Faded memories

Idag fick jag hem massa massa massa foton. Gamla foton. Slitna foton. Bleknade minnen i form av svartvita bilder. Dom är jätte fina. Jag har aldrig sätt dom här bilderna. Väldigt kul att se hur min mormor, biologiska morfar och hur min g-mormor såg ut när de var unga. Slutsatsen är att Mormor var otroligt vacker.

I övrigt fick jag reda på att vi hade en spion i vår släkt. Rätt coolt. Det är nog därför jag är så sneaky. Det ligger i generna. Dom var riktiga spioner liksom. Jag är imponerad.

Här är min mormors bröllops foto från när hon var gift med min mammas pappi.


Jag har spenderat kvällen åt att kolla på Hott Fuzz med la familia! SÄMST jävla film men trevligt sällskap.


Suddenly i see

Som sagt. Det skiftar. Allt skiftar. Humör. Storlek. Åsikter. Allt. Anywho. Här är jag nu. Skriver punktigt och hackigt, men vafan. Det får tålas. Jag gick upp kvart i sju i morse. Varför kan man ju fråga sig. Jo för att tvätta. Så jag pallrade mig upp och framför allt ut i vinter kylan. Fan så kallt. Ändast för att mötas av en UPPTAGEN tvättstuga. Lite vaaa känsla och lite gahh känsla. Ja Någon snodde min tid, för att jag var cirkus tre sekunder sen. Det får mig att undra hur tvätt tjuvarna opererar. Står dom redo att ladda maskinen och håller en klocka i handen och på klockslaget fyller dom maskinerna, startar dom och går upp i rök??? Huuur han någon före mig på tre minuter?! Jag bor ju mitt i mot tvättstugan?!

Jaja. Nu är klockan ett och det känns redan som att dagen vart lång då jag har pluggat, städat och -tro det eller ej- ätit både frukost och lunch.

Nu skriker Winnerbäck ur mina högtalare och jag väntar finbesök.


Cry me a river

Idag har vart en av de värsta dagen i mitt liv. Jag har nog ALDRIG vart så här ledsen, haft så här ont eller kännt mig så här ensam.. Jag trodde faktiskt vissa skulle skicka ett sms, mail eller kommentar åtminstånde....


Yohanna! JAG ska fanimej plugga i Uppsala!!!!!!! AWSOME VA?



Bye for now, maybe forever..
Jag vet inte om jag har lust att blogga mer.. men å andra sidan brukar det skifta från dag till dag.. så man vet aldrig..


Winter

Jag fixar med ett brev. Ett brev som jag skriver lite på varje dag, sen i torsdags. Jag gråter varje gång jag skriver något så jag måste liksom ta lite pauser. För att inte förstöra och sudda ut texten med mina tårar. Det finns inget annat sätt att skriva det här brevet på. Det finns inte äns med på träddiagrammet att inte gråta. Okej överkurs. Även om det jag skriver inte är så fint. Inte lika fin som dej eller det du skriver så är tanken bakom fin i alla fall. Jag vill så gärna typ kidnappa en poet så det kan bli lika fint som det låter inom mig, när jag tänker det. Men någonstans i processen försvinner det fina lite, och kvar blir stela ord. Men eftersom att det är till dej så hoppas jag att du förstår. Förstår hur mycket jag älskar dig, även om jag inte alltid är så bra på att visa det!


Jag är den jag är för att jag gör det jag gör

Idag har jag vart beroende av musik skulle man kunna säga. Jag har typ lyssnat på samma låt om och om och om igen. Typ bara för att ta mig igenom dagen. Men sånna dagar ska ju också existera antar jag. Balans eller hur är det? Hela mitt huvud skriker IGLO och jag känner inte att jag har så mycket mer vettigt att komma med här i livet. Jag upptäckte till min förskräckelse att inte äns snygga killar hjälper mot mitt jävla iglo humör. Känns ju lagom party.
För att samanfatta dagen på ett såntdär lite mer än coolt sätt:
-Känns som jag sov igenom hela jävla kommunikationen. Folk satt och skratta åt andras fördommar.. Själv tyckte jag inte de var så jävla party. Mest segt som vanligt.
- Kv. Asså jag vill minnas att jag satt och stirrade ut i ingenstans i en timme innan jag insåg att jag måste göra något. Så jag skriver om hur man blir en astronaut. För givetvis vill man väl bli det?
- Efterskolan var Yohanna över trött och jag var iglo trött om man nu kan kalla det så. Jag vart filosofisk och hon vart blond.



