you are to good to be true

jag är fett dålig på updateringar nu mera,,  och framförallt bilder.. och så kan vi ju inte ha det! Nej...
dagen har vart så jävla kul! HannaMrsGalenpanna har fått mig att skratta så att jag höll på att dö.. kramp lite överallt kan man säga :P hon ritade världens bild till mig.. det var jag som JennyStarFighter kan man säga :P så underbart fin! så de satt vi och garvade åt så jävla länge på etik lektionen.. och åt meningen "frustration på objektet" hahah jaja lättroade kanske :P

i övrigt har jag pluggat och pluggar och pluggat liite till.. sen så klart kollat in en massa fina bloggar jag har hittat ni vet! har även hunit med att handla mat och lagat mat/lunch tills i morrn så det var ju bra. nu ska jagbara gå igenom matten eftersom att jag har matte prov imorgon.. så ska de också lösa sig tror jag nog.

här kommer ordentliga bilder på hur håret ser ut :D



japp så är det väl.. jag är ganska så nöjd, helst av allt vill jag ju ha mitt långa hår.. men asså mina toppar, eller nej snarare typ 6 centimeter av håret var så slitet.. jag kunde liksom böja hårstråna, och så gick de av !! så jag behövde verkligen klippa bort det där äckelhåret nu.. och så kan de få växa ut nu igen.. så att det är fint den här gången. ja nu ska jag ta hand om det mycket mycket bättre.. men jag vet inte riktigt hur. någon som har förslag. förutom att inte föna eller platta för det är en daglig grej jag MÅSTE göra så de kommer icket på frågan! men däremot kanske jag inte behöver göra de på helgerna om jag bara är hemma och så.. men som sagt förslag tack! och om någon vet någon bra inpacning (antingen en jag kan göra själv, eller en ganska billig som jag kan köpa) så är jag tacksam :)

i morgon ska ni få se den fina bilden hanna jorde till mig, jag glömde tyvär blocket hemma och fotade aldrig i skolan.. så de får bli i morrn. men den som väntar på nått gott liksom... hiho!




♥Puss på nosen!♥

fin låt till en fin fin film


you know me to well

okej, nu är jag åter igen hemma, det betyder tyvär att jag måste plugga liiiite till.. haha.. har precis haft utv samtal med Stefan, min ena mentor. ja vad kan man säga.. hehe de var skit kul. men Stefan är ju så liksom. hiho. inga ig varningar *STOLT* som jag trodde attt jag skulle få! ha liksom. lovely. däremot hade jag 19,5 % frånvaro :P jaja.. men vafan man kan ju inte ligga på topp jämt! så jag förklarade lite sådär om mitt lilla innan påsklovet lov :P hur som hälst. jag har en jäääte fin väska så ni vejt! men den är liten,,.. värsta tiny tini, eller nått sånt! Takit chill kids!


säg hejdå till mitt gamla hår.,.,.

♥Puss på nosen!♥


min dag då

godmorgon, god dag och godnatt!
beroende på vilket humör man är på ^^ själv är jag på topp! det är sol ute, jag är frech i håret.. och jag har handlat en liiiiiiten väska XD super! jag saknar redan mitt långa hår och det är som lite bittert att jag har en tant frisyr.. men wtf jag var tvungen att klippa bort det som var så jävla slitet. och om jag skulle klippa bort allt bara så skulle de ändå vara typ 5-6 centimeter, så jag passar fanimej på att klippa värsta brutala frisyren!

nu ska jag äta lite lunch tänkte jag,, eller ja frukost är det väl tekniskt sett eftersom att jag inte har ätit nått ännu! så de får nog kanske bli ett äpple eller nån banan tror jag.. för de går ju fortast kan man säga :P hiho

sen blir de till bibblan och bråka lite med dom!

FUCK YOU RIGTH BACK!

tror inte jag orkar lägga in bilder på frisyren,, ser inte alls ut som igår dock :P de är fan skiiiiit korrt! kan inte äns sätta upp en tofs :P CRAZY! så ni som har turen att umgås med mig kommer ju få se det live i morrn i alla fall! om jag nu tänker dyka upp liksom!


♥Puss på nosen♥

klippt och skuret!

japp nu har jag gjort det.. klippt mig.. kort.. okej.. kort för att vara jag i alla fall! CRAZY
såhär började de hela

haha så jävla glad jag ser ut!!

sen pratade jag  med hanna och det blev såhär:



och nu ser det lite ut såhär:





(nej det är inte så där ojämt,, de ligger bara fel :P)

okej man ser inte sådär jätte bra, och jag tror de ser bättre ut i verkligeheten!

snabbt snabbt och snabbbbbbt

nu känner ju jag mig galen på mitt hår eftersom att bodil klippte sig så fint idag! känner att jag vill fäga ljust igen, och eventuellt dra till med en drastisk page eller nått sånt så mitt fucking risiga hår försvinner! HATAR det just nu! förmodligen så kommer jag klippa mig i kväll eftersom att jag är så jävla uttråkad! snabba förslag innan de är försent?

söndagen

okej helgen då.. hm jag har bilder på min satans kamera.. men orkar inte lägga in dom nu tror jag.. eller.. okej då! pappi, min älskade lilla pappi fyllde som sagt gammal! han fick en fin fin tröjja och bio + käk när han har tid., de var mys hemma som vanligt. jag behövden den här helgen för mig själv med mina älskade föräldrar. kul. oerhört kul. är det någon annan än jag som garvar med än någonsin när dom är med sina föräldrar? en massa kärlek till dom i alla fall! de vart spel, kladkaka och en massa bullar! Fuck najs! sen vart de sängen. lördagen bestog av en tripp till älmsta för att handla. senare under kvällen vart de mer spel och fikande och en del smsande med söta pojkar. söndag blev bakning, fikning, skratt, klippning och kramar. sen hemgång kan man säga. tack för helgen pappi och Bodil. älskar er ifall ni inte viste det.

för övrigt kommer min tredje förälder hem på torsdag.

puss på nosen trotts att jag inte alls är på humör.


en söt liten hund


"jag är den ruttna lilla fula blomman där bland allt de vackra"

mumms mumms revansch

okej nu dog jag lite här borta! jag gillade ju inte mumms mumms låt såär jätte mkt i mello.. men jag hittade just ett klipp på youtube med hans låt fast slow liksom! jag fattar inte.. den vinnande låten spelas alltid upp året efter fast slow, och alla gillar den så mycket bättre liksom! GALET att han inte tävlade med den här verisonen! så hade killen unnit de är jag helt jävla övertygad om! åhh kärlek. de är precis sånhär typ av musik jag är på humör för.

ice cold buried  and dead!



plugg plugg eller hugg?

åhh sitter nu och pluggar.. jag ska skriva typ en träningsraport kan man säga. typ hur jag ska kunna bygga upp en muskels kapacitet till de dubbla på 6 månader. HA hur i satan ska jag kunna veta hur man kan göra sånna fiffiga saker!? Jaja jag försöker i alla fall.. muskeln jag har valt är Quandriceps. Japp smartheads, vet ni vad de är för en muskel? nej det vet knappt jag  heller, det är en muskelmassa faktiskt som består av fyra olika muskler. den sitter på framsidan av låret och hjälper till när man böjer knät. japp så nu vet ni det! ursch jag tycker inte att det här är så kul.. jag  fattar inte riktigt uppgiften faktiskt så jag borde kanske ha frågat min lärare innan jag gjorde provet.. hm. de får gå som det går.

