Baby there's a Shark in the water!

There is something underneath my bed!

Underbar låt? JAAA!

Jaha nu har jag snackat lite med Bubben! Det var otroligt givande! Haha ja man saknar ju den lille rackare lite faktiskt! Blir ju så sällan man ses nu för tiden. Aja.

Okej har suttit inne på sf och kikat på massa olika trailers. Shaize vad många filmen jag vill se NuNuNu!
Tex:
Allt för min syster, det är ju även en underbar bok jag har läst! Måste se den helt enkelt!
Upp hur jävla härlig verkar inte den :O!! En liten tjockis scout och en sur gubbe! Kan inte bli bättre!!
This is it, men har ju insett att det var ju nästa månad, baaajs

Okej de är många, men jag oooorkar bara inte rabbla upp allt! Nu ska jag kika på snyggve på tv som ska sjuuuga! Det enda pretty face i hela idol i år typ.

Okej, nnu ger jag mig. har inget av intresse att berätta, förutom att jag och Eric utbytte diverse sex historier idag. Det kan ha vart det roliga idag :P


Okej puss helt enkelt!<3


Onödigt

Heheheheeeej!
Töntig jag vet. Deal whit it!
Sitter och väntar på att Puttis ska ringa. Ifall ni undrar. Har snackat i luren heeeela dagen..
Uhh nu ringde han inte..
Får höras senare!!

pöööss

You can only do your best to understand..

okej taget ur ett sammanhang från ett telefonsamtal idag!
"... okej, så basically, skulle man kunna säga: En Irländsk, Eritriansk, två Svennar och en Grenk började på skolan.. Poooff vänskap.. Pooff starkaband livet ut.. Pooff tio år senare GRAVIDA!!....."

okej vi slutar där.. Mer behöver jag inte riktigt skriva känner jag. Hahha som jag garvade. Okej jag har kanske as lame humor.. Kanske är svårt att fatta utanför sammanhanget, eller ja i alla fall svårt att se det roliga i det.. Never mind!

"En Irländsk, en Grek, en Svenne och en Eritriansk kom in i mitt liv. Nästlade sig in i mitt hjärta och nu är dom fast! Fångade för alltid, i mitt hjärta.."


En Irländsk & En Svenne

En Eritreansk & En Grek

♥Om 10 År♥

Här bjuder jag på ett par bilder från vårt spexfoto på Psyket idag!
Temat var "om 10 år" vilka vi var då, och vad vi gjorde!

Yohanna, Hanna och Moi


Lovisa och Tessi


Mathilda, Astrid, Emelie och Moi


Yohanna och Hanna kramar deras magisar♥


Hela gänget (minus Jessika)
Yohanna "Karriärkvinnan", Jag "Dålig Fantasi", Emelie "BadAs", Harmy "Party Girl" & Hanna "The Hippie"


Jag älskar er tjejer! Ni är underbara över allt! Insidan ut! Så vackra, snälla och omtänksamma! Jag önskar att vi om tio år fortfarande är polare, att vi kommer vara involverade i varandras liv, och att ni kommer guppa med era tjockis magar samtidigt som mig! Love you Angels!♥

Tre saker jag vill!

Ja okej, här kommer tre saker Benken vill!!

Jag vill ha den här jackan så jävla mycket!! Ska kika på den i morrn och om den sitter så perfa som jag hoppas ska den inhandlas SÅ FORT pengarna kommer in på kontot!!! Jag är fullkomligt käääääääääär!



Jag vill ha en mys kväll! Ska parta till det med chips och Dipp till The MENTALIST ikväll!!! :D
Det råkar ju vara bland de bästa programmen som finns!!


Det tredje jag vill är:
Gå på bio! Jag vill verkligen verkligen verkligen se "this is it"!! Tror den kommer vara så jääävla underbar!! Så snällllla människor vem tänker tänker gå och se den med mig??????!


Hjälp mig

Vilka tre är din favorit?

Ab imo pectore - Av hela mitt hjärta

Ab initio - från början

Per aspera ad astra - Till stjärnorna genom svårigheter

Ad perpetuum - I det oändliga

Amor vincit omnia et nos cedamus amori - Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken

Crea diem - Skapa dagen

Diem perdidi - Jag har förlorat en dag

Diverso tempore, diversa fata - Skilda tider, skilda öden

Dum spiro, spero - Så länge jag andas, hoppas jag

Maior e longinquo reverentia - På avstånd är allt vackert

Nihil impossibile est' - Inget är omöjligt

Nihil lacrima citius arescit - Inget torkar fortare än en tår

Nosce te ipsum! - Känn dig själv!

