♥HelloGoodbye♥

Hejlu. Jag visste inte alls att klockan var så himmlarns mycket :O
jag har sovit mig igenom dagen igen. Nu känner jag mig faktiskt väldigt utvilad. Så det är bara min hals som låter lite udda. Men det låter inte lika fuckat som i morrse, och jag är säker på att de kommer vara borta tills i morrn. Känns prima ballerina. Så nu är frågan hur helgen ska spenderas. Tanken var ju tjejkväll hos mig eftersom jag återigen var ensam hemma. Men sen blev jag sjuk och de ställdes in. Så ikväll ska jag chilla hemma al by my self. I morrn hoppas jag att Yohanna kan pallra sig hit och fika med mig på min altan!! Sen på söndag blir de ju att kika på kossorna långt långt bort, med Hannisen.

Jag blev jätte glad idag när Sötaste Emelie ringde :D
Jag är så glad för din skull vännen!! Jag har suttit och flinat hela dagen!
Så jävla good news! Lovely!




Puss på nosen♥

♥JustAsk♥

Nej tyvär mina vänner, inställningen funkade inte riktigt kan man säga. Fuck. jag är fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag. men jag känner mig lite piggare nu iaf. så nästa vecka bör jag vara på fötter igen. När jag pratade med morbror i tisdags och sa att stackars jag är sjuk, så garvar han och säger: Haha, ja du har väl inte gått och blivit smittad av svin influensan?! haha. Kul morbror ^^

Förlåt tjejer.. men jag kunde inte ta mig till skolan idag häller. Men jag älskar er och hoppas på att ni får en BÄST valborg!!




♥♥♥ 

TheHospital

Nej jag tycker Dr.Shepard eller vad han heter och hur hans namn stavas, är töntig. I avsnittet ikväll förvandlades han från McDreamy till Dr.Död. Japp det tycker jag. Han körde på bakvänd psykologi och gjorde alla till deprimerade skogsmullar liksom. Fett kul. Han är inte äns snygg, vad gör han i serien? Nej Maeredith borde vara med någon annan, ty McSteamy. Han, ojojoj, är het!


Och när Christina sa att Izzie hade en massa Cancer grät jag. Jag grät så jävla våldsamt att jag inte kunde andas. Jag trt jag behövde gråta och att det var mer än att en karaktär i en serie ska dö.
hoppas verkligen hon inte lämnar grays!

Nu ska jag sova igen. Och i morgon pepole då ses vi i skolan.. om ni nu går i min skola vill säga. Annars så får ni leva utan mig ^^

Alex hade tydligen fått polisen efter sig igen ^^ man undrar ju hur grabben lyckas :P förra veckan kom dom också och snackade med honom och några andra i skolan. Sheiit dålig reklam för psyket det där ^^. Men den här gången var det ingen knark kupp, utan en inbrotts kupp om jag har fattat saken rätt..

Tänk så man missar en massa!


♥♥♥

♥BitterSomFan♥

i morrgon ska jag till skolan. det har jag fanimej bestämt. jag ska vakna upp som en helt nu mmänniska och vara frisk som en nötkärna. man säger ju att det handlar om inställningen så nu ställer jag in mig på det! fullt ut!

vad gör en blogg rolig egentligen. jag har kikat runt idag och jag undrar vad är det jag gillar med bloggar egentligen. oftast skriver ju folk bara det man vill höra känns de som. fuck it. jag tkr vi kör ett nytt race nu. BRUTALT ÄRLIGT. inte att man undviker massa frågor. nej nu svarar vi ärligt på allt. och vi skriver ärligt vad vi tycker!! inte tassar kring det så vi inte gör någon lessen. fuck it helt enkelt.. hur som så tänker jag köra på ärlighet nu! för som folk brukar säga ärligheten varar längst! Lovely..

Ja, jag är lite bitter. i morrn ska alla ut och parta, men jag, med min röst som en 13 årig kille i målbrottet, ska förmodligen sitta hemma helt jävla ensam. känns ju.... kul.

Jag vill vara frisk nu så jag kan ut i solen och glassa runt med ett par sexiga briller och en latte. någon som vill fly med mig till gammlastan och promenera runt md mig när jag är frisk..

Plus jag har ju inte fått visa min nya outfit ännu :(



♥♥♥

Inte bra nånstans!

oj, det blev inte alls som jag trodde idag. jag vaknar upp och kan inte andas, jag har inte sovit nått i natt eftersom jag hostat så jag spytt. Ursh så inte bra. Så jag har legt död i soffan hela dagen. Jag har tagit mig ner två gånger under dagen för att hämta tee.

Men jag är lite sur på min syster. Hon sov ju inte hemma, vilken jag blev lite ledsen över eftersom jag är sjuk. Jag tkr faktiskt att hon hade kunnat vart hemma och hjälpt mig lite. Men men. Och nu då idag s har hon bjudit hem Moster och kusinerna. Men eftersom kusinerna är små och väldigt motagliga för bakterier så vill dom ju ine precis träffa mig. så nu är jag bannlyst från nedervåningen. Jag hatar att känna mig "fångad" och obekväm i mitt egna hus. Ursäkta men vafan ska ni hit och göra? Det är ju minnst lika mkt bakterier i huset som i mig? Och den enda grej jag frågar min syrra om hon kan hjälpa mig med, nej de "orkar" hon inte. Ja men tack hörrö. Vad brukar jag göra för dig när du är sjuk liksom..

Jag har skit svårt att andas eftersom jag är täppt i näsan, och min hals känns aldeles sårig så de gör skit ont. Plus att jag inte har någon röst kvar så de suger ju extremt.



Ett litet snortroll!

Jag har legat dekad hela dagen verkligen. Ja det har ju vart ett par personer som har ringt och smsat och då har jag vaknat, men i annat fall så har jag vart helt utslagen. Blä. Tv:n har stått på i bakgrunden och jag har kikat lite medans jag sovit, hur de nu gick ihop. Haha. Jag funderar på att tassa ner och stoppa i mitt nått i magen, och kanske ta en kopp te. Känns lite som en bra ide. Jag avskyr verkligen att vara sjuk. Och nu är min hjärna på högvarv och försöker inspirera min stackars kropp till att resa sig och göra någon nytta. Så jävla trist. Jag känner mig som en liten kiwi eller nått. Inte kul alls. Men jag är fullt inställd på att pallra mig till skolan i morgon no matter what! Eftersom jag sovit mig igenom dagen lär jag ju logiskt sett vara pigg i morgon. Så nu håller vi tummarna mina vänner.


Min stackars mamma fick inte med sig sin reseväska hem. Nej den lämnade dom minnsan i sverige. Så nu sitter hon helt utan sina kläder och laddare och grejer. Ursh varför kan inte bara flygbolagen göra sitt jobb? Är det så jävla svårt att lasta på en västa på ett flygplan. Det är sjukt hur resor kan kosta så mycket när dom inte ens gör sitt jobb ordentligt. Ja lite bitter är jag. Jag tycker synd om min mamma.


Jag saknar er mina fina flickor från industrivägen 19. Vi får se hur de blir med valborg sötnötar.


Min söta syrra dumpade mig och drog till Zimbawe och småbarnen.. Nej jag är inte alls avis..

Tre bilder på Tre heta tjejer när vi repeterar på vår Hamlet scen....

...Fast Hanna, Prästen, hade tagit en liten paus.


Yohanna, Lartes(?), men manuset i handen


Emelie, Kungen, körde på väldans bra hon med. Men hon försökte gömma sig för kameran som vanligt. Men jag fick med henne i alla fall! hihi








Puss på nosen♥


Hej!

Idag är jag sjuk. Fett sjuk. Helt jävla genom förkyld. Så de tackar vi Harmony för. Applåder till den bruden som nu sitter och steker, eller förmodligen sover, i spanien just nu. Blä på dej hjärtat. Synd att jag inte kan dra mig till skolan idag och visa mitt as fina hårband. Ja blä helt enkelt. Jag skickar massa snoriga pussar och hesa hälsningar från min fuckade hals.





