. Jag har redan ätit frukost och börjat packa lite. Sen ska jag hoppa in i duchen. Men jag måste verkligen packa ner allllt först. Känns som om jag i sista stunden kommer glömma passet eller några av biljetterna. ha ha. Känns ju botten.

Jag började läsa The reader igår. Det verkar väääldigt bra. Den är ju på Engelska, men den känns ganska lätt läst. Så det blir nog toppen. Men ifall att jag hinner läsa ut den eller inte gillar den så tar jag med mig "en lång väg hem" Den verkar sjukt bra den med. tipp topp va!

Nu sitter jag och tittar på Bolibompa. Ha Ha. Yoko Jokomoko Toto, är lite av en favorit faktisk :P ha ha. Nu är det nått om någon padda som tycker att han är ful. En vääldigt pedagogisk barnpogram. Det är nämligen en flamingo som hjälper paddan att inse att en padda inte kan se ut som en hund, katt eller ekorre. Nej en padda förblir alltid en padda. Han är helt enkelt finast som sig själv.

Okej detta är min "to do list"
Packa.
Ducha
Ringa mammi
Packa plattången
Ta disken
Städa rummet
Ladda mp3n
Ladda kameran

Nu ska jag minsan ta och sätta igång.


Ha ha fin billd jag hunnit göra i morse va :P

Oj oj nu börja ett pogram om två kaniner i en hatt. Exiting ^^



Puss på nosen♥

Mutcho Najso

Nu så.. Nu har jag gjort... Absolut inget alls... Jag har lagt fram två böcker jag ska ha med mig. Skrivit ut min biljett och checkat in. Naaajs. I morrn blir resten av packningen antar jag. Nu håller jag på att lägga över musik till min mp3. Ska sätta på en film och slagga framför tv. Japp tänker nog sova i soffan i natt. Hiho.

Min taxi är bokad och nu har jag förstått att jag drar ju i morrn. Känns som en bra grej det här. :)

Uhhh nu kommer man till klädproblemet.... Vad ska man ha med sig.. Och framför allt. Vad ska man Ha På Sig när man åker. Man vill ju vara bekväm men ändå fräch. Jag hatar när man sitter och väntar på fligthen och man ser dom som inte flyger så ofta. Dom som "klär upp sig" lite. Sååå patetiskt. Men samtidigt är det ju sjuk fel när man ser dom som inte bryr sig alls. Dom som kommer i en Pyjamas outfitt typ. Så helst skulle jag ju villja ligga någonstans där i mellan.

Tror jag ska börja läsa the Reader nu.

Hannisen, hoppas du mår bättre snart. Alla tjejorna i skolan saknar dig och tänker på dig. Det vet jag. Ja det gör jag med. Men de fattade du säkert redan :P Puss


Jag fullkomligt Älskar denna klänning!!! Den vill jag HaHaHa! NuNuNu!
Det söötaste är att den heter "JennyPenny" Är det ödet? JAA!


Jag älskar mitt hår här... Saknar :(
Och jag älskar mina ögonfransar här.




Puss på nosen♥

I'm a Fucking Genius!

Ny design. Kändes lite mer sommrig, och med tanke på att jag slutar ettan om ett par dagar bara, så passade det utmärkt. Gud jag tänker på alla niorna som måste vara sjukt nervösa för om dom kommer in eller inte på sina skolor de sökt till. Jag var i alla fall sjukt nervös. Men som tur var kom ju jag in på mitt första handsval. Och tur var ju det.

Nostalgi.. ha ha.. Ja visst!

Nej vill ni veta en kul sak? Jag kommer att få två MVG i år. Hi hi. Så Lovely. Ett i Engelska A kursen, och ett i Historia. Jag blev verkligen jätte glad när jag fick reda på det. Jag trodde inte att jag skulle få nått MVG på några av de kurser jag avslutar i år. Sen har jag även en chans till att få MVG i Etik kursen också, om min uppsats är ett MVG material... Och det är jag lite osäker på. Men vi håller väl tummarna?!

Nej nu måste jag efterlysa min Hanna. Min andra pusselbit. Vi som passar så bra ihop. Mitt huve matchar hennes axel. Vart är du kvinna? Jag blir lite orolig när du försvinner som du gör. Om vi inte hörs innan jag lämnar landet i morgon, så kommer jag ha ångest under flygturen. Och jag ska ju flyga två olika resor i morgon.. Så snälla bebisbullen. Hör av dig ffs. SnällaSnällaSnälla visa ett livstecken.... PUSS


Nej nu borde jag väl packa.. Hmpf


Puss på nosen♥

New and Exiting(?)

Ojojoj sicken chill dag. Första lektinen, som är två timmar, hade vi betygsamtal på matten och sen fick vi sitta och mysa. Det ledde till att vi satte på musik i klassrumet och turades om att välja låtar. 90- talet kom tillbaka aningens, och såklart Im a Barbi Girl! Killarna tittar förundrat på ALLA tjerer i klassen som såklart kan den utantill. Ha ha

Sen blev det en tidig lunch. Jag och Michelle gick och köpte en varsin sallad, så satt vi två och Yohanna och snackade. Mysiga tjejer det där. Sen kom ju även Harmy och Emelie tillbaka efter deras lunch på Haga.

Andra lektionen var det betygsamtal i engelska och historia, samtidigt som vi tittade på film. Hold your horses Dear. Dom dödade en kille, styckade honom, grillade honom och serverade honom till en elak polis... Uhlala. Marcus somnade. Det var kul. Filmen var inte så kul...

Ouh mama im praoud! Jenny klirra dillen helt enkelt! Oh yeah!

Sen blev det mini shopping i solna. Well det var bara Yohanna som handlade ett par aaaas sexiga skor! Så kikade vi på en "bikini" jag vill köpa. Lovely.

Nu måste det packas. I morgon lämnar jag landet!




Puss på nosen♥

HATE

Uhlala..
When I find my self in times of troubles....