Fire Bomb

Ibland skriver jag inlägg som jag bara skriver för att få skriva. Men dom tycks alltid bli för ologiska, så dom publiceras aldrig. Men när jag tittar bak i mitt arkiv ser jag massa sånna opublicerade. hm.

Jag är väldigt trött idag. Humöret har verkligen skiftat idag. Som jag beskrev för Yohanna så känns det som jag sitter i en iglo. Som att jag har snöats in för varje svek. Varje ord. Varje elak tanke. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag vill inte komma någon nära längre. Jag tänker stanna här i min jävla kalla och framför allt brutala iglo. Nu snackar vi is, hård is och kall snö som omfamnat mig från topp till tå. För varje gång jag lyckats ta mig ut, varje gång mitt hjärta värms och jag lyckas smälta isen så slutar jag ändå på samma ställe...
Kan.Inte.Andas.

Nej okej. Det vart inte speciellt logiskt kanske. Men i alla fall. Det är det enda sättet att sätta ord på det hela tror jag.

Nu kom jag helt av mig egentligen. Vi hade öppethus idag i skolan. Jag och Harmy stepped up och körde rollspel inför de andra! Enligt Siddy och Ingrid var vi bäst. Bara så alla har koll på det. Vi är bäst!

Yohanna och jag satt och hade allmänt mys innan det hela började. Sen kom fröken Kampani och umgicks med oss. Så det var vi fyra ikväll. Och hur najs var inte det. Inte en helt illa kombo om jag får säga det själv. Synd att de andra två tjejerna inte var där!


pussen

rätt ovärt

Sitter i skolan och försöker fördriva tiden. Eller snarare att undvika att plugga.. Ska ju vara här ett bra tag kan man säga, eftersom vi har öppethus!!

Skönt med härligt sällskap i alla fall! Det kan vi tacka Yohanna, Harmy och Hanna för!

It Make Sense


Hur cool. StenCool.

Hanna ska vi flytta hit?


Ett ord, en tanke, en kännsla och en jävla rubrik!

För andra kvällen i rad ska jag nu sukta efter Jude Law som är sådär extra snygg i the holiday. Det är ju typ den enda filmen man kan vända sig till när killar, vänner och annat skit sviktar och irriterar här i livet. Just i kväll är anledningen helt enkelt att somliga saker gör så ont. Det smärtar så fruktansvärt. Asså kan man bara få vara lite ledsen liksom. Kan man få älta. Tycka synd om sig själv..


Vilken ska jag ha?




Tänk inte så mycket på färgen. Det har jag inte bestämt ännu. Men vilken av dom ska jag ha? Samsung eller Lg. Dom har typ samma applikationer... skilljer dock typ 900 i pris..

Just dreaming

Det känns som att jag har tagit mig igenom den här dagen i en enda dimma. En tjock frätande luft som inte dödar, men förlamar. Huvudet har vart segt och otroligt tung över lag. Känns ju sådär. Ursh jag drömmer mig bort till sommaren. Vill att den ska infinna sig här nu. Knacka på min blåa dörr och ge mig en bamsekram. Säga att livet är okej att leva nu. Jag kan återvända till vardagen. Inga problem är stora på sommaren. Kearfree är vad man är. Ja, Jag längtar! Jag längtar efter den fuktiga luften. Det ljumna vattnet. Den strålande solen. Doften av nyklippt gräs. Jag saknar att bara sitta på stranden med jätte brillor, röka och lyssna på töntig sommar musik. Jag saknar faktiskt dom där regniga dagarna också. Jag saknar hela paketet.

Det ryktas om grekland i sommar. Faktiskt har förslaget kommit från flera håll, så jag håller tummarna helt klart. En sak är i alla fall bestämd. Den här sommaren är den som gäller. This is it! Fan asså. Det här ska bli bra!


Där satt den!

