More or less like an elephant

Jag mår bra. Fan vad härligt att äntligen kunna skriva att jag mår bra! Givetvis är inte allt på topp, men det kan man väll inte begära när man har fått fem små hål i magen. Det går ju inte fort liksom.
Nu när jag har rehabliterat mig hos mina föräldrar är det dags att återgå till mitt förbaskat tråkigta liv i betong djungeln igen! Så i morgon far jag hem. Jag ska först fixa en massa ärenden som måste tas tag i nu när jag är 18 år. Hörde ni, eller snarare, läste ni? Jag är 18. Glöm inte det :) Haha.

Idag har jag och föräldrarna vart i n-tälje och shoppat lite. Jag har fyndat tre tröjor faktiskt. Mycket nöjd. Det bästa måste jag erkänna var priset! Allt var som hittat kan man säga! Sen käkade vi kina käk, vilket inte satt helt fel! Så gott. Så det har vart en ypperligt trevlig dag! Nu ska jag njuta resten av kvällen med att kika på os och sen kolla på en massa massa massa filmer. Det är så jag jobbar!


Puss

här och nu

Aloha Amigos. Ja varför inte slänga in lite kulturella skillnader i vardagen. Det har gått ett par dagar nu då jag inte orkat med datan. Inte telefonen häller. Nej jag har vart helt isolerad från världen skulle man kunna säga. Jag ränker inte skriva ett helvettes långt inlägg om hur synd det är om mig och hur jag mår och så vidare. Utan jag tänker bara skriva att Jag lever. Jag gör min sjukgymnastik och försöker lära mig gå igen. Jag har tagit ut styngen och är inte längre hardcore jenny. Det är allt jag har att säga. Det är fortfarande jag och mina smärtstillande men tack gode gud behövde jag inte åka in till danderyd på min födelsedag när jag var riktigt jävligt ofantligt dålig.

Tydligen förekommer oro hos många runt om mig, så jag är nu under vård av mina päron på landet. De vakar över mig som hakar och tvingar mig att äta och så vidare. Jag hatar att jag inte får träna för jag känner mig som en potatis. Tanken av mat gör mig reält äcklad. Jag är trött och matt och vill bara sova. Meen jag lever. Jag kämpar. Och sist men inte minst drömmer jag knasiga drömmar. I förrgår skrevs en sång om HarMuu och de övriga i järngänget, och igår försökte Hanna muta en prest med en LapDance för att låta oss rymma från FatCamp. Ja som sagt. Jag drömmer en hel del knasiga drömmar!

over and out


Inside my head

Det är så fruktansvärt svårt att hinna med. Livet går så jävla fort och hela tiden möts man av stora hinder. Jag hinner verkligen inte med. Det känns helt orimligt att äns kunna gå ut det här läsåret med betyg. Det finns inte. Så fort jag loggar in på School soft för att kolla allt jag måste göra stänger hjärnan av. Jag får sån brutal jävla ångest och kan fan inte andas. Det är så jävla tufft. Jag hatar det här. Jag hatar att jag ligger så efter. Jag hatar att känna mig helt hjälplös och redo att åter igen kasta in handuken. Gymnasiet och Sjukdom passar inte ihop. Det är slutsatsen. Det finns ingen bra tidpunkt att bli sjuk på, men på gymnasiet är det verkligen inte helt okej. Speciellt inte när det tar sån tid..

Jag är så trött nu. Hela jag är tömd på känslor. Jag är helt slut efter nästan ett halvår av sjukhus undersökningar, för att sedan vänta på oerations tid som sedan innebär att vänta på att återställa sig efter opoerationen. Jag orkar inte riktigt med längre. Allt i mitt liv har behövts sättas på paus. Det som suger så brutalt är att vännerna sätt åt sidan helt ofrivilligt. På måndag fyller jag 18 år och jag kommer förmodligen vara säng liggandes och knapra smärtstillande. Mitt liv är så brutalt jävla botenslöst kul.

Your worth more when your sick

Shuppa. Nu är jag då yttligare en erfarenhet rikare, ite visare och lite coolare. Jag sitter nu, dag tre efter operationen med häftklammror i magen. Ser lite ut som något vår lärare skulle göra. Så nasty om man tänker efter. Men det gör inte jag. Jag blundar och låtsas att jag är fett hard core. As cool. och allt annat som kan beskrivas som korkat. Idag fick jag i alla fall åka hem och bra känns det. Bra bra bra.