Sol lucet omnibus - Solen lyser på alla

Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem - Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död


The rain is my tears

Tankarna skenar. Smärtan är på topp. Humöret har stannat hemma. Vafan.
PainPainPain.
Ja!
Till läkarn i morrn, early vill jag lova! Men ska jag bli frisk igen är det ju viktigt.
Bajs!

Nu skulle jag vilja ha en stor fet kram och kunna somna trotts att jag knapt kan ligga, sitte eller stå.
Ja det kommer sannerligen bli en intresant natt!

Over and Out!

Just thinking out loud!

Det är så himla svårt att förklara för människor hur mycket dom betyder. Och jag är en såndär fegis som hällre inte säger nått alls än att säga fel. Så när jag egentligtn vill säga något, men känner mig osäker på den andra människans reaktion så håller jag helt enkelt tyst...

Det känns inte helt bra kanske.. Men jag hoppas ni vet vad ni betyder för mig.
Trotts att jag inte "vågar" säga vad du är för mig så vet du väl de.. hoppas jag!


Dear Diary

Jag förstår inte hur du kan vara så vuxen, ha så bra svar och tala så fritt och ärligt. Jag är så jävla van med fake människor och folk som bara säger det som känns bäst i stunden!
Men du är äkta. 100% ärlig. Me like. Mutcho Mutcho.

Säg något 100 % ärligt som du känner just nu!

16:57

Jaha, vad ska man skriva,,,
Känner inte för att skriva något alls nu!
FÖRUTOM att jag verkligen verkligen verkligen vill tatuera mig nu!! Jag vet vart och allt, och har ett hum om vad...... men än så länge är det endast planer..
LÄNGTAR!!


Its just not getting better

ASSÅ AJJJJ!!
HELVETTE VILKEN SMÄRTA!! JAG FATTAR INTE!
HAR KÄKAT TYP 5 ALVEDON NU MEN INTE FAN HJÄLPER DET!!

APFEJS ASSÅ!!

A painfull day

Godmorgon!
Ja, jag har vart uppe ett tag nu. Sitter och pluggar. Det är ju trotts allt söndag = den ultimata pluggdagen! Jag måste plugga nu på morgonen eftersom jag klockan 2 ska påbörja min resa ut till Gustavsberg! (handbolls match nivet) Så jag måste skriva klart mitt tal och bonus uppgiften till män soc..
Jag måste faktiskt skriva två tal,, För jag har ångrat mig angående ämne jag vill snacka om. Så jag ska skriva ett om det jag tänkte från början, Artisten Yohanna, och ett om det jag nu vill snacka om. Ifall hon inte godkänner att jag ändrade ämne så kan det ju vara bra att ha något att snacka om.

Ja okej inte så intresant!

Idag är min bästa vän alvedon!!! Jag har så FRUKANSVÄRT ONT!! Jag tror dock inte att det är gallstenen som gör ont, utan njurstenen.. Men vet icket.. Ont har jag i alla fall. Vill bara gråta. Istället så blir det till att suck it up och kasta i mig alvedon var 4de timme.. Så HOPPAS vi att det går över.....


Puss va♥

Underbar Dag!

OjojOj mina vänner och inte så mkt vänner!
Idag har vart en sån där perfekt dag man inte vill glömma. Shopping shopping och åter shopping! Underbart sälskap och grym musik! Fiffiga priser också eftersom det var utförsäljning för oss lite bättre människor ;)
Jag köpte 4 Jackor :P Men alla är underbara vill jag lova. Ja jag köpte galt mycket saker.. jag kan ju lova er att lönen är ett minne blott.. Men vafan Lev i nuet! Lönen är ju till för att spenderas. Save it for a rainy day,, i dont think so!! Hatar folk som inte vågar leva och bara sparar och sparar.. Nej okej, jag är lite avis på dom faktiskt.. Men jag tycker inte att man bara kan spara hela tiden!!

Längtar till att få visa upp mina underbara saker för mina älsklingar. Tror dom kommer gillat!! Och om dom inte gör det så är ju det också okej, det är ju ändå mitt :)

I morrn ska jag umgås med släktingar igen!! Denna gång ska jag inte bara träffa en moster, utan 3!!
Japp jag, Åsa, Nene och syrran Sara ska och kika på Viktoria när hon spelar sm match i handboll! Ja hon är en duktig girl hon!! Trotts att hon bara är sjutton precis som moi!

