Prickiga cam-bilder




Känner mig sådär bubblig och mysig idag..
Jag har verkligen försökt få fram något vettigt att skriva här på bloggen i flera dagar nu. Meen näää det går inte. Kan ju i alla fall säga att jag inte ser ut som ett mähä i håret längre. Det är nu både toppat och färgat. Tummen upp på det! Nu ska jag ta en cigg, fixa det sista med presenterna till systerdotter och sen krypa ner under en mysig filt och köra på ett gilmore girls marathon!

Note to self

Måste skärpa mig lite här borta. Shame on me! Tänker ju definitivt INTE skriva vad jag gjort, det här ska bara vara en påminelse till mitt framtida jag om att jag har var dum- igen. Så framtida Jenny, Shame on you! Shame shame shame! Du vet vad du har gjort och att det är såå dåligt val. Så step up!


Galet bra


Sommaren ska ju vara överdrivet galen och rolig eller hur! Haha det är precis vad min sommar är! Tänka sig att tian blev så jävla bra! Jag kör mitt race och kör på "spela roll det är sommar". Så allt jag gör, har gjort och kommer göra stannar i sommaren! Känns BRA! Nu ska jag fortsätta göra dumma saker och få fler roliga/bra/dåliga minnen, men jag säger det igen: Det är sommar and I just don't care!

Fru


Gillar den här bilden :) känns mysig och fin. Tänker mycket på min fru faktiskt. Just för att jag har vårt armband på mig och för att jag saknar henne liksom. Evigheter sen vi sågs. Inte okej. Så Fru. Min älskade, underbara, fantastiska och sälla fru du får den här bilden. Även fast jag vet att du befinner dig i en annan värld nästan. En värld av lycka på landet med underbart folk! Men när du kommer hem kan du kolla på bilden och veta att jag fortfarande tycker att du är typ finast i världen! Puss Puss Puss Till dig Elin hjärtat!

Alive


Folk tvivlar på min existen, trotts att jag bloggat två gånger idag! Eller är det just för att jag har bloggat idag. Att jag liksom inte skrev rätt saker kanske. Hur som. Här är ett bevis. Folk jag lever. Sitter i min soffa och har liv i min kropp! Bilden är från tidigare idag. Typ vid ett tog jag den, så sen dess har jag fortsatt leva. Gått en promenad i för små skor, tvättat och rökt. Ja ni läste rätt. Jag rökte. Thats it!

Life


Idag är en såndär dag igen. En såndär dag när det känns som att allt runtomkring mig rasar. Allt runt mig går i 120 och jag står orörlig i mitten och ser allt i slowmotion. Ser hur alla springer för skydd när väggarna rasar, men jag kan inte röra mig. Nu är jag här igen. När jag har haft fler än två bra dagar på raken börjar jag sakta men säkert släppa min gard. Låta mig hoppas och tro. Låta mig känna något. Men varjegång går det nedför igen fortare än jag kunnat ana. Man kan tro att jag borde lärt mig vid det här laget. Att jag redan borde inse att det inte är någon ide. Någon ide att bry mig, att försöka eller att känna något. För när jag gör det rasar det ändå samman fortare än det kan byggas upp igen. Det är som en never ending story. En saga jag redan vet slutet på, men som jag desperat försöker ändra det tragiska slutet på. Varje dag är en kamp för att ändra de sista orden i boken till "lycklig i alla sina dar". Kanske är det bara dags att sluta kämpa? Kanske är det dags att lyssna på alla som säger att jag redan har gett upp, att jag inte klarar motgångar utan sätter mig och tjurar när livet inte går min väg. Är det dit jag har kommit? Är det där jag är? Är jag den alla verkar tro att jag är.. Samtidigt som jag vägrar låta er ha rätt känner jag en sån otrolig trötthet och tvekar om jag verkligen orkar kämpa...