Puss på nosen♥

Vi hade i alla fall tur med vädret!

Hej igen va
Min syrra har köpt sin studentklänning.
Den är så jävla fin.
Vi började hoppa runt som fånar nivet
typiskt tjejigt och så.
haha
Men den var Verkligen så himmla fin.
Jag dog lite.
Nej jag dog massor.
Helt amazing.

Men jag får inte lägga ut bild på den dock.
Men I promis hon kommer vara så vacker.

Hur som.

Hanna en viss mysterisk en har just skickat mig ett sms.
Jag har gjort som du sagt och inte svarat ^^
Bara så att du vet :P

Åh Jag jobbar samma veckor som min syrra :D :D :D :D
Åh så jävla glad jag är :D Jag älskar att jobba med SARA!<3333





Puss på nosen♥

En katt vill jama, och hunden har sin dag!

sholahopp!
Jag har världens mysigaste klass, vet ni det?
Dom är så jävla härliga, dom totalt gjorde min måndag!!
Haha den är fylld med massa puckon och tomma argument and I love it!<3
Så kärlek till er kära Suu Kyi!

Jag råkar även ha världens bästa vänner.
Söta, mysiga och allmänt sexiga det är hela högen!
Jag älskar er.. ifall ni inte visste det!

Idag hade jag picknik med de fina flikorna från industrivägen 19.
Lovely, vi satt i tryp rosengården eller vad de hätte.
Det var en liten park med ett par bänkar.
På ena bänken hade en gammal alkis lämmnat en systemet påse.
och vi hade en vacker utsikt till en liten smygfet porrfarfar!
Jag lovar er att min unch ägde din idag!!
Massivt!

Sista lektionen Drama,Gud så kul vi hade.
Vi har nu valt en pjäs som vi ska spela  upp en scen ifrån.
Gissa vad vi valde? hihi
Hamlet, så nu jävlar ska vi lära oss att snacka snabbt och konstigt utan att andas.
Kommer bli en succe gott folk.

Sen blev det shopping, eller inte shopping med hanna.
Lovely.
Jag fuskade dock och stannade till på indiska
och gissa vad jag hittade!!! IHH
Juste mitt superfina hårband!
I like! så det kommer jag absolut ha i morgon,

Jag ska även kommaihåg att få med mig en filt så picknicken blir ännu mer lyckad i morgon
och så hoppas vi på emelies goda pannkakor med kärlek!


Puss på nosen♥


Hela arenan buar.. vad gör du? Bockar?!

What to say What to do?
Ja det är frågan..
Jag sitter i min soffa,
för 20 minuter sen satt jag på mitt rum
men jag såg en jävligt äcklig spindel där
så jag tog mitt pick och pack och flyttade til vardagsrummet istället.
känns som en ganska bra lösning.
asså ja jag sa adjöss till spindeln som nu inte är i livet
längre innan jag förflyttade mig.
men bara tanken på att det finns liv där inne är läskigt.

jag har hur som hittat min kamra.
ja de var bra va :)
jag kommer sommna om tre röda så de känns ju ganska underhållande.
så jag vill passa på att säga till min vän harmy
som lämnar landet i morgon
hejdå. du är underbar jag älskar dig och jag hoppas du får en bäst semester
hur ska vi överleva vännen?
bara du inte stannar där förevigt....
Puss vännen och ha så kul!
lovely

Idag träffade jag en igelkott som jag döpte till Hugo..
Det var mysigt :D
Känndes väldigt mycket som vår och sommar..

Puss på nosen♥

Älskade Skogsbär!

hej, nu har jag precis gjort lite middags mat till mig. det blev min aldeles egna variant av Pasta carbonara och så dricker jag ramlösa. Det kommer även vara min lunch mat i morgon. Nu sitter jag framför tvn och ska kolla på One three hill när det börjar. Men nu är det ju Greys anatomy. sen känns det som om jag bör städa, men jag orkar nog faktiskt inte ikväll. jag mår inte alls bra, känner mig lite febrig. men men. Ha en bra sista kväll innan skol veckan.







Puss på nosen♥

Perfect for a Stranger!

Nu har jag minsann firat min morbror. Sen att jag kom en halvtimme försent de kan vi ju strunta i. haha. Nu är jag i alla fall hemma al alone. Mamma åkte för en timme sen och syrran är hos pappa. Känns ju lite trist. Jag fick erbjudandet att äta middag hos mormor och morfar, men jag orkar inte vara omringad av en massa folk ikväll. Så så var det med det. Ikväll blir det massa tv program och mest bara slappa. Tror kanske jag ska unna mig lite chips och dipp också. Mums.

Ha en bra dag kids.





Jag idag
 

Puss på nosen♥


Fuskis Manne!

Hahah, jag har rensat och fixat i mitt rum och ni ska bara veta vilka kuliga grejer man hittar. en jävla massa grejer som man hade glömt bort! Jag hittade err foto på mig som jag OTROLIGTNOG tyckte jag var ganska söt på. Jag var typ ganska liten, hade svart kort hår och var lite sminkad. ser lite ut som en älva eller nått. ja ganska söt var jag nog allt..

så hittade jag lite grejer vi fick på avslutnings lunchen i nian.. blandannat sånghäftet :P HAHA...
jag garvar ihjäl mig när jag läser vissa :P så galet kul...

Melodi: imse vimse spindel

Manne drog till indien för att fira jul
det var inte roligt faktiskt inte kul
när han kom tillbaka var han som förbytt
börja kopiera på nytt på nytt på nytt

HAHAHA ja Manne så kan de gå när man gör så att Provet blir inställt för alla :P ojoj de var kul de! haha






Puss på nosen♥

The summer will go by so fast!

Hellu

Igår när jag hade slutat drog jag mig bort till Haninge för att träffa Zimbawe och småbarnen. Det var mysigt. Vi satt och snackade på hennes veranda innan vi gick till dagiset där det var lite kalas. Senare mot kvällen grillade vi, det var sjukt mysigt. Sen hade jag beslutsångest om jag skulle sova kvar och spendera helgen där eller om jag skulle åka hem igen. Men jag valde att stanna hemma eftersom jag inte mådde så bra igår kväll, tror nästan jag börjar bli lite sjuk och det vill jag ju INTE! Så fort jag kom hem somnade jag typ. Så jävla trött. Nu har jag sovit ut i alla fall, trots att jag inte sov så mycket. Men när jag vaknade blev jag lite glad i alla fall. Jag kikar ut genom fönstret och gissa vad jag ser? Fotbolls spelarnas första ute träning. Som jag har längtat :P.


Vad mer vad mer? Hm. Idag har jag gjort en lista my friends. En lista över saker som jag vill ha till mitt rum. Eller i alla fall några av sakerna. Det känns så omysigt och trisst. Mest rörigt. Jag vill ha massa foton på mina fina vänner, och massa söta lappar på väggarna. Så nu tycker jag att alla söta människor kan skriva eller rita massa fina grejer så jag kan sätta upp på min vägg så de känns lite mer mysigt och jag helt enkelt.


Idag vill jag åka och köpa ett fint hårband som jag absolut inte kan sluta tänka på sen jag såg det. Men de finns säkert inte dit jag ska. Och de känns ju lite surt.


På söndag ska min morbror firas för på måndag fyller han år. Så då ska jag träffa släkten. Lovely. Det finns ju även en annan liten sötsak som fyller år på måndag. Tara så klart.


Nej fortfarande ingen kamera  :(



Ha en fin vacker ful eller äcklig dag om så önskas.





 

Puss på nosen♥


GrannFejden

Godmorgon, jag sitter hemma i min lilla säng nu. Igår blev  allt så stressigt och så och eftersom jag inte sov så bra natten innan var jag redan helt utmattad. Det var ju inte så kul, eftersom alla krafter behövdes! Men men, det var skönt när allt var klart sen och jag satt och snackade med mina fina tjejer Hanna och Harmy. Kul tjejer det där. Sen började jag blödanäsblod. Och då lärde jag mig att Harmony kan typ allt om näsblod. Det var ju bra eftersom jag var lite orolig för att min hjärna skulle rinna ut eller nått för jag brukar verkligen ALDRIG blöda näsblod. Haha.