Nej nej, nu får det vara nog! Trotts att jag lokaliserat min kamera igen så blir det inga bilder på det nyinköpta! Nej för nu har jag ju förlagt laddaren. Är det inte typiskt!!?

Jag som gillar konstiga låtar har hittat en ny underbar låt. som inte är såå konstig faktistk! Check it out vettja!
Man kunde tyär inte lägga in videon, så jag får nog besvära er med att kika in youtube helt enkelt!! Men jag länkar som dont you worry!


Puss på nosen va♥

Är inte han typ hetast i världen!


Ja, jag är kär i han. Har alltid vart kär i han!! Kommer vara kär i han 4ever, And ever and ever!

There is nothing more to say

What to do..
Gillar inte grejen med att vara sjuk, så nu tänker jag fanimej ignorera det! Suck it up helt enkelt! Paiiiiinfull, men jag orkar inte längre. Är trött på att gråta mig till söms var och varannan natt.. Så nej, nu kör jag på ignorera!! Ska ta en tidig kväll så jag är totalt klar för shopping i morrn (eftersom jag ignorerar alla stenar i kroppen så hoppas jag att det inte gör så ont i morrn). Det är ju fanimej utförsäljning för importent people! Dett kan iiinte missas!! *håller tummarna*

ApaApaApa på dagen i övrigt!

Jag sitter och drömmer mig bort i andras bloggar och önskar att min vore lika fin, bra och inspirerande. Men jag känner att jag har hjärncapacitet som en morot... Parteyy

Kärlek på Hanna som har gjort världens hyllning till oss fina tjejer på industrivägen 19. Älskar er alla så galet mycket! Men det böööööR ni veta vid det här laget!!<3

Humor

Hahaha ja lite kul är det allt :P


Ang Läkare

Idag har jag återigen vart på läkar besök.
"Jenny måste idag vara frånvarande då hon ska göra ett ultraljud som ingår i den pågående utredningen om Jennys hälsa..." som man så pampit kan skrvia det.
Jag var på järva närakut, som enligt internett och gps inte finns. Men tro mig det gör det. Jag var där, I have seen it! Min granne jobbar där i receptionen. Ja det såg jag idag. Nu kommer säkert alla skvaller tanter sitta och prata om den där unga tjejen i området, ja hon som bor ensam med den andra unga tjejen. Ja dom som man antar är syskon. Ja hon gick ju nämligen på ultraljud idag. Gravid?

Det var fruktansvärt skönt att Zimbabwe var med mig! Hon var som vanligt ett bra stöd och roligt sällskap! I pauserna jag fick ta satt vi och kollade på en karta som satt på väggen, efter olika länder. Vi såg massa flaggor som vi inte visste fanns och så vidare. Det är mycket som inte finns idag. Förutom att sjukhuset jag var på inte fanns så finns tydligen inte ett land som vi såg en flagga till. Okej det var krångligare att skriva än att säga. Vi glömmer det..

Hur som, Jag bildade idag en väldigt stark åsikt! Folk som inte känner att de klarar av att handskas med människor eller lita på unga patienter bör inte plugga till läkare! Det känns som om man har en skylldighet att få sin patient att känna sig trygg i en sån miljö där många känner sig obekväma. Men nej, de läkare jag har handskas med har vart sjukt nedvärderande och skeptiska till allt jag har sagt pågrund av att jag är ung. Det tycker jag suger. Bara för att en yngre patient säger att de inte mår bra, så litar man inte på det? Man tar det inte lika seriöst. Det suger! Brutalt!

Ett bevis på detta är min läkare. Jag har vvart hos henne tre gånger nu tror jag, eller fyra. Redan första gången sa jag att det gjorde ont på ett visst parti på magen när hon tryckte där. Det var på sidan där njurarna sitter. Hon sa det till mig "jaha där sitter njurarna det var ju konstigt.." Redan då borde hon ha tänkt tanken på att det faktiskt var något fel med mina njurar. Men nej. Då tar hon blodprov och massa andra prov, som hon vid nästa besök svamlar om och säger att hon inte fått alla. Men sendan svamlar lite till och säger att de prov, som hon nyss sa att hon inte fått, var helt normala. Okej ni fattar, hon är helt borta. Efter att jag insisterade på att få röntga mina njurar och grejer så får jag i alla fall en remiss. Men det tog yttligare två läkarbesök hos henne för att övertyga henne.