Det gamla


Nostalgi på gamla bilder! Det var då jag trodde jag var störst bäst och vackrast! Att jag kunde göra precis vad jag ville, bete mig hur jag ville och skita i precis allt och alla. Jag var kungen i min egen historia. Ha. Vilket skämt. Fy vad naiv jag var!

im a mess

okej jag tänker lite såhär va... att sluta röka måste ju handla om att man vill sluta röka, och i detta skede i mitt liv vet jag faktiskt inte om jag vill sluta. jag tror att jag behöver min bästaste vän ciggen för att inte gå under just nu.. så jag vet inte. kanske att jag kastar in handuken lite såhär i smyg på min olästa blogg. kanske är det så att jag ger upp lite. struntar i må-bra grejen och fortsätter med mitt destruktiva liv. för även om jag slutar röka slutar jag ju inte med allt annat.. och med tanke på att rökandet är det minst farliga jag gör känns det ovärt i det stora hela. hur jag gör återstår att se. jag har en cigg hemma. gömd på ett säkert ställe. en just in case cigg så att säga.. kan vara så att den inte existerar i morgon bitti... den som lever får se helt enkelt

Its an Art


Om jag nu ska satsa på det här med att sluta röka, vilket jag försöker köra på fullt ut, så kanske jag måste börja blogga lite ingen. Få ut allt och använda den tid jag brukade ta för att röka till att blogga lite för mig själv liksom. Ett ställe jag kan andas ut. Typ. Så förvänta er inget regelbundet, fantastiskt eller ens bra. It is what it is!
(är jag röksugen? JA. Blir jag mer röksugen av att kolla på alla mina fantastiska rök bilder? JA. Men jag kämpar.)

-

bloggen är för tillfället på paus..





























FUCK IT

Okej jag vet förra inlägget. MEn jag MÅSTE skriva just precis nu. I stället för att typ skälla ut nått litet mähä liksom! Dör av bara tanken på att jag blev inblandad i det här. Att jag står på gränsen mellan vänner och familj och förväntas välja sida lätt som en plätt. HATAR att det finns idioter. HATAR alkohol och hur den påverkar människor. HATAR att drama förföljer mig var jag än åker. HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR. Kan inte skriva det tillräckligt många gånger. Blir så trött på livet ibland. Trött på att allt måste vara svart eller vitt och att det inte finns plats för några gråa zoner. Vet inte vad eller vem jag ska tro på med tanke på att ALLA säger precis olika saker. Jag vet vad jag tycker i det stora hela, men i detaljerna kan jag inte säga nått när jag verkligen inte vet vad som hände. Pallar inte! Nu skulle jag behövt någon. Typ min fru eller nån. Vill inte sova ensam.. :(

Till nått helt annat som är minst lika vidrigt jävla äcklig är att jag just var tvungen att döda en galen liten mordisk insekt och det sprakade sådär mysigt när den mosades -.- Mår illa av precis allt just nu.



OKEJ NU lämnar jag bloggandet tillsvidare! (eller tills jag mår såhär "kan-inte-prata-bara-skriva" nivet)

!

jag känner egentligen att jag nog vill sluta blogga. Vem vet det kanske bara blir för ett litet tag.. eller kanske en längre tid.. vi får se. Men so long suckers, Im out!

home sweet home

åh jag vill bara skrika ut med mina skrivna ord. Men nej det kan man ju inte göra. Inte för att det är ett dåligt skrik haha, men för att det skulle misstolkas. Och jag menar, det vore ju onödigt om något. Nu är jag i alla fall back in the city. Jag ska ta ett jätte långt bad i morgon. Det är ungefär den ända planen jag har faktiskt. Sen typ sova, as usual! Smsa min fina fru såklart! Annars händer inte mycket på min hörna av världen. Blir väl kanske att införskaffa mig en massa nya saker för dom där pengarna jag inte alls har.. ja vad säger ni det låter väl toppen!