Gud man blir himla bortskämd när man hamnar på sjukhus. Man får tidningar, blommor och godis och en massa massa massa krya på dig sms och samtal. Jätte mysigt. Då känner man sig omtyckt. Så tack på er. I ärlighetens namn sitter jag och tvingar upp ögonen för på sjukan somnade jag ungefär nu. Men tanken är att dygnen ska flyta tillbaka, för jag vill inte vakna var fjärde timme i natt som jag var tvungen på sjukis.

I morrn eller senare ska jag slänga in två halvtaskiga bilder på mina häftiga häftstift i magen. Nu ska jag lägga mig vertikalt i sänngen och ta lite smärtstillande. Tills vidare mina damer och herrar. Tills vidare.

Kill the romance

Nu är det dags. Imorrn smäller det. Klockan tio i morgon ska jag in till Danderyd, sen blir det bye bye till det onda! Nu är jag så nervös man kan bli. Alla mina hjärtegryn får gärna höra av sig med fina sms eller ringa för jag tror jag kommer vara rätt uttråkad redan vid dag två! Nu ska jag packa min väska och försöka slapna av med en film. Puss på nosen ♥

Två Seriösa bilder från i fredags.


Jag och Jessika


Nu säger den här fånen fan goodbye good day, goodnight!

More Sunshine cus it makes me smile

Efter den otroligt givande Sam lektionen begav jag mig in till stan med tre fina flickor. Vi slog våra snygga skallar ihop och tog oss en fika. Eller ja, Hanna var lite kidnappad då hon egentligen inte hade tid. Men sånt får man ju ta. Att bli kidnappad av oss liksom. Så går det när man är sådär snygg!

Nu hoppas jag att HarMuu ska lägga in bilderna på FB så att jag kan få njuta av bildbevisen över våran lilla Catch up! Det var ju ändast darför mötet var sammankallat! Vi pratade ett par pojkar, två som är omtyckta och en som bara är konstig. Vi pratade mammor, familjer och besökstider på sjukhuset. Massa Massa Massa trevligt om jag får säga så!

NU ska jag ringa ett fint dagligt samtal som man blir så glad av. Puss på nosen.

Så länge, innan fika bilderna kommer, bjuder jag på 2 söta bilder från gårdagens flum flum flum

HarMuu och Jag.

Jag och Yohanna




Good girls dont Shout

Idag kan ha vart den ROLIGASTE drama lektionen på länge. Vilket jävla gäng vi är tjejer! Alla bara garvade och fjantade sig och helt plötsligt hoppade någon random in i en scen! Haha stört skönt! En himla bra dag tycker jag faktiskt! Nu väntar jag febrilt på att HarMuu och Michelle ska lägga in bilderna på Facebook. I övrigt kom Stefan och jag fram till att jag är lite av ett geni! Ja jag fixade biffen med andra ord.


Dont point you finger


                                               Im am your dream come true

Tänkte bara säga puss på nosen alla sötnosar. Nu är det bestämt, bokat och klart! På lördag ska jag och mina tre finaste Tjejer Sara, Aiko och Ahmad på bio och se Valentine's day! Ska bli rätt så najs! Efteråt kommer man väl vilja dö för att ens egna liv inte är lika fint, men det är sånt man får ta! Nu ska jag lägga mig och dö igen under tecket. Pussva

Where ever the sun goes down


Me at the moment

Snart kommer Storebror på Middag. Eller om det blir middag eller inte är för tillfället oklart då ingen av oss är speciellt hungriga. Men att umgås är ju inte heller fel! Synd bara att jag mår så himla dåligt. Känner mig inte alls som ett kul sälskap. Jag sitter och tänker på vad jag ska packa med mig till min vistelse, eller mini semester, på Danderyd.. Det står att man ska ha med sig tofflor och morgonrock. Haha. Aja ett par böcker får nog följa med för jag lär ju vara rätt så ensam större delen av dagarna.. Förutom när jag måste göra sjukgymnastik. vilket skämt. Jaja. Nummer tio säger jag bara. TioTioTio!


Tankar, Känslor och annat fiffigt..

Det känns som om jag har en abstinens. En abstinen jag inte riktigt vågar benämna med ord. Vad är det jag saknar egentligen? Känns det inte som jag har precis allt man behöver just nu? Nja. Jag kanske jagade efter helt fel sak. Jag trodde verkligen att jag visste precis vad jag ville ha. Vad jag trodde jag behövde. Men det kan ha varit ett villo spår. Kanske var det mycket enklare än så. Kanske jag ville ha just det som hela tiden har funnits där.