Min mamma ringde mig idag mitt på lektionen.. eller först fick jag ett sms:
"let me know when you have a break. need to speak with you urgently"
snacka om att man blir lit orolig när ens mammi skickar ett sånt sms liksom.. så jag sa att hon kunde ringa nu trotts lektionen liksom. Så ringer hon och..
M: Jag har fått ett mail Jenny.
J: Okeej :S?!?!
M: Ja, Från Alexejs mamma, är det någon i din klass eller?
J: Ja? Vad var de om då?!
M: Hon undrar om vi kan byta tid på utvecklingsamtalet...
TYSTNAD
M: Jenny, har du utvecklingsamtal på måndag?!
J: hihi ooops.

haha jag hade inte berättat för varken mammi eller pappi eftersom att jag inte bor med dom.. och båda bor långt bort så jag tänkte att det inte skulle funka i alla fall XD haha busted eller vad liksom :P jaja.. nu envisas hon om att ringa in till mötet så att hon kan vara med i alla fall. nu har hon verkligen tagit det till en ny nivå känner jag XD haha! min söta lilla mammi!

 min mamma och min lilla kusinvitamin♥

nej jag ska väl återgå till min muskel grejsimojs. haha. jag orkar inte känner jag. plus att jag behöver ju en ny header för den här är ju inte ens att tala om.. så neej det kanske blir så i stället!!


Puss på nosen♥

♥My day♥

Idag hade vi först psykologi då vi håller på med våra forskningsraporter. vi var faktiskt väldigt duktiga tycker jag, och kom ganska långt! nej okej inte långt, men vi kom i alla fall en bra bit på vägen! Jag satt med mina girls inne vid lärarummet så vi kunde plugga lite i lugn och ro. HA ofta de kunde vara lugn och ro när det är vi 5 ^^ vi kom inte alls överens om vilken låt vi skulle ha :P men men :D Emelie, Harmy, Hanna och Yohanna är de i min grupp!


Harmy och jag körde på toffs och pluggis glasögon ;)


Yohanna pluggar på!


Hanna var lika fin som vanligt idag :) jag såg kanske inte helelr så pjåkig ut ^^
haha fan vilken kidder jag äro ;) jag dör av skratt här borta!

Sen var det idrott, men bara teori så vi fick sluta tidigare... så jag gjorde ett prov, sen så drog jag mig mot Solna centrum för att handla Pappis present! så passade jag på att prova en känning som jag eventuellt tänkte ha på mig på syrrans studentmiddag om någon vecka... men jag tycker nog inte att den var så jävla fin faktiskt..



Vad tycker ni?

you rock my world

museum idag då, med fina flickorna från industrivägen 19! vi är dom tjejigaste i vår klass :P påväg till muset så satt vi och snacka om bröllop, om vi vill gifta oss och om klänningarna! haha giiiirlie!
Yohanna vill ha vinterbrölop med svanar :P jag fattar fortfarande inte hur det går ihop,, men men <3
mysig dag tjejer, tack för att ni finns.. ni skulle bara veta liksom vilken skilnad ni gör..



synd att jag inte han träffa Eric :( hade gärna velat de liksom!

men de gjorde å andra sidan att jag kunde åka tsm med Emelie, vi kom fram till att vi ska flytta till sanfrancisko (?) tsm :) fuck najs girl! fan vad kul vi hade när vi flummade på bussen asså.. eller? det kanske bara var jag som vanligt ^^! det var tydligen en kille som spanade aningens på mig när vi satt på bussen.. (A) haha! halv söt iaf!

första lektionen hade vi matte :P då fick vi mycket gjort va McParmy? hiho! jag kom i alla fall på satans bra ekvationer :P! spela roll din lilla boll.. så kan  man säga om man vill...




fan vad trött jag är asså.. jag orkar knappt sitta upp liksom.. nej det här är ju inte bra faktiskt!
jag svimmade idag... det är ju inte så bra faktiskt.. men de är sånt som händer! vill för fan träna, de var så jääävla längesen nu!!! men orkar nog inte i kväll.. så de får bli en jäävla massa träning i morrn istället. annars kommer jag inte stå ut!


Vad händer här? Ingen aning ;O


okej.. vad mer att säga? naj inget alls tror jag...
joo juste... näe inget jag tar upp här....



Puss på nosen♥

vad säger NI va?

 jag efter en soldag,, håret är blekt av solen och väldigt naturligt!
jag med blont hår!
jag på syrrans födelsedag.. håret är ljust och fint!
bild på mig nu med brunt hår..


vad säger ni? villken bild/hårfärg är finast?

♥Min Älskade Hanna♥

Jag känner ju en väldigt fin flicka! Eller ja, jag känner ju flera, men vafan den här puman är ju special! När man är ledsen på livet eller bara allmänt deppig på livet, så finns hon är för en. Hon är världens gulligaste och finaste personlighet. I vår tråkiga skola går hon runt och bubblar så sött och sprider glädje, haha okej nu låter jag som en tant på 50 talet eller nått! Men hur som helst så är hon underbar! Hon är helt enkelt bäst! Japp bäst det är vad hon är! Underbar! När jag tog en paus från skolan så höll hon ju mig ändå lite uppdaterad, och kollade så att jag var vid liv hela tiden! Och när jag kom tillbaka till skolan så har jag en suprise i mitt skåp. En über söt lapp och ett paket. Tänk vad denna tjej anstränger sig liksom! Jag säger ju det! Hon är bäst! Och det var ju faktiskt underbart med hela grejen! Plumsan du är tamefan bättre än bäst och du vet att jag älskar dig, och vad som än händer i livet så kommer jag alltid finnas där för dig när de behövs! Haha mig blir du aldrig av med sötnosen! Tack för att du finns hjärtat!















Puss på nosen♥


 


Idioten som kommer och går!

nej mina vänner, nu är jag trött på alla toffle killar där ute.. nu får killarna ta och ge sig ju! shape up liksom! BE A FUCKING MAN! hiho

jag ska lägga in ett hyllnings inlägg sen till en vacker, sexi, het och brutalt underbar person! hon är lite av en idol kan man säga! japp.. så nu måste ni ju komma tillbaka och kika vem denna älskade person är! för tro mig, henne vill ni alla träffa!

okej nu låter jag sådär wierd igen, men jag vill bara vara lite snäll för en gång skull :P


nu är det så att det här med mitt plugande inte alls går bra! haha :P suprise!
jag skulle vilja lägga in en bild men jag väntar på bilder från hampisch min söta lilla apa!

jaja ståut mina vänner!


Puss på nosen♥

vänta spola tillbaks och VA?

hej cp väder! nyss var det sol, nu är det snöstorm, sol, storm, sol, storm!
VA jenny hänger inte med?!?!

okaj.. snö asså..

det gör ont på min tunga eftersom att jag har bränt mig brutalt!!
inte okej!


varför pratar du inte med mig för?



Ookej det här var typ bara konstigt känner jag faktiskt... hmm.. nej okej världen bort med vädret tack!

just nu har jag gjort klart presentationen... och reserchat lite!

okej vänta nu är det sol? va?

okej ett mer logiskt inlägg kommer nog senare. hm det här var ju stört konstigt,.
nu vet jag inte vad jag pratar om längre!?


