Resedagbok!

Jag har faktiskt skrivigt en liten resedag bok, tyvär väldigt tom på foton eftersom ingen har med sej kamera! Så här kommer dag ett!


Dag 1.
Vi har precis kommit hem till lägenheten!! Resan hit tar ju sån faslig tid!! Speciellt eftersom vi åkte från Skavsta flygplats!! Så dagen har vart full av resor, t-bana, buss, flygplann, buss igen, tåg och spårvagn!! Det ni! Imorse var jag mer än trött. Jag var helt jävla slut! Hanna och jag gick inte och la oss förän vid typ 4 på morgonen, vilket resluterade till att vi snozade alldeles för länge!! Japp en kvart innan vi skulle gå blev det sminkning och den sista packningen! vi är bra lyckade! En samarin för min del och koffein tablett för hennes! Party!

Jag var rätt sliten när vi mötte upp Jessika på centralen, då jag efter tbanan höll på att spy! Jag var inte så fräch kan man säga! Hur som. På bussen ut till skavsta sov jag sedan resan igenom, och när jag vaknade upp var jag en ny, mer taggad, människa! På centralen hade vi käkat våran frukost på golvet i kön till bussen, så för att följa upp den traditionen laddade vi upp med 4 olika tjej tidningar och intog kön vid gaten i sittandes possition!

Att sedan hämta upp nycklarna väl framme i Rotterdam, efter en massa timmar senare och aldeles för få rökpauser för hannas smak, gick ganska enkelt! Hela resan fick oss att uppskatta hemmets soffa så pass mycket att vi körde på en hemma kväll! Vi laddade upp med pizza, vin och ostbricka för att sedan kolla på film resten av kvällen!

Synd att ingen av oss har med oss en kamera, känns som om den här resan kommer förbli o dokumenterad! Så kan det vara!

Nu är det natti tajm, för jag är helt slut! Imorrn blir det förmodligen utgång!
Puss!

Lugn i bullen!

Vad ska man säga. Det är nu 4de dagen med tjejerna hemma i holland. Vi har haft himla trevligt, och ikväll ska det ut och klubbas. Ialla fall för de resterande två. Lilla jag blir hemma, eftersom jag har turen att ha njursten :( jaja vad ska man göra åt saken? go cry liksom!

Vi har lyckats hitta den mest fantastiska mascaran någonsin!!! Den är UNDERBAR mina vänner! Synd att märket inte finns i sverige!!! Vi alla tre blev minst sagt chokade när Hanna visade upp sina flirtiga fransar! Galet! Den ska sannerligen införskaffas innan jag åker tillbaka hem till gethot!

Att vara hemma i Rotterdam är inte riktigt samma sak. Nej här är saker mer moget, sofistikerat och party! Visst vore livet annorlunda om man bodde här, vilket faktiskt var min plan en gång i tiden. Men mitt liv är ju inte allt för illa, att bo med syrran är väldigt mysigt faktiskt!

SAKNAR DEJ BÄSTIS!!♥


Holland in my fucking heart!

Ja, vart är jag? Jo i självaste Holland!
Med vilka? HANNASEXYLADY och JESSIKAMCHOTTIE!!
Har vi det bäst eller vad? JAAAAAA!!

Vi har nu haft en AWSOME kväll med en god middag och härliga diskusioner och lär känna varandra ännu bättre! Den här resan var en sån underbar ide! Det känns Fruktansvärt kul att få lära känna dom yttligare bättre! UNDERBART!! Vi åt middag på min Favorit resturang, det var jätte jätte gott och sälskapet var ju inte häller fy skam så att säga! Det inläddes där med Pinja Colada och Strawberry Margarithas!! Super gott!! Sen gick vi vidare till en uteservering och drack öl och bara pratade! Det har vart väldigt mysigt! Tyvär stänge dom ganska tidigt, så nu sitter vi hemma med Elvis i bakgrunden och diskuterar Lycktstolpar (intärn skämt)

Hanna och Jessika jag fulkomligt ÄLSKAR ER!!!!♥

Livet är chill i nederländerna!



PUSSS


Just an other Looser!

När man gör något man inte vill berätta för sina föräldrar så vet man att det är något dålig. Det har folk sagt till mig massor av gånger i mitt 17 års långa liv. Men är det verkligen sant. Det är väl snarare så att man gör något som ens föräldrar tycker är dåligt. Det behöver väl inte nödvändigtvis vara något dåligt.. Eller?
Jo visst, när man inte vill säga det till dom så är chansen större att det är något dåligt, men det behöver inte vara det. Eller är jag ute och cyklar? Det tåls att tänka på...

Och nej jag har inte gjort något galet.. Jag bara sitter och tänker för mig själv i väntan på HanniBby. Ja jag ansåg att det var säkrast om fröken sov hos mig, så jag veeet att hon kommer upp i tid ^^

Ifall någon på denna planet har missat det så ska jag till Holland i morgon med älskade Hanna & Jessika!!!!!