För att hoppa till något helt annat ämne. Det är surt när man glider ifrån någon. Att det hela tiden måste vara det ena eller det andra. Jag vill inte befinna mig bland någon som har din energi. Speciellt när jag vet att det egentligen inte äns är du. Att du nu har blivit så de senaste gångerna vi har umgåtts. Hur kul tror du att det är egentligen att umgås när du har den attityden.. Att hela du utstrålar något så jävla negativt. Med sånna människor vill jag säga hejdå till. Eller i alla fall inte vara tigth med.. Så mycket är ju i alla fall säkert..


GE MIG SOMMAR NUNUNU


Spelningslistor

afkjnjdfnjksöfjksgkajskjsdg
Ja vad ska man blogga om egentligen? Jag gör inte så mycket nu för tiden. Eller jo. Jag gör massor. Massa shady buissnies som jag absolut inte vill dela med mig av på tha blogg. Så därför har jag kass uppdatering.
Vad har hänt denna helg? Nja inte mycket faktiskt. Något som är über värt att nämna är ju pulkaracet. Krigskadorna som jag nu besitter tack vare söndages tokerier är väldigt värda. På kvällen var det även middag med Tre morbröder, En moster, Två respektive till de tidigare nämnda och En morfar. Helt okej ändå. Sen får man ju inte glömma lilla Knappen i Tutans rätt så stora mage. Det var en mycket fin Dag rakt igenom.

Idag. Måndag. Sjukhus dag. Jag har sprungit runt på Danderyd aldeles för mycket idag. Har träffat sköterskor, narkosläkare och blivigt informerad om diverse slangar och "smärt" skalor. Jag känner redan nu att nummer 10 kommer vara min bästa vän. Nu är det en vecka kvar. Sen väntar dagar med konstiga slangar, en ihop häftad mage och sjukgymnasti.

Idag fyller Bror 20. Så det var att fira honom med en massa fina presenter. Även en tripp till IKEA har jag hunnit med och nu ska jag KASTA mig i sängen och proppa i mig lite voltaren. Shuppa!

14.26

Jag tror att folk kan förändras. Och jag är helt övertygad om att du har ändrat dig. Att du är på en helt annan plats i ditt liv just nu. Att du är på en bättre plats än förut. Att du faktiskt mår bra. Jag tycker inte att man kan hålla något i mot någon när de har bett om ursäkt och verkligen menat det. Jag tror att man får inse att folk kan förändras helt enkelt.

Du har förändrats och jag tror att det här kan bli en bra grej. Vi behövde bara lite tid..

20.50

Nu tycker jag att vi alla kan tacka Helena för det ända jag har på huvudet är "pengar rullar in det går bra nu". Verkligen super tack!

Idag blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev först att åka in till stan med Yohanna sötnos. Jag var nämligen tvungen att vifta med kortet för att köpa presenter till en liten nisse som fyller hela 20 år på måndag. Ja storebror även detta år blir du så mycket äldre än mig, jag fattar inte. Nyss var jag ju 10 och du typ 12. Hel galet vad tiden rusar på. I och försig fyller jag 18. Fast jag brukar säga att jag är fjorton för det mesta. För så pluttliten känner jag mig oftast.

Sedan hem en snabbis med lite mys i kanten. Eller lite fredags romance som Hanna sa. Sen ringer syrran och anser att jag ska med till kista. Nej var min första tanke, eftersom att det brukar bli rätt dyrt. Så hon mutar mig.. Med fika. Ja jag är en liten tjockis. Jag följde med, och precis som jag anade är jag nu circus 400 pix fattigare. Det blev ett par skor och en najs bh.

Nu är det fanimej dags för ett på tok för långt bad med hårinpackning och hela paketet. Sen krypa ner i sängen aldeles för tidigt och sätta på en töntig liten film. Kanske hänga mig ut genom fönstret för att tjuvröka lite? Låter som en plan. Puss Va.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Det finns en lugnande känsla inom mig. Jag vet inte om det beror på solen som lös in genom rummet i morrse, eller att jag pratade med fina vänner igår. Hur som så känns det bra. Men jag vet att det bara är en känsla på ytan. En känsla för att dämpa ånger för det jag gjorde i förrgår. Något som sitter där den sitter för att hindra mitt omdöme att komma upp till ytan och göra saker ogjort. Nej jag jobbar inte så. Jag förstör för mig själv. Vet om det. Sitter här och skriver om det. Men ändrar verkligen inte på det. Nej det är sån jag är. För jag vet att det som i slutändan kommer sluta så jävla illa, kommer skänka mig minst några dagar av lugn. Nästan lycka till och med. Och just nu gör jag vad som hälst för att nå den där lyckan. Även om det är fals och i slutändan kommer ge mig smärta.