Idag fick jag veta, efter att jag har röntgat mina njurar, att jag har både njursten och en 2cm stor gallsten. Det är kanske inte så underligt att jag har mått dåligt! Jag kan även ha mer njursten, eller ett kärl som ligger fel och behöver göra en skikt röntgen.


Ja det blev lite av ett långt hatiskt inlägg mot läkare. Men ibland undrar man varför de har valt att utbilda sig till något så socialt arbete som dom faktiskt valt...

Nu kallar Zimbawe och Syrran mig för Stensamlaren. Det komiska med det hela är att jag samlade på stenar när jag var liten, nu samlar jag dom i kroppen i stället :P ja man måste skojja lite om hela situationen så jag inte dör här borta!!




over and out
XOXO Stensamlaren!

Dear diary

När jag pratar förstår du. Du lyssnar inte bara, du hör vad jag säger..
Du finns där, ser mig och förstår mig. Vi har inget gemensamt men ändå funkar vi. Trotts att det är så sjukt ologiskt blir vi logiska när vi pratar. Det är så lättsamt med dig, så enkelt och så underbart. Trotts allt, trotts situationen så spelar det ingen roll. Det funkar bara. Det pirrar lite i magen, och jag ler...

Fan vad illa...

The Vampires Diaries

Okej! Jag dööör!! Ja, jag dör på riktigt! Jag har haft en såndär nära döden upplevelse! Men den här gången steg jag in i ljuset!! Jag har inte kunnat sluta tänka på New moon sen jag såg den senaste trailern. Det har fått mig att sakna hela twiligth grejen och gjort mej sjukt sad face. Men så snubblar jag över den relativt nya serien The Vampires Diaries!

Asså Whhhhhhaat?!?!? Känner mig as lame, eftersom att jag satt och rådissade den igår! Japp jag satt och sa till Kitty att den lär ju suga, nu gör dom bara vampyr serier eftersom Twiligth var värsta succen (ja tyvär jim, hela klassen är emot dig, go cry) Det var en hitt!

Men så sätter jag i alla fall på första avsnittet. Efter tre sekunder inser jag att det här är PRECIS vad jag har letat efter. Det är PRECIS det jag behöver i mitt liv just nu! En serie så jag kan släppa allt!! En serie som jag kan bli förtrollad av!! Precis det hände vill jag lova! OMFG!! SÅ jävla bra!!

Ja, jag är redan kär! I både serien och skådespelarna!!

Jag har alltid vart kär i han till höger, men vafan han till vänster är ju också nått att hurra för!!


K-Ä-R-L-E-K

18:11

Idag har vart väldigt chill!! Det har vart en låång dag i skolan idag, men what to do! Måndagar är så jävla kassa! SKit trisst att det är den längsta dagen, när det är precis efter helgen liksom! Men men går man på gymnasiet ska man väl bara vara glad att man har ett så pass bra schema att längsta dagen är halv 4 liksom!
Fan vad jag klagar i onödan!!

Har i alla fall snackat med mysiga människor i dag!! :) sånt gillar vi!!


Puss på mina älsklings tjejer, ni gör varje dag värd i skolan!! Löööv you to death!<3


Ett stycke ur en dagbok...

"Jag står inte ut. Jag blir kvävd. Vet inte åt vilket håll jag ska titta. Hur många ser mig. Hur många ser hur jag klumpar runt obekväm och uppgiven. Eller är jag bara osynlig. Vad skulle vara värst. Vad är det som händer. Finns det något svar på de frågor som finns. Vet inte hur länge jag står ut. Vill springa, fly och bara lämna allt bakom mig. Det är det jag gör bäst. Flyr. Antar att det går i släkten.. Nej, orkar inte mer.. Så mycket är säkert i alla fall.. Hur ska jag hitta ut ur denna tunnel med massa rök, med massa eld och helt utan vatten. Det finns inte mycket till återvändo. Jag är omringad. Jag kvävs. Tänk vad lätt det skulle kunna vara. Jag skulle kunna vara en av dom. Dom som bor så långt borta. Dom som alla tänker på men sälla talar om. Jag skulle kunna få ett ljus i kyrkan. Eller ett ställe där de samlas och lägger blommor. Kanske en vit lilja som påminner om mig. Tänk om.. Det finns så mycket tänkt om..."


något ni alla bör veta

Tre favvo låtarna just denna sekund!
Ja sånna låtar jag blir liite gladare trotts allt skit som jag känner just nu!
Den som Inte har hört dom ännu Bör göra det omgående!!