Åhh Äntligen! Äntligen har den lilla grå saken som suttit i mitt bakhuvud och gnagt hela tiden försvunnit. Nu vet jag äntligen vad det är jag vill!! Jag snackade med min fina vän Eric igår, som alltid kommer med bra åsikter. Och vi var rörande överäns att vi måste hitta något som motiverar oss, för att orka ta oss igenom gymnasiet. För just nu för vi det inte för vår skull, utan för precis alla andras. Man gör inte sitt bästa då. Precis som när Eric städar rummet.. Om han får göra det när Han tycker det är stökigt gör han det nogrant, men om han ska göra det när hans mami säger till honom fuskar han. Då dammar han fönsterbrädan och sätter på damsugaren och sätter sig och spelar tv-spel. You get the point? Vi måste börja göra skolarbetet för vår skull, på så sätt höjd våra betyg!

NU har jag äntligen kommit på något som kan motivera mig till att få bra betyg. Nu vet jag vad jag vill göra, hur härligt är inte det?!?! Så nästa vecka ska jag prata med min mentor och min rektor för att se om det finns en möjlighet att genomföra det här! Åhh jag hoppas verkligen! Håll tummarna för mig!

Puss

Fan

Fan


Rainbow veins

Äntligen är insperationen tillbaka efter ett ca två års uppehåll! Nu sitter jag här och skissar och önskar att jag inte hade slängt alla mina tecknar saker av ren ilska. I morgon ska jag köpa ett nytt skiss block igen, och några pennor! Den jag har gjort på i kväll är bara en skiss på hur den ska se ut sen på den riktiga pappret! Så kom ihåg att jag inte använt mig av typ filtpenna, mjuk blyerts eller hårt papper! Så därför är den rätt kladdig skarp och tun så att säga! Men här är resultatet i alla fall!

Det är svårt att få till en bra bild på den när de bara är en skiss och på så tunt och genomskinlit papper, jag kan ju inte rita så hårt då, speciellt inte när jag har en så hård penna!

Anyway så är jag nöjd, och tror att det slutgiltiga resultatet kommer bli bra


Fireflies

idag är det onsdag och jag var mycket förvirrad i morrse och trodde vi hade typ alla lektioner förutom just dom vi hade, så jag har känns mig lagom oförberädd idag! På andra lektionen insomnar nästan hela Suu Kyi. Helt stört! Vi har verkligen inge syre i vårt klassrum! Jonas frågade om vi var dumma i huvet och inte fattade ett smack eller om vi bara var sega, för ingen svarade på frågorna. Som jag sa sov ju majoriteten! Underhållande om jag får säga det själv. Förövrigt har jag vädrat mina tårkanaler idag! Jag satt och grät och läste en dikt om och om igen på tbanan hem! Ja, jag satt där som ett jävla pucko och läste och grät om vartannat! Snacka om att Fröken Jönsén har en speciell talang för ord!

För att byta ämne helt här då, så måste jag berätta om något jag är lagom chockad över... Man blir lagom trött när man ser en tjej på typ 8 år som går runt med pälsmössa, designer handväska och en iphone!! Vart är värden påväg undrar ju jag. När jag var så liten var jag smygfet, hade heelt platt och ostylat hår och inga ögonbryn. Crazy! Och jag hade verkligen ingen fancy mobil, nej jag hade ingen telefon alls då tror jag!!



Ja, det känns som att det här är ett bevis på att man gör allt man kan för att slippa plugga!

Gissa varför jag älskar att shoppa?!
Smurf!



Verkligen från hjärtat

Nu tänker jag dela med mig av något som ligger väldigt nära mitt hjärta. Något som är väldigt kännsligt, speciellt just nu, så snälla släng inte in några elaka komentarer just här. Jag ber er verkligen om den här lilla tjänsten, för jag vet inte om jag skulle klara av något elakt just här..

Detta skrev min mormor om mig. Jag vet inte när och jag vet inte hur hon tänkte, men hon hade skrivigt saker om oss alla, utan att vi visste om det. Det var något vi råkade snubbla över när vi städade ur hennes rum.