16:48

Nu sitter jag här i min ensamhet och undviker att göra allt det jag måste. så som plugga, packa och lösa en grej.. Nej istället sitter jag ock tittar på tv. Det är ju trottsallt en av mina FAVORIT serier på tv :P urs jag är en så jävla nörd! Men efter programet ska jag i alla fall packa!!

Jag har i alla fall färgat min fettrand i håret!! ^^ Nu är utväxten borta.. Ett minus är ju att det gick hål i handsken så jag har ett bajsfärgat märke på min hand :/ aja. Man får väl leva med det ^^

Idag hade tydligen mina skolfoton komit till ön.. Sjukt ironiskt att jag har vart där två helger nu, och dagen efter jag åker hem kommer dom -.-

Hur som. Nu är det reklam så det känns lite som om jag ska börja packa lite smått...


What can i say, im a sucker for you and your ugly face!!

Det finns alltid någon som sitter och filurar i ens hjärta. Den där personen man först tänker på när något roligt eller fruktansvärt tråkigt händer. Den personen som kan få en att le bara man tänker på han/henne. Den personen är oftast den som kan få en på det bästa möjliga humöret, men också det sämsta humöret.

Det är en sån där liten rackare som bara förstår en.. Det behövs inte så många ord, man bara vet hur den andra känner det. Det behöver inte alls vara någon som man gillar på ett romantiskt sätt.. Det är någon som är som en bästa vän! Min lilla person som sitter där och som alltid kommer vara där, även om personen ifråga vill eller inte, är en riktigt fin vän! Det är en sån vän som det inte spelar någon roll om man bara sitter tyst med, eller om man pratar. De tysta stunderna känns inte jobbiga eller pinsamma. Det är okej.

Just nu vet jag varken ut eller in... Jag vet inte om min fina vän tror något, eller jag vet inte vad.. På sista tiden har jag vart osäker på om allt är okej mellan oss. Om vi växt åt två olika håll, och att vi lät det ske.. Men sen träffades vi och det känndes bra igen. Det kändes som oss. Men nu är jag tillbaka där jag började igen. Jag vet inte om den här underbara vänen kommer att läsa det här eller inte. Jag vet inte om trollet kommer veta att det är just den lilla korven jag snackar om. Det spelar inte så stor roll. Jag behöver inget svar, jag skriver inte det här för att på ett diskret sätt få reda på hur allt är. Jag skriver det här mer som en hyllning. En anonym hyllning till den här hjälten i mitt hjärta!

För den här fina, underbara och fantastiska vännen är faktiskt en hjälte. En människa som flera gången plockat upp mig när jag legat på botten. En såndär liten uffe som bara finns där och stöttar och kramar och tröstar!

Du vet att du betyder. Du vet att jag hoppas vi kommer finnas för varandra föralltid och förevigt. Du vet allt det här som jag har skrivigt. Men jag tänker fortsätta upprepa det så att du ALDRIG har en chans att glömma!

                                                               ♥


Think of me, Think of me foundly when we've said godbye













Just remember; Karma is a Bitch!



Chill Pill

ShuppA!
Har spenderat helgen hos min kära Far, ute på ön!
Vi har mest haft det mysigt och slappat faktiskt, vilket känns jävligt skönt och välbehövligt! Lördagen var vi dock på middag hos Franzéns för att fira Timpen. För min del blev det ju andra gången att fira honom, men han har ännu inte fått någon present ^^ Det är så jag jobbar mina vänner :P
Söndagen var jag djurvakt för mina söta husdjur eftersom Pappi och Brodil skulle på överaskningsresa. Så söndagen blev också bara slappa slappa läsa dö typ! Häääerligt.

Idag, måndag... Känns som om klockan är 4 ungeffär, men icket. Jag var ju uppe med tuppen faktiskt. Planen var att jag och kära syster skulle åka med nio bussen från ön, men med lite övertalningsförmåga lyckades vi få skjutts in till n-town! Så det blev McDonken för våran del :)
Hahaha fetto jenny har ju tjatat om donken i flera veckor nu ^^ Äntligen! haha.

Nu är jag i alla fall hemma sedan någon timme ungefär.. Dagens planer är städa, plugga, färgahåret och packa!! För OMG jag åker ju med mina två fina vänner Jessika och Hanna till Holland!! :D

Ingen bild för livet sammarbetar inte med mej just nu verkar de som! Deal ppl!

Angående dej..


Ligger här och tänker på dig ditt miffo♥

Det var allt för ikväll!

Assså nu är det segt igen här på inte så älskade blogg.se!!!
Hehe tyvär försvan min fokus med dagen, vilket var lite synd.
Jag han inte riktigt med allt det där jag ville hinna,
men jag gjorde så gott jag kunde kan man säga!