HÅLLLLLLLLLL KÄFTEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aloha, live from psyket kan jag ju passa på att berätta!
jag sitter brevid en as het brud, HampanLampanSlampan! the one and only! vi har ruskigt tråkigt och känner att vi kan åka hem eftersom att vi inte har nått att göra på lektionen som kommer.. det funkade ju inte att spara vårat dokument på mailen i går.. hihi så nu kan vi inte redovisa.. och Hampis ska ju åka klockan ett så de skulle ju i alla fall inte funka! urskan purskan! många störda människor som springer omkring och skriker! DET TYCKER VI INTE OM!

för övrigt så har vi en pakt, hon och jag, jag och min andra halva.. ja en av dom i alla fall! vår lilla älskade knut, som fyller år sist av oss alla! vi har en pakt. ja! inte ett ord ska vi säga.. inget alls. nada! vi är nämligen elaka människor i fall ni undrar!! det kom vi fram till igår när man skulle skriva nått man var bra på i iup boken... haha vi ba: ähh vi är inte speciellt snälla-.. så att skriva att man är omtänksam eller nått skulle ju bara vara att ljuga :P haha

lovely!

ha en bra dag mina vänner! Oskar är störd som inte berätta saker för mig igår! du ska få en snigel på ögat din lilla ålandsmupp!






Puss på nosen<3

days and days later

okej jag lever på lyckorus här borta! tänk va! galet galet! idag så åkte jag och fika med Yohanna, Knut och Pål! det var jätte mysigt som vanligt! vi pratade om allt och inget och kom fram till att killar har blivit som brudar, japp klänginga som fan! det är ju inte kul nånstans! så lämnar yohanna oss och drar hem! så ska vi gå och jag mår illa så jag sätter mig ner på en bänk och väntar medan hanna och hampan letar efter toaletten :P när dom kommer tillbaka så dyker en snubbe upp från ingenstans och säger typ att jag är vacker och att jag skulle passa i nån musikvideo eller nått. och lalala,, så säger han en hemsida jag kan besöka om jag är intreserad! Ja ba okej.. han hade tydligen jobbat med Rigo bland annat! jag trodde fan inte han var seriös, att de var ett jävla skämt eller nått.. och ba okeeej.... random! sen stressade typ han iväg och jag ba.... jaha! sen så ba tre sekunder senare så gick jag som på moln och ba: ah jag är vacker,,, yayi.. myspys liksom! det här var ju jätte stört hela grejen! jag minns inte ens hemsidan :P haha så jälva blåst jag är! haha!

jaja.. hur som helst så har jag fått höra att jag är vacker, och de händer ju fan inte varje dag!! :P
happy face!

haha såå nu vet ni människor!



Puss på nosen<3


Ska du ha en snigel på ögat va?

OMG!!

ja är så otroligt korkad! Världens grej hände idag! i fucking solna centrum! och jag minns inte andressen!! GAHH  hur kan jag vara så otroligt borta.. jag hittar det verkligen inte!! fucked upp säger jag bara!

taking a step


Örhängen....


En ny tröjja....

Och ett par tights....

orkar inte fota det andra jag köpt....

ikkkkkkiiiiaaaaa! (ikea)

ojojoj så jag har handlat idag! och klockan är inte ens 4 ännu!! innan vi drog oss iväg på dagens äventyr så lovade jag mig själv att inte shoppa så mycket eftersom att jag inte har några pengar.. ha trodde jag ja! först köpte jag ett par strumpbyxor, tröja och massa örhängen. sen drog vi ju vidare till ikea.... ja vi kan ju nöja oss med att säga att jag numera är 700 kr fattigare :P men å andra sidan så har jag nu 12 stycken FINA vinglas, och en massa annat fiffigt! som tex en termos!! hiho galet bra dag säger jag bara! tack syster för dagen!!

nu blir det scones och sen pyssla på rummet. jag ska göra mig av med mina garderober, eller jag ska ha dom kvar... men dom ska inte stå i mitt rum och ta upp plats! nej syster har gått med på att flytta ut dom till "tomma hörnet" i vardagsrummet :D score!

puss på nosen bejbisar!<3


och nej Hanna jag försöker inte bli av med dig bejbi! livet utan dej skulle vara som en kanelbulle utan kanel!! helt och hållet ologiskt!<3333333


bilder på de fina sakerna kommer sen

the morning brings you back

idag har jag planer. just nu på morgonen har jag pluggat, så jag är klar med två av tre uppgifter tills i morrn. den sista får yohanna bejby gärna hjälpa mig med (A). nu ska jag och min syster först åka och prova en klänning till mig, sen blir det att dra till ikea! det känns ju som en bra plan måste jag säga. hoppas ni får en bra dag.
och hanni och hampis hoppas ni hade kul i går<3

♥puss på nosen



Hanna jag har fixat den där gravida bilden. den blev jätte bra tror jag faktiskt!
Harmony, vi har lagt in två likadana diagram på etik power pointen, så det är samma resultat på både låg och hög status. så de måste vi fixa. :)

you kind of new all along

nej. eftersom att jag nu har en klago blogg så kan det här ju vara min någelunda glada blogg :P
så nu blir de en färgglad design också ^^ enjoy.. okej jag kan inte stava :P
hiho jag langar två bortglömda låtar..



de här beskrivet lite mitt liv just nu va...

dåligt ljud på den sista.. men stå ut va?

good bye good riddance

ja jag lever... det verkar så i alla fall.. jag går runt levande död och skriker på min syster. Jenny är inte en snäll prick. och nej jag tänker inte använda mitt standar svar numera.. jag mår inte så bra just nu! big freaking deal. jag skolkade sen i tisdags. paus. ja. jag mår inte så bra just nu! så jag har gömt mig hos moster och lekt med barnen. det är mys. nu däremot har jag en jävla massa rest... igen. och två ogjorda prov.. orka. mitt hus är för tillfälet så jävla äckligt. mitt hår är så jävla äckligt. jag är så jävla äcklig. dagens kännsla är äcklig. jag trodde nästan att allt var bra igen i måndags. men jag straffades av att tänka tanken och åter igen gick allt utför. jag orkar inte just nu. jag har inte pratat med han på länge nu. jag fick ett sms. ett bittert sms.. inget mer. det var lite som ett farväl kan man säga. eller. min moster hon är snäll hon. ja. vår trio är bra. tur attt vi har varandra. solen lyser, borde jag inte vara glad då. nej. jag tänker fortsätta vara en sur och bitter hagga. det passar mig. jag är inte född till att vara lycklig. nej. jag sprider olycka och dåligt humör. det är jag det. som pesten. ni har ingen aning om vad som drabbat er innan det är försent. hatar det. hatar mig. ja.

ingen passande tid för söta vänner och pojkar i mitt liv. nej. jag är mest jobbig att träffa just nu. varför ens bry sej? nej ni som läser det här, ni behöver inte känna plikt till att höra av er någonsin mer. jag orkar iaf inte med er tror jag. nej.

hur munter blev du nu på en skala?
nej jag visste väl de....



huvet fullt med gröt

thats it

evakuerar till moster min, tar en endags paus kan man säga! Puss på nosen♥

feels good.

nu har jag en till blogg.. min hemliga blogg där jag totalt skriver av mig! den är det lösenord på.. kanske att några får den.... kanske.. om någon frågar galet snällt! tack hannis för förslaget.. puss

Crazy days!