När allt är lite sisådär så är det ju helt upperligt att man råkar har bakat en cheesckake idag....
Trotts att jag inte vill äta den....
Blää pååå hela jorden!!

ÅNGEST!!! IGEN!!!

Sicket bananskal på taket.

Min väldigt gröna pasta var väldigt god.


Nu blir det chill framför tvn helt enkelt.

Puss på nosen♥

Aj jag högg mig på en gaffel :(

ÄR DET ETT RYCKTE ELLER SKA AQUA GÖRA EN EFTERLÄNGTAD COMBACK?!!??!

Jag har vart fett huslig idag. Tyvär så har jag dåligt samvete eftersom jag ställde in min date med Yohanna. Men jag var, är, verkligen jätte trött och har massvis med saker att göra.. Som jag fortfarande inte har gjort i och för sig. God jenny, god!

Men jag har däremot bakat, och ska nu ställa mig och laga mat. Jag älskar att baka och laga mat!! Det kan ju vara det bästa som finns. Min största dröm är att få ett gigantiskt kök med massa matberedare och andra roliga grejer. Nöwrd.. Ja.

Jag tänkte göra någon form av pasta. Lite Pasta alá budget "allt jag har kvar i frysen"- typ. Hellre det än Pasra gourme alá hemlös :P
Så de får kanske ta och bli nått med sparris,,, eller ärtor eller brockoli. Hahaa.. Typ nått i den stilen!

Jag tänkte skriva lite om min morgon. Men känner inte för att göra det längre. Jag har accepterat läget att Sl hatar mig och att dom vägrar sammarbeta... Så nej, jag är inte bitter.. Haha fan vad patetisk jag är egentligen. Det var typ Maaasssoorrr med människor som drabbades i morrse, och jag känner envist att det var MIG sl jävlades med. haha hursom.

Dagen har bestott av prov rakt igenom. Först matte nationella sista delen. Och sen i etik, ett slappt jävla g prov som vi gjorde i grupp. Jag och mina fina flickor var jätte duktiga.

Jag blev chokad när jag gick in i lärarummet och såg Daniel sitta och poppa loss till Umbrella ^^ (okej kanske inte poppa loss precis... Wath everrrrrr)

Stackars Jessica drabbades lite av SL skit hon med idag. När vi står och väntar på bussen så kommer hennes först. Vi kramas hejdå och lalala Så går hon mot bussen. Ha och den kör bara förbi henne :O Vi bah ehhhh wtf?!?!
Helt stört. Stackarn, hennes buss som går så sällan :/

Har MASSOR att berätta om min dag. Men nu får det vara nog. Passssta åt folket!!
Ahh nu skrattade du va yohanna! :P


Puss på nosen♥

Klirrr i Kassan

Nu är jag sisdär klar med min etik uppsats.. Go mee helt enkelt!
Ska väll lägga till lite olika handlingsetiker,,, eller nått.. Blääö..

HAHAHA ska sitta och kika på mamas boy nu XD
Patetiska jävlar!!!!!


Ischloo Pischlo Jag har bränt min lilla näsa.. Eller ja, hela fejjan är värsta tomato face, men min stackars näsa är den som fått ta den största smällen kan jag ju säga.Nu har jag nog minnsan satt min sista potatis minnsan.

Puss på nosen♥

Whaaaats up!

Har precis gjort lite mat. Mumma. Det blev Wannabe Morotsbiffar. Jag orkade inte göra riktigt runda biffar av dom, så det blev bara stekt morotsröra typ. Men jag tycker att det var väldigt gott faktiskt.



Visst är det Sjukt spännande att veta vad jag äter :P Muuuupp

Puss på nosen♥

Att Äta, eller Ätas

Vi var sjukt sjukt sjukt bäst på vårt uppspel idag. Så ni alla vet.
Jag och Michelle total ägde på debbatten idag. Så ni alla vet.
Det regnar ute. Så ni alla vet.
Jag ska plugga lite nu. Så alla vet.


Puss på nosen♥

Surrounded

Det är så mysigt att vara hemma hos pappi och Bodil. För det första så är jag ju så kär i vår balkong.. Alltid stek hett och vind-stilla, plus en vacker utsikt över havet. Kan det bli bättre? Idag somnade jag där när jag lyssnade på musik. Hej Tomat-fejjja och fräknar. ^^ jaja!

Igår när vi grillade satt vi och snackade. Vi kom in på olika mode stilar och hur mina föräldrar gick klädda när dom var unga. Så kom vi in på andra av deras minnen och sånt. Asså min pappi har så många historier. Så fantastiska och roliga, som kommer fram lite då och då. En av dom kom fram igår. Ja, min pappi han är en bra kille han. Lite av en hjälte skulle jag nog vilja påstå.

Tänka sig va. Att ens föräldrar har upplevt så mycket. Wierd.

Det här året ska jag skapa så sjuuukt många minnen. Det har jag bestämt. Så ska jag en dag sitta och vara lite grå och kika tillbaks på allt galet. Då ska jag nog kunna kissa på mig av skratt.. De är ju målet i alla fall. PussPå't

Jag reserchar för ffult här borta om de olika partierna och deras EU-politik ^^. Jag har uteslutit ett par partier.. Så nu ska jag väl fortsätta tills man hittar ett par bra... 



Puss på nosen♥ 

J♥J

4 i min familj, som inklusive mig består av 6 personer, får rösta i eu valet i år.. Men ingen av dessa fyra tänker rösta, mest för att dom inte orkar kolla upp vilket parti som dom tycker ät bäst :P haha så jag har fått i upgift att ge dom all info dom behöver helt enkelt.. Eftersom jag är den enda som bryr mig XD Sötnötar det där.. Och ja, jag tycker politik är lite roligt ^^


Om ni inte har smakat Loka Likes Passion, med Red-Hot Strawberry, Bör ju göra det.. Genast!! Det är med Jordgubbar och Chili. En väldigt mysig Kombo!