Synd att jag inte han göra allt skolarbete, men allra trisst
känns det att inte hinna föra mina personliga saker.
Jag tycker faktiskt det är minst lika viktigt!!
Just nu har jag tyvär AP ont!!

nej kan faktiskt inte äns sitta still :/
Så nu blir det nog Alvedon tror jag :(

FYI för er som inte sätt The Vampire diaries, så BÖR ni se den serien.
Eller kanske inte, för ni kanske tkr den suger, och det vill jag icket höra!!
Men jag gillar den i alla fall. Lite Twiligt stuk nivet. lööv.

okej im out. Orkar inte mer, måste lägga mig på golvet. gråta. dö!

Oh yeah im on fire!

THANK YOU JESUS!! ÄNTLIGEN ÄR BLOGG.SE INTE SÅ SEGT!!
Hoppas att det inte bara är så under dagen, så att det blir segare på kvällen igen.. aja.
Jag är ju inne Nu, och ska blogga NU.
Så att det inte är lika segt hjälper ju Nu!

Jag har vart uppe med tuppen (typ i alla fall)
Jag har hunnit med att göra ett viktigt samtal
och hunnit skriva 2 artiklar till mitt storyline projekt!
Greeeeeat!

Spotify är idag inställd på spelningslistan Plugg!
Och det är en jävla massa bra musik så jag ska kunna fokusera mig ordentligt!!
Tv är avstängd och jag mailar min handledare för att klura ut när jag ska redovisa mitt projekt!

- Idag planerar jag att göra Storyline halv färdigt.
Skriva de flesta artiklarna i alla fall, och ägna en annan dag till att sätta ihop det och göra finliret!
- Skriva på boken, för OMG det var fanimej inte igår. Hoppas jag hinner med mer än ett kapitel i alla fall!!!!
- Hoppas också att jag kan starta lite smått på en svenska upg som jag inte hunnit med ännu -.-

Så nu håller jag tummarna på att fokusen ska finnas med hela dagen!
Andra mål som inte har med skolan att göra är:
- Ta ett långt jävla bad och dyka ner i boken!! Den har blivigt såå spännande!!
- Fixa naglarna som jag råkade sabba i morrse.
- Tänka på vilka kläder jag ska ha med till Holland, för hinner inte tvätta innan vi drar.
- Plocka undan lite hemma så inte syrran DÖR på mig!!


Syskon kärlek<3

Puss på en stressig dag!!♥


Sometimes you have to say it out loud..

Jag har bestämt mig. Angående dig. Jag vet att det kan ta slut när som helst. Jag vet att det kommer ta slut. Men jag tror ändå jag vill satsa. Kasta mig in med huvudet före och bara dyka. Simma i de djupaste vatten jag kan nå och kasta mig ut för alla stup med huvudet före. För jag har insett en sak. Man kan springa bort från det och fly fort som fan, man kan blunda och vända ryggen åt det, eller så väljer man att stanna. Kämpa. Jag har valt att stanna. Istället för att springa bort från det väljer jag nu att se dig i ögonen. När du tittar nerdvärderande på mig och spottar kommer jag spotta tillbaka! Jag kommer att kämpa. För om man inte kämpar, och gör det fullt ut så kommer man inte ha dom fina stunderna. Man kommer aldrig få dom där känslorna jag älskar. Jag satsar på dom fina stunderna och hoppas att de väger upp de dåliga.

Det finns inget som garanterar fina stunder. Inget som lovar konstant solsken. Men man kan inte kasta in handuken innan första halvlek. Sjutton år är ingen livstid, nej inte äns en halv. Trotts att det ibland känns som man upplevt allt skit som finns. Det finns säkert fler dammråttor i hörnen längs min väg. Men det är okej, för det kommer ändå finnas så många underbara saker. Nej man kan aldrig vara helt säker, men det blir inte bättre än vad man gör det. Det är det man får försöka minnas.
För jag väljer att kämpa, ialla fall idag.

Jag är en sucker för shopping!

Ja det är återigen bevisat att jag råkar ha lite av ett shopping beroende! Jag skulle åka och möta syrran i Kisa, för att handla hem lite mat (närmare bestämt Ägg, Ost, Mjölk och Potatis!).
Innan vi handlade maten så tänkte jag väldigt oskyldigt att vi kunde ju passa på att kika runt i butiker lite. Sagt och gjort. Men det blev inte så oskyldigt som stackars jag tänkte!!
Nej, förutom att vi latmaskar faktiskt käkade där, kom jag hem med en klänning ny hårfärg och en fin tröjja/blus. Vaaaaaa? Hur gick det här till?!?
Jaja, never mind, shopping är ju som sagt mitt liv! Haha!
Allt i "matväg" vi fick med oss hem var shampo och balsam ^^

Tyvär är Blogg.se så överdrivet segt att jag inte får upp några bilder -.-
Så folket som älskar mig och ska få stå ut med mig var och vareviga dag i skolan (ja efterlovet i alla fall) kommer sannerligen få se mina nyinköpa saker. Och brudarna jag ska till HOLLAND med om ett par dagar kommer få se dessa fynd då :D
Kanske de kmr upp bilder senare om de funkar!!
Nu ska jag nog färga mitt hår! Shuppa!