Jag har btw värsta figthen med min granne just nu. Personen sitter och lyssnar på musik och jag blev fett irreterad eftersom man hör så mkt där jag bor. så jag höjer tvn bara för att jävlas, och då höjer grannen musiken!! :O ja, jag tror jag kommer förlora för jag har lite ont i huvet så jag ska nog sänka nu ^^ Men Grannen this isnt over!!!!!

Åh jag hoppas jag hittar min kamera idag :/ annars är det trisst...





Puss på nosen♥

♥Min Papi♥

Mitt i all stress och press får jag ett sms:
Det är ansiktsmålning på McDonalds i helgenom det kan vara nått??
Undrade bara. Kram!

Min älskade Papi har humor. Gud vad jag saknar dej Pappa<3<3<3<3



Tjejer jag älskar er av hela mitt hjärta, sorry för idag. Massa jävla stress..

Hanna och Harmony ni är mina hjältar XD så brutalt klockrena!!










Puss på nosen♥

Must Have Items!

åh så här vill jag se ut!! TYP HELA TIDEN!
massa fint!

Solbrillorna var mest bara för att dom är så häftiga!! :P
Älskar hela grejen va! nej nu ska jag fortsätta men forskningsraporten.

Nej Hanna sorry att jag inte kom idag, men planen var att jag skulle till skolan.
jag har fårtt en massa sms idag, men tyvär kan jag inte svara för jag har inga pengar på någon av mina telefoner.
Så Jag föreslår att komentera bloggen, maila eller msn kanske :P.






Puss på nosen♥

En snabbis!



Har man någonsin sett nått roligare eller?

Godmorgon, jag känner att jag vill börja dagen med värsta garvet! hihi! Jag har försovit mig, så jag håller nu på att göra mig i ordning och sen dra så fort jag kan. Så jag säger bara lite snabbt hej.
Efterson att jag har tappat bort min kamera så kommer ingen outfitt bild. sorry!





Puss på nosen♥

Slumdog Millionarie!

Oj oj oj vilken bra film asså! Så jävla galet. Fy fan vad jag grät asså, det är den värsta filmen någonsin. Det är en sån stark och gripande berättelse. Okej nu är jag kanske mesig men jag tycker verkligen att om ni inte har sett den borde ni verkligen det. Väldigt bra!! Emelie det är asså mitt lilla utlåtande! Very very god movie!


Så jävla värd att se :D


Puss på nosen♥

Lite mer "vuxet"

Nej nu ska jag möblera om mitt rum, sen ska jag och mamma eventuellt på bio. eller jag tror vi ska det i alla fall. hon skulle höra av sig så jag vet när bion börjar men det har hon inte gjort så vi får väl se hur det blir. Vi ska i alla fall se Slam dog miljoner. Hoppas den är bra, jag tror minsan att den ska vara det.



Puss på nosen mina vänner och fiender♥

Ärsch är den fin spelar det ju ingen roll!

Barn, vill ni höra lite om min dag? Självfallet. Vaknar sur som satan i morse, sov inte alls bra. Jag somnade in jätte bra på grund av ett sött sms jag fick från Putte, klart det är okej sötisen. Alltid. Grejen var ju att jag var på ganska pissigt humör igår kväll så jag tände massa ljus och lyssnade på lugn musik så jag skulle kunna somna bättre. Det var bra för det i kombination med att putte är söt fick mig att somna snabbt, men jag sov inge bra sen. Har bara vridigt mig och vänt mig sjukt mycket så när jag vaknade var jag helt slut. Det var ju mindre kul kan jag säga. Det är så jävla störande när min klocka ringer typ 5 gånger för att jag ska vakna -.-


Hur som, jag gjorde mig klar och begav mig till tunnelbanan. När jag väl kommer fram till spärrarna så tar jag upp min plast ficka där jag har busskortet. Men där är inte kortet. Fan så jag får springa hem igen och hämta det och rusa ner till tunnelbanan igen. Så jävla stressigt. Så när jag kom till centralen var jag jätte stressad och tacklar mig fram. Där möter jag tjejerna och vi hoppar på nästa tåg. Vi gick nämligen på en bio på morgonen med skolan. Det var en informations film kan man säga. Om typ hiv och grejer. Det var väl bra, men kanske ingen höjdare. Sen gick vi på en utställning på 3 sekunder ungefär sen slutade vi. Så vi gick runt och klagade i massa affärer och käkade på donken. Man fick gratis glass på ben and jerrys grejen och det var skit lång kö. Så den som stod sist fick hålla i en skyllt där de stod jag är sist i kön. Haha så vi skippade den idén.

Sen när vi skulle åka hem övertalade jag tjejerna att proppa oss in i en liten fotoautomat ni vet? Haha vi var ju liksom 5 stycket XD! Ja kanske lite roliga bilder ^^. Det är typ Hanna som syns och vi andra är väldigt halva. Skit kul!



Öppna din present sen bebji girl!

hoppas ni har haft en riktigt bra dag bebisar.



Puss på nosen♥

Jag lever för en annan dag..

Idag påbörjade vi vår kära sex och kärlek tema vecka. Vi blev som vanligt indelade i grupper så dagen spenderades med Jessica och Hanna. Trotts att vi inte hela tiden hamnade tillsammans så löste vi det kan man säga. Massa mys tjejer, det är härligt att snacka med er!


Sen kom man hem och möttes av en mysig suprise att moster och barnen kom över. Lovely, vi satt och stekte i solen. Sen blev de promenad, garv och lek med barnen. Såklart retar dom mig också som vanligt. Dom försöker få mig att tro att jag är mentalt sjuk eller nått -.- kul tjejer kul!


Jag är så trött att jag håller på att somna vilken sekund som helst. Så jävla kul är jag -.-


I morgon ska vi på bio om hiv. Spännande? Vet ej.


Väntar på ett telefonsamtal som jag inte verkar få. Trist.


Känner mig lite ensam.... FETT kul.


Nej ingen bra kväll.. suprise.

nån som fattar min symbolik?

Goodbye go and die♥


Min söndag

hellu, idag har jag vart medom följande:
städat mitt alltför stökiga rum
målar naglarna, åter igen "all eyes on me"
träffat moster x2 + ena mosterns man
käkat världens godaste paj
skrattat alldeles otroligt mycket
kollat på gossip girls, missade dock one three hill..
skrivigt ett sjukt långt brev
duchat as länge,
gjorde hårinpackning och body crub

och nu ska jag fan läsa Twilight!! :D

(jag är medveten om att jag inte uppdaterade igår,,. men lördagen vill jag hälst glömma...)



Puss på nosen♥

Fryst jordgubbe. Jaja men gott är det!

Hej din gullebulle!
Langar ett test eftersom jag är uttråkad!


Hur naturlig är du?

Du har:


(x) Mascara över 100 kr

(x) En plattång

(x) En locktång

(x) Designparfym

(  ) Foundation över 200 kr

(x) Ögonfransböjare

(x) Olika borttagningsmedel

(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

(x) Läppglans över 100 kr

(x) Hårinpackning

(x) Bodybutter

(x) Bodylotion

(x) Parfym över 300 kr

TOTAL: 12



Du:


(x) Använder locktång/plattång varje dag

( ) Använder Foundation varje dag              

(x) Använder mascara varje dag

(x) Använder kajal varje dag

( ) Avänder läppglans varje dag

( ) Använder bodybutter varje dag

(/) Använder bodylotion varje dag

(x) Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

(x) Använder hårspray varje dag

( ) Tränar på Gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

TOTAL: 5,5



Du har:

(x) Tonat håret

(x) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dig

(x) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen

TOTAL: 5


Totalt: 22,5


0 - 10 Naturligtvis naturlig tjejen!

10-19 Konstgjord behandlad blomma

20-25 Fryst jordgubbe.