Yohannas låtar:
Rainbow girl, den är typ skriven om mig!!!
Butterfly and Elvis
White Bicycle

Hej där

Idag har vart en härlig dag. Ja en såndär mysig dag som man inte vill glöma. Precis vad jag behövde. Verkligen! Jag tog sovmorgon och försökte få bort mitt fittiga humör från igår. Känndes som om jag lyckades lite. Jag tog ett bad, körde på en body scrub och hårinpackning. Känndes mysigt värre. Senare fick jag ett Fett mysigt telefon samtal av min älskade prinsessa! Hon tyckte jag kunde titta över hos mormor så vi kunde gå på äventyr, ja jag kunde till och med få smaka hennes dricka. Älsklingen liksom. Hon hade tydligen pratat om mig hela dagen, jag var mycket saknad. Känns alltid lika bra när min älskade kusin saknar mig :)

Så jag och syster gick och träffade moster och kusinerna. Givetvis mormor och morfar också. Härligt. Vi passade på att äta middag med dom också, så det är härligt!

Jag och syrran hade lite flash back till barndomen, och tävlade som vi alltid brukade göra när vi var yngre. Först den som kan gå snabbast utan att springa, och för en gång skull vann jag. Det ledde till att Syrran började springa och jag med :P Men hennes stackars sko gav upp på vägen :P haha asså ni skulle ha sett det ^^ Hela hennes fot stack ut! Så jävla klockrent!!!

Syrrans fina sko :P

Vi gick ut och satte oss och spelade kort, Det var mycket mycket mysig. Vi har suttit ute i flera timmar och bara pratat! Så jävla härligt eftersom att det inte är så ofta vi får chans till det.

Ja min dag har vart härlig kort och gott.


21:49

Idag har vart sjukt jobbigt och påfrästande, på alla sätt och vis.
Nu har den där känslan i magen kommit tillbaka igen. Den där som säger att man inte riktigtduger till. Litesom om det är dags igen. Har ingen aning riktigt vad jag bablar om... Ibland känns det som om man är en sjukt dålig människa för att man lastar över problemen på sina vänner. Det känns inte helt okej.

Ibland vet man inte riktigt vart man ska ta vägen. Jag bara känner det på mig att det är dags igen.
Aja never mind. Jag skrev mest för att skriva av mig.....

20:42

Sitter och pysslar och har mig.
Jag har haft en jävligt Painfull dag känner jag. Har inte alls mått särskilt bra.
Och så har jag suttit och tittat igenom gamla bilder. Ni förstår inte hur hemskt det var!! Väldigt jobbigt för mig vill jag lova. Ibland önskar man verkligen att ens förflutna inte kunnat fastna i bilder. Det hade kännts så himmla mycket bättre då vissa stunder.

Men nu ska jag i alla fall göra en såndär fiffig fotobok som jag har skrivit om tidigare :)
Den är dock inte till mig, utan ska faktiskt bli en fin present.

Är läskigt trött, och har inte kunnat äta någon middag idag. BAJS!

Nej ska sätta på en mysig film tror jag. Kanske Love in Manhattan, så får jag gråta lite också.




Puss

16:33

När man sitter och skriver en kulltur analys om Campingsvenskarna känns det som om man behöver en ganska stor motivation för att inte ge upp!!

Tack Ben and Jerrys Halvgoda sorbe!!!!

(ja fortfarande osminkad och ful, det är lite temat för dagen)


Är iaf klar med Sam uppgiften. Blev riktigt nöjd, men tanken på att den förmodligen inte äns kommer duga till ett mvg gör mig depremerad.




Chilli pilli


Rainbow girl!

Klockan är nu 12:44 och jag har varit uppe sen sju somvanligt.
Trotts att jag inte befinner mig i skolan är det ju viktigt att jag håller mina rutiner, både sömn rutiner och matvanor. Japp jag måste ju försöka få i mig lite frukost strax efter sju. Jag känner mig riktigt flitig idag. Riktigt effektiv, trotts att jag inte har gjort fullt så mycket som jag borde ha gjort vid det här laget. Men jag har i alla fall en vattentät plan! Jag måsste plugga efter schemat, annars kommer detta inte att funka kan jag ju lovarej!