haha sötsarna ni ska veta vilken vändning heladagen fick idag asså. galet galet kan jag säga! Det börjar ju med att jag kommer till skolan, folk är högjudda och jag känner att det är dålig energi överallt i hela skolan.. så jävla trisst! sen på samlektionen så är jag duktig, och gör som min lärare har sagt till mig och räcker upp handen och öppnar käften.. jag ser att hon är stolt, yohanna är stolt och jag är stolt.. praoud moment! lovely.. på lunchen blir jag as lack som vanligt på vissa som bara är onödiga liksom! som tur är hade jag Michelle som var lika hatisk hon.. de var skönt ;p sen var det dags för drama som bruka vara mest jobbigt nu för tiden! Men fy fasen vad kul vi hade!!! jag var så jävla glad.. jag garvade så jag grät när Alex och kompani spelade upp sin lilla pjäs... ifs så var det bara han som, var rolig också!! GALET bra.. själv hade jag kul när jag var Lena också, och fick rymma med bikern Roffe ♥ kärlek vid första ögonkastet säger jag bara! i slutet av dagen så tar jag mig i kragen och pratar med Kristina.. då stöter jag ihop med Helena och Stefan som båda säger hur otroligt duktig jag har vart i dag på båda deras lektioner, en till praude moment! Då passar Kristina på att tilläga att jag fick MVG på en engelska uppsats! där sitter tre av mna lärare och titta "stolt" på mig.. min spontana komentar blir "fan vilken vändning jag som inte ens tänkte komma till skolan idag" helt plötsligt bara sjönk den där stoltheten.. hahah!! jaja.. kul kul..

Syrran kom hem med ett par nya spel! ett har vi nu spelat under kvällen det var faktiskt ganska kul! man fick ett namn och yrke, som man sedan kunde få en befodran på om man hade tur. man kunde också få barn och gifta sig! jag försökte skaffa barn 5 gånger försökte jag skaffa barn men fick "missfall" det var fan heeemskt! jag börja fan nästan gråta tillslut! sen bara sådär hux flux fick jag tre barn! Jesper, min älsta sån, sen tvillingarna Emma och Elise. Fuck vad najs! jag hade en lyxvilla och sen en sportbil. jag blev även gift två gånger. score!




puss på nosen♥

Torbjörn is my name. Who are you?

God morgon, sitter det ihop? jag undrar alltid det. hm jag skriver både och så är vi på de torra liksom! god morgon! hihi ja. eh. vad har hänt denna morgon då. inte mycket. jag vaknade innan min väckarklocka ringde. pensionärs varning. men det var ändå en jääevla tur, eftersom att min veckarklocka inte funkar. så om jag inte hade vaknat så hade den i alla fall inte ringt. så de suger ju. fast den ringer ibland. typ när den känner för det. de är jätte konstigt. typ som om den har legat och sovit och vaknar med ett ryck och ba; vadå sover du fortfarande? nej de här ska vi ändra. och då ringer den liksom. konstigt är det i alla fall! jag har i alla fall ledat vaken nu i typ 1 timme. men ändå inte börjat fixa mig ännu. men men take it chill de ska jag nog hinna med!

note to self. åk med en tidigare t-bana. måsta köpa lunch! okaay

det är ju så fucking Lovely att snön är borta!! ihh. så idag blir de tygskor och tights för hela slanten! ha de bra kids!

puss på nosen ♥


worse then ever...

det är lite trisst att jag känner att min blogg måste vara lite kontrolerad, att jag inte kan skriva precis vad jag vill och känner... specielt när man mår dåligt och inte kunna skriva om de.. det är ju här jag skriver av mig allt skit som händer liksom.. men nu känner jag att jag måste tänka på allt jag skiver eftersom jag är osäker på vilka fjantar som läser.. jag har mina aningar om att några som jag inte vill ska veta läser allt hur det är just nu.. det är brutalt trisst faktiskt.. för allra helst skulle jag ju bara vilja få ur mig allt.. men nej jag kan inte nämna ditt namn, jag kan inte skriva om våran cp situation.. jag kan inte skriva om hur jag mår,, och varför jag mår som jag mår... vad är då poängen liksom....

varför mår alla skit på söndagar för?

nej jag behöver en massiv förändring!!

How?

nu har jag suttit typ hela dagen med att göra en fin design till bloggen men får det i alla fall inte att funka! så nu orkar jag inge mer faktiskt! nu får det vara lite ojämnt därborta till vänster.. om någon vet hur man gör så får ni gärna tala om det för mig! just nu sitter jag och kollar på One three hill, det är ganska konstigt avsnitt.. jag gillar det inte sådär jätte mycket faktiskt... bläää men sen är det i alla fall gosip girls, och det kommer vara fruktansvärt bra det är nått jag vet!!



ha det super brao i kväller!
Puss på nosen♥

snön är borta!!

nu har jag lite beslutsångest om jag ska åka och handla de där fina brillorna du vet...
jag känner inte riktigt att jag orkar..
nej de blir nog galet myckket plugg och städande idag!
får se får se..

nu sitter jag och dricker smoothie..
avis? jo jag visste väl de!

det här blev ett ganska tråkigt inlägg..
men ni kanske överlever!

senare ska jag berätta om ett litet missöde som hände mig igår!
det var så jääääeva nasty!!

puss på nosen♥

from the moon and back

HAHA nej det här var pinsamt hörrni!
pinsamt!! jaja..

jag vill i alla fall skicka iväg en hälsning till dig vanten!
Min låt slog din låt! ahahaha
knäpp på näsan!

nej de var galet.. min pöjke var inte lika bra som din faktiskt!
eller jo.. min pöjk är bra,, men de andra två clownern.... nej dom är inte bra någonstans!

fy skäms sverige,, ni röstade sååå himmla tokigt fel!
Ihhh...

Igår skedde i alla fall ett brutalt misstag mina vänner...
bara så att ni vet!

Och för er som antecknar allt skit jag stoppar i käften så dippade jag till mello!
och gissa vad jag drack, hallon och persiko saft grejs!
och vad går det hand i hand med? VO**A
fniss här borta!

haha hur som!
jag är just nu väldigt elak..
men de var bara för att mello sög ^^
stå ut med det!
knäpp på näsan!


ha en chill kväll.. i morgon ska jag åka och köpa ett par solbrillor jag spanat in!
yes box dom är to die for mina vänner!!

nu ska jag titta på Nothing hill!
han är sååå den bästa i filmen :D

Fancy a Fuck

Puss på nosen? eller ska ni ha en smäll istället? neeee.

puss på nosen

JA som ni ser blev de lite nytt igen!
lite såhär AHHHHOJJ känsla när man kikar in!
haha vitt är de ju i alla fall!

jag tror jag måste ha en liten basic desing nu
så att jag kan få massa inspiration och komma med en ny galen design!
ihh japp så är planen i alla fall!

jag sitter och tittar på mello nu, som förmodligen halva sverige gör!
åhh nu visade dom ett klipp på ont det gör ont!
haha genast tänker jag på Tim... de var tider de!

okej FETT bra när snubben sjunger Hero fast slow!
det är i alla fall sjukt mkt bättre än Perellie(?)!
åhh nu kommer tjejerna från industrivägen19 mobba mig känner jag!

så jag kan redan passa på att säga att jag håller tummarna för Uggla!
tycker att den är galet bra faktiskt!
har så börjat fatta hla grejen! lovely!

okej galen duett som faktiskt funkar!
I like!♥

Smoothie


ja de måste ju vara bland de godaste som finns!
just nu dricker jag en smoothie med äpplen och jordgubbar
åter igen för alla som antecknar mina matvanor ^^

lördag

god morgon sötnosarna!
min dag är totalt utplanerad faktiskt! yes box!
idag är dagen! Dagen med stort D!
jag ska plugga faktiskt! kul kul
nej men nu ska jag faktiskt ta ikapp det jag har i rest!
yes box och indeed! lovely
jag ska även hinna med ett träningspas faktiskt!
eller så är tanken i alla fall!