25-30 Barbiedocka , bara plast

Intressant va :P

Nej nu blir det till att städa tror jag -.- kul..


Look at this?!

OMG folket! Vet ni vad jag just såg. HAHA. Det ska komma en ny "into the blue". Ja helt sant asså, fast den skulle typ inte komma på bio, utan direkt på dvd om jag fattade det rätt. I "into the blue 2" så är Audrina Patridge med!


HAHA. Ni vet hon från the hills. Så konstigt. Jag kommer nog inte kunna se henne som en seriös skådis. Sen hur bra den är det får vi ju se. Varken Jessica Alba eller Paul Walker ska vara med, och filmen har nog ingen koppling till ettan. Bara att det är typ en liknande story. Men jag vet ju inte. Det är bara vad jag tror. Så jag kommer nog inte gilla den alls. Eftersom jag älskade ettan. En annan som ska vara med är Chris Carmack. Ni vet han som spelade Luke Ward, Marissa Coopers pojkvän, i The Oc. Nej känns inte alls som en bra grej.

Ja, Jag tror att det här är de två Huvudrollerna.
 
Laura Vandervoort och Chris Carmack, dom är inte alls lika heta som Paul Walker and Jessica Alba..


Pretty in pink!

Hot pink! Det är vad mitt nagellack är. Själva färgen heter "all eys on me". De ni! När jag åkte hem från skolan idag så stannade jag till och köpte ett nagellack, nesesär och sos handkräm. Sen åkte jag hem, efter att jag hade vandrat runt i flera timmar. Passade på att köpa en ben and jerrys eftersom jag kör på en hemma myspys kväll! Ja okej kanske en ganska tam fredag men jag behöver min energi igen. NU! Jag har redan avverkat Twilight, Jenna 13 snart 30 och nu ska jag nog kolla på in her shoes eller nått. Den är ju ganska mysig.


Jag har bytt om till mjukisar :)

Idag i skolan avslutade vi vårat projekt "livsviktigt". Först satt vi i olika terapigrupper och berättade om vårat missbruk. Somliga var så jävla jobbiga asså! Jag och tjejerna hade en kupp och vi lyckades! Måste säga att jag är galet stolt girls att vi fixade det! Först när jag stötte på Emelie och upptäckte att du hade fått grupp nummer ett så blev jag överlycklig. Sen kom Yohanna och Harmy och Hanna också! Så jävla klockrent. Sen när Jessica också var i vår grupp blev det ännu bättre! Det var vår kupp asså, att vi skulle hamna i samma grupp. Det tog sån lång tid på grund av någon.. så vi fick ingen rast utan fick gå direkt dit till "film festivalen" eller vad man ska kalla det. Det drog också över. Efter lunchen drog det också över en massa så vi fick ingen rast och så slutade vi senare också. Blä. Inte kul någonstans! Det som var bra idag var ju min och Hannas lilla picknick. Haha. Vi såg en jätte mysig gubbe på cykel. I like. Han var så söt. Sen gick en annan farbror förbi, haha. Han tittade på oss och säger picknik? Och gör tummen upp. Fett söt farbror. Kul kul. Ni märker ju min toppen dag asså.


Nej nu håller jag på att dö här borta. Är skit trött. Zimbawe smsade mig också, men hon har inte svarat så jag har ingen aning om vad hon vill. Men de vore ju mysigt att träffa henne och kusinerna liksom.


Juste alla fina flickor på industrivägen 19 vi har ändrat reglerna lite på våran brev grej. Man ska skrvia ett minne man har med personen man skriver till. Alltså i stället för att skriva någon händelse som hände idag eller igår. Och man ska ge personen brevet på måndag efter helgen. Okej? Alla är på det klara med reglerna? ordningen är: Hanna skriver till Jenny, Jenny till Yohanna, Yohanna till Harmony, Harmony till Emelie, och Emelie till Hanna!


Puss på nosen♥


Enjoy!

Ja, lite tidsfördrift. Och ett försök att skjuta upp pluggandet ^^


Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? 

Tjej, det var nämligen BadAsGirl Emelie

Vad står det i ditt nionde sms?

" Men snälla säg emot idioten XD Vem tog upp det? ;)"

Vem ringde dig senast?

BadAsGirl Emelie

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? 

en sommrig bild på en fjäril och en blomma. Jag tog den förra sommaren innan jobbet.. minns dagen väl :P

Vilket språk är din mobil på?

Svenska

Vad heter din ringsignal?

Pink - so what

Hur många sms har du i din inkorg? 

dont know

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?

Okej. ville fråga en sak. vill ni plugga hemma hos mig?

Från Emelie

Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner?

Gurra. Inte bästa kanske, men en vän i alla fall

Ogillar du nr 5?

Amanda, nope :)

Har du varit ihop med nr 1? 

? nej det är brorsans gammla ragg XD

Vad har din mobil för färg? 

Röd, eller jag den var det när den var ny i alla fall.. nu är den mest repig ^^

Kanske vore världen lite bättre om man hade ett par vantar!

Torsdag, nästan Fredag. Jippi yejyej! Dagen har var så jävla chill. Vi har ju storyline, och vi var liksom klara med allt så först fick vi lunch en halvtimme tidigare. Kul när man är den enda av vännerna som fick det. Sen när hade vi ganska meningslösa drama saker som bara sög helt enkelt.


Sen blev det till att dra hem till sötaste Emelie. Jag och Hanna gick före eftersom vi fick sluta tidigare. Så vi mötte Emelie och gick och handlade lite. Sen kom Yohanna och Harmony så käkade vi lite pannkakor! Sen vart det choklad muffins. Mumms! Tanken var att vi skulle plugga eftersom att vi har en forskningsrapport som ska in nästa vecka. Men det slutade med att vi mest satt och snacka. Jag måste passa på att säga att Emelie bor så jävla fint! Älskar hennes lägenhet. Jag skulle helt klart byta! Och hennes rum var fett mysigt. Hihi. Så Emelie det tackar vi för!


När jag åkte hem ringde jag mammi och tänkte att vi kunde mötas upp om hon ändå var på väg hem. Jag han före så jag passade på att köpa mig en twister eftersom att det är väldigt gott. Men killen i kassan var så satans seg så det var lite drygt men men. Sen kom mamma och då fick vispringa till tåget.


Juste nu måste jag bara berätta vad jag gjorde i morse! Haha, jag satt och läste så jag åkte förbi min t-bane station. Jag upptäckte det inte äns för än jag hade åkt tre stationer för långt. Så då var det ju bara att vända igen. Haha suck asså!

Puss på nosen♥


PiggyJoe!

Åh men asså jag glömde berätta en grej!! Jag har skaffat en liten liten sötnos :D japp! Nej ingen pöjk, de jobbar jag fortfarande på. Men en annan söt sak! Ja ett litet husdjur :D!!!!!! HIHIHIHI Kul va :D Nej okej kanske inte riktigt ett husdjur. Jag har införskaffat en gris XD HAHA tro det eller ej! Men det är så det är i alla fall. Me and my piggy helt enkelt! Ja jag försöker återknyta mina band till landet liksom. Jag känner att jag har förändrats så satnas mycket sen jag flyttade, så jag försöker knyta an ingen! Så jag tänkte vad är det mest lantiga som finns? HM.. Kossor är de mest lantiga tror jag, men det kändes inte tillräckligt udda. så jag bestämde mig helt enkelt för en lite gris. Japp en gullebulle :D tänk vad skoj va?! Prima skinka! Japp Japp! Bara vinka! Japp Japp! Lovely! Jag mailade bonden, ja lite hipp va som har mail och allt. Han skickade en bild på den, men att jag borde veta ett par saker först! Typ att den var super duper söt. Och att den ALLTID var hungrig! Jag tänkte att det absolut inte ska stoppa mig! Jag ska fan ha min Piggy. Japp den ska heta Piggy Joe! Kommer passa fin fint!

PiggyJoe


Ingen odlar Ketchup som Jag!