"Jenny. Mitt andra barnbarn. Vacker, älskvärd och självständig. Mamma längtande. Duktig i skolan. Sånglärka. Ambitiös. Tycker mormor är gammal. Älskad av mormor mer än hon förstår. Älskad för den person hon är. Alltid strålande"

Dessa ord är större än vad jag kan förklara. Min mormor var inte som en vanlig mormor. Vi var närmare än så, men endå hade jag ingen aning om att hon var så stolt över mig. Det här är det jag kommer tänka på när jag tänker på min mormor. För det här är allt jag behöver, det beskriver inte mig, det beskriver vilken underbar mormor jag hade!! Det är egentligen allt jag behöver. Jag har skrivit ner dessa underbart fina ord på min telefon så jag kan ha det med mig. Trotts att jag verkligen älskade min mormor och att jag kommer sakna henne, ska jag göra precis det som hon önskade; försöka att inte gråta, och i stället leva livets dagar fullt ut. Leva för henne.


Gammal sång

Idag är det tisdag alla barn. Ifall ni nu missat det menar jag, för sånt kan ju hända. Jag är hemma och har ont, what else is new liksom? Jag gör små försök till att sitta upp och plugga lite, men mislyckas mest. Nu tittar jag på days of ur life, det är på den nivån jag befinner mig på kan man säga. Så ni vet vart ni har mig.

I övrigt scanar jag alla bloggar i hopp om att någon vill dela med sig av sitt roliga liv till en ständigt och ofrivillig soffpotatis!! Men det är aldeles för få som updaterar om jag får säga det sjäv!!

Jag har hört från en väldigt säker källa att Delfiner vilar bara ena hjärnhalvan i taget för annars glömmer dom bort att andas och drunknar. Undra om det är sant... någon som vet?


21:20 och dagen har vart emot mig från början!

Jag blir så less. Så trött. Så jävla arg. Nu vet jag i alla fall hur jag vill ha det. Resten ligger inte riktigt på mitt bord. Im so done trying! OCH toppen på isberget, grädden på moset och det sista blåbäret i skogen så insåg jag just att jag låter som den där lilla jävla iriterande fjortisen på t-banan i morrse. Nej nu ger jag upp! Med allt. Framför allt med den här dagen! Nu kastar jag in handuken och säger adjö!


Stopp

Dagen har mest spenderats till att reflektera över sambandet mellan Freuds psykoanalys och kvinnorna på 1800-talet. Hur kul låter inte det på en skala? - 20 typ? Det är i alla fall bestämt att vi slutar 12.25 på måndagar hädan efter. Det kan ju vara det bästa livet just nu har att erbjuda! Jag tackar och tar emot.

Eftermiddagen spenderades sedan med min fina Yohanna. Det blev Solna som vanligt och lite shopping. Åter igen som vanligt. Mycket trevligt. Vi snackade igenom livet som vanligt och vi har en deal. En lugn vecka, sen blir det att konfrontera.. Det är bra att Yohanna håller koll på mig. Ja hon borde vara min life cotch faktiskt! Det är ju alltid hon som finns där och bryr sej om mina knäppa problem!

Ett väldigt onödigt och kanske osant fakta jag fick nys om idag:
Bill Clinton blev av med sin oskuld i en röd ford som stod parkerad utanför en McDonalds.
Hur intressant? I say väldigt!

Puss!


Måndagsbarn

Måndags morgon. Vad kan man säga om detta? Det är inte mycket som händer i livet känner jag. Jag har inget att säga eller bidrag med överhuvudtaget i detta nu. Yohanna och Harmy sitter och viskar om hemlisar barkom mig. Jag sitter och dör och skriker att jag är fasligt upprörd och Jessika sitter brevid mig och kallar mig för diva! Det är måndag helt enkelt!! Så Om ni nu kikade in här för någon form av bidrag med rolig information i livet har ni hamnat helt jävla fel. Jag skickar er helt enkelt vidare till Denna fröken  (här är det dock lösen så it sucks to be you om du inte har lösenordet!!!) för alltid underhållande läsning, Eller till denna fröken för lite djupare läsning!

Excellent!

Shuppa!
Bion igår var den bästa jag sätt på länge asså!!
Så folk ni böööör gå och se Sherlock Holmes!! Mycket bra Mycket Bra!!


Nu ska jag köra ett racer plugg, sen börja göra mig i ordning och dra till Haninge!
Pussva


En insikt

Dagens tema har vart att dra täcket över huvudet, ungefär. Det har vart så mycket idag som inte kännts rätt nånstans. Så mycket man undrar över, och inte riktigt förstår. Vart tog jag vägen egentligen? Någonstans på vägen har jag tappat allt. Alla mina principer, värderingar och vilja. Därför har jag inte vart inne på internett eller svarat på några sms eller telefonsamtal idag what so ever. Jag har verkligen isolerat mig.