förövrigt så hoppas jag att ni hade en trevlig fredag!
jag skickar en massa kärlek till alla fina människor♥

nu ska jag gå ner och göra en mysig lördags frukost..
kanske blir lite scones, de var faktiskt längesen!

puss på nosen<3

frågor frågor?

haha märks det att min fredag är hipp eller?
haha nej inte ett dugg, jag har chillat som de flesta vet och nu sitter jag och tittar på Legaly Blond 2 på 5:an!

jag tänkte passa på att svara på en komentar från Linda, som skrev:
jätte fin blogg du har, jag har följt den nu ett tag och tycker att den är jätte rolig verkligen! fin fint liksom! jag undrar dock varför du inte har några frågestunder?

ja du vad blir svaret på det? Min blogg är inte så stor, jag har inte alls många läsare, och de som faktiskt läser min blogg är faktiskt mest mina vänner som vet de mesta om mig! så jag ser ingen mening med att ha frågestunder.. självklart kan man fråga min fråger när som helst som jag givetvis svarar på när jag väl kan! det tycker jag nog bara är kul! så Linda hade du några speciella frågor du tänkte på eller, för det är bara att fråga på när som helst!

nu börjar äntligen Samantha! Ha det bäst tomtar och troll!

ute på nya äventyr, jag har stora planer

idag var jag ute på äventyr :D
jag lovar er asså!
ni skulle bara veta!
pål fick faktiskt dokumentera händelsen,,
så det finns bild bevis!!
hahahha
kika in detta ni!


japp jag fick för mig att klättra lite serrö :D
fyy fan vad kul jag hade XD
hihi och jag vet att bilden inte är så bra, men det är taget med mobilkameran!

jag kom också på att jag inte har lagt upp någon "dagens"
det är ju lite kul att jag gör det varje kväll istället för på morgonen!
hihoho!

byxor från Gina
Tröja från Holland
och Jack/tröja är från Gina :D

haha vad fan gör jag med munnen?

det senaste!



Här har ni då det ny inköpta sötisar♥
jag sa ju att det inte var så mycket!

hemmlis hemmlis

hemma nanannnannan hemma
ja.. eh hemma asså... jag är det.. hemma..
jag kom typ nyss hem faktiskt!
jag var och terapi shoppade lite!
jag har inte vart på topp idag.. så shopping kändes aldeles jätte rätt..
men jag shoppade inte så mkt faktiskt!
nu suckar ett par där bort och tänkter säkert att jag ljuger..
men det gör jag faktiskt inte!!

jag handlade .... hm nej de får bli bilder på de sen faktiskt!
juste nu var jag smart.. för nu måste ni kika in senare igen va!
haha.. score säger jag bara!

jag tittar på top model nu,
för er som antecknar :D

ehh varför var inte jag så här fin i lugg för :O

Varför är killar tråkiga och komenterar inte?
jag vet typ 5 duds som läser.. men komenterar ni? NEJ!

jaja hursom!
nu vet jag vad jag ska göra i alla fall..
vet du det?


du är vacker på alla sätt och vis idag bejb

jag dog lite här borta just nu!
Hanna sjunger så otroligt fint just nu denna sekund..
det är sjukt vackert och jag dör.. dör dör dör

Your part time lover and a full time friend,
The monkey on the back is the latest trend,
Don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

Here is a church and here is a steeple,
We sure are cute for two ugly people,
Don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

We both have shiny happy fits of rage,
I want more fans, you want more stage,
Don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

I'm always tryin to keep it real,
Now I'm in love with how you feel,
I don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

I kiss you on the brain in the shadow of the train,
I kiss you all starry eyed,
My body swings from side to side,
I don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

The pebbles forgive me,
The trees forgive me,
So why can't,
You forgive me?
I don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
I don't see what anyone can see,
In anyone else,
But you.




"Jag ska skrika högre än högst, alla änglar kommer att falla"

det finaste jag någonsin sett!

MMS

det finaste jag någonsin sett! Jag kommer inte släppa det här! Jag dör! Så fint är det! Galet galet galet!!


well i have nothing to say

nej men hej är du här och tjuvkikar igen!
så mysigt! välkommen!
okej jag vet nörd varning men jag är såpass trött..
det är då min roliga sida lyser igenom!
hihoho!
jag ska faktist gå och lägga mig nu... så trött är jag!

hoppas dagen har vart välidgt bra!!
min har inte vart det, så ni kan ju kompensera med eran :P
haha michcihcichic så kan man säga om man vill!

hur som hellst, sova vaar det!! mhhihih
glömde nästan bort det där ett tag!

natti natti sötisar


japp vatten vatten,, glöm inte att dricka en massa vatten<3

what do you want to be when you grow older?

nu är det criminal minds på tv! jag hoppas ni ser det sötisar!!
det är ju typ höjdpunkten på min väldigt hemska torsdag!
i morrn är det fredan och helg för alla nötter som missat det!

tänk vad kul och hitta på tv-serier!
som på alla kriminal filmer och sånt!
det måste ju sitta med ett par psykologer och sånt!
det skulle ju kunna bli ett fin fint jobb för mig..
jaja drömma får man ju XD

fantasi är bra har jag hört... haha faktiskt läste jag ju de på en fin blogg idag!
hur som hellst!

saaatan vilket bra avsnitt! för er som inte tittar slå på 5:an nu!!

ska vi rymma du och jag...

okej kan inte jag bara få evakuera till 50-talet snälla!


åh det känns som om livet var så mycket mysigare då!!!

Am i under your spell?

åhh Tara nu är jag galet sugen på lax bara för att jag fick smaka din lunch idag!!
Galet gott, hur kan du alltid ha god mat med dig?

"boys like them dum....."

åh super trisst att jag är som jag är...
så fort jag känner något så drar jag mig undan... hmmm
surt!

hur som hellst nu så ska jag peta på min syster och sortera tvätten..
eftersom att jag inte alls hade missat min tvätt tid igår för den var ju idag :P
haha ja vimsig är jag ju.. det är nått vi alla vet!

lovely peapol säger jag bara! nu vill jag ge er alla en stooooooor puss på nosen<3

Harmuck din lilla vante. jag är glad att du var i skolan idag! du är söt du och jag älskar dig!


Två bilder på mig och mina kusiner från i helgen!


Haha Maria ser ut att vilja strypa mig med mina flätor :P



Och Alexander ser ut att börja gråta vilken sekund som helst! (vilket han även gjorde tre sekunder senare)

Jag måste ju vara den bästa kusinen, nästan mostern, någonsin ^^ hehe jag verkar iaf väldigt populär hos sötungarna!

Det trodde du inte va din lilla sjöman!

Ouhhlala
dagen har inte vart bra för min del känner jag!
jag får så dålg energi i skolan just nu!
jag undrar om de handlar om inställningen jag har?
jag har typ hört att resultatet av dagen hänger typ 70% på din inställning.
om de nu är sant?
kanske därför jag har så sjukt tråkiga dagar?
i morrn ska jag i alla fall tänka en bra tanke när jag vaknar..

Emelie, du är mysig och jag älskar dig en masssa!
jag älskar hela våran grej! när jag är ledsen brukar jag sätta på Twiligth och spola fram till "våran" scen..
då brukar jag bli glad igan :) det är mysigt!

jag ville bara få det sagt innan jag går vidare!