Uhlala, tänk att man kan vara såhär trött. Jag har fortfarande inga bilder på grund av att min kamera inte vill samarbeta med mig. Men en bra nyhet är att alla mina kanaler har kommit tillbaka hemma. Yayi. Nu har jag en jävla massa uppsatser att börja på. Så sätt igång pudding! Det får bli lite kort om dagen bara.

Jag vaknar jätte sent som vanligt, och hör att jag får ett sms. en påminnelse från Bob. Jag ställer mig framför spegeln och kör. Haha fy fan vad töntig jag kände mig. Jag stod och snackade med mig själv liksom. Haha. Jag började garva som fan. Men men. Jag har ju lovat Bob, två gånger om dagen!


Kommer till skolan ganska precis i tid, sitter lite med Emelie. Sen blev jag tillbaka skickad till min grupp igen. Jaha. Sen satte arbetet igång.


När jag åkte hem gjorde jag en lite detour. Haha stötte på en söt liten en som var så stolt! Haha ja mina vänner ni skulle ha sätt. Han var så kreativ. Ha.


Sen så bar det av hem kan man säga.

Bilder kommer någon gång i framtiden. Jag lovar!


Puss på nosen♥


Tack tjejer!

Idag har det hänt grejer kan man säga. Haha nej okej kanske inte. Men lite i alla fall. För det första så har ju storyline dragit igång. Den här gången är det olika beroenden man håller på med. Själv ska jag spela beroende av läkemedel. Så pass så pass. Jag önskar att jag kännde någon i min grupp, typ asså att man hade en kompis i alla fall. För nu sitter jag mest tyst i mitt lilla hörn. Alla andra lär ju tycka att jag är värsta freaket. Men then again, vem bryr sej! Lunchade gjorde jag med Yohanna (aka Ugglan) och Hanna (aka Sexy lady). Det var trevligt. Sen begav vi oss ut på en liten promenad. Mys pys. Skvaller blev det också såklart vad annars. Sen efter sokan bar de av till Solna för shopping och fika. Massa mys, jag invisterade i en jättans fin jeans jacka och ett par solisar. Jag var tvungen att köpa likadana solbrillor som Harmy och Hanna hade så att vi kunde se värsta töntiga ut. Haha. Folk tittade lite kan jag säga. Men vi brydde oss inte ett dugg! Nej! Efter fika och lite shopping letade vi upp en bänk i solen och satt och snackade. Massa mys. Sen blev det yttligare lite omkringvandrande och sen fick kvällen en vändning kan man säga. Harmy får ett samtal som förändrar läget. Så jag rusar hem och övertalar mamma om att få åka, sen bar det iväg. Jag är jätte sen och lyckas tackla ner 2 stackare i centralen. Men vafasen jag hade jätte brottom. Så småningom möts vi och vi kommer i tid eftersom spelningen blev försenad med en halvtimme. Hiho. Det var nämligen Harmys kära vän som skulle spela och sjunga. Det var jätte kul, och hon var fett duktig. Sen kom även 2 andra band men jag gick efter det andra. Så nu sitter jag hemma. At last. Så var det med det kan man säga. Hoppas på att folket mår bra trotts min dåliga uppdatering som vissa så fint har påpekat!!


Till manne: Nej jag behöver inte möblera om min film smak, den duger utmärkt tack så mycket!

Nej ingen kamra = Inga bilder :(




Puss på nosen♥

Tonight is a movie night!

Hejsan va. Det är tur när man faktiskt ska hitta på saker, för då blir inläggen så mycket mer intressanta. Haha istället för att jag sitter och babblar runt bara för att få ihop ett sketet inlägg. Ja. Idag är ju som sagt sista påsk dagen för mig, och syrran startar nu sitt lov. Så hon drar till moster och övergav mig och mamma. Så jag övertalade mamma att vi kunde gå på bio i kväll, det blev så att jag fick bjuda på mat också, men men. Lite måste man ju förlora för att kunna vinna?! Så kommer ju den ultimata frågan om vilken film vi skulle se. Och jag känner att eftersom jag nyss var och så en ganska kass film på bio så vill jag verkligen gilla den här. Så tillslut då så stod det mellan dessa två filmer:


       •Slumdog millionaire: Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren. Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.

       •En shopaholics bekännelser: Att Rebecca Bloomwood jobbar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräckligt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop.

Mamma har redan sett alternativ nummer två och jag är skeptiskt till alternativ nummer ett. Det är inte en sån film jag känner för att se ikväll om man säger så. Men som hon påpekade så är ju jag dottern och min vilja betyder lite mer i sådana här sammanhang. Så jag fick min vilja igenom och nu ska vi se en shopaholics bekännelser. Hihi. Jag hoppas på en bra kväll liksom.


Kika in min söta kusin Alexander. Hans syrra (4 år) är så modemedveten och vill alltid ha ett skärp i midjan, och när hon var klar med att pynta Alexander såg han såhär söt ut!



Nu klunkar jag i mig en massa vatten så att huvudverken ska försvinna. Hoppas ni får en natchos kväll.


Puss på nosen♥


Ibland är det roligare att låtsas i smyg, än att alla andra fattar vad man håller på med...

Ursh hur ska lilla jag orka upp och gå till skolan i morgon egentligen? Det känns ju inte som om jag kommer att lyckas. I morse när jag väl vaknade så var det verkligen grått ute. Inte kul alls. Nu verkar det dock som om det är lite ljusare. Men det är ju inte fint väder precis. Jag tror jag ska ta en lång dusch och sen eventuellt bege mig ut på lite shopping. Tyvärr är det ingen som vill följa med mig, och själv är det ju inte så kul. Men vi får se hur det blir. Jag skulle vilja köpa något snyggt att ha på mig i morgon för det känns inte som om jag har några kläder. Men ja vi får väl ta och se helt enkelt. Jag tycker att min pappi kan skämmas lite nu, för jag har försökt att få tag i dom i flera dagar nu men har inte fått nått svar. Jag har ju även hört rykten om att min bror är hemma? Stämmer detta eller? Nej fy på dom helt enkelt.

Duschen var det ja. Hm.


Jag tänkte just skriva vad som står på min to do list, men eftersom att det var så patetiskt lite och de mesta gick ut på att vila och take it esay så känner jag att vi kan skippa det! Haha


Ha en bra dag, och alla fina flickor på industrivägen 19, jag ser fram emot kramkalas i morgon.


Puss på nosen♥


Snygg liten jävel!

Sicken kväller. Mamma lagade middag och moster och morbror ät middag här. Det var mysigt, men jag har mått lite krasligt så jag gick ganska fort därifrån och somnade uppe på soffan. Sen när dom andra åkte vaknade jag. Hehe. Sen så blev det till att ta ett bad, eller det var tanken i alla fall. Men mamma och Sara övertalade mig till att spela spel med dom. Ja dom mutade mig faktiskt med ett glas vin. Haha. Hur som. Det var ganska så trevligt och nu vill alla sova. Så jag sitter här med datan som vanligt och ska lista ut mitt nästa steg. Hm. Måste ladda över bilderna från kameran också så jag kan visa några av dom i alla fall. Nu får ni ha en massa trevlig kväll snyggingar.



Nehj titteln har visst inget att göra med inlägger som vanligt!! :P



 

Puss på nosen♥


Ouuupsi

Hoppsan hejsan vilken torka på bloggen va?! Hur i helsike hände det? Hm. Jaja jag får ta igen det nu. Så vad har jag haft för mig? Jag har ätit en påskmiddag, fått massa pengar och en kappa. Jag har vart på bio och såg en massa dålig film. Jag har kramats med mina sötaste kusiner. Jag har haft tandverk, jag mår nu illa. Jag har köpt ett påskägg, dock inte fått något. Jag har spelat spel. Jag har solat en massor och är nu röd som en.. ja låt oss säga generad gris? Det spelar inte så stor roll vad jag har gjort egentligen. Så jag slutar nog här. Hiho. No need to know kan man säga. Ida är idag, och idag är snart slut. I morgon är min sista lediga dag och sen börjar jag skolan. Jag hoppas på att det blir ganska slapt då vårt nya storyline projekt drar igång. Men om jag hamnar i en stört tråkig grupp och temat suger så lär jag inte vara i skolan så mycket kan man säga. Jag kan tänka mig att de kommer suga brutalt. Men vem vet, kanske blir jag förvånad?