All energi är borta och det känns inte riktigt som livet är där det borde. Någanstans i all drama, bråk, skitsnack och livets andra vardagliga påfrästelser har jag tappat fästet. Det finns inte mycket kvar av mig nuförtiden och jag kan inte hjälpa att undra vart jag tappade det. Den där fina egenskapen jag faktiskt hade. Det man inte riktigt kan benämna med ord, men ser så tydligt där det finns. Jag är helt enkelt inte mig själv längre, utan har blivit någon som jag inte tycker om. Någon som jag avskyr. En sån människa jag brukade skratta åt.
Jag vill börja sjunga på riktigt igen. Jag vill ta tag i allt det jag missat.

get it right


Världsfreden

Haopppa. Illa vad trött jag äro! Inget party humör här för fem öre.... Nej ingenstans faktiskt. Asså shuuuuuuuuuuuuu vad fan ska jag skriva egentligen. har inget att komma med asså. Det enda är väl att jag har fått lära mig onödig fakta idag av en viss liten filur. hahahah asså jag dör. nej okej. vi lämnar det här. HAHAAAAHHHA nej jag går och lägger mig. gåår heeeem. jag kastar in handuken och återkommer med ett mer vettigt inlägg nån annan gång. Nu säger syrran att jag ska ta mig i kragen och åka och shoppa med henne. what the heck liksom. hahahahhaahhaa jag dör lite åt mig själv.

shuuuuu

jag lever imperfekt i presens

Tänka sig. Sicken lång jävla dag det har vart idag. Har verkligen vart bamse trött heeeela dagen. Höll helt ärligt på att somna på kv lektionen. Verkligen inte okej. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med mystofflorna och hela balleten ni vet. På tvn går the hills och jag skulle inte kunna vara mer white trash just nu..

Eftersom dagen vart lååång och jag var på allmänt kasst humör kändes de som att jag behövde en liten skäm bort dig själv eftermiddag. Är det inte fint att materiella saker kan göra en så jävla glad. I alla fall tre sekunder. Men ändå. Jag köpte en jacka för 600 spän. Bara för att jag var lite nere liksom ^^ hahah. aja. Det + glass med kola-och chokladsås + söta sms var typ det ända som gjorde min dag värd att nämna. Nu sitter jag och mår illa och äcklas av tanken att jag faktiskt tryckt i mig glass, och tycker att det är typiskt att the person man vill snacka med ALDRIG är inne på msn. Looooooser.
Nu ska jag färga mitt hår som jag förstörde igår.

Pussva

22.23


Nu säger vi snart godnatt!
Imorrn slutar jag kvart över ett. Chill pill grill kill!

Pussva

Remember that moment forever and ever


Inget avanserat. Bara något av mig själv. Efter minst typ 5 timmars pluggande ska jag nu fixa ordning på rummet. Jag har fått ett vackert smyckeskrin som tillhörde min mormor så den ska jag inviga med mina smycken. Även böcker måste fyllas på i mina nya bokhyllor som är plaserade i mitt vardagsrum. Ja jag är kär i bibliotek och gamla antika bokbutiker. Det är lite av en hemlig grej.


Tänk om..


...Jag kunde leva i mystisk cigarrök i hjärtat av paris. Om jag kunde glida fram graciöst i långa kläningar och skyhöga klackar. Om jag kunde sitta på resturangen mittimot en charmig franskman som gladligen fyller på mitt tomma champangeglas och föreslår att vi åker på en halvrisig vespa genom den ljuma kvällen till Eiffeltornet. Att vi står där smått berusade och kollar upp på tornet som för så många betyder kärlek och dricker champangen direkt ur flaskan. Om jag kunde strosa fram på gatorna på småtimmarna med de aldeles för höga klackarna bärandes i handen och skratta med mina fina vänner åt nattens äventyr.....

Ja ibland flyger tankarna iväg aldeles för långt bort till en värld man aldrig kommer få uppleva!