Nu ska jag drömma att jag ligger i din famn för jag är så sjukt mys sugen!
Puss


Just an update

Åh äckel kännslorna från igår lever kvar. Bajs verkligen. Fattar inte hur allt kunde bli så onödigt och flippat. Jag tycker ju om er alla liksom :( Det var fan en as läskig kväll och det tog tid innan "chocken" släppte. Nu är bara den här ångesten och ledsamma tankarna kvar :(

Idag har ifs vart en förvånandsvärt bra dag! Har fått kramats med mina fina vänner  vilket inte är helt fel. Massa mys idag :Å det gillas starkt här borta. Det ledsamma är ju att jag faktiskt ska lämna min fantastiska fru idag :( Elin peeeelin min underbara fina, hur ska jag överleva en vecka utan att se dig, det känns jätte konstigt. Vi får smsa som tokar helt enkelt! Hålla varandra uppdaterade och så!

Nu ska jag packa min väska och försöka att bara minnas idag, för den här veckan har verkligen vart upp och ner! Mycket dåligt och mycket bra. Som tur är det mer bra saker än de två dåliga sakerna som hände!! Myyys på det. HAha jag går och luktar på min tröja för den luktar som min mysiga kompis :)

Awsome

Det här är den absolut bästa sommaren någonsin! Underbara människor jag har lärt känna altså! Så jävla fina! Men jag saknar er mina älsklingar. Men det är okej för vi ses snart, och om inte annat ska vi parta sönder hela trean tillsammans :) Idag är jag astaggad på livet. Kanske för att jag har en BRA kväll framför mig! Dessvärre är jag ju inte en geni alla gånger och åt inget alls igår och iförrgår blev det bara middag, så idag är jag helt tom och matt. Mår illa som ett as. Vet att det lättaste skulle vara att inte äta och hamna i dom rutinerna igen. Men jag kämpar på och försöker tycka i mig mat! Nu ska jag ta en överdrivet lång dusch och se till att jag har nått att ha på mig ikväll! Det här är ju faktiskt sista partykvällen för mig den här veckan, för imorgon åker jag hem igen  :( lämnar min underbara fru (och alla andra hihi) för en vecka ungefär. Den veckan ska spenderas ute till havs med Moster och hennes man och min fin fina syster. Vi drar på torsdagen så det är frittfram tills dess om att ses! Puss i stora mängder!

I was looking for love, but I settled for you

För er som undrar lever jag än så länge. Jag spenderar tiden i himmelen på jorden. Träffar det finaste folken, den bästa familjen och bara chillar till sommarens musik. Idag tillexempel har jag spenderat nästintill hela dagen på en strand vid havet. Och folk, nu snackar vi havet inte någon insjö, sjö eller plaskdam i stan, vi snackar ålandshav! Det har vart stekande sol och en underbar dag. Till och med AlbinoJenny har fått någinting som kan jämföras med en bränna, sen att jag inte ens spelar i samma division som ni andra det vet vi redan. Vi har vart hela familjen sammlad under samma tak och inom samma fyra väggar i två dagar nu. Det händer inte ofta. Det blir lite extra mysigt då faktiskt. Vi brukar alltid lyxa till det med lite godare mat, mysigare aktiviteter och det blir alltid lite roligare samtalsämnen. Vi liksom delar allt. Det genererar många skratt, och skrattat har jag nog inte gjort på riktigt sen en tid tillbaka. Det är så härligt att bara kunna skratta. Oj vilken cheeeees bal jag låter som, men det kan inte hjälpas, har man haft en underbar dag måste det nästan låta som en smörig gammal balad för att man ska kunna beskriva kännslan rätt. I sann psyket anda ska jag nu ge er mina nyckelord för dagen. Vacken, varm och kärleksfull. haahaaha vilken looser jag är, men det kan inte hjälpas jag bara är sån liksom!

Sometimes I dream in English

I need to close my eyes in order to se. I need to stand still to be able to move forward. I need to let go just so I can hold on. Rigth now the ground is spinning and I cant seem to get it straight. I ceep falling further and further but theres no one there to catch me..


Beskriver med bilder

Bilder från födelsedags festen


Min ängel

Födelsedagsbarnet

Knappen

(För er som aldrig vart med i en sekt: Det här är vårat vanliga sätt att gratta folk på!)

Bilder från idag på vätö hos Abuelita och Abuelo

Abuelita




Abuelita och Abuelo♥


RSS 2.0