Jag sitter i mitt fruktansvärt fula hus... jag skulle vilja ha mysiga sne tak lite här och där..
gammla tavlor och fotografier så att man kan drömma sig bort..
inte bara tomma väggar.. ursch ursch vitt vitt vitt..
nej jag ska fan köpa färg snart! de blir nog lila tror jag :D
fett najs..

haha min lärare sa en rolig sak idag... vi hade en genomgång och sa:
ja så blev dom typ fett osams!
det var gulligt... när hon insåg att vi tyckte det var kul så sa hon
nej jag ska inte säga sånna saker, de låter bara fånigt!
nej då.. jag tycker mest att det var sött!

just nu tittar jag på the tyra banks show, idag är det typ
unga tjejer som har fått barn, är gravida och vill ha barn...
dom är typ mellan 13-16 tror jag.... galet....
eller? bebisar är ju trotts allt cute!
fast de är ju svårt att ta hand om den när man är ung kanske?

hur som hellst! nu är det ju inte så att jag funderar på de i alla fall ^^
jag ska fan träna mer i kväll de var så mysigt...
jag har ju trotts allt vart onyttig på sista tiden!

de är fett svårt att inte skriva precis ALLT jag känner här i bloggen..
de är fett jobbigt att inte alla mina vänner vet..
hm but I guess I have to deal with it...

Dagens outfit:

överdelen av mig...


och de nya favo byxorna!
peac Torbjörn!

sista för dagen blir ett tack<3

Jag fick i alla fall prata med sötnosen idag.. de var härligt.... så tack tack<3
Hanna du är så himla fin, bara så att du vet!

det var typ det jag ville säga till två av de bästa i mitt liv just nu känns de som!


nu borde jag sova men jag kan inte... så nu ska jag titta på senfield!
jag har svårt och sova igen, och en massa huvudverk ofta.. :( bläe


♥du ska bara veta vad d betyder♥

♥titta vad min älskling är snäll och skrev på sin bilddagbok!!!!!!♥


är väl inte jätte nöjd med läget!

okej jag vet designen är inte så jätte fin.. de blev lite rörigt med Audrey i bakgrunden!
men satan så fancy hon är.. så! så länge får hon hänga där.. tills jag kommer på en bättre lösning!!
ihh!



audrey hepburn är så min förebild!

haha ofta jag skulle kunna hålla mig borta!!

okej, det här med blogg paus är inget för mig..
jag tror minsan att jag skiter i de.. det kan bli så att jag inte uppdaterar så mkt,,,
men ingen jävla paus helt enkelt!!
det är som sagt inte min grej! jag är ju så tråkig eftersom att jag inte har så mkt att skriva!!
haha men stå ut med det mina vänner, en vacker dag kommer mitt liv bli så jädrans intresant!! då ni!

för att komma någonvart så blir de ett nytt stycke, ni ser vilket satans snille JennyBenny är!
just nu sitter jag och äter en macka med skink-ost på för er som vill anteckna!
jag blir iriterad på idioten som inte har hört av sig på hela dagen...
och så blir jag iriterad på idioten som har hört av sig.
fuck säger jag bara! fuck fuck fuck!!
de är lite jobbigt när man inte vet vad en annan person känner,,,,

muhu.. det är snö ute för alla nötter som har missat det ^^
så vilken duktig bloggare jag är XD

jag vet de här måste vart de tråkigaste någon någonsin har läst..
men som jag sa,, häng kvar här ett tag snälla.. en dag kommer de bli såååå mkt roligare!!


ingen ork till livet va

har inte haft något sug alls att blogga eller så!!!
mår faktiskt inte så bra alls...
jag har inte ens någon inspiration till att göra designen fin!!
nej så nu får den vara väldigt simpel, tills jag får inspiration igen..,.,.,.,.,

urskan purskan JA..
livet är alldeles för komplicerat för min smak säger jag bara...
inte kul nånstans.. nej nu måste jag ta en paus i mitt "positiva" liv!
nu blir de depp för hela slanten tills nått kul och okomplicerat händer!

kan även hända att de kommer att bli en mini paus här borta i bloggen..
så nu får ni er en liten knäpp på nosen!

fuck life säger jag bara!!!


PLEAS BE MY GUY?

NEJ NUFÅR DET VARA NOG! JAG ÄR SÅ JÄVLARNS TRÖTT PÅ DEN HÄR DESIGNEN!! IHH SÄGER JAG BARA! INTE NOG MED ATT MIN DESIGN SUGER, SÅ HAR JAG INTE ROLIGA BLOGGAR ATT LÄSA HELLER.... :( SÅ!


GE MIN FÖRSLAG PÅ ROLIGA BLOGGAR, OCH HUR JAG KAN HA MIN NYA DESIGN :D












dagens låt säger jag bara

i dont want to look like a smurf again

hemma, äntligen.. fast jag har vart hemma ett bra tag nu,, men jag orkade inte riktigt skriva innan nu liksom... uhlala.. jag vet inte riktigt varför jag äns uppdaterar. har inget att säga.. förutom att jag var sötig mot Emelie idag. men vad gör jag inte för dig älskling! alla förtjänar en choklad muffin när man är nere! Yohanna och jag diskuterade opå hemvägen vad som är din hemlighet, hur kan du vara så snygg när du är ledsen?!?!?!?!? shear that secret! JAA (indisk dialekt)! majs och havre säger jag bara! Ät en vante och klappa mig på magen! nu ska jag träna sen blir de till att plugga!!




   Holy crap!!!! WHAT HAVE I DONE?! AM I FALLING FOR YOU????!  




Bye Bye Honey Pie

You totoly light up my day sweety!

uch! Vill nog inte äns gå

MMS

uch! Vill nog inte äns gå kvar i min skola!


we could never be together without complications, it would be too easy!

ojojoj vad jag har vart dålig på att uppdatera den här helgen...
men jag har inte haft tillgång till datan så mkt... så de får ni leva med.... tyyp
"vad har du gjort i helgen då?"
"hm ja vad har jag gjort i helgen?"
fredag hade jag en riktig pensioners kväll tyyp, pluggade och kikade på lets dance...
fett tråkigt.. körde på lite träning också,,,, mjeees
lördag, ja då gick jag upp jätte tidigt, men de slutade ändå med att jag var ute i sista minuten och fick springa bort till människorna som skulle skjutsa mig till moster, eftersom att kusin-vitamin fyllde år..
efter att jag hade tyyp bytt om sjuhundrafemtioelva gånger så fick jag som sagt springa, och var ändå sen...
de var i alla fall trevligt när vi väl kom dit, mina busungar är ju för underbara!
jag blev tvingad till att stanna kvar, så på kvällen åkte vi och käkade middag på en resturang
med mosters kille, och hans syster och hennes kille.. rörigt? ja!
hursomhelst.. senare blev de filmhyrning jag somnade efter första filmen (!)
bläee, Daniel som hade hotat mig.. vatten var inblandat...
men han var minst lika trött som jag och somnade nästan han med ^^ haha
söndag=barnkalas
så på morgonen var det städning och bebis passning...
sen ko småttingarna och de var en hel del skrik och skratt... jao
mer så? hmm.... efter att alla gått hem igen så blev de massa roligt!
sen vid nio snåret blev man hemskjutsad av Daniel (A)
Ingen bild eftersom att mitt hår är fett äckligt just nu!
så de blir på mina ögon istället... dessutom blev de en fett missbildad bild de med :P

life's a bitch,,,, so bitch it back!