Fantastiskt

En slapp dag är det minsta man kan säga. Det inleddes med filmtittande, The proposal som jag redan sett och älskar. Siddy fann empati i sitt hjärta och bjöd oss tappra själar på kaffe från cafet. Väldigt treviligt, sen att vi var typ åtta personer närvarande idag hjälpte nog en del också. På eftermiddagen var det sedan tänkt att man skulle bege sig till mötesstationen, koppartälten i haga parken, för att påbörja en ca 50 minuter lång vandring, aka hitta daniel jakten. Jag och Yohanna insåg att detta inte var något som föll oss i smaken, så vi övertalade Daniel, vilket var mycket enkelt, att vi skulle gå med honom direkt (den korta vägen) och hänga vid elden medan de andra promenerade i den kalla snön.

Efter några av Daniels underhållande historier och efter att tårna sakta men säkert förfrös en efter en bestämde vi oss för att åter bege oss mot Solna. Där blev det att käka för min del, och snacka tills vi blev aldeles matta i huvudet. Mycket trevligt. Jag har även införskaffat mig en klassisk bok som ska påbörjas snarast!
Tummen upp för mig!

Idag är det även Fredag kan jag ju passa på att påpeka. Förut betydde det "skicka söta sms dag" Så detta har även gjorts det med. Och när jag fick mitt blev jag aldeles tårögd. Nej inte bara det. Sakta men säkert övergav tårarna mina ögon och rullade lugnt och stilla ner för min kind. Tänk vad fröken Hanna Jönsén, min absolut första vän från psyket, har berört mig under den här tiden som vi kännt varandra. Att den flickan är bra med orden är något jag är så avis på så det finns inte! Bli författare hjärtat, för när jag är alldeles grå och dammig av ålder vill jag sitta i en knarande gungstol och läsa din bok för 100de gången. Du är fantastiskt!


Puss

Lever i en ful värld

I skolan vart det kramkalas. Med många fina tjejer. Sicken tur man har om jag får säga det själv. Det var en brutalt onödig dag i övrigt. Men men. Det är det som hänt mig efter skolan som faktiskt är värt att skriva om. Först går jag och handlar lite mat. Tanten i kassar är en riktigt jävla bitter fitta. Och vägrar byta in min triss lott. Tillslut orkar jag inte tjafsa mer och anpassar mig efter det hon tycker. Tönt tant. När jag väl går ut ur butiken och mot centrumets utgång får jag syn på ett himla trevlig killgäng. Det var ögongodis på hög nivå. Givetvis fokuserar jag mer på dom än vart jag faktiskt placerar mina frusna fötter. Så jag snubblar, halkar och fulkomligt faller pladask! Inte så diskret kan jag även tillägga. ALLA vänder sig om, inklusive detta fiiiiina killgäng. Pinsamt.se om jag får säga det själv...

Det är då man tänker tanken: "Nu kan det fan inte bli värre??!!"
Pfffff my as. Värre vart det ju såklart. Spärrarna till t-banan funkar inte så man måste stå i en lång jävla kö och vänta på att en lite farbror som tar förevigt på sig att inse att man inte kan åka på en full bussremsa.... I.D.I.O.T! Hur som, när man väl kommer ner på perongen har man ju såklart missat tåget och måste vänta i yttligare 9 minuter. När jag väl sätter mig på tåget kommer en sl kontrolant. Han tittar på mitt åkort och skrattar åt mig. Sen tvingar han av mig och en tolvårig flicka i näckrosen bara för att han är osäker på reglerna! Gubbjävel!

Jag är trött, arg, grinig och i ett stort behov av nikotin!
DONT MESS WITH ME!


Kass dag. (PUNKT)

  


Barnvakt


Barnvakterna och busfröt!
Idag är vi som sagt barnvakt åt min lilla prinsessa Maria! Sist jag var barnvakt åt henne gick vi och såg två bio filmer och shoppade lite kläder till henne. Man är ju aldrig för liten för att börja älska shopping! Idag har det vart film tittande, busandes och pulka åkning. Inte helt tokigt det häller!

Shuppa

I♥Shoes

Måste visa mina underbara skor jag fick i julklapp av syster!
Dom är to die for! Totaly fabb!! Amazing!! och andra töntiga grejer!

Jag tycker dom är väldigt fancy i alla fall.
Nu är jag barnvakt, så jag har inte riktigt tid att sitta här och slöa!