Så jag hoppas att ni haft en bra påsk och så ni vejt!


Puss på nosen♥


Tråkigt väder faktiskt!

Hej världen, jag kom liksom just på att jag inte bloggat något alls idag. Haha. Jag somnade på lilla soffan i natt igen framför tv:n. Haha. Så i morse vaknade jag av att min mamma satt och åt knäcke bröd och det lät så satans mycket att jag tog mitt täcke och däckade på mitt rum istället. Men sen vaknade jag i alla fall av att hon satt och snackade i telefon. Men men. Idag har jag pluggat faktiskt, och jag har nästan skrivigt klart min uppsats, så nu har jag ju bara typ 3 kvar. Men men. Som jag redan lovat Harmy ska jag lägga in bild på min ohippiga outfit från igår. Hehe. Nej nu ska jag gå ner och göra en smothie eller typ nån glasyr eller nått för jag är fett sugen på godis eller nått!

Puss på nosen♥

♥Och Hanna välkommen hem♥


har du glömt din osynlighets kappa hemma eller?!

Ett kort litet inlägg om kvällen då. Som vanligt var den fylld med stress. Haha. I sista sekund bestämde jag mig för att ta en duch och så klart är vi sena när vi väl kommer hem ifrån. För er som inte vet så hade min syster sin studentmiddag i kväll, och de hade temat hippie. Jag hade absolut inegt att ha på mig, och man visste ju att antingen skulle man vara ensam om att klä ut sig, eller ensam att inte klä ut sig. Så jag då, körde på svenne stilen lagom. Jag gick lite halvt ut kan man säga. Enda problemet var att jag var den enda som hade satsat lagom, de andra hade satsat fullt ut eller inte alls. Haha. Men men. Under middagen snackar ingen med mig, inte mamma eller Sara heller. Kul. Men jag överlever. Sen beger mamma och jag oss vidare för att möta upp Mick och James. Väldigt roliga killar. Haha i början hade jag så himla tråkigt eftersom jag hade ont i huvet. Men kvällen var helt okej, och den var som bäst i slutet. Vi satt och diskuterade en väldans massa. Haha. Jaja. Jag tänker inte gå in så mycket mer på kvällen faktisk. Ha!


För att byta ämne helt så måste jag ju säga att Sverige är en så jävla hemsk plats. Eller män är så jävla hemska! Jag hatar när man åker tunnelbana eller vad man nu gör och har en lite kortare kjol eller tunika på sig. Då ska alla stirra på en som om man är världens hora eller nått? Vad fan är grejen?! Tror ni att ni är osynliga eller?! Om ni nu ska vara så jävla sliskiga och stirra sönder er på unga tjejer så kan ni ju vara diskreta! Man blir så jävla obekväm när en snubbe/gubbe står precis bredvid eller bakom en och stirrar på en, verkligen synar en från topp till tå. Idag hade jag nämligen ett längre linne som tunika, svarta tunna strumpbyxor och ett par låga skor på mig. Vad är grejen? Ursch det är skit jobbigt då när en gubbe står och stirrar på ens rumpa och ben liksom! Det är inte kul någonstans. Fattar ni inte att ni inte är osynliga eller? Liksom köp en tidning vafan! Nej jag blir så irriterad. Vad tyve ni? Är det okej att killar behandlar en så på grund av hur man klär sig?


Nej nu ska jag ta och sova tror jag.


Puss på nosen♥


Ibland måste man ju ta en sovmorgon!

Oj vad länge jag sov idag. Fett skönt med lov säger jag bara, jag behövde nog få sova ut så jag kan få lite energi snart! Hur som, jag sitter i alla fall nu ihop kurad i soffan med mitt täcke. Det var även där jag somnade igår kväll. Haha det är ju en historia för sig! Jag satt och väntade på att Brothers and Sisters skulle börja, men eftersom att hockeyn drog ut på tiden så blev det jätte försenat. Men jag vägrade låta mamma byta kanal för att jag inte ville missa det när det började. Haha så tillslut somnade hon, och jag satt i soffan och kände att jag skulle vara lite tapper. Så jag hämtade mitt superbekväma täcke och kurade upp mig i den lilla soffan eftersom att mammsen sov i den andra. Men jag somnade jag med tillslut. Haha så jag missade ju i alla fall B&S. Jaja nu kom jag lite från ämnet. Jag sitter i soffan ja, det var där jag var. Jag äter nämligen frukost nu och tittar på Ellen show. Jag ska plugga lite tänkte jag men det har jag ju sagt i flera dagar nu. Jag äter en och en halv avokado. Jag vet inte varför men jag verkligen älskar avokado. Det är bland de godaste som finns. Ett plus är ju att man blir väldigt mätt på det eftersom att den är så fet så man behöver inte äta så mycket. Jag dricker även en jordgubbes smothie till. Super gott. Nej nu SKA jag fanimej plugga!


OMG 2 avsnitt av the hills ligger uppe på mtvs hemsida nu! ASSÅ jag dör det var VÄLDIGT bra avsnitt hörrni! Kika in de om ni nu är såna galna fans som jag är!! Längtar redan efter nästa, för det kommer nog bli en SKIT bra säsong. Och med tanke på att det förmodligen blir den sista, eftersom lauren inte ska vara med i fler, så är den extra dramatiskt!
Kika på dom här!



Tyvär blir det ingen bild just nu sötisar, så stå ut va! jag slänger in en blid på en jäkligt söt vän jag har, som jag tyvär inte pratat med på länge!! Plumsan vi borde typ gå och fika eller bara promenera runt i gammla stan! love you bejb! Puss

Ja jag bjuder på den här bilden bara för två anledningar!! 1. harmy är så himmlans söt, 2. för att jag är kär i det linnet<3

Igår hörrni, så skrämde ugglan skiten ur mig!!

Hon frågade en massa om skillnaden på at-och st-läkare, så jag förklarade vad skillnaden är och frågade såklart varför unga damen ville veta det. Och vet ni vad hon svarar, "nej jag har kommit på att det är det jag vill bli. Problemet är bara att jag går helt fel linje så jag kommer förmodligen byta till tvåan om jag hinner" Fatta rädd jag blev. Kvinnan tar så jävla lång tid på att svara på mitt svar också, så jag blev as rädd. Sen tillslut så sa hon i alla fall att hon skämtade och inte skulle byta linje! Uglann my love, jag känner att jag fick en liten hjärtattack. Så plumsan skräms inte sådär va!
Sötaste ugglan!

Puss på nosen♥

:)

Följ min blogg med bloglovin

Jag är inte korkad, jag har bara otur när jag tänker :P

Hahaha, jag gick just in och kollade min statistik och såg att jag hade 72 besökare igår och 83 stycken idag. Jag blev fett chokad och fattade ingenting! Sen såg jag att det inte alls var så :P Det var den röda som var så hög, den blåa var lika låg som vanligt ^^

Så ingen fara på taket kan man säga.. Jag blev lite besviken faktiskt :) Men men.

Hokeyn har dragit över en kvart nu, så jag sitter och väntar på att Brothers and Sisters ska börja snart -.-




Puss på nosen♥

good and bad, just a little bit of both

Jag sitter och tittar på the mentalist. Jag älskar de typerna av program. Och han killen är ju från Australien, och det måste ju vara bland det hetaste som finns. Synd bara att han inte snackar med accent i serien. Då hade man ju vart fast och fången.

 liksom titta på han!!