Hanny Fucking SexyLady


The Birthay Boy and Moi


Moi, ett spöke(?), Hannie & Eric+hans macka!


Tre bilder, ja tre bilder är allt som visas från vår party kväll ^^
Så går det när man glömmer kameran!


"Kalas är ju ett roligt ord"

Helgen asså. KALASBRA! Ja det var en sån helg man behöver helt enkelt!! På fredagen drog jag och min älskade Hanna ut till min Pappi på landet. Efter två timmars sminkning och grejer begav vi oss till Tim som fyllde 18 år! Jag kan ju inte riktigt tala för fröken Hanna men Jag hade i alla fall KUL! Fick ju träffa min käre bästis Eric Bubben!!! Jag tänker inte äns försöka beskriva kvällen mer än det roligaste citatet på hela kvällen "Dom hade sex i duchen med mig tröjja!!!!" som Hanna skrekt förskräkt :P

Idag har jag shoppat ett par fiiiina skor och en fiiiin tröja/tunika!


Glöm mit bitchiga face,,,

Skorna är höga och fina och prefekta och tröjan är mycket fin den med!!

17:15

Nu har jag slutat tvätta!!!!
Jippie! Dock har jag MASSOR av plugg kvar. Aja jag får ge gärnet!
I morrn drar jag ju till pappa och är där hela helgen! Men men de ska nog hinnas med det med!

Nu ska jag göra hemgjorda fiskpinnar. Ja det ska fan bli gott, som jag längtat!!
Hoppas det är lika gott som jag hoppas!


Dagens Planer

Hej hopp!
Idag är det en plugg tvätt och städ dag.
Jag ska jobba med mitt storyline projekt och ta ikapp lite saker som har hamnat efter.
Men den stora tvätt högen blir inte mindre, och påminner en varjegång man är i badrumet. Den liksom sitter där och skriker till en "hallå vad ska du göra åt saken??!" Och varjegång man vistas i rummet har den lyckats växa sig större och större! Galet. Men vi hade faktiskt den turen att få två tvättider i rad, så nu har vi fyra timmar framför oss med bara tvätt tvätt tvätt!

Jag har även gjort en to-do lista med de uppgifter jag MÅSTE göra klart snart!
Den högen blir inte häller mindre! Min plan var att ta ikapp det på höstlovet, men nu ska jag ju till holland så jag får passa på att plugga massor nu på Storyline, eftersom jag ändå gör det projektet hemifrån!



Puhh Ut och hänga tvätt

Ett två tre, på det fjärde ska det ske!!

Aloha!
Känner att det går utför för mig. Ja allt som en gång var bra har försämrats med mig.
Jag har inte precis förstärkt mina fina egenskaper utan snarare plockat fram de sidor jag inte gillar.
Min hälsa, jag har alltid "tagit hand om mig" och vägrat ta huvudvärks tabletter och annat. Tycker själv att det effektivaste är att lägga sig och vila och dricka en massa vatten! Nu sitter jag här med njursten, gallsten och en massiv huvudvärk och "tigger" smärtstillande av läkaren!
Mina tänder, åt helvette! Jag var alltid den som fick beröm av tandläkaren, nu är det ju en annan historia..
Min psykiska hälsa, nej den är inget att hänga i julgranen precis..
Min hy, Oh Jesus!! Illa Illa Illa!

Men jag ska försöka rycka upp mig och se till att allt löser sig! Ja nu ska jag se till att reda ut det jävla garnystan jag sitter i!! Fast inte idag, och inte i morgon. Jag börjar på fredag.. Ja då hinner jag samla stycka och lägga mycket av det psykiska bakom mig. Ja, jag hoppas det i alla fall!

Just nu när jag pluggar hemifrån har jag mycket tid att tänka, därav min lilla analys på mig själv. :P
Nu ska jag sova, för ögonen är fett tunga vill jag lova!!


Mina nödvändiga inlägg fortsätter!

Shupple!
Jag är så trött, så en varning redan nu då att det här inlägget kan bli lite väl Tråkigt!
Dagen har ägnats åt att ligga i soffan och slö-titta på tv. Dock har det inte gått så mycket kul, men men. Den ständiga vatten flaskan hänger fortfarande med, eftersom den läskigfa saken som läkaren sprutade in i min arm ska kunna åka ut. Ja. Intressant med mina vatten och kiss vanor va :P nej.

Igår åt jag värsta hälso-tallriken, det kändes oerhört fräsht. Men insåg nu ikväll att jag inte hade något att äta. :/ Planering jenny!! Så nu ska vi se vad jag kan lyckas rota fram! Jag är galet sugen på fikspinnar, hemmagjorda. Ja minsan.. Jag ska genast kolla upp detta!

Idag fick jag förövrigt min tvättmaskin samt torktumlare. Det hade vart ännu bättre om dom faktiskt funkade, men ärsch detaljer detaljer... Man kan ju inte få allt här i livet.