Jag har ett nytt liv. Det slog mig i går kan man säga. Nytt Nytt Nytt. And I Love'it!


Puss på nosen♥


Grillat med pommes på bojkongen! K

MMS

Grillat med pommes på bojkongen! Kan det bli mer sommar känsla?!


Sommarens första kulglass :) med s

MMS

Sommarens första kulglass :) med syster och pappi <3


En dag som denna!

Är hemma hos min älskade Pappi! Det är fett chill. Tyvär så är vårt älskade hem invaderat av små äckliga myror!!! Det brukar bli så till sommaren.. Ursch vad jag inte tycker om det! Men men. Nu ska jag och min syster ta en promenad med vår fina hund.


Puss på nosen♥

Nu ger jag mitt laktos intolerans en fet

MMS

Nu ger jag mitt laktos intolerans en fet käft smäll! Nu äter jag musli med mjölk


Bara en lite puss på kinden

Åhh vad härligt med sovmorgon idag :D börjar klockan 10-10.30 någon gång ^^ massa myys!! Det kommer bara vara jag och lila prinsessan Yohanna idag i skolan. Mina andra lovely laidies ska stanna hemma idag.. Asså de är rätt logiskt för vi har bara frilufts dag idag. Så det man har att välja på att göra är:
Fotboll
Styrketräning
Boule
Yoga
Självförsvar

Jag och Yohanna ska antingen köra Boule eller Yoga tror vi.. Fast vet inte riktigt ännu.
Nu smsade jag just henne och frågade.. Så jaha vi får se vad dagen har att erbjuda!

Nej nu ska jag väcka dom andra små töserna i mitt hus. Dom som skulle åka "tidigt". Ja dom som faktiskt skulle lämna huset för över en timme sen :O


Puss på nosen♥

Back to normal

Jaha... Nu är syrran hemma igen. Hela vårt hus är FULLT med sprit!! Det är fan ett under att dom inte stoppades i tullen :P Tänk all sprit dom skulle förlora asså XD Kändes som om dom skulle starta en mysko bar eller nått när dom packade upp alla flaskor. Asså med tanke på det så fick jag ju förhoppningar om att jag skulle få någon flaska i alla fall. Det jag fick var några små flaskor,nivet, sånna som ser ut som från en minibar... hmm.... Asså det var ju snällt men.... ah... Snål.se någon?


Dom fick jag.....



Puss på nosen♥

If your a bird, Im a bird

Bilder från vår härliga Boule dag, haha förästen, det stavas inte så va?! Jaja överlev människa!
 Emelie, oh my.. sicken pensionär hon är!
Jag.. ehmm ja... fixade inte posen helt klart ^^
Det var med denna pose Daniel tog hem hela spelet... nästan ^^
Ha ha skulle typ vara en "inspirerad fjortis-look" men ser mest ut som en "oj vänta vart är närmsta toalett?- look" eller nått :P



Vi hade psykologi första lektionen idag, och vi kollde på våran forskningsraport. Vi fattade inte alls varför vi fick det betyg vi fick. Kändes inte alls rättvist :O. Asså gissa vad andledningen är!!!! Vi har över presterat!!! Japp vi analyserade för mycket asså jag blev så jävla arg!! Är det ett jävla skämt eller?!?!? Det här är samma lärare som säger att man ska skriva allt man kan!! BLÄÄ på psykologin, blä på henne och blää på mitt betyg.. Jag är helt säker på att jag bara kommer att få G på psykologiB kursen... Fuck´it!


Puss på nosen♥

"its a really good cape dady"

Jag har just haft en mycket mycket trevlig kväll. Sånt är ju bra. Nu sitter jag och pluggar, suprise? Jag ska skriva en vg-mvg uppgift.. Den är lite klurig. Det är Etik också, vilket inte är det lättaste ämnet. Man måste verkligen veta vad man tycker. Det ger mig ju inte goda förutsättningar precis. I varje värderingsövning vi har gjort har jag stårr på "jag vet inte".. Det finns ju tusentals svar på dessa frågor liksom.. Så det är svårt att veta vilket som är mest rätt för min egen del. Bläsch.

Guuud i himmelen asså.. Jag är så jävla trött.. Är det verklikgen helt okej eller!!? Jag måste laga lite mat också, främst så att jag kan ha någon lunch i morgon! Annars känner jag att det kan bli tokilok helt enkelt!!

Jaha.. Om en halvtimme bör min syrra landa på Arlanda.... Med betoning på bör... Asså ärligt man vet ju inte med henne. Hon skulle kunna ringa och bah.. "Ah hej asså vi tänkte att det var ju onödigt att komma tillbaka till skolan nu så vi tog en sista minuten till Sweich!" eller nått sånt!! vore lite typiskt!

så vi får väl se om man får nått sms eller telefonsamtal snart kanske ^^


Puss på nosen♥

1796 Edward Jenner genomför den första lyckade vaccinationen mot smittkoppor.

Shululu.

Jag upptäckte att Harmy, Emelie och Yohanna är pansionärer.. I smyg. Speciellet Emelie. Japp. Hon äger på boule! Ehh hon har säkert börjat pensionspara också... Hmm fiffig dam det där.

Jag står fast vid mitt utalande om att allt hänger på posen. Kan man spela boule och se cool ut samtidigt, så kan man helt kalrt ta hem hela spelet!! Daniel var ett levande bevis på min teori. Varje gång han posade så gick det fett bra för killen asså ^^ Haha!

Nu i alla fall sitter jag och undrar hurvida min syrra kommer hem idag eller inte.. Hm.. Vi har ingen mat hemma så de kan bli spännande. Själv åker jag ju hem till pappsi i helgen. Så för mig spelar det ingen roll alls. Sen drar ju jag till holland! Så mig rör det ju inte i ryggen kan man säga :P


Dagen var rätt chill.. jag menar jag har ju spelat pensionärs-sport i haga parken. då är det chill mina vänner. Vi såg massa söta barn och gubbar med klatchiga baskrar! Lovely. Ville bara krama hela högen.
Sen när vi tröttnade så satt vi och tittade på övriga i klassen som spelade någon form av fotbolls-brännboll! Mycket hände under den matchen i alla fall. Jag hörde ett ryckte om att Yohanna och Emelie skulle skilja sig, så jag var snabb som vinden och skapade mig en relation med henne. Lovely.

Dagens roligaste händelse var nog när vi satt och tittade på Mtv Cribbs. Det var med 50Cents. Eh han har ett Enormt hus!!! Bara så ni vet. Jag har även hört ett ryckte att han vill skänka den högra halvan av sitt hus till mig.. shhy berätta inte för någon...... Hur som. När man får se hans egna Biosalong kommer en rolig liten Yohanna.. haha
Jag: Nej fan vad onödigt!! Ofta man behöver en egen biosalong!!! :O
Yohanna: Men det har ju typ alla!

Haha.... Ahh Hon är min lilla prinsessa från Tyresö! Och i Tyresö har Alla en egen biosalong! Sötisen min!

Bilder från vår boule turnering eller vad man ska säga kommer sen.. Harmy som är mäster fotografen är förövrigt på dans och ska sedan skicka bilderna till mig. Så stå ut bitches!




Puss på nosen♥

Jag skrattar faran mitt i ansiktet, Ha Ha Ha Ha!

jaha ja.. så var det dags igen... plugg plugg plugg. inte speciellt kul. idag ska jag göra min etik upsats så den är klar, för i helgen kommer jag inte hinna göra den. ehhh... Jag fick nyss höra att ehhh är ett ord som manliga använder mest.. ehh är jag manlig nu. ehhhhhhhhhhhhhh

jag är lite trött, ifall de inte märktes. hiho.

skönt att man har lite sälskap i alla fall.... later ska jag träna och sen eventuellt ta en promenix..
Det känns lite bra faktiskt. Jag känner mig bra faktiskt! Äntligen börjar det bli liiiite liiiite bättre. och med tanke på allt så är liiite fan så mycket bättre än inget alls :)
go me helt enkelt!!

Nej nu har jag inte alls tid.. min buddy här börjar bli lite otålig i belive!!



Puss på nosen♥

Katter. Ja, Katter. Dom är trevliga.


Asså Tjejer whats the deal! Mina två sötnötar, vad har hänt med era bloggishar?
Varje dag går jag in flera gånger för att kika efter och läsa era fina inlägg.. Men nu har ni fanimej inte uppdaterat på en vecka typ :O Och det känns inte riktigt rätt...

*superdupersadface*


Puss på nosen♥

Love is a batelfield

Lagar mat. OJ snart börjar både the mentalist och dhw... ohoh..
Jag gör i alla fall amrekanska pancaces. Det är rätt svår det där med recepten. Det finns så många olika varianter. Just nu gör jag brunch varianten som man ska ha lönnsirap, bacon och korv till. Så den är inte så söt. Det tycker jag är bra för då spelar det ingen roll vad man vill ha på. Min favo är nog sirap och pecan nötter. Det blir ju super smarrigt. Men om man har pankisar som redan är socker söta så blir det bara klippigt. Enligt mej i alla fall. Så det här receptet var väldans gott faktiskt!! :D

Skönt.


Puss på nosen♥

Is she even Italian? Her name is Bella!

Kom just på en sak, smart som jag är. Asså det är fan sommarlov snart!! EH WTF! Amazing. Jag klarade mig igenom hela ettan trotts allt!! Det här är ju nästan lite läskigt. Haha. Alla mina desperata samtal till Putte!! OMG. Sommarlov...
Det knäppaste av det hela är att det känns ju inte alls som om de skulle vara sommarlov snart liksom... Asså förra året var jag as brun redan till avslutningen.. Jag hade defenetivt redan tagit årets första dopp i havet.. Tradetionen är ju att man tar ett snabb dopp på valborg, bara för att, och ett par veckor efter det tar de officiella!! Men så är ju inte läget idag precis. :O


FörraÅretsDopp...

Idag är det jobbig luft. Det växlar mellan satans hetta och regn. Och när det inte regnar ligger de ju ett tryck i luften vilket bidrar till en väldigt smaskig huvudvärk för min del. Mumma.

Jag: "asså jag lackade sönder på människan.. Jag sprang till affären och köpte allt godis jag kunde se typ :( så när jag blir massivt överviktigt och hammnar i en depresion och behöver dyr läkarvård och en jävla massa terapi så ska hon garanterat få den fakturan!!!!"
Harmy: "du, jag tycker de låter som en bra ide!"

:(

Och Oskar är min hemliga kärlek... I smyg<3

Puss på nosen♥

Yoko, Jakamoko Toto

Shula. Jag har försökt mig på att mobil blogga idag men det verkar ju inte alls ha funkat. Men tur tur att det inte var nått viktigt viktigt. Ihh.. Jag är en SÖTBOLL!! I löövit.

Dagens outfit:
       

Plugg lugg plugg..



Puss på nosen♥

Under the sea, under the sea

Jag blir Msn kär heeela tiden. De är knäppt. Jag är knäpp. Oh lord har vi inte redan gått igeom de här?
Asså är inte de knäppt att man kan gilla en kille på msn och via sms, men sen när man träffar dom så gillar man dom inte lika mycket. Det är lite knäppt enligt min mening. Känns lite som om man är retarded! Typ. Eller bara utråkad?

Get a life kanske :P

Hur som. Jag är fett trött fast att jag inte gick upp förens klockan 8 i morse. Ska nog bara chilla framför tvn resten av kvällen. Har ont i huvet så jag har nu knaprat en massa tabletter, men de känns inte alls bättre :(

Vet ni hur mkt jag äger på att rocka rockring eller :P Fråga Zimbabwe bara ^^ hah. I helgen så köppte hon två rockringar, så hon och jag rockade galet. Medan Maria tröttnade och satt mest och kikade och garvade sönder åt oss. Vi blev värsta nostalgiska och skulle se om man kunde göra presic som vi gjorde när vi var små, så vi körde på påde midja och ben. Haha. Så sjuk kul. Sen när Daniel kom hem så skulle han också testa så klart ^^
Crazy Fun!


Jag sitter och glor sönder på den här bilden asså. Hetare människor får man leta efter :O
LOVELY!!




Puss på nosen♥

I'm gonna be a Mighty King

Ursch vad knäpp jag är. Jag beter mig så satans illa ibland asså. Jag fattar inte riktigt vad jag håller på med. Egentligen. Varför? Om någon inte hör av sig, eller inte svarar när jag hör av mig, blir jag sur och dryg. Så när personen är snäll och så, så dissar jag tebax. Bara för att jag känner mej som en idiot annars. Det känns som om jag bryr mej mer om personen än vad han/hon bryr sig om mej. Det blir så konstigt. Varför måste jag vara jämt med personen. Varför måste jag dissa tebax och extra svinigt. Nu blir jag arg på mig själv.

Det allra knäppaste är att jag är så satans envis. Jag vägrar att vara den som tar första steget, så om personen inte hör av sig, så kan de mycket väl betyda att jag aldrig mer kommer att prata med den personen. Även fast jag kanske vill det. Sjuk. Ja det är vad det är. Sjukt.

Nej nu har jag funderat en massa..... Ska kika till sconsen. Om de är nått att hänga i julgranen kanske jag lägger ut receptet. Om det är något som önskas vill säga?



Puss på nosen♥


Löjtnad Udde

"Jenny, du är söt."                               "Jenny, du är en bitch"
                                    potato potata.

Nu ska jag fanimej laga sort of scones.. hih. antingen blir de fetaost scones eller morot scones. Jag vet alternativ ett kanske låter liiiite roligare. Men WTF man får väl ta de man har hemma ^^

Only for Harmuck eyes: Ikket picket. Boyen svarade inte på smset ^^ haha där fick han så han teg så att säga XD uhlala liksom. Han är förvirrande.





Alla som tycker att jenny är söt, räck upp en hand vettja :D

Bevis på utråkhet

Ta fram din mobil.
Bläddra igenom din inkorg.
Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
okej hjärtat

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
natti natti nöten

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Haha :P

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Min går 38 från st eriksplan, så de blir nog bra :D

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Åker? När? XP framme nu :)

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Trevligt :P

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 
Vad säger han? O.o

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Vem?

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vad gör du sötnos?

10.
Din romantiska replik?
Haha smaka på den du ^^<3

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Din timmlön är mer i sommar än förra,, och du jobbar 4 veckor sammanlagt.

Akta! Anka?

Försov mej massivt idag. Min telefon ville inte alls samarbeta med mej kan man säga. Den har flippat totalt. Om ni undrar asså. Nu är jag i alla fall i skolan och har precis lunchat med mina underbara tjejor. Kärlek till dom asså. Updateringar och annat blev det.

Det är ju faktiskt så att sötaste av dom sötaste fyller år idag. Vår älskade Jessica! Så grattis på den lilla sötnöten.

Nej nu har vi rast, sen iup och sen drama. I vanliga fall så är måndagar så jävla långa. Men för mig blev den ju ganska normal lång i alla fall då. Haha.





Puss på nosen♥

Enjoy!

 
Haha kika in Justins huvud!! XD


Så himmla roligt. Asså jag garvar lika mkt varje gång!!

Jean-Bob.

Förutom att jag har tittat på konstiga spanska filmer i helgen, så har jag även käkat sushi. Najs säger jag bara. Vi körde på kockens special. Och de ledde till att vi alla var tvunga att äta två konstiga saker som man inte alls visste vad det var. Ursch det var lite vidrigt. Den första fick alla ner, min var inte äns så tokig. Det var tonfisk, så det var helt ok. Sen gick det bara inte med de vi trodde var bläckfisk. Haha. Daniel åt upp sitt, Aiko spottade ut sin andra, och jag åt bara en :P

Haha. Underbart att vara hos den famlijen asså. Lovely.

Kan alla mina repliker nu. Nu gäller de bara att kunna säga de fort. Nästa torsdag drar jag. Feels god. Jag har saknat mitt hem i holland. Alla mysiga caféer, härlig shopping och galna byggnader. Jag lovar att jag kommer luncha på Cafe mocka more varje jävla dag. För där har dom gudomligt kaffe. IHHH.


Nu blir de till att måla naglarna och glo lite mer på tv. Sen ska jag göra vårullar med ris tror jag. Kan bli gött gött.


Puss på nosen♥


Åh jag är blond. Så fucking blond.

Denna helg har jag vart borta från allt vad komunikations medel heter!! Ingen mobil, inget internett och ingen data. Så bloggen har fått lidigt. Och jag har haft massa missade samtal och sms. Men jag lever så ingen fara på taket. Jag har spenderat min helg hos min underbara moster och hennes barn. Underbart säger jag bara.

Vi skulle hyra skräckisar :P Hon och jag som båda blir jätte lätt rädda. Men men, varför inte tänkte vi. Så vi hyr barnhemet första kvällen. Men ack så chokad man blev när den var på Spanska XD Typsikt oss.

Så kväll två när vi ska hyra film står vi och skrattar och kollar så att alla skådespelare är amrekanska, och att filmen är på engelska! Så vi hyr Mirrors och De bortglömda. Så vi börjar kvällen med Mirrors. Alla var väl lite tveksama hur bra den var. Men den dög i alla fall. Så läskig var den ju faktiskt inte. Men men, vi hade ju en till film. Så kollar vi på den.
Och mina damer och herrar  vi gjorde det igen! Det är en Spansk film. XD Haha vi som hade stått och skämtat om de när vi skulle välja film.
Hur som, filmen var bra, men inte så mycket av en skräckis om man säger så. Ha. Men intresant story i alla fall.

Nu är jag hemma och har fått värsta rycket att städa. Men jag tröttnade ganska fort ^^ Jag vill bara påpeka att det är Aikos fel att jag känner att jag vill städa min ugn. Så de har jag i alla fall gjort. Ha. Nu ska jag fixa min lunch tills i morrn och fortsätta med att städa köket.

Sen ska jag resercha (stavning?) hur mycket färg och sånt skit kostar, och hur mkt vi måste spara och grejjer. Japp nu blir de lite ekonomi-nördning för min del. Jag är så trött på mitt tråkiga hus och vill måla om mitt kök. NU. Så nu ska jag jaga färgprover.




Puss på nosen♥


SuperApple

Okey ni som har sätt Into The Wild kan säkert hålla med mig när jag säger att den här scenen är det roligaste någonsin. Så rolig att nördiga jenny, som allt för ofta pratar om sig själv i tredjeperson, letar upp den på youtube.
Ni som vill se filmen och är typ tråkiga och trissta och vill se alllt i rätt ordning borde då logiskt sätt inte kika på detta klipp.


I totaly älskar den här scenen asså. Galet.




Puss på nosen♥

Did I say that?

Fick en komentar ett par rader ner faktiskt. Belive it or not helt enkelt ^^

Postat av: Sanni-Lie

hejsansvejsan! Jag undrar lite grejir. Kan inte du ha en mail som man kan maila in frågor till, de är mkt mkt smidigare. så undrar jag om du kan lägga ut bilder på dina piercingar och tatueringar om du har några?

Eh YesBox jag har en Tatuering, och jag har en Piercing.
Jag har sammanlagt tre hål i öronen och så har jag en navel piercing.


Jag vet inte hur "bra" bilden är och hur vida den är "acceptabel" att lägga ut på bloggen. Men what to do? Om folk ville ha en bild på tatueringen och piercingen så får man ju faktiskt ta och leverera. Okej.

Tatueringen betyder hopp på Japanska, ja jag är 100% säker på det för min morfar är Japan. Jag piercade mig när jag var typ 13 eller 14 tror jag. Vad mer kan man säga?

Känns inte som om man behöver lägga ut en bild på mina öron XD så vi skippar de helt enkelt. Vad säger ni va, nöjda nu or what.


Nej det blev ingen PhotoShot idag.... :( jag hittade nämligen inte min laddare till kameran. Fattar inte men den har rymt. Japp den hänger säkert med vår kalender och allt annat skit som man inte hittar. Mhm, dom har startat värsta klubben vah. 2Cool4U helt enkelt.. Jag vet jag börjar spåra. Har vart så hela dagen..Och igår med faktiskt. Hm. Ha.




Puss på nosen


You Tell Me

Eftersom ingen ställer frågor till mig så tänker jag ställa en fråga till er...

Vad anser folket om att ha en bh som bikini-överdel när man solar, och att man eventuellt kombinerar det med en bikini-underdel? På så sätt ser det mer ut som en bikini..


Vad säger ni va? Bh + Bikinitrosor = Ok?


Vulgaris beta!

Shubidu people!
Nu ska jag ladda kameran och köra en Glammig Photoshot tror jag!! :D kan behöva nya bilder nu känner jag ^^ så om de nu blir nått bra så hammnar de juh garanterat i bloggen lite senare eller i morrn. Så nu veet ni helt enkelt! ha! vad tråkig jag är. Hur som.

Nya rosa naglar. vad sägs om de va? Lovely.
Jag har hört ryckten om att en viss liten MissHanna, också känd som sexylady, var sjuuuukt fin med sin hårförlängning idag. Jag var så jävla trött så jag stannade inte kvar i skolan efter vi sluta så jag missade henne totalt. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge? säger man så? hur som. Fin fin var hon.

Take it chilli pilli vah. Och gör inget dumt utan mej barn!

Fegisar är ni som läser bloggen och ALDRIG komenterar -.- jag ger er onda ögat nu,, ifall ni inte märkte de!!




Puss på nosen♥

Your ditching me for a monkey

Åhh, idag vart nästan som en halv dag. Fett härligt. Jag var så satans trött i dag, dagen igenom. Och jag kännde mig jätte ofokuserad på Nationella provet -.- Men jag hoppas att det gick bra. Jag vågar varken säga bu eller bä om det hela. För så fort man tror nått går bra så suger de ju totalt.

Imorrn har jag sovmorgon. Fett najs. Men jag kommer ju i alla fall gå upp tidigt och plugga matte och göra klart mina andra två uppsatser som ska göras. Sen är jag klar med ALLT nästan. Och de känns ju bara för underbart. Andra lektionen måste man till skolan, men eftersom vi bara ska öva till matte nationella kör jag en hel hemma dag istället. Känns bättre så. Jag kommer ju i alla fall plugga matte hemma så.

Senare ska jag träffa Zimbabwe! Ska bli najs. Hon och sonen kommer först hit, så tar vi en fika förmodligen. Sen följer jag med dom hem och spenderar helgen där. Känns jätte skönt faktiskt. De är så mysigt att vara hos dom, och leka med barnen och allt.

Ja ringde just min chef och tackade ja till alla mina vecko, trotts att jag inte vet vilka det är :O Grejen var ju att min kära syster som nu befinner sig i Grekland har lagt undan våran kalender någonstans så jag har ingen aning om vilka veckor jag ska jobba :O Men jag var tvungen att säga ja eller nej, så jag sa ja. Och nu hoppas jag på de bästa. Jag är osäker på om jag missar skolan eller nått i slutet av sommaren.. Men vad ska man göra liksom.

Dagens outfit:

Körde på lila :D och bara vanliga jeans



Puss på nosen♥

you snoze you lose

här sitter jag på natten/morgonen,, vaken(?)! Jag kan inte somna om nu. Syster och Kitty har nu åkt till arlanda för att åka till soliga Grekland. Hej hopp vad pigg jag kommer att vara på nationella som jag har nu på morgonen. Auhggh. Nu hoppas vi på att jag kan somna om, och ändå orka upp om tre timmar. Nigthy people

ArrreeestTathWumeen

HejsanHalojsan!
Jenny tar tag i livet. School Soft ser najs ut. Halvt med många MVG upgifter. Lovely. Det känns fett bra. Nu har jag två uppgifter kvar att göra sen är det slut på det "roliga". Eller så kanske jag eventullt ska ta och göra en "book review" på engenskan. Men det känns som om jag ligger ganska bra till på den fronten. Om jag låg och vägde mellan några betyg i engelskan skulle hon säga till efter nationella provet så att jag kunde göra extra upgifter för att få det högre betyget. Så jag får se hur jag gör med recensionen.

Hur som, nu blev det mycket ointresanta grejer om skolan där. Men men. Det regnar hemma hos mej. Som sagt stoooor fisk för regn..

HA nej nu ska jag pluggisch helt enkelt.



Idag var knutan tillbaka i skolan, så de blev ett Maffigt kramkalas kan man säga  :D
SnyggingBullen de är vad hon är :D

Puss på nosen♥

TheRödPlattångIsMyFriend

hej bejbs. Dagen i korthet.. Hm.. Ja.. Vad kan man säga. Den har vart jobbig eftersom jag är så satans trött. Nu ska jag rekord plugga som igår och förhoppningsvis bli klar med dagens läxor.. BuhFreekingHu!

Dagens outfit:

Looking good,, Feeling good!





Puss på nosen♥

En liten plastpåse

Nu gott folk har jag skrivig 5 uppsatser som ska lämnas in i morgon... Och det bästa av allt är att nu har jag inte alls mycket kvar att göra :) Jag fullkomligt ÄLSKART!

Nu ska jag ta en hyfsad tidig kväll och sova!!

Åhh min Biljett till Holland är nu bokad alla små kottar!! Så snart drar jag!! Det som är lite negativt är att jag flyger via Danmark :/ Kommer vara jääääätte skrajj.. Men men.. Får ÄNTLIGEN komma hem igen. Holland är ju nästan mitt absolut favorit hem!! :D

Grattis till Mamma Bodil som fyller år idag! Massa pussar och kramar!

Nu längtar jag en massa till sommaren!



Puss på nosen♥

Lipade du just åt mig?!

Sunshine.. Biatch.
Vad hände med vädret.. Inte ok asså.,, Nej inte nån stans,,, Dagen har vart chill faktiskt. Jag hade lite lyxigt, för Emelie tog med lunch till mej (A) Skeeeet gott faktiskt :)

Vi (Hanna) Flamsade mest på dramat, men ett par gånger han vi öva i alla fall.

Nu tkr jag att vi ska memorera denna dag.. För det verkar som om det här var min katastrofala otursdag ^^
För idag har jag:
Hällt varmt kaffe över mig och hela golvet
Slagit i huvet i en dörrkarm
Dlagit i ryggen i ett fönster
Mosat min rumpa på en trappa
Vrickat foten i all hast
Spillt mat och dryck på mina kläder
Suckit mig på en nål

Ja det är faktiskt sant... Jag tror faktiskt att jag har glömt en hel del också... ^^ Men jag, så kan det gå faktiskt, när man inte har huvet med sig..




Puss på nosen♥


Ibland gråter man, så är det bara

Det ska tydligen regna i morgon? Känns ju inte kul nånstans. Nu måste jag tänka om min outfit helt och hållet och det suger ju brutalt. Gud jag har verkligen inga kläder :( Jag hatart. Men jag kommer inte kunna shoppa mer den här månaden, och inte göra nått kul häller. Jag har så satans mkt grejer att göra och så lite tid. Måste nog ta tag i allt nu.

Sen ska jag se till att träffa min absolubästvän den här veckan. Fast det vet han inte om än. Men jag hoppas Verkligen att han kan och vill. Måste träffa honom snarast känner jag. Vi håller lite på att glida isär känns de som, och det vill jag absolut inte. :(

I morgon är det öppet hus på min skolan.. Så passpå att kika in på psykologi gymnasiet i solna i morrn om ni ska söka gymnasium. Fast inte några jobbiga fjortisar eller snobbar.. Nej de gillar vi inte... hmpf. :P

Så i morgon är det verkligen heldag för mig. Börjar ju nio som vanligt, så kommer jag spändera hela kvällen i skolan.. Japp ända till sju faktiskt. För klockan fem börjar det. Så jag ska stanna kvar i skolan och plugga från halv fyra till fem. Då ska vi ta hand om allt folk, om de nu kommer några.

Lektionerna i morrn är ju inte de bästa.. Sam på morgonen, och jag tror att det ska komma några och snacka om deras projekt arbete eller nått :S dont really care. Sen har jag Iup, och det är i alla fall mysigt. Jag hoppas att det blir lika sött som förra gången när alla börjar bråka!! hihi. Det gillade jag. Väldigt mycket. Sen är det Drama och då blir de umgås med tjejorna och öva på vår lilla scen. Kommer bli kul kul. Så ifs så kanske inte dagen är så jobbig i morgon trotts allt :D





Puss på nosen♥

Stupid Girl


Söndag

Vill någon ha ett härligt garv för dagen eller?
För det här kan ha vart det ROLIGASTE jag någonsin sett ^^

Jag hade världens läskigaste dröm inatt :( så när jag vaknade klockan 6 så vågade jag inte somna om. Så nu har jag vart vaken ett bra tag. Idag ska jag sova mig igenom dagen. Jag ska i alla fall inte anstränga mig alls idag. För i morrn är ju yttligare en ny vecka i skolan.. Men SNART är det faktiskt inte så långt kvar!!!! Yippi,, Tänk, den här sommaren kommer äga sönder! Hoppas jag :P




Puss på nosen♥


Bilder

Jag har nu bytt om till mina mjukisFavoritBästaste shorts :D

Jag försökte fota dom så bra jag kan :) Dom är fett myspysiga


Mys tofflorna på :)


Haha måste bara visa hur sjukt läskiga mina ben ser ut på den här bilden :P


Kanske en bättre bild på shortsen, om inte annat så är de yttligare en bild på min tatuering som jag älskar :)



Nu är det dream girls på tv, är det någon som har sett den? är den bra?