Pussen på nosen



tänk om du kände samma sak som jag.... vore inte livet lite enklare då?

well i guess you are kind of rowdy

y'alo!
jag sitter faktiskt och pluggar lite smått medans jag kikar lite på lets dance!
jag hejjar på magnus, bara för att han ser så jävla gosig ut!!
jag mindes just att jag faktiskt lovade att berätta om min morgon, mest så att Pål ska kunna få ta del av den då hon inte var i skolan! så här kommer den väl då!

jag vaknade 20 över 9 på morgonen.. ahh jag har så försovit mig, vilket är så jävla surt eftersom jag satt uppe halva natten och pluggade på de där skit jävla helvettes provet!! men men, jag klär på mig och stressar till t-banan! när jag är vid containrarna (nästan vid t-banan du vet) så ramlar jag, och gliiiiider fram på gruset flera meter :( AJ! jag försöker få stopp på den pinsamma händelsen och sätter ner handen,,, som såklart landar i en vattenpöl! SPLACH och så fick jag allt vatten över hela mig!! fuck fuck fuck. går skamset hem igen, och låtsas inte om dom som såg händelsen och står och dör av garv där borta.... blä! väl hemma dimper jag ner på golvet och känner vad livet hatar mig! sen var det bara att börja om med hela min jävla morgon procedur! in i duchen, föna håret, platta luggen, klä på mig (med nya rena torra) kläder, sminka mig och åter igen gå till t-banan! när jag gick förbi den där vattenpölen gav jag den onda ögat! det slutar med att jag är vid skolan vid lunchtiden ungefär! kul liv! Pål, och givetvis alla andra, tyck satans synd om mig nu tack!!

ja nu har ni hört min satans otroligt spännande morgonen.....

haha jag berättade för Michelle och Yohanna min lilla grej med röda bilar! haha dom skrattade åt mig :O
bus ungar de där!


Peace

"vad tror du han säger när du sa erik, han heter ju gustav"
"vänta hette han gustav?!?!?"

why are you so hard to figure out?!

nu har mina kära gäster åkt och jag är åter igen lämnad ensam och öppen för förslag..
det blev pizza precis som jag trodde, och även en fika!
mys på er som orkade kika förbi mig borta i ingenstans liksom!
lovely!

nu bänkar jag mig framför tvn och kikar på Charter hjältarna på 5:an
haha ja ok jag har en tant varning kväll, men ibland behöver man ju faktiskt det!
jag är just nu lite skeptisk till livet.. men men..
jag antar att det ändå inte finns nått bättre alternativ..
vilket i sig känns tungt,, att det blir inte bättre än såhär liksom!
haha vilket slag i magen asså!

mhuuuu nu är jag sådär konstig igen.. men så kan det vara!
i morrn lämnar jag min håla kl 12.30 för att bege mig till
en liten prinsessa som fyller 4 år gammal!
det kommer bli mys tror jag!

jag bjuder på en bild va!
Självklart

the ugly duckling


Peace!

du svarade inte på mina sms,,, vill du förklara varför?

nu sitter jag här och väntar..
japp pappa och några ska komma snart och hälsa på mig
de är ju najs..
för då blir de pizza känner jag på mej,, de gillar vi!
jag har i alla fall städat rumpan av mig så om dom klagar nu blir jag fasligt ledsen..

mhuuh

nu är jag jätte hungrig... ihh pizza pizza kom nu!
jag är också väldigt trött.. och hinner inte alls sitta här just nu!
mera inlägg kommer sen..
då ska ni också få höra om min morgon...
Pål du skulle bara vet hur hemsk den var :(

fluffiga kuddar säger jag bara.. känner mig som en hemma frun från 50-talet som städade lagon tills mannen kommer hem, och väntar nu med maten i ugnen... haha.. hoho... höhö...

PUSS som jag brukar säga!

Emelie du är rolig du.. "DANIEL!!!!!" oj vad jag garvade..
de blev många garv idag... och två jätte fina diagram... fina färger
fina fisken vah!

har ingen bild så överlev snälla! de vore ju trisst om någon skulle behöva dö sådär huxflux

make me belive again!

jag har försovit mig brutalt,, och stötte just på trubbel på vägen vilket gör att jag är ännu senare och ännu mera stressad!
men det är i all fall fredag idag. min vecka har vart kaos och allmänt störd. så jag personligen ser en massa fram emot helgen.. för min del blir de ju prinsessparty hos kusinen som fyller 4 år gammal. mys pys. egentligen skulle jag dit direkt efter skolan i kväll, men jag orkar inte eftersom att dom bor på andra sidan stan i haninge. så jag åker dit med bil i morrn i stället. för övrigt har den familjen kidnappat min syrra, så nu har jag fått vara ensam hemma igen!! hon är rolig hon, hon har vart utomlands en månad, och kommer hem. de första hon gör är att åka bort igen.. jaja vem bryr sej.

oj fan jag har ju inte alls tid att sitta här! ni ska så få höra om mina missöden idag.
kaos
kan jag ju säga! jag hoppas ni får en bra dag. eftersom att det är fredag kör jag på en favorit i repris bild liksom!

påmminer mig själv om att de finns fina människor.


nu ska jag stressa iväg! Puss

maybe it is the way you talkt..

jag tror minsan att jag gillar dig lite sådär halv fånig som jag är..
fast just nu känns de bara så förvirrande...
make it moor obvious pls,.
♥♥♥♥♥

chimmichanga!

trevlig middag hos mormor
vi hamnar alltid i intresanta diskutioner, och idag blev det matte
haha kul kul var det i alla fall!
humor humor

jag är så trött och har inte pluggat ett piss så de känns inte som om oddsen är på min sida precis
men det hade ju inte vart så spännande annars.. ehk
hursom.. nästa vecka ska jag och söt morbror gå p bio om vi hittar nått kul att se..
haha han vägrar se bolt med mig ^^ men vi får väl se hur de blir!!

i morrn ska jag i alla fall äta i skolan, och faktiskt ta med mig lunch..
så slipper jag köpa en äcklig liten pirog för alldeles för mkt pengar!
nej nej

well ha en natchos kvällos amigos!

åhh i dag satt vi och pratade om vad jag älskar dig heter på olika språk..
här är min utvärdering:
Tyska, de låter som om man säger typ de är lungt jag tar disken
Holländska: jag ska hugga dig
Engelska: uttjatat
åh jag minns ifs inte de andra språken men kul hade vi...
men som sagt akta er för att köra på hollänska eller tyska.. de kan sluta otroligt fel

annars kan man dra till på en liten vit löngn.. och om ni inte kan ljuga så kan ni fråga jessica
hon är en satans bra och påhittig liten filur!

men men kärlek på er alla smurfar out in the blue

over the rainbow, everything is al black

för att kompensera att jag bloggade så fasligt mkt igår,
så får jag skära ner lite på de idag..
nej men jag kommer inte ha tid idag tror jag.
geh
min plan ser ut som detta:
nu, chilla i tre minuter... få bort illamåendet
plugga plugga plugga
middag hos mormor
hem och plugga plugga
stressa stressa stressa
träna

nej inget roligt här inte..
all work and no play!
ehk what to do..

nopech nu som sagt måste jag skynda mig innan jag hamnar efter på min plan..
ig fettt fail på mintt prov så att alla vet..

åh nej nu har jag bara 2 minuter att chilla... illa

natti natti



de ultimata beviset på att jag är hysteriskt rolig

Nu saknar jag min engelska familj...

Idag fick jag veta att en av mina vänner nyss har fått barn<3

Den 26/2 kom en underbar liten flicka till världen, Eva.
Eva har världens härligaste Mamma och världens sötaste stora syster, och världens trevligaste pappa.
Eva är lyckligt lottad.