I helgen ska jag till min Pappi! MYYYYS säger jag bara! MYYYYS!
Det som gör det mer toppen är ju att Hanna ska med också, eftersom vi på fredagen ska på Tims 18års fest.

Puss♥

HUR!?

Ja jag tycker allt att det här är lite coolt!

Pretty fly!

Jag känner att det är dags att skriva om något mer underbart än mina polare i njuren..
Jag har faktiskt haft en jätte mysig och fin helg. Eller okej, jag har haft ont.. Men på Söndagen så träffade jag först mina underbara släcktingar på riktiga morfars sida! Alla mina mostrar och morbröder på den sidan, minus stackars Åsa som var sjuk och hennes man Peter som jobbade. (ja körslaget skulle spela in där han jobbar så han var tvungen att vara där). Hur som, morbröderna hade ju med sig sina fina flickvänner, och det var mycket trevligt att träffa dom för första gången!
Sen var ju faktiskt min otroligt mysiga fillipinska mormor där också! Det var jätte trevligt att träffa alla sammtidigt och bara sitta och prata om allt och inget i ett par timmar!

Det blev mycket skratt och väldigt mycket "hjälp jag får ingen luft jag dör" Situationer! haha..
Sen kom vi in på lite mer seriösa ämnen. Mycket om hur otroligt det är att han faktiskt är vid liv, med tanke på alla hans olyckor. Vi alla blev lite smått tårögda då det konstaterades att han har änglavakt! Och tur är ju det eftersom han nu ska bli världens bästa pappa!! Och den här otroligt vackra bebisen (ja jag är väldigt säker att det här kommer bli en very very good locking baby, precis som vi övriga Bolander. haha) kommer också att få världens bästa mamma! Japp det kommer bli bra det här!

På kvällen åkte jag och syrran hem till min fina Zimbawe och hennes familj. Där var det sovdags för barnen så man han precis med en bamse kram och puss innan de sussade! Sen satt vi tre och snackade skit och garvade galet! Där av syrrans konstiga inlägg :P

Ja det är faktiskt ganska härligt att vara mig, ibland i alla fall. Trotts mina stenar..

21:00

Dagen bör vi inte prata om känner jag. Blir allt för bittert då. Imorrn ska jag i alla fall ringa och typ döda min läkare över telefon om jag inte får riktigt smärtstillande!!
Jag har ätit värsta hälso talriken idag, eftersom jag ska vara nyttig.
Sparris, brockoli och champinjoner. Allt färsk och kokat/stekt by me.
Töntbarn jag vet, men stolt är jag, eftersom vi här hemma ofta kör med "mat" från frysen.

Nu har jag dock glass som väntar i frysen lagom till The Mentalist!
Ska man fortsätta vara nyttig eller lyxa till det till favvo serien?
Ja det återstår att se, Nej nu börjar det!

PUSSSS

Uppdatering!

Oh my lordi!!
Laäkaren idag, FETT Brutalt, men what to do! Det var ju så jävla coolt samtidigt!!
Känndes som om jag hade feber och kissade på mig,, hur coolt är inte det!
Nej okej, intern skämt! Glöm de :P

Mer då..., Asså min syrra har bloggat om min telefonskräck, mosters rädsla för att hicka i 65 år och min tandläkartid.. Så folket som vill kika in det underhållande inlägget: Enjoy!! Det är sara under mina länkar!

Nu är det pågång! Vi drar, på lovet, då sticker vi och har det UNDERBART i Holland!! Suckers på alla dom som inte kommer spendera deras tid med oss!!


PAIN!! jag dricker nu 2 liter vatten per dag... Mina stenar Bby, Littel J, Göra, Sören och Mårten (njurstenarna som en polare har döpt) gillar inte det. Nej dessa små rackare rör på sig för fult och smärtan är så jävla olidlig! APONT!! Måste fan ringa och be om smärtstillande för voltaren, ipren och alvedon kan slänga sig i väggen, hjälper inte ett skit!!!!!!

Helt Otroligt!!!


Gilmore Girls!

ligger och tittar på Gilmore Girls! Som råkar vara den underbaraste serien någonsin!!
Har kommit till säsong 5 vilket råkar vara bland den bästa, för det är då Logan kommer in i bilden!!
Han är ju delad etta med Jess angående vem som är bästa killen för Rory.
Okej kanske jätte ointressant men hur intressant kan livet vara med sex söta stenar i kroppen?
Juste tänkte väl det!!!

Puss

A Letter from you to me!

Sitter och dricker Vitamin Everyday & lyssnar på shark in the water!!
All day long baby♥


Obetydligt, men för din skull!

Ojoj vart ska man börja. Var ju ett par dagar sen man skrev, eller var det bara en dag sen? Aja spela roll.. En komentar från en ilsken Hanna hade i alla fall trillat in såg jag. Ja damen, nu fick du allt smaka på din egen medicin va!! Bittert ja vet!!!

