.

Mår inte helt bra...

Min Elin


För att min Elin är så himla fin och gjorde den här bilden! Det finns ingen som du hjärtat. Behöver inte säga mer än så. Du vet vad jag tycker om dig!! Du är finast så är det bara!

inte okej

Idag skulle vara början på en jättebra midsommar helg. Men istället sitter jag och känner mig som en jubel idiot. Med all rätt dessutom. Det är så svårt ibland när jag inte kan förklara mig så som jag hade önskat. Istället hamnar jag tre steg tillbaka och stänger allt ute. Så illa. Önskar att jag bara kunde slippa lite av det skit jag har framkallat hos mig själv, så att jag inte hade behövt vara så jävla socialt handikappad. Hatar att jag är den jag är. Att jag inte är en starkare människa. Tycker inte det är rättvist. Samtidigt som jag vill ta ansvar för mitt liv vill jag bara kasta det i ansiktet på precis alla som fått mig att hamna här. Jag vill att precia alla dom som sagt skit komentarer ska stå här och känna sig som en idiot. Inte jag.

Kramar


Älskade Alexander


Älskade Veronica

Älskade Billie-Li

En stolt jenny!

Bilderna ovan får väl ta och sammanfatta min UNDERBARA dag! Så härligt! Vi har haft öppet hus här för att min mami fyller år idag. Så jag har fått kramats med Mina kusiner Alexander, Maria, Lana och Billie-Li. Underbara bebisar i familjen! Sen har jag träffat andra underbara människor som jag saknat så det har vart en grymt härlig dag. Nu ska jag byta om från min långklänning och lägga mig i soffan och kolla på Jims värld med mami :) Puss på er mina älsklingar.

Helgen

Åh men snygging i min brevlåda altså! Har haft en så bra helg så det finns inte. Landet är så jävla underskattat. Här kommer i alla fall en kortare sammanfattning. Fredag så åkte jag hem från min la family i haninge. Daniel var så snäll och skjutsade hem mig. Väl hemma tjatar jag på syrran som en jävla tre åring tills hon följde med till papi. På fredagskvällen efter middagen gick vi över till Tim där det var roligt folk. Eje, David, Gurra och Elin. Mys på hög nivå. Så det blev lite öl och mys där. Alla badade förutom jag, men jag hade kul ändå. Det blev rätt sent där så Tim fick eskortera mig hem så att jag inte vinglade till fel hus. Lördag blev det häng med samma folk plus Johan och Oskar. Det var ett båt race som vi kollade på. Ytterst trevligt. På kvällen körde jag en familjekväll, vilket inte var helt fel. Sen blev det söndag jätte snabbt. Och då kom Farmor och farfar ut. Så vi fikade med dom. Så kom Söt pojkarna Tim och David förbi och sa hejdå och så.

Den här helgen var verkligen vad jag behövde. