Destiny


Jag idag! Kort och gott! Har inte något mer att säga för tillfället!

my love, my dream, my man!

Ja jag försöker play it cool på facebook. Men jag lovar er så cool är jag inte i verkligen! Ni skulle sätt mig. Jag satt fast i kön på bussen och ser en man jag tycker att jag känner igen. Efter typ tio minuter inser jag att det är ingen mindre än Stellan Skarsgård där på andra sidan gatan. Jag dör hörrni. Bokstavligen talat så döööör jag. Jag börjar vifta med armarna och skrika och försöker desperat komma av bussen. När busschuffören säger surt till mig att det inte är en busshållsplats här så tycker jag att hon är lagom dum i huvet eftersom att det är STELLAN!!! vilket jag också skriker till henne. Men jag tänker next best thing: fota. Men innan jag får upp min cp telefon och fram kameran har ju bussen rullat vidare :/ Men jag lovar er, om jag hade kommit av bussen hade jag garanterat attakerat honom och försökt smyga in i hans bil så jag hade kunnat stalka honom för alltid och evigt! Hahah. Ja hörrni. Stellan är min stora gubbförälskelse!!


tu devient belle si vous suivez vos rêves


Life sucks. You suck. Everything sucks! Det är förvirrande. Det är oklart och jag är dissorienterad. Tänk om livet kunde vara lite mer uppenbart. Jag undrar hur du tänker. Jag undrar hur du känner. Snälla hör bara av dig. Säg hej. Vill höra dig röst...


20.41


21.10

Jag har ingenting snällt att säga idag så jag är tyst! Återkommer när jag faktiskt är trevlig! Så länge: Just nu favoriten!!!!!!!! Helt klart bästa!


22.54



Jag tror han är en ängel
hela himlen här ovanför är hans
Jag tror han är en ängel
för han skrattar som om inga faror fanns
och hans hjärtas djup är som det djupaste vatten
hans tanke når högt, högre än det högsta berg
och han sa att hans blod kom att rusa i kroppen
det rusade hett när han såg mina läppars färg


20.28


Tom på ord men full av känslor. Men jag ska bespara er den tradiga klychan om att jag mår skit. Jag tänker inte gnälla till er nått mer. Det är ju alltid samma visa.


16.51


Mys dag med min lilla bebis och nu laddar jag för en mys helg. Det ni!


21.59


Ännu en dag som går till historien. Dagen spenderades i skolan till klockan 11. Kort dag där jag bara har skrivigt mys texter så det finns inte mycket att säga där kanske. Sen in till stan med Kahsay. Vi gick och åt lunch, sen vidare för att fika och sist men inte minst en kort kort shopping sväng. På dom timmarna hann vi avklara många samtalsämnen. Efter det mötte jag upp älsta syrran för skratt och gnäll och cigg. Så hämtade vi barnen på dagis och gick hem och packade. Vidare ut till akalla när vi packat ihop familjen i bilen. Åt middag allehopa hos morfar och sen sa vi hejdå till syrran och lillkillen. Min lilla tjej behöll jag för hon ska sova över här. Imorgon ska vi nämligen ha en mysdag och bara göra saker hon vill, så vi ska på museeum, äta och sen skämma bort henne med lite fina kläder :D Det är så livet ska vara när man har mig som bästa vän och moster :D Nu ligger min lilla plutt och sussar så sött och snart ska jag också ner och lägga mig. Härlig play by play ni fått av min dag va :P
Jag har faktiskt hunnit med att leka hårfrisörska och klippa brorsan och fixa till hans hår! Ja, jävligt produktiv jag har vart idag. På plugg fronten har jag gort 0 men man har ju inte alltid tid!

22.15


Livet är bra underligt..

17.17


Ja. Jag känner mig ju inte bättre riktigt ännu, men kanske att jag är på bättringsvägen i alla fall. Jag har i alla fall bestämt att jag ska ha på mig det blåa armbandet som man ser på bilden. Det är mitt armband från när jag låg inlagd på danderyd. Det är lite för att påminna mig själv att vad jag än går igenom just nu så har jag gått igenom en större psykisk och fysisk smärta och motgång, och att jag kan klara mig igenom det här också utan att ge upp. Kände att det var lika bra att ta det här och nu. Jag vet inte jag kanske går bakåt i vissas ögon, men just nu behöver jag en påminnelse som stirrar mig i fejjan och säger liksom hey skärpning! Den får sitta kvar på min arm så länge jag känner att det behövs.. Det är helt enkelt för mig själv jag gör de här och folk behöver inte förstå min tankegång här. But thats it!

Balansen

Jag måste sluta pusha mig till den gräns att jag inte kan andas. Jag måste hitta balansen mellan det som är viktigt i livet och det som kräver min energi. Jag kan inte fortsätta att driva mig själv till den här kanten där jag bara vill sätta mig ner och gråta. Tills jag vill kasta in handuken och sluta kämpa. Jag måste inse att jag klarar mig ändå. Att jag inte behöver kämpa tills jag dör i vissa frågor. Jag har mina fina egenskaper som helt glömsbort och försvinner i alla stress. Jag blir en sån äcklig och ful människa när jag är överstressad. Det är då mina riktigt fula egenskaper kryper fram och förpestar alla runt omkring mig. Sån människa vill inte jag vara. Jag vill inte vara tjejen som går runt och är otrevlig och elak mot dom hon gillar bara för att jag är stressad. Jag vill inte gå runt och sura eller inte kunna andas bara för att jag är stressad. Jag vill inte försvinna och dra mig ut för att jag själv driver på mig själv tills jag blir sjuk och får ett brutalt jävla magsår. Jag vill inte inte vara död psykiskt och checka ut längre. Jag vill så gärna bara bli mig själv, för jag tycker egentligen att jag kan vara riktigt trevlig. Jag tror nog att jag är rätt mysig att umgås med när jag inte blir den här galna tjejen som har 100000000 saker i tankarna samtidigt! Nej nu vill jag att det ska sluta.

14.41


Men skulle kunna tro att jag är glad idag om man tittar på den här bilden, men egentligen är det ju inte Fallet. Så jag tog en "mental helth day" så att säga. Jag känner att det fanns bättre och viktigare saker för mig att göra idag än att sitta som ett fån på svenska lektionen och skämmas för att jag inte har gjort uppgifterna. Så idag tog jag en terapi dag och träffade systrarna istället. Nu är klockan två och dom andra åkte till sina jobb/skola och jag åkte hem. Nu ska jag skriva klart ett par uppsatser jag har och sen blir det bara mys för min del. Orkar inte alls göra något ansträngande. Ska väl träna är planen, men just nu är motivationen och orken för långt borta. Vi får se vad som händer.

Valet 2010- Ett jävla skämt!

Å vad pinsamt. Å fy fan vad pinsamt det är att vara svensk idag. Idag skedde det vi alla visste skulle hända, det så många av oss har försökt att motverka. Nu har Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och fått en vågmästarroll. Det är det värsta scenariot som skulle kunna hända ikväll. Det bevisar att även vi i sverige fallit för det som skett i övriga Europa. Vi har frivilligt lyft fram ett organiserat rasistiskt parti. Hur kan folk inte tycka att det är fel?!?? Åh jag blir så irriterad! Det är så idiotiskt att det inte finns! Jag tycker inte att något parti har blivigt vinnare idag, för det som hänt idag har BARA dragit ner vår demokrati i smutsen och det är ett hån mot mänskiligheten och påståendet att alla är lika värda. Nu är det upp till Alliansen och dom Rödgröna att bevisa att dom inte tänker ge vika och någon gång sammarbeta med SD. Jag äcklas av varenda en där ute som kallar sig Sverigedemokrater. Jag avskyr och skämms över er hela bunten och alla era väljare! Ni är så jävla korkade tycker jag och varenda röst på erat parti är ett hån mot vad en fredlig värld bör stå för och det är; lika värde till alla oavsätt kön, sexuell läggning, religös uppfattning och ursprung. Ni alla borde skämmas för ni  är så jävla pinsamma!

Någonting som har vart bra det här valet är ju Miljöpartiets stora framgång under det här valet, men det var väl ungefär det också. Mp gav ju faktiskt ett väldigt bra resultat i det här valet. Dom gick ju från att vara det minsta partiet till att bli det tredje största. Nu hoppas jag att dom lyckas få fram så mycket som möjligt av deras miljö politik och att övriga riksdagen tar deras politik på allvar.

Nu ska jag somna och försöka att släppa den faktorn att det kan vara bland det pinsamaste valet jag har vart med om. Försöka att ignorera att vi imorgon vaknar upp med en fortsatt borglig riksdag men också nu ett rasistiskt parti med vågmästarroll.. BRA JOBBAT SVERIGE!

13.52

Tittar på skit tv och deppar över livet. Yes it's one of those days. En såndär ångestfull, grå och allmänt äcklig dag. Känner inte alls att det är bra. Att det är roligt. Att det är som jag vill. Jag vet egentligen inte hur jag kan förklara det hela. It just sucks! Nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst. Leva negativt och hata det mesta. Det är ingen ide att försöka kommunicera med mig idag hörrni. För jag suger idag, jag är så tråkig och grå.

22.41


För att världen är för liten. För att jag är för stor. För att vi bara får plats i evigheten. För att du är du. Hur i helvete hamnade jag här?!

Svart

Altså a. Idag är en såndär dag där man bara sitter och väntar. Sitter och går igenom detaljerna från igår och funderar över hur bra intryck man gjorde. Jag är på jätte tråkigt humör idag, precis som jag vart hela veckan egentligen. Känner mig as deppig och nivet sådär genomskinlig. Känns som att jag försvinner på nått vis. Jag vet inte. Jag har tagit en tur till norrtälje fram och tillbaka idag. Jag åkte dit för att träffa familjen och äta lite med dom, sen åkte alla hem till papi utom jag för jag åkte hem till mig. Så nu sitter jag ensam i mitt hus under tre filtar och försöker få tillbaka känseln i tårna efter promenaden jag tog. Det är så skönt att gå en promenad i regnet. Då kan liksom tårarna bara försvinna in i regndropparna och man kan tänka lite klarare. Nej hörni. Det här duger inte. Kanske är det lite ångest som anas i mitt humör idag.. Lite ångest för att telefonen ligger och skriker av tystnad.. Ja jo så kan det ju vara. Är ju fruktansvärt tråkigt att man inte får det där smset som man så gärna vill ha!!!!!!!!!!!! Hate it!

Dröm i färg


Jag lever i färg ikväll, för jag tror att den här kvällen kommer bli tokrolig! Vi får se lite hur/vart den slutar, men någonting säger mig att de blir göta källare! Känns livet jättre tråkigt efter första momentet så blir det en tidig kväll för lilla mig som egentligen är på tok för trött för krogen, men om folket är taggade och söta så kör vi på utgång! Dags att börja fixa biffen för om två timmar är det dags att röra sig in mot fridhemsplan och möta snyggingarna!


Förlåt

Mina vänner ni Anar inte. Jag skäms lite här i min soffa. Typ tomte i min brevlåda vad jag känner mig hemsk. Påväg hem så inser ju lilla jag att jag inte har läst mitt horroskåp. I min värld är inte det okej, för det är ju därifrån jag ska veta hur dagen ska bli och hur jag ska betee mig. Så ser jag en gamal söt liten tant med en metro. Score känner jag. Så jag peakar lite medan hon ändå läser den sidan. Jag tänkte what tha heck liksom. Ingen dör ju om jag tjuvkikar lite. Plus hon såg ju ändå så snäll ut så jag tänkte "ingen fara på taket". Men oj vad fel jag hade. På tre sekunder vändes hela hennes söta lilla ansikte och hon blev rosenrasande. Jag fick en utskällning kan jag lova. För att jag läste Hennes metro liksom. Fyyyy vad jag skämdes. Jag kände verkligen att jag hade förstört hennes dag och tog iväg det sista hoppet hon hade för ungdomarna. Hon gav mig en sträng blick när hon bytte plats och sa "Dagens ungdomar, jag blir galen vilket ohyfs!". Sen fick jag sitta där högröd i ansiktet och skämmas på det proppfulla tåget.

Så Tanten, söta rara lilla tanten, om du nu skulle vara hyper inne och har catchat upp lite med framtiden och hängt med i utvecklingen och är super cool på att surfa på nätet. Om det råkar vara så att du är en casual blogg läsare så passar jag på att säga: FÖRLÅT! Det är ju inte meningen att beröva dig från ditt hopp på mänskligheten liksom! Från djupet av mitt hjärta säger jag nu Förlåt Tusen gånger om!

ÅNGEST!

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! 

ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST! ÅNGEST!


Kill time


Helvettesvekcn är igång! det är plugg upp över öronen och det är ju bara att keeeeämpa! Otroligt Schmangligt! Så idag då efter skolan, efter prov och sånt skit, var det bara hem hem hem och plugg plugg plugga! Rätt onajs. Men energi nivån är hög och jag känner att jag har koll på ett av mina tre prov i morgon. Ett av tre liksom.. oddsen är i mot mig känner jag. Men ändå. Jag är inte den som är den! Kommer ju gå galant ändå. G ska man ju kunna få ihop ändå känns det som. Om jag får över de är det en bonus! Nu sitter jag med fina syster som vägrar vara med på bild. Nu ska vi nog bara fåna oss hela kvällen så jag får lite hopp om livet igen, för hoppet mina vänner det är ju fan borta! Later!


Fighting to survive


Blandade känslor för dagen. Halv dag i skolan. Halv kul. Halv jobbigt. Sen in till stan för att luncha och shoppa lite med bästaste syster. Oändligt mycket prat och överdrivet mycket rökning. Mycket fint om vi säger så. Skönt att dela med mig av livet till någon som bara förstår. Någon som säger "andas gumman andas" och håller en i handen. Rätt så fint. När jag väl kom hem så insåg jag att min älskade data nu är heelt död. Rätt så onajs. Så nu måste man köpa ny data och hela köret, kan ju lova att det INTE finns med i min budget! Annars är det mest vardagliga saker som hänt. Tvätt tvätt tvätt. Tv Tv Tv. Nivet! Nu kämpar jag verkligen med att hålla ögonen öppna! Ska nog ta en pinsamt tidig kväll och bara drömma sött! För livet i mina drömmar är som lite finare och lite bättre än vad livet tycks vara i vanliga fall!


At The Moment


Såhär ser jag ut just för tilfället (hahaha jag är inte naken jag kör på tubtopp så inget snusk här inte). Känner mig rätt så förvirrad. Åh jag har så många tankar och känslor- men vet inte alls vart jag ska börja. Jag orkar inte ta tag i allt och reda ut alla känslor som just nu har virrat ihop sig till en stor fet boll. Det finns verkligen ingen energi. Jag längtar och saknar något. Jag har tusentals tankar just nu som är rätt röriga. Borde jag verkligen fortsätta såhär, eller är det dags för en reality check.... Varför kan inte folk bara köra på öppna kort?! För jag är så ur trött på dom här "lekarna".

The stories never lie


Onsdagar är egentligen den värsta dagen på hela veckan. Man kan ju tro att det är halv 5 tisdagarna, men icket. Det är fan helvettes onsdagarna. Vet inte varför men jag är så seg på onsdagar. Det är så jävla dryga dagar. Det enda som egentligen räddade dagen är ju min älskade Tara, som bara förstår. Vi är rätt så lika i våra tankegångar och det är skönt. Nu ska jag fortsätta tönta mig med att vara fnittrig och ha en mysmin och tänka på fina ord.

Where did you go


Jag förstår inte. Varför har inte jag den där it faktorn. Den där utstrålningen som gör att folk fastnar för en direkt. Varför är jag en såndär seg liten filur som gör de konstigaste och tråkigaste intrycken på människor någonsin. Jag vill vara en sändär "kärlek vid första ögonkast" tjej. Inte en, "hej dig har jag träffat hundra gånger och Nu fattar jag hur du är". Vet inte hur jag ska förklara mer än så här. Jag önskar jag var lika fantastisk och fängslande som vissa andra. Det är väl som Michelle sa, någon gång kommer det att hända och då hoppas jag är rätt. Jag är så äckligt trött på att bara vara. Nu vill jag ha något. Nu vill jag ha någon. Men att mina känslor är Överallt och ingenstans gör det inte helt lätt. Jag behöver the it faktor!

Your in my dreams


Sail me away


Den här bilden beskriver ju dagen rätt bra känner jag! Hahaha. Idag har jag inga ord alls att dela med mig av egentligen. Inga vettiga eller sunda eller smarta ord i alla fall. Bara en fin huvudverk och snor i näsan. Det är vad jag har att erbjuda, lovely eller hur! Så jag avslutar här och hoppas på nått mer kreativt senare eller så!

When you cant use your words, use someone else's





My soul is aching
an ache that was overdue.
Had you not forsaken,
or had I enough of you,
it wouldn’t have taken
so long to believe it’s true.
You didn’t break it,
but it breaks because of you.

Words


Era komentarer gör mig så glad tjejer. Bara så att ni vet! Finungar är vad ni är!

Lost in the moment


Ibland har man den där känslan att man är rätt så oövervinnerlig. Att man är störst bäst och vackrast och att inget inget inget kan rubba ens plats från tronen. Att man förevigt kommer att vara den med kontrollen och att alla ska anpassa sig efter mig. Men oftast är det ju inte riktigt så. Världen ligger ju inte framför mina fötter och bara väntar på att jag ska visa vägen. Men ibland lyckas man ju fånga det på bild. Ibland, för ett ögonblick, kan det hinna fastna innan slutaren har stängts och blixten gått av på kameran. Och så har man bevis på ett såntdär kort litet ögonblick att man är någonting. Att man är the one. Att man är någon alla gillar. Att man är den du gillar. Den enda du aldrig kan sluta kolla på. Tänk om livet kunde vara som på bilderna.

When your out of kontroll


Nu när mamma är hemma innebär det också att kameran är hemma. Resultatet blev galet många bilder, flest på mig själv idag. Dessvärre har jag slut på cigg, funderar på att vandra ner till Pamirs, men det känns så satans långt.. Får se hur det bli, kanske det är bättre att vara lite rökfri nu när jag är lite sjuk. Det återstår att se helt enkelt! Puss

RSS 2.0