Igår träffade jag först Moster Zimbawe min fina fina snälla vänn som ska återigen följa med mig till läskiga och nedlåtande läkare!! Det tackar vi för! Vi lekte med barnen i parken, mycket mysigt. Lilla Ballerina kusinen valde att sova över vilket alltid är lika mysigt! Jag, Maria, Syrran och Mammi åkte och fikade med mina två andra mostrar!! Väldigt trevligt, för dom är också himmla underbara!!

Natten till idag har ju sugit kan man säga. Jag har inte sovit, har legat och gråtit av smärta, vridit och vänt på mig hela natten! Så idag var jag inte i skolan kan man säga...
Bajs ont fortfarande!!

Mer än så har inte hänt, därav dålig uppdatering. Ibland är det bara bra att jag inte uppdaterar förstår ni. För det jag har att säga är det sällan någon vill höra när det är så obetydligt.

criminal minds, Mycket läskigt!!

En förtrollad värld av kärlek, sån kärlek som inte tycks existera runt omkring oss..

Har läst massor nu. Dock inte den bok jag la upp en bild på. Jag började undersöka den lite lätt, men bestämde mig för att det inte är en "feal good" bok jag behöver just nu. Så jag övergav den och läser nu en annan mycket fantastisk bok!


Sjutton ljus och en rökelse senare har jag ändå inte kommit speciellt långt. Men jag är noga med att lasa varje mening två gånger, varje ord ska fastna i mitt minne och varje bokstav ska få en underbar betydelse. Jag vill inte att boken ska ta slut. Trotts att det är en tjock bok, och jag i normalafall läser über långsamt är det kanske inte ett sånt stort problem, men jag tar varje chans jag har för att förlänga bokens liv. Vår vänskap. Jag hoppas att den kommer vara ända till jul, nyår. Då kan jag lägga boken och det förgångna bakom mig, symbolisk. Ett nytt år, en ny start, nya minnen, nya tider, nytt humör och kanske en ny bok.

Jag lever mig fortfarande kvar i bokens underbara värld. Trotts att jag nu förflyttat mig till en mer modärn underhållnings apparat. Jag upprepar meningarna från boken i mitt huvud så att jag fortfarande ska kunna dröjja mig tillbaka. Levakvar och slippa återgå till det vanliga.

Böcker är fantastiska verkligen! Detta säger jag med största förvånad då jag normalt inte alls gillar att läsa. Nej jag är en sådan människa som föredrar att se saker framför mig, gammla filmer och serier (ja okej även nya) är saker som faller mig in i smaken. Men ibland är det ju himmla underbart att rymma in på sitt rum, byta ut den plastiga lampan från IKEA till massa ljus som sprider värme och hopp, lugn musik dovt i bakgrunden, stänga av mobilen och bara dyka ner med huvudet i boken. Sitta där och låsas som om man själv är där.
Ja ni förstår nog.

Jag är lite förtrollad just nu, och för att inte bryta den som nu vilar så fint över mig, ska jag inte lämna rummet förän jag riktigt känner att det är okej att börja leva igen....

15:36

Jag påbörjar min resa in i en bok. In i en förtrollad och underbar värld där man inte behöver tänka så mycket, utan man följer bara med. Jag tror att det kommer bli bra. Det kommer bli jätte bra. Jag har laddat upp med två böcker, ifall den skule ta slut för fort!


Boken är vacker, och jag hoppas den är det rakt igenom.
Han som stod i butiken var också, vacker. Mycket vacker!

Dear Diary

En himla fin vän sa till mig när jag var ledsen:
"Du måste finna en tro att följa, det behöver inte vara en religon, men kanske ett motto, ordspråk eller ett vackert ord. Det viktiga är att man tror"

Men ibland känns det bara hopplöst. Vad i helvette ska man tro på? Helt ärligt är ju världen ingen vacker plats alltid. Mord, hunger, svält. Så jävla Ugley.
Vad kan man hitta i den här världen som är vackert?

Just nu behöver jag hitta något att hålla mig fast i, så jag inte flyter bort. Jag måste ha något som kan dra mig upp när jag känner att jag drunkar. Det är det jag är på jakt efter nu. Något att tro på....



My Love

Jag är kär. I en undebar tjockis-scout, och en fantastisk surgubbe!
Jag är verkligen verkligen kär.


Fy fan!! Ska nog boka biljetter idag/imorrn så vem ska ära mig med sitt sällskap?? :D

Basterds!

Filmen var bra! Den var Rolig, äcklig, cool och tragisk på samma gång! Underbart helt enkelt!
Finns ju inte mycket mer att skriva om saken så att säga. Bäst. Ja den var Bäst!



Kollade mitt resultat på Psykologi provet jag gjorde i veckan. Det är fan skammligt. Fattar inte hur hon bedömmer proven... Aja Skammligt. Vi stannar där!



Pussva♥

Bio-Söndag!