Nu snöar det galet ute och jag sitter insvept i min rosa kimono från Japan med inpackning i håret efter ett långt bad. Nu skriker mitt blåa paket efter mig. Den tycker att jag ska trotsa skitsnön och vädra lungorna. Jag ska nog satsa. Sen blir det en kopp teé och movie time!


21.23

Oj är jag DramaQueen.se eller vad. Tänkte på rubriken på förra inlägget. Aj så bittert. Texten står jag fast vid.. men det är ju inte bara en emo blogg. trotts att den vart det på sista tiden.. Bra tider kommer att komma, det måste jag intala mig själv i alla fall.

Nu ska jag titta på något som kan vara den mest klockrena filmen genom tiderna! Ja i brist på att ingen vill gå med mig på bio och se massa lame as filmer så får jag nöja mig med tecknat från förr!




Vill du läsa muntert bör du aldrig någonsin läsa min blogg jävel igen...

Om mitt liv vore en bok skulle jag vara i den delen när den smått naiva flickan går med huvudet bland målnen och är ovetande om alla motgångar. Hon går och tror att allt är okej. Allt fungerar, medan man som läsare har listat ut att hon snart kommer vilja krypa ut ur sitt skin. Kommer vilja blunda, vrida tillbaka klockan och vända om och gå. Det stör mig så jävla mycket att flickan i boken inte ser vilket jävla dysfunktionelt liv hon lever. Att hon går runt i en bubbla och blundar för allt hon inte vill veta av. Det förblindar henne och gör att hon inte ser klart. Hon ser inte vad hon trasslar in sig i. Vad hon håller på att snubbla över och vad i helvete som väntar runt hörnet..

Jag ser framför mig hur folk tittar upp ur boken, orkar inte läsa vidare, stänger den och går. Lämnar knaset i boken som tjejen inte ser, medan hon helt ovetande fortsätter framåt. Tills den dag hon inser. Hon förstår.
Den där stunden när hon inser är så tragisk. Det är då hon verkligen verkligen vill dra. Vill kasta sig framåt och bara falla. Vill slängas mot den hårda marken enbart för att känna smärta..

Men vad ska man göra. Hon är tjej. Tänker inte efter. Bara gör och blundar. Fuckar upp allt och inget....

.

Jag vet egentligen inte hur jag ska förklara min känslor just nu. Jag tror ingen skulle kunna förstå. Det känns som att jag sitter fast i ett bottenlöst hål och försöker förtvivlat ta mig ut. Men det går inte. Jag sugs bara ner längre och djupare. Jag har tappat all tidsuppfatning och dagarna suddas ihop. Det känns som att tiden bara flyter, krälar fram. Jag vet inte. Jag bara är. Jag ler lite knackigt så att folk utifrån inte ska fråga, för jag orkar inte med frågor. Jag orkar inte med det hela. Så jag ler, pratar om något annat och försöker kväva det dåliga. Men någon gång varjedag måste jag sitta där med mina egna tankar. Jag måste handskas med dom och det får mig att vilja dö.

Ja känslan jag just nu har inom mig är att jag vill dö, sakta och plågsamt. Det känns som att jag dött lite inom mig sakta men säkert och nu väntar jag på att det fysiska ska stängas av. För just nu är det psykiska avstängt...


♥Forever and ever and always♥

Ja alla knattar, kottar och nötter! Varför står det "vi står skrivna i evigheten" för i min header? För att det är fint. Det är fint på ett svart vitt sätt. På ett sånt där ovanligt, uppenbart och 40-tal sätt. get it? Så det var den uppenbara förklaringen. Men oftast ligger de ju något djupare bakom. I mitt fall är väl detta en regel utan undantag. Jag fick en sån fin dikt för ett par veckr sedan. Den absolut bästa dikt jag någonsin sätt. Så vacker och fullständigt underbar. I den dikten stod de bland annat just den meningen. Att hon och jag står skrivna i evigheten. Så headern är ett sätt att på minna mig själv om livet egentligen. Allt jag har, allt jag kan förlora och allt jag inte vill gå miste om. Sen skadar det ju inte att det är så förbaskat fint formulerat!'

Vem annars skulle kunna ligga bakom vackra dikter här i världen om inte Min älskade Jönsén.
Hanna Birgitta Jönsén, som är lika vacker inifrån och ut, även om hon tycks glömma bort det då hon har minne som en guldfisk.

Snygging.se



RSS 2.0