Hur som hälst så har jag hunnit med att måla franskmanikyr på mina naglar, det ni. Det tkr jag är ganska imponerande, fremst för att jag suger på allt vad nagelack heter. Smink kan jag klara av liksom, men nagelack är bara kladdigt! Men det ser ju så mkt fräshare ut när dom är tillfixade.

Jag sitter i detta nu och skriver på min uppsats om Yttrandefrihet. Trotts att det känns som om jag främst babblar om allt och inget, är jag lite nöjd. Har kommit ganska långt.

De uppgifter jag ska försöka hinna göra idag är:
Sam B- Yttrandefrihet
Män Soc- Campingsvensken
Eng B- Välja ett ämne samt hitta info till min oral Presentation

Om jag hinner med detta idag, så blir jag fett nöjd.
Men man får väl ta en sak i taget anntar jag!



Jag är så nöjd att jag kan dricka O'boy igen :D för nu kör vi ju på laktosfritt här hemma:D
Topppppppen! (sen att jag är väldigt osminkad och ser rätt sliten ut, det glömmer vi bort)




Over and Out!

18:46

Jaha, nu sitter jag här. Hemma. Jag är sjukt trött :O
Jag skulle kunna somna nu, så illa är det!!
Det muntraste av allt är ju att det nu officiellt sett är HÖST.
Vet ni hur kyligt det börjar bli ute nu eller.. Galet!!
Det är verkligen bajs höst, som leder till pissig vinter!!
Jag vill bara passa på att välkomna min fina höstdepresion som hittar tillbaka vaaaaaaarje  år!!!!

FUCK YOU!!!!!!!

Asså va?!
Ena saken efter den andra liksom, jag orkar fanimej inte!
Först det här med skolan!!! Asssså VA!?!?! Hora fitta fan helvette!!!
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Urs så jävla korkad jag är!!!!!
BajsBajsBajsBajs!!

Sen när man redan är fett lack och på pissigt humör.
Verkligen ledsen och allt. Så är chatten stängd!
Asså VAAAAA!!??! Det är inte sant!!!!!!
Vet inte vart jag ska ta vääääägen!!
Hur fan kan man stänga en chatt?!?!?!?!?!?
Speciellt den chatten!?!?
GALET DUMT!

HelvetteHelvetteHelvette Också!!
Jag blir så jävla leeeeesss på hela dagen!!

Vill man inte höra om mina problem bör man ju inte läsa detta..

Guud vad jobbigt det är att vara sjuk när ingen vet vad det är.
Man sitter i en liten bubbla och håller på att bli galen när man inte kan lista ut vad som är fel. Speciellt när läkaren är fett konstig och inte verkar ta mig seriöst. Det suuuuuuger apa vill jag bara medela. Jag har till och med börjat fundera på om jag bara inbillar mig, eller bara överdriver eftersom det uppenbarligen enligt läkaren inte är något fel med mig. Asså helt ärligt. Det känns inte alls bra och jag vill bara sjunka genom jorden typ!!

Nu har jag i alla fall fått en kallelse till att göra ultraljud. Det tog fan tid, men nu ska det i alla fall bli gjort. Efter fyra läkarbesök, tre blodprov och urinprov. Nu ska jag få göra ultraljud. Jaja bättre sent än aldrig antar jag.

Det känns extra nervöst och läskigt nu eftersom att jag ska till ett helt nytt ställe för mig. Jag har aldrig vart på det här sjukhuset, så det inebär nya läkare att övertyga, en ny miljö och att göra ett prov som jag aldrig gjort förut. Det känns as jobbigt. Speciellt när man har en lista på regler, tex att jag inte får äta sex timmar innan provet. Eller att jag måste dricka en liter vatten på morgonen innan provet.


Skönt att skriva av sig lite, synd att inte de hemska känslorna inom mig fastnar här... Nej de följer ju med en, sitter på ens axel och viskar i ens öra...

18:33

Jag har en såndär dag när det är omöjligt att känna sig ful!
Synd bara att dessa dagar inträffar när jag är hemma,,,,
Vi får väl hålla tummen på att jag har samma underbara känsla i morgon med!!




Jag ÄLSKAR verkligen mitt vackra hår! Färgen är så jävla rätt på mig om jag får säga det själv!
Den har gett mig helt nya möjligheter känns det som! Precis den förändring jag behövde!