Tjenis på folket!
Idag har jag legat i sängen non-stop nästan! Liksom gårkväll! Härligt.
Nu har jag faktiskt bokat biobiljetter för tre! Jupp ska dra med mig Mommi och Syrran på Inglourious Basterds, eftersom jag är typ den sista människan on erth som inte har sett den ännu!!! Så ikväll ska jag se den i alla fall! Men dom hotar med att inte följa med om det regnar när vi måste gå till tbanan. Töntar! Dom ska med, där med pasta!!

För min del blir det även middag i kista. Nu ska jag ääääntligen få min jävla sushi asså!! Hursom. Ska nu ta och hitta ett par lämpliga byxor. Ja vi får se hur det går med det!

Sitter och tittar på mina skolfoton från förra året, hur jävla anorlunda ser jag inte ut nu??!!? Massivt.
Well time to go!!


Ego bild!

Puss♥


Komentarer!

Fick en ganska konstig komentar av Sandra idag.

Kommentarer
Postat av: Sandra

ofta du skriver värsta blödiga inläggen men vågar inte äns förklara och stå för det du skrivit???! FEGT!

2009-10-03 @ 20:35:54

Det må vara hur jävla fegt som hälst faktiskt, i så fall är det något du får tycka. Men det betyder inte att jag kommer berätta mer om varför jag var ledsen. Jag står verkligen för det jag skrivigt, jag står för att jag var ledsen igår och att jag låg och grät större delen av kvällen och även dagen. Det står jag för, för jag gjorde det. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan skriva för att bevisa att jag står för det eller att försvara mig i den här komiska lilla diskusionen. Sånna komentarer gör ju inte riktigt att man vill dela med sig mer av det man känner. Men som tur är tar jag inte åt mig så lätt.
Sandra, jag önskar dig en trevlig kväll, en trevlig helg och ett trevligt liv! Du är säkert en snäll människa som behöver kärlek och uppmärksamhet som vi andra. Så kärlek till dig!




Puss♥

Friends

Shuppa!
Har nu satt på den underbara serien vänner! Japp big fan här borta! Är ju faktiskt uppväxt med serien, då min mammi har följt den sen 94, ja redan då satt hon och spelade in varje avsnitt på vår dåliga video i vår lilla etta i norrtälje! Det är ett sånt band jag kikar på nu. Ett gammalt inspelat, som knastrar och rycker i bilden. Men vafan, de är ju lite charmit de med! När mammi köpte hela completta serien så fick ju jag de flesta banden, oturligt nog hamnade de flesta hos MrSopor.. Men ett par stycken har jag ju i alla fall :P så töntigt för jag kan ju alla avsnitt utantill typ :P


Bitchlooken är ju min grej som vi alla minns sen 8an! Rigth!!

Nu ska lille jag försöka sussa!!
Myspyskväll♥

Körslaget

Asså jag är så lillgammal man kan bli just nu!
Ligger och myser till Körslaget och hejar på hela tre olika körer denna gång!!
Ja jag erkänner det är faktiskt inte första gången jag kikar på det!!
OLA!!! Vilken duktig jävel asså!! Smoking HottHottHott
Men ändå Rigo är ju ändå min hjälte!!
Och Uggla (ja skratta inte åt mig nu tjejer) men hon är Coooool!


Okej ska återgå, inte förstöra stämmningen.

Kramkalas

Today is a New day!

Idag har jag vart på IKEA. Ja serrni. Jag brukar ju totalälska att vara där, men idag har hela mitt humör och min attetyd vart helt fuckad! Så jag blev bara arg och irriterad hela tiden. De få sakerna jag skulle titta efter var antingen slut, eller så hade IKEA bestämmt sig för att sluta sälja dom.. Aja. Billigare för min del!

Sen när vi skulle ut till bilen spöregnade det, och jag blev så jävla arg på familjen att jag ville ta bussen hem, men självklart hade jag inte med mig mitt busskort. Så jävla typiskt! Men men det gick ju bra att sitta knäpptyst i bilen också. Ja som ni hör är mitt humör som sagt inte det bästa. Vilket är så tråkigt!

Men men, nu ska jag försöka göra en attitude change och återkomma med ett inte lika bittert inlägg!

Ikväll ska tjejerna ut och feeeesta, men jag är som vanligt en bangare. Aja Yohanna baby skulle inte häller med så jag är inte ensam i alla fall. Men dom kommer ha en as kul kväll känner jag på mig!!

Nu ska jag packa upp mina få saker från IKEA!


Jag vill inte äns skriva något om gårdagen eller varför jag var ledsen eller nått om det alls. Så det här är allt! Idag är en ny dag!!


♥Puss

Till stjärnorna genom svårigheter!!

Ja nu har jag bestämt mig, och längtar tills minst en månad fram!
Det är det andra jag har bestämmt, att jag ska vänta en månad! Så om jag den 3 november fortfarande är säker på min skak.. Då jävlar ska det hända!!