Bara för att jag saknar Evas mamma.... Det var längesen nu!


once i felt oh so very pretty. but you killed it. Dead.


(klicka på bilderna)

Somewhere along it all went wrong.....

okej kära släkt och vänner skratta inte nu..
jag kom just hem och ska nu sätta mig och plugga till mitt MASSIVA prov i morgon,,,
hah jag som skulle hem på en gång och plugga hela dagen lång (A)
så det kan gå asså... jaja.... man kan inte alltid ligga på topp
jag har i alla fall väldens bästa andledning!!

nu känner jag mig botten korkad verkligen som satte på datan och loggade in på msn..
men men de var lite skvaller jag var TVUNGEN att ta del av helt enkelt (A)
ihhhhhh (jenny go´s sceard french tyyyp) ojoj som jag garvade..
nu kommer verkligen INGEN att fatta vad i helvette jag snackar om..
för den personen som sa de läser inte äns min blogg ^^
men men jag tkr de var roligt i alla fall....

Nu ska jag i alla fall plugga.. .ett litet tag i alla fall..
som belöning till mitt hårda arbete idag har jag köpt lite glass.
jag har gått och suktat efter den i flera dagar nu
så nu var jag bara tvungen att prova den..

hoppas den är god nu då!!
ikk

btw så har jag fått ett paket mystiskt levererat av min moder..

guuud massa saker har hänt i dag..
men innan jag skriver om de måste jag plugga så om ni vill höra om de så måste ni läsa lite senare XD

pussen på nosen<3

You dont own me

moving on moving out!

shuluu
sitter i skolan nu, lyssnar på idioter som inte inser hur störda dom är...
japp sorry boys ni är sååå mkt mer besatta än oss.. okay!
hur som helst,
dagen har vart fett chill.. första lektionen hade vi matte.. geni som jag är fattade jag allt och tag paus större delen av lektionen tror jag.. men ärligt  det är jag såå värd!

vi lyckades även tjata till oss datorerna från stefan :Å yay
nu har vi engelska efter rasten,..
det är ju oftast inte så kul någonstans faktiskt
men men what to do..

idag blir det till att plugga galet och tvätta!
ojoj nej inget tv tittande alls... eller nästan i alla fall!

nu kör jag på rak i ryggen stel som en pinne igen..
nu ska hållningen bl bättre!!


ha en bra dag............

Ben efterlyser:
HANNA VART ÄR DU?!?!?!?

jag hittade två olika versioner,,, så om man känner att man vill se de med tecknat (klart man vill) så väljer man helt enkelt den undre


fdfc, snart kommer allt bli så smärtsamt uppenbart.. japp

nej nu ska ni få höra..
jag kan inte sova för att jag fastnade framför tvn..
nu är det brothers and sisters på..
de kan jag ju bara inte missa!
herre gud så puckad jag är ibland...
ont i huvet har jag också..
och helt plötsligt kom jag minsan på en låt jag hörde idag.
och fy bubblan så glader jag blev då jag hörde den!
den hamnar nog på bloggen om någon minut..





Snälla säg att du älskar mig, det var så längesen nu...

Man Kan Inte Säga Det Tillräckligt Ofta!

Det är mysigt att hitta söta små lappar, även om man inte vet vem det är ifrån..
Men när det är så satans sött gör de mig inget alls!



jag tror minsan jag är lite älskad trotts allt....

Every Time I Look In To Your Eyes I Cry

Ojoj lite blogg torka någon?

Blä så vill vi inte ha det! Vad har jag haft för mig då? Hm. Jo jag hade ju en mysig kväll med mina kära vänner. det blev en väldigt massa fina bilder, men om dom kommer visas eller inte är jag tveksam till. Dom är för "privata" för era små söta ögon kan man säga. Hihi. Men fasen så kul vi hade, det vill jag lova i alla fall! Jag fick ett jätte fint linne av Harmony och Hanna hade med sig värsta party tricken kan man säga. Haha. Ojoj. Vi hade verkligen roligt. Man var lite förvånad över vissa saker dagen efter när man upptäckte att det står en killes namn i klassen på ens mage, och ett hjärta efter. Men de är sånt man får ta helt enkelt. Jag avslutade i alla fall lovet med stil kan man säga. Haha.


Idag, tisdag, är jag hemma. Det är sånt man behöver ibland. min käraste syster kom hem igår och snäll som jag är kom jag och mötte henne vid tunnelbanan eftersom hon hade två reseväskor att bära, trotts att hon bara hade en när hon åkte. Men hon var lika snäll hon, för hon hade stannat och köpt med sig mat hem till oss från älskade burger king! När vi var hemma fick jag en lång redogörelse vad hon haft för sig när hon var borta, och hon fick en kort av vad jag har gjort. Det var mysigt. Sen fick hon visa upp allt som hon köpt och jag lovar, det var en hel del! Men hon hade även med sig min födelsedags present så jag fick ju faktiskt något jag med kan man säga. Så det var mysigt. Nu är jag jätte avis på alla hennes fina kläder som hon införskaffat sig, och speciellt på hennes plånbok! Den är galet fin! Jag lovar! Sen satte vi på en film och somnade till den så det var trevligt!


Syster jag måste säga att det är skönt att du är hemma igen<3

Ha en bra dag alla smurfar där ute.


dålig dag på alla möjliga vis

idag har inte vart en bra dag någonstans!
jag har mått jätte dåligt..
asså verkligen brutalt dåligt..
så har jag spytt en massa också så
jag var tvungen att åka hem från skolan..
jag kunde knappt röra mig,, de gjorde bara att jag mådde mer illa!!
så hemskt.. jag låg kvar i sofforna i skolan tills klockan var typ två tror jag..
då hade de lugnat ner sig lite..

ursckan purskan

lovely evning med mina tjejer!!<3

sötnosarna
tack för en myspys kväll som vi alla behövde..
vi kmr vara segis i morrn men de är ett pris jag är villig att betala!
lovely säger jag bara :P
tack för presenterna ihh
muchan är så på och jag älskart!! ahhhahah
kvällen kommer så fortsätta så länge så de inte duger ahhaha
ses i morrn alla gullungarna!!

äta vanten

haha nu du Hampan så när du kommer ska du få äta upp en vante!!
fuck vad kul!
vet ni vad jag har gjort! håll i hatten säger jag bara!!
jag har damsugit!! hahaha så nu har jag ju städat!!
lite i alla fall... jag har baa damsugit vardagsrumet!
men fan de duger!!

hahahah nej nu ska jag snart gå och handla lite..
jag är lite trötter.. men vafan...
jag bad sötis morbror att följa med mig så kan han få bära kassarna tänkte jag :P
hahah yay.. men han skulle precis käka så vi får se
om jag orkar vänta eller går själv i alla fall...

när kommer mina två underbara girls då?
jag tror stenhårt på att Hampis kommer först..
Hanna har ju en vana av att alltid komme sist så att säga :P
men vi älskar henne i alla fall..

ha en mys kväll och njut för det här är ju sista dagen av lovet
för alla antar jag!! take it chill då!

en inte så fager bild på mej men vafan... man kan ju inte vara perfekt jämt häller :P

smärtsamt underbar

åh jag tittar på en jätte sorlig film!!
jag har sett den typ 100 gånger förrut!
men ändå gråter lika mkt varje gång!!
åhhh jag dör!! den är så bra och hemsk....
den går i alla fall på trean nu..
jag tror den heter kärlekens val!

RSS 2.0