Puss på nosen♥

IamBack!

Ni ska bara veta hur otroligt virrig jag har vart idag. Nu känner man verkligen att Jenny är tillbaka i livet igen. Ha Ha Ha. I morse gick jag ju upp jätte tidigt och fixade disk och så, så dagen fick en bra start. Jag var på bra humör, åt värsta nyttiga frukosten och jag kännde att dagen skulle bli toppen bra. Jag har övat yttligare lite till våran hamlet scen och nu är det bara den überlånga repliken kvar. Känner mig lite orolig för den. Men men det löser sig. Åter till det virriga jag gjorde idag. Jag ställer mig och Bakar mitt i allt. Ha, och jag som har bestämt mig för att bli lite lite nyttigare, för att jag vill bli mer hälsosam. Sjukt jag tänkte inte äns på att jag inte äns vill äta den :P Jag bah aha. Vad gör jag nu då? Så den står fortfarande på min lilla spis och sprider en mysig doft i hela huset. Men jag ska nog slänga den nu liksom. Så det var ju lite bortkastat :P Men men.

Så skulle jag ta fram min telefon för att ringa ett litet, korkat ifs, samtal. Men jag hittar verkligen inte telefonen. Så jag känner mig lite som en mental patient och fattar inte alls hur jag kan tappa bort min stackars telefon :O.. Och gissa vart jag hittar den.. Snälla bara gissa, det är så jävla ologiskt ställe. Asså det hade lika gärna kunnat vart i typ diskmaskinen, så jävla ologist var det. Den låg i mitt kylskåp!! Ha, hur i helvete hamnade den där?!

Jaja som sagt, nu märks det att jag är tillbaka till 100% i alla fall XD Jag vet inte vilket jag gillar bäst, att vara sjuk och vandra runt som en zombie, eller vara mig själv och bara virra runt ^^


Nu ska jag koka ett par ägg, och se om jag hittar nått mer att äta till. Jag är sjukt sugen på tonfisk, men vi har ingen hemma. Och plus så är jag lite emot att äta tonfisk, eftersom hela delfin grejen..


Haha jag har lyckats haft sönder mina shorts ^^ på vänstra benet är det världens reva typ.. Men men, de ger det bara lite mer Karaktär ^^



Puss på nosen♥

Hanna

Vet ni att jag har dom bästa vännerna man någonsin kan ha?
Jag har så många underbara människor i mitt liv, det är helt galet..
En av dom finaste har jag inte pratat med på år och dar känns de som. Och det tkr vi inte om, nej.
Hon är den härligaste människan på vår jord tror jag minnsan. Ja. Så är det. Tyvär så är hon lite sjuk just nu, så vårat besök hos kossorna är inställt. Men jag älskar henne i vilket fall som hällst. Hannisen du får ta och krya på dig älskling. Och jag hoppas du är frisk på måndag. Saknar dej en massa HjärtaHjäraHjärta

Puss älsklingen min!!

GoodMorningSunShine

Hej på er sötnosar.
Andledningen till att bloggen ser cp ut i desagnen är det för att jag håller på att göra en ny desagn, Och det här är lite mallen som jag ska utgå ifrån. Hur som, det är inte alls intressant.

Jag gick upp super tidigt i morse och har städat undan lite. Nu har jag precis ätit frukost, det blev Äggröra. Ägg är ju faktiskt jätte nyttigt, och så står man sig på det. Jag ska ta mig en promenad nu tror jag, och sen blir det mer städning.

Det är sjukt härligt värder ute, ifall någon nu har missat det. Så gå ut i solen nu!!

Dagens Outfitt:

Haha jag vet jag står jätte konstigt, och jag fattar inte riktigt vad jag gör med armarna :P




Puss på Nosen♥

Nytt


Outfitten

Sol och fika på terassen, när Yohanna och Emelie kom

Nya skor

Ny tunika

Ny tunika

NyaFavorit hårspännen


Puss♥

♥Emelie&Yohanna♥

Dagen har vart fett med bra faktiskt. I morse var jag as trött och passade på att städa lite. Så plingar de på dörren, Jenny ignorerar stark. Sen ringer Emelie och då inser ju jag att det är hon och Yohanna. Så då öppnar jag dörren ^^. Vi satt och fikade lite eftersom dom hade tagit med sig lite comfort food till mig. Very nice ladys. Så vi drar oss in till Gamla stan och promenerar runt. Det var fett mysigt. Jag visade Emelie vart jag tatuerade mig ^^ inte för att det var så intressant information, men i alla fall. Jag gick runt och var allmänt flumm eftersom jag inte träffat knäppisarna på nästan en vecka snart känns de juh.

Jag såg förövrig en jävla massa snygga pojkar. Haha. XD

Ja ni, det var helt enkelt en SKITBRA dag. Jag hade ju sagt i morrse att jag inte orkade träffas liksom, men det var skönt att dom kom. Jag behövde träffa folk liksom. :D


Sen drog Emelie till Ikea med sin mamma, och Yohanna åkte hem. Så jag drog till Kista och shoppade lite. Det blev två tunikor, ett par skor och två fina hårspännen. Jag handlade för alldeles för mkt som vanligt. Men vafasen. Man lever ju bara en gång. Man kan ju inte bara spara allt hela tiden.
Bilder på ALLT nyinköpt kommer senare..





PUSS PÅ NOSEN♥

RSS 2.0