Tänk vad trist de är att berätta saker för vissa. Känns inte som någon ide längre när du använder allt emot mig när du är bitter. Liksom va? Vad är det för stil. Ärligt talat trodde jag inte att du av alla skulle göra det, och de känns jävligt trist. Det är ju inte kul eftersom att jag tycker om dig så himla mycket. Bland de viktigaste. Det är just därför jag har så svårt att lita på folk, och ofta har ångest efter att jag berätta nått känsligt för någon. Jag har blivigt bränd så många gånger och jag känner att det måste sluta nu. Om inte situationen förändras så lär du inte vara så involverad i mitt liv mera. Och så vill vi väl inte ha det, du är ju trotsallt du...


Singing in the rain!

Jag är lite rolig, om ni undrar. Jag klippte ju håret för att det var så slitet, och sedan blonderar jag det, för att 12 timmar senare färga brunt igen. Som om inte de sliter på håret. Jaja strunt samma. Det är ju kanske inte så jätte intressant information. Idag har jag sovit mest hela dagen, jag vaknade ju typ vid åtta av en okänd man i vardagsrummet. Haha oh så dramatiskt det låter. Han var tydligen rörmockare, men hela situationen var läskig och bara konstig. Jag somnade i alla fall om och har legat däckad nästan hela dagen eftersom att jag inte mått så bra. Ja jag passade ju även på att göra om headern.  Det syns ju kanske. Senare åkte jag till Solna för att möta upp mammi och syster. Ja jag tog äntligen tag i det där med bibblan, och nu är allt fixat. Som tur är behövde jag inte betala så det var ju väldans skönt. Och dom var faktiskt ganska så trevliga idag. Haha det var typ första gången dom var snälla mot mig. Men det är typ så, bibliotekarier ska typ vara bittra, det hör lite till. Jag hittade en jätte fin bikini som jag ville köpa på gina, det är galet de kostar bara tio kronor styck för över delarna och underdelarna. Helt galet. Det finns faktiskt vissa söta. Som en vit överdel, en sån utan axelband. Skit fin, lite glansig. Så jag säger bara pass på liksom. Go for it.


I morgon har min syster sin studentmiddag. Jag känner inte att jag har speciellt mycket energi, men de ska nog bli bra. Hoppas syrran får en bra kväll i alla fall. Det är ju de som är viktiga. Jag vet inte vad jag ska ha på mig dock. Det är hippie tema, men tydligen så säger min syrra att ingen kommer vara så utklädda. Så jag har lite beslutsångest. De löser sig säkert, om inte annat har jag ju hela dagen i morgon på mig att bestämma. Goddie.


Det tråkiga med lov är att man inte träffar folk från skolan varje dag. Jag har knappt pratat med någon från skolan als. Det är tråkigt. Så alla fina flickor från industrivägen 19, hur har ni det? Ugglan är du frisk och kry? Blev det skidor eller är du hemma? Harmy är allt bra i livet? Emelie mår du bättre nu? Jag tror att det bara är ni från psyket som läser min blogg, men frågan går även ut till alla andra läsare. Har ni lov, och i så fall vad gör ni?


Föresten, vad tycker ni om den nuvarande designe? jag är lite osäker så kom gärna med förslag om ni nu bara får värlsta uppenbarelsen om hur min blogg bör se ut!

1.
2.
3.
4.

Haha ja jag har ju haft ett par olika nu liksom... vilka av dessa tycker ni är finast?



Puss på nosen♥


tisdag

oj jag fick typ världens chock nu. det kom någon nyss och ba sa att han var rörmockare och grejer. det här är fett skumt för snubben hade ju våran nycklar? men vi visste ju inte äns att någon skulle komma?! eh nu när jag tänker på det är det jääätte konstigt faktiskt. hm. det var i alla fall så jag vaknade nu i morse. nu måste jag sätta igång och plugga.



Puss på nosen♥


midnight

Okay, det blev inte så sent som jag trodde och det var ju faktiskt ganska så skönt. Det var i alla fall väldigt lyckat vill jag lova. Vi åt på en mysig restaurang med mycket "svenska inslag" så som älg. Fast själv åt jag pasta med curry och kyckling. Väldigt gott. Det blev mycket jobb snack för deras del, eh suprise, men många gånger blev det galet roliga diskussioner. Dom är ju inte normala någonstans asså. Haha. Så himla kul. Det går inte ens att beskriva, men men. Många garv säger jag bara.


Ja, nu är det ju så att jag tydligen byter hårfärg som efter humör kan man säga. Haha, ja ja. Misstaget åtgärdat och nu är det mörkare än någonsin. Hehe. Jag gillar den nya färgen i alla fall.



1. nya färgen och dagens stil.
2. den fina teckningen made by Hanna
3. kusinen red när hon var här
4. någon kommer ha ett fint skåp efter lovet
5. bild från nr vi firade farmor, ja jag högg in på tårtan ^^
6. så vad tkr ni om håret?!



Puss på nosen♥


when you fall in love, you have to fall out...eventually

hejlu,
jag är på väg, haha som jag altid är ifs. jag är påväg till en middag inne i stan nu, jag har tittat på menyn men hittade inget jag riktigt gillade så vi får se hur det blir. men men, det är i alla fall med mick som jag inte träffat på jätte länge. jag hittar inte min kamera så tyvär så kan jag inte lägga in några bilder, verken från helgen eller ikväll. men ni får överleva tills jag rotat runt lite på mitt rum. ursch titta klockan jag måste verkligen skynda mig. jag sitter här halvt påklädd med blött hår, ajdå ingen bra start precis. hoppas jag hinner i tid ^^

okej hörrni det här får räcka.


guud jag undrar vart mitt linne är? hmm.. helt puts veck borta... alla letar vart är linnet?!


puss på nosen va!♥

Her she comes, and you better watch out!

Idag åker min underbara Hanna till barcelona för att göra stället osäkert. hon ska vara borta i 4 hela dagar, det är nästan lite galet. jag har ju inte träffat henne sen i torsdags så det känns redan som en evighet! hur som helst. du får ha det galet bra bejb, och ha kul för fasen!! du kommer säkert ha fin fint väder, och en massa snygga killar omkring dej 24/7.. jag är inte bitter här borta.. nej. hihi. bus kul säger jag bara! :)

det jag ville säga var ha det så bra bebisen, och om du tänkter stanna där i paradiset så blir jag väldans ledsen! jag gillar din plan om att ta med dej en spanjor till haren. kan behövas. hur som helst. jag älskar dig och nu känns det lite som om jag skriver värsta farväl grejen och det var ju inte alls meningen. det jag ville var ju bara att säga plain and simple, have some fun!




puss på nosen hanna♥


jag är underbar och älskad av alla

alla apor titta hit!
igår var det ganska så lugnt, åkte ju som sagt till farmor eftersom hon fyllde år. det var trevligt, men lite ansträngt. Special Tom Tom. hur som, vi behöver inte riktigt gå in på det kanske :P. nej de är hog ganska skönt att slippa den historien igen. hahah. en nioåring som inte snackar är fan inte normalt, det är i alla fall nått som är säker. jag var i alla fall jätte uppklädd och tillpiffad and I liked it. jag hade en rosa klänning och min svarta jacka från gina och ett par svarta låga pumps från din sko. det roligaste var nog bilvägen dit då vi kom fram till en del rad galna saker. sen när pappa och bodil kom känndes kvällen bättre. men det var ändå skönt att vi åkte då vi gjorde. på kvällen senare kom moster och barnen över. eller barnen sov, men men. vi spelade spel i alla fall. mycket mysigt. haha och hysteriskt roligt förstår ni. massor av barn, intriger och dramatiska otrohetsafärer, gisslandraman och annat massa smasskigheter :P haha. okej vi släpper det.

klockan halv nio vaknar huset och det blir frukost. Aiko och jag gör ochnågolunda klara och springer och handlar lite saker på ica. vi hittar luftrensare som vi inte riktigt vet vad det är. men dom var fina och fanns i många olika dofter så vi envisades med att ta reda på exakt hur de skulle användas. vi stog minst en halvtimme men sen var vi tvungna att gå eftersom vi började få ont i huvet. men vi köpte i alla fall två var ^^

sen åkte vi till centrum för en shoping runda, efter tio minuter svek morbror oss för att vi var så tråkiga :P haha så vi fortsatte med äventyret på egen hand. det var kul. moster är så mysig, och vi hade så jävla roligt. vi låtsades att vi levde i en musikal och man var tvungen att sjunga lite av de man sa ibland eller dansa. hahah. ja, vi har tråkig humor, men det finns inget så roligt som två människor med tråkighumor tillsammans.. haha, vi passade även på att fika/äta lunch. då såg vi katrin zytomierska. synd bara att moster inte hade en aning om vem hon var XD haha.

nu ska jag blondera mig, så vad tycker ni om det va?