13:20

Ja, vi ser om jag gillar den här designen i längre än tio minuter.
I så fall får den leva kvar ett litet tag till tror jag.
Ja ja vi får se vad som händer.

Sjukling idag. Det suger ju brutalt kan jag säga!
Men en bra grej är att jag är satans fin i håret!! :)

Jag dör framför tvn just nu, känns pretty chill pill.
Önskar faktiskt att jag var i skolan med tjejerna just nu!
MKT roligare med deras sällskap än att vara sick!

Igår satt vi och sjöng med till massa olika låtar!
Ja man kan säga att vi gjorde våran engelska lektion bra mkt roligare :P
Hahaha.. Jaja, vi hade de underbart, och somliga fick sig ett skratt!

Harmy stackarn är också sjukt fortfarande om jag inte misstar mig!
Du får krya på dig bebis ungen!!


Nej du, det var det kan man säga.
Ciao!

Jenny says Yeeeees

Ojoj
Har färgat håret!
Det ser as svart ut när jag inte är i ljuset!
I do like indeed!

inte så viktigt

Sitter i skolan på en engelska lektion.
Vi pratar om hårfärg just nu.
Japp ska nog hem och färga idag tror jag.
Mumma!

Dont pick a figth with granny dear!

11:42

Sitter i skolan och har lunch.
Alla babes är och käkar på hagish. Själv stannade jag kvar i skolan och drogar mya favvo låten.
Ursch mår inte alls bra idag. Är trött och jälvig!
Jag har även ätigt dåligt vilket jag inte riktigt vet om de är bra eller dåligt..
Men de känns rätt illa.

over- Out

00:13

Det är ju typiskt när man har en illa dag.
Och man inte kan somna.
Den bara fortsätter i all oändlighet..
Detta gillar jag inte.....


Suck


22:28

Idag var jag hos doktorn igen. Det gav inte mktm förutom en ny remiss.
Kul kul i livet helt enkelt!
Så nästa steg blir ultraljud. De suger ju brutalt.

Kände att jag behövdes muntras upp lite,
Så jag köpte mig två nagelack.
Båda höstiga, båta mysiga och båda så jag!
Det ena heter Midnigth passion och är blodrött.
Det andra heter Meet me in the dark och är sjukt mörkt lila.

Urch under eftermidagen har jag tvättat..
Ja tro det eller ej vänner, jag tog steget!
Jag insåg att jag inte kan köpa fler kläder nu,
utan fick bita i det sura äpplet och tvätta.
Så mellan 15-19 tvättades det.
Och jag är ju så lyckad och fastnar med nageln i tvättmaskinen..
Nu gör det så jävla ont så de finns inte.
Ni ser,,, man ska inte tvätta.... :(

Skulle kunna sitta här och klaga på allt idag.
Eftersom att allt verkligen har kännt så illa och hopplöst idag.
Men känns egentligen inte så relevant..
Så ni slipper de helt enkelt.

Håller med HannaÄlsklingen, vilken jävla låt asså!
Jag smälter härborta! Löööövit!

22:16

Nja inte helt nöjd med resultatet av designen, men den är under utveckling kan man säga.
Vi håller tummarna på att jag får en uppenbarelse, så att designen blir bättre snart.

Så länge bjuder jag på en låt jag inte kan få ut ur mitt huvud förtillfället.



Lyssnade på denna konstant förut asså :P
Och nu sitter jag här igen, och drogar.

22:08

Idag var en ganska slapp dag i skolan. Jag var bara med på halva psykologin, eftersom jag hade telefon möte med min läkare på morgonen. Vilket var helt värdelöst, det enda som hände var att jag fick en ny tid hoss henne igen.. Bruuutalt! Kan jag inte bara bli frisk någongång!?

Lunchen var alla typ depp, så vi snackade knappt...
Sen drog vi till medelhavsmuseet i stan. Såg en mumie, vilket jag tkte var lite coolt :P. Ja det var en ganska chill tid så att säga.. Jag lyckades spana in ett par snyggingar, hör och häpna liksom!

Sen blev de vidare in till stan för fönster shopping och mys med tjejerna
Efter att jag mest blev irriterad över att jag inte hade några pengar så körde vi på en fika istället! Vi satt mest och snacka skit om klassen som vanligt..
Sen kom Mina fina vänner Tim och Elin. Det var mys att träffa dom igen!

I morrn ska jag som sagt till läkaren... Bajs på de!