Jag längtar längtar längtar längtar sönder!!!!

Per aspera ad astra

Just Crying to make my self happy..



Behöver gråta ut reält så jag kanske slutar någon gång!!
Redan innan filmen började så började jag gråta så jag inte fick luft, anledning:
För att kontrollen inte fungerar till dvd så texten blev på norska....

Förstår ni hur mycket jag vill gråta!!
Ja asså tårarna rinner fortfarande..

Just not a very good day...

Hej, har inte bloggat på hela dagen, främst för att jag inte haft något alls att berätta. Legat hemma i sängen och gråtit av smärta och lite annat och sovit om vart annat. Har jag nämt tidigare hur underbart det är med njursten och gallsten??

Whatever, det där med att ignorera gick inte så bra. Det trissta är ju att man inte kan göra nått. Varken vara i skolan, träffa vänner eller plugga hemma. Vissa stunder går det bättre andra inte.

Jag är sjuukt sugen på sushi!! Jag har tänkt på det sen i onsdags! Vill   Ha   Nu!

Jag funderar på det här med luggen, de var najs när jag hade längre hår men är tveksam nu. Plus två sötface människor på industrivägen har ju klippt lugg nu. Ja vi får se. Ytterst tveksam som sagt!


Okej jag vet tråkigt inlägg!! Men jag har ju inte gjort något idag Remember!!!

Har faktiskt hållt mig borta från datan sen vid halv ett skulle jag tro, har bara sovit...

Nu ska familjen beställa mat. Det är inte ett dugg jobbigt att försöka låtabli fet mat när andra sitter och smaskar på det!!!!!!! Det känns som hyckleri när man får höra era åsikter "du gör ju inget för att försöka" "Du försöker ju inte änns!"... Om vissa skulle vara liiiiiiiite mer stödjande istället för allmänt tjocka så skulle det kannske vara lättare.... Man har ju svårt att ta er på allvar om man säger så :O Just nu önskar jag att jag var hos pappa, vet inte om stödjet skulle vara bättre där, men jag skulle i alla fall känna mig lugnare tror jag...
Ja jag är lite sadface idag!!


Dont let the bed bugs bite!

Nu är det dags för sängen!
Japp tidigt tidigt, jag är fan helt slut efter att ha suttit och dött i soffan hela dagen..
Har använt mina hudvårdsprodukter, och det känns redan efter en tvätt som något jag kommer använda heeeeeeela tiden jämt och ständigt så att säga! Lööövit! Och om den är såhär härlig mot min hud efter första försöket så måste den ju vara underbar efter typ en månad???!

Känns AWSOME!

Natt natti

This is Autum!



Såhär ser jag ut idag,,,,,,.
Har min myskofta på mig, och mitt rosett skärp i midjan..
Asså jag älskar att sminka mig, och när jag är sjuk eller är hemma och har trpkigt sminkar jag mig ungefär fem gånger på en dag. Sminkar på ett sätt och tar bort, och sen testar med andra färger och grejer. Ja jag kan hålla på as länge!! Älskart! Idag blev det i alla fall grön sotig ögonskugga.. Nja inte riktigt vad jag känner mig bekväm med,, brukar köra med jordnära färger som murriga bruna och mörka rosa färger... men kul att testa nått nytt.

Dessvärre var håret heeeelt jävla platt. Men det är väll sånna dagar man har, när man inte orkar lägga ner så mycket tanke på håret.. Orkade inte köra med volymtången så jag får väll skylla mig sjääälv!

Riktigt typiskt höst klädd! super härlig kofta asså!


Demons & Angels

Shuppaa!
Har typ legat hemma hela dagen och dött. Haft otroligt ont i dag. Eller okej, jag åt faktiskt lunch med mamma och syrran, sen hälsade jag på mormor och morfar som jag bor granne med typ. Men smärtan idag har vart på högsta nivån kan jag loooovarej!

Jag ska faktiskt prova lite nya produkter till mitt fejja, och hoppas på att få min hy ordentlig igen. Nu har jag lagt till med min foundation igen, vilket har gjort att jag fått problem med hyn. Den ser för taskig ut asså, plus att jag har fått lite finnar :/ Eftersom jag hade så fin hy förut, ja jag hade ju typ precis fått den vacker igen, så känns de trisst att den suger igen..

Men nu har jag köpt en ny ansiktskräm, en ny rengörning och en ny gelbehandling mot finnar. Jag har inte testat dem förut så det känns ju spännande.. eller inte kanske.

Jag har köpt gelen (nummer tre på bilden) och ansiktskrämen (den sista tuben på bilden)
Det var erbjudande på apoteket, och om man köpte två produkter från serien fick man det här läppglanset på köpet! Det är heeelt underbart faktiskt! As mjuk och lucktar lite som smulltron :) Super mysigt!

Det jag gillar mest med serien är nog att den är snygg :P men den är kanske as bra också ;)


Nej ska vila lite nu.

Puss

RSS 2.0