Life or somthing like it

Sedan den 30de har jag försökt styra upp ett telefonsamtal med min fina vän. Men hela tiden är någon av oss upptagna. Nej okej, om jag ska vara ärlig så är det Han som vart upptagen. Jag har ju ett rätt lågt tempo på mitt liv nuförtiden jämfört med honom. Vi är himla upptagna helt enkelt. Han med roliga saker och jag med rätt kassa saker men i alla fall. Upptaget är det. Minus är ju att jag inte pratat med han på länge, men plusset är ju den dagliga kontakten via sms. Trotts att de är korta och innehåller ungefär samma budskap: "ledsen är upptagen. Ringer i morrn. puss" haha.

Vill förövrigt också bara passa på att säga följande till en väldigt specifiki anonym komenterare. Det gör jävligt ont när man får sånna komentarer "någon som dött kanske?????". Hur respektlös får man vara??! Hur otrolig elak får man vara?!? Idiot jävel säger jag bara. Idiot jävla suu kyi:are, för jag antar att det är något jävla low life ur min klass. Ja någon har dött. Känns det bättre nu eller? Käns det fint att du får veta hur det är? Eller räcker det inte för dig? Ska jag vara mer specifik? Okej. Fine. Min mormor har dött. Min älskade mormor som jag nästan bott granne med i över ett år. Min älskade mormor som jag under den sista tiden fick hälsa på på karolinska. Min mormor är död. För mig är det helt overkligt och det är en känslig sak som jag ändast vill diskutera med min familj som vet vad jag går igenom. Därför har jag endast berättat det här för typ tre vänner. Men eftersom det finns så jävla många puckon så måste jag nu sitta och förklara mig på min egen blogg! Så jag hoppas att livet känns roligare för dig att leva nu när du fått mig att bryta ihop totalt åter igen! Kan jag få återgå tilla att sörja min mormor ifred nu eller måste vi återkomma till det här ämnet varje dag?!?!?

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!


Familjemys


Igår åkte jag och min lilla akalla familj över till vega. Det blev en charader kväll och vi satt uppe till klockan tre och töntade oss. En mycket najs kväll med andra ord. Morgonen efter (imorrse med andra ord) var mindre najs då vi alla kände oss skapligt bakis. Måste bara understryka att vi inte drack en droppe, där av det undliga bakis humöret. Hur som, vi skickade ut Mannen i huset för att köpa frukost. Fetch helt enkelt. Duktig som han är så handlade han 15 frallor, som vi fem tryckte i oss! Mutcho nice!

Sedan fick man ett oväntat sött sms från storebror. Det hela gick ut på att jag behövde muntras upp och han föreslog middag och bio! Väldigt trevlig ide. Så idag har vart en syskon dag. Vi tre andessonare barnen har käkat gott gott (fett fett) och sett två filmer. Götakanal 3 som jag valde, sen Avatar som de äldre valde. Båda var bra. Men bra är nog den ända jag kan säga. Inte sådär haleluja bra som alla påstår att avatar är. Det är bara lögn om jag får säga de själv!

Dagens minus är väl att jag inte äger ett busskort för stunden. Detta resulterar i att jag nu inte kan ta mig någonstans. Inte äns till damrnas gett together. Synd för jag hade inte klagat på att få träffa fröken Kahsay!!!! För hon är saknad. Även fröken Jönsén är saknad. Nej who am I kidding, alla är ju fanimej saknade såklart!



Shuppa huppa!

Dagarna bara går

Nyår var lugnt. Det var kärleksfullt och fyllt med skratt. Precis vad vi alla behövde efter omständigheterna. Vissa saker hade jag kunnat vart utan. Men så är det väl nästan alltid. Det blev charader, rita gissa vinn och sushi. Det var himla trevligt faktiskt. Senare mot kvällen blev det dock smärtsamt tydligt att vi var en förlite. Men jag skålade och försökte hålla den goda minen uppe. Jag är dock mycket tacksam över de små pauserna jag hade med systrarna. De stunder vi rymde ut. Det behövdes kan jag lova. Men. Nu är det nytt år. Ett nytt år. Det känns inte som någon skillnad. Det har vart som att gå med ett stor åskmåln över mitt huvud. Det spelar ingen roll att det numera är tvåtusentio.. målnet är kvar.

shuuuuuup im out!


RSS 2.0