Jag köpte i alla fall med mig massa frukt hem och bjöd syrran på frukt sallad. Efteråt insåg jag att jag inte borde ha ätit äpple då det gjorde svain ont i magen. Men what to do lixom. Köpte även med min Ben and Jerrys :P Kanske man ska ta och parta på de innan man sommnar...

Puss och Kram skumbanan.

18.35

Helgen var föör underbar för mitt eget bästa!
Har ju vart hos pappi och verkligen bara tagit det lugnt!
Det blev verkligen till att sova ut vilket gjorde att jag kände mig mindre stressad och kunde äta.
Det var ju Toppen!

Idag däremot har ju vart Hemsk!
Åt frukost i morse, vilket gjorde att hela min dag säg brutalt!
Mådde så jävla dåååligt att det inte äns går att beskriva.
Men jag höll mig kvar i skolan i alla fall,,
Trotts att jag hälst hade velat åka hem!

Nu är jag helt slut efter dagen,
Plus att jag har tvingat i mig middag.
Så nu ska jag bara lägga mig och DÖ!!

Over and OUT!

Underbara Fotoboken

Jag tänkte skriva lite om en sjukt smart sak!
Fotobok!
Många foto företag erbjuder sina kunder en ganska ny applikation, fotoboken.
En fotobok, är en som en bok som du kan fylla med dina bästa bilder. Man kanske tycker att det låter precis som ett fotoalbum, men det är faktiskt sjuk mycket bättre! Tänk hur ofta fotona ramlar ut, eller att man använder det till något annat eller att bilderna bleknar och bli förstörda. I en fotobok kan du få dina bilder på ett blankt papper, så det verkligen ser ut som foton, och ofta kan man skriva lite i boken också om man så vill.

När min Mamma fyllde 40 år så hade vi i släckten väldigt svårt att komma på en bra present, då hon har det mesta och inte bor i sverig. Vi skulle inte vara hos henne på det datum hon fyllde år, utan fira henne någon månad efter sin födelsedag. Vi tyckte att det var riktigt tråkigt att vi inte kunde vara där när hon fyllde år. Då hittade min moster en hemsida där man kunde göra sin egen fotobok (www.fujidirekt.se/fotobok)!
Vi blev alla sjukt taggade och började hitta bilder på både mamma, och oss andra. Och vi alla skrev en hälsning till födelsedagsbarnet också. På så sätt kunde vi alla vara där på hennes födelsedag, och varje gång hon saknar oss i sverige, eller bara haft en dålig dag, så kan hon titta i sin fina bok!

Så jag LOVAR er, en fotobok är det smartaste som finns!!!
Det kan både vara en kul sak att ha själv med bilder som man gillar, eller en underbar present!!

Själv tror jag att fotoboken kommer vara räddaren i nöden vid sistaminuten "jag-vet-inte-vad-jag-ska-köpa" ångesten!

-----> www.fujidirekt.se/fotobok <-----


19:05

Sitter med hanna. Vi typ dör framför tvn och jag älskart!
Vi väntar förövrigt på vår pizza homedelivery.
Det är precis så det ska vara!!

Idag har förövrigt ägt!!

Hoppas på att i  morrn kmr bli fett chill.
Orkar inte riktigt med en "ambitiös" dag när man måste tänka en massa!!
Ja jag är lat i huvet helt enkelt!

Puss på sötisar<3


Vadå Ansvar?

Måste skriva av mig lite..

Somliga har det så jävla fly asså,
Sitter hemma hela jävla dagarna,
Åker och träffar kompisar och släcktingar.
Åker och shoppar när hon inte har någon inkomst.
Behöver inte betala hyra eller mat.
Hon bara glider runt och anstränger sig inte äns för att skaffa sig ett jobb!
Så jävla massa BS!

Om man nu har bestämt sig för att inte plugga vidare, får man väl fan ta sig i kragen och ta lite ansvar?!
Nej varför ska man göra det när man kan leva av andra.
Jag minns jäkligt tydiligt att det var någon som sa att om man inte pluggar vidare så får man inget ekonomiskt stöd... Vad fan hände med det?!!?
Nej då böjer man på gränserna och ändrar spelets regler.

TA ansvar för fan!
Stå fast vid det som är sagt!!!

Känns som lite dålig planering att inte redan gått med i arbetsförmedlingen,
att inte redan ha sökt jobb mer aktivt..


RSS 2.0