Puss på nosen♥


triss



ja här har vi då bilderna jag lovade för tusentals år sedan :P vad säger ni vem passar bäst? är det söta Yohanna Ugglan, eller Harmy eller jag kanske.... personligen gillar jag hela grejen harmy has going on ^^ värsta sexy cooling liksom.


så nu ska jag platta håret ladda kameran sminka mej och rusa. bild kommer eventuellt senare idag eller i morrn :)

PUSS PÅ NOSEN VA!♥

i love them all

Hej barn.


igår var jag ju som sagt på bio, och den var jätte bra. klart jag vara lite besviken på vissa delar som man hade kortatner aldelles för mycket. men men. det var en bra film i alla fall. marley och jag. vaknade nyss och bör göra mig klar snart, för min farmor fyller 70 år idag så vi ska åka och fira henne. jag har ju till och med handlat en ny klänning och allt. den kommer vara supersöt i sommar också. jag vet dock inte hur jag ska ha mitt håt, för jag har ju så många alternativ liksom XD. haha nej men om jag ska platta/föna det eller om jag ska ha de lockigt. de ser nog bäst ut till min outfit med platt hår. men jag har i alla fall inte bestämt mig ännu.

snart kommer min kära moster och mina två bus kusiner över och säger hej. hoppas de stannar lite längre än så men man vet aldrig. dom har ju vart och hälsat på min psykopatiska moster ett par dagar, så jag har ju inte sett dom på ett tag.

det är så kul när tre tjejer ska göra sig fina och klara samtidigt i ett litet hus med ett badrum.. det här känner jag kommer bli som ett krig. haha men jag är ju fy fan en fighter, jenny starfighter. så de ska ju inte vara nått problem kan man säga. hiho. 


Puss på nosen♥
 

aloha en paus mitt i dagen kan man säga..

nu har vi lunch, en riktig lång lunch. vi fick ju sluta en kvart tidigare, så nu sitter vi här och har typ 45 minuter att slå ihjäl kan man säga. undrar vad vi ska göra på kv idag. jag hoppas att jag kan åka hem tidigare så att jag hinner stanna till i kista och kika på kläder.. syrran har ju studentmiddag nästa vecka, och farmor fyller 70 på lördag så jag måste ha en ny kläning. jag ska i alla fall kolla om jag hittar nått billigt och snyggt såklart :)

men först och fräst så ska jag till bibloteket och bråka med dom.. har inte hunnit i veckan så idag måste jag göra det.

så det var typ allt just nu va..


Puss på nosen♥

time to take me seriously.

Shu..

Nu sitter jag och har gjort mig själv redo för en kväll med plugg. Japp nu är min plan att jag ska hinna skriva minst två uppsatser, och helst tre. Jag har laddat upp med varma koppen med äpple och kanel, det känns lite halv lyxigt kan jag säga. Det är inte ofta jag kan få lyxa till det och köpa sådana saker hem. Men idag fick det bli så. Man behöver goda saker när man pluggar annars är det omöjligt att stå ut! Helst hade jag velat ha lite mörk choklad eller nötter eller nått samtidigt, men men. Nu stängdes liksom mitt internet av så just nu kommer jag ingenstans. Därför förbereder jag ett blogg inlägg. Det positiva med att skriva det i word innan är att då blir de mesta rättstavat. Fusk i lusk. Nu ska jag plugga fram till klockan 19.30. Det är mitt löfte till mig själv kan man säga. Så önska mig lycka till va?

 
varma koppen i en super söt mimmi kopp :)

Föresten har ni sett hur fint jag har gjort med mina två vaser. sommriggt och fint.



Senare ska jag lägga in bilder på Mig, Yohanna och Harmy och hur fint vi passar i mina solglasögon :)


Puss på nosen♥


say hayy hayy

En snigel viskade i mitt öra att världens snyggaste pudding fyller år idag. Hanna, eller också känd som sexy lady mrs b, blir ju hela 17 år bejby! japp ett till hår på nacken och flera rynkor i pannan ^^ gammel tanten liksom,,, vi firade denna händelse genom att våldgästa mcdonals ochhade som vanligt as kul. Jessico, Hanna, Harmy, Yohanna och jag då. fy fasen vad vi garvade liksom! haha.. hanna hade även en boy som kikade på henne vill jag lova :D tyvär så bestälde hon typ en världs äcklig burgare enligt henne själv, så snäll som jag är böt jag med henne. de var ju som sagt henne birthday så man kan ju inte låta henne sitta där och dö.. tack för en underbar dag tjejer.. ni är ju tamefan underbara!

sen smet jag lite tidigare och gick till mormor där mamma redan var. vi satt ute och fikade och åt lunch.. det var trevligt,.

nu sitter jag och pluggar. haha ovanligt va?

vet ni vad jag har lånat???!!!
Twiligth och New moon på engelska :D så förhoppningsvis tänker jag stänga in mig på mitt rum och läsa hela kvällen!



min mya favorit låt till ert förfogande:




jag mmsade en bild till min pappi på dennya frisyren... smset jag får tillbaka är: JENNY vad gick fel?!?!?! hahah sen fick jag ett sms 3 sekunder senare: haha nejdå skojjade bara :) det var jätte fint. känns det skönt med kort hår va?

wroliga pappi liksom :P haha


det går inte så bra att plugga efter som vi är tre stycken nu -.- alla sitter med olika musik och den tredje tittar på tv. och så fibblar dom och ropar på en helatiden så att man helt kommer av sig i sina tankebaner... suck!

det obeskrivliga kan väl beskrivas, eller?

hett hett hett säger jag bara.

en het kille på tunnelbanan, heta blickar. hett leende. sheeait. så jävla laddat. dov doft av hans parfym blandat med cigaret rök.

hur ska jag förklara detta. nej jag låter nog bli...

lite av ett inlägg va?

oj då.. är du här och ugglar igen ^^ tänk vad wrolig jag är!
dagen har vart å meningslös och bara chill.. matte prov, första lektionen och man fickju sluta när man var klar.. 20 minuter.. sen katching.. done! så jag satt och snacka med slampan, bad as emelie och ugglan. de var najs.. sen var de engelska, där satt jag mest och snacka med Jessica, fan vad man garvar när man snackar med henne ^^ sötisen liksom! heheh. sen drog jag typ 10 minuter tidigare så de var skönt att komma hem lite tidigare. hiho. nu har jag pluggat.. lite i alla fall. och även börjat städa. fett trisst. vi skulle åka och sola idag, men moster kunde tydligen inte :( så de verkar inte bli av. de är de negativa när man ska hitta på saker med dom,, hälften av alla saker blir inte ens av.. men men..

nu ska jag väl återgå till städandet.. jag är så himla sur på min syster bara.. men men.. skit samma..

jahapp mina vänner hoppas ni själva har haft en bra dag då..

juste, jag såg typ att jag fått en komentar idag.. eller i går kanske? typ varför jag fortsätter blogga när jag inte får några komentarer :P haha jadu.. för att jag gillar att skriva av mig. syftet med min blogg är ju inte att fånga så många läsare som möjligt precis :P det är ju för att jag tycker det är kul att skriva, kunna dela med mig till de som läser och framförallt att kunna uppdatera mina vänner :)

haha nöjda så eller ? eller har folk några mer fånigheter på hjärtat?



♥PUSS på nosen

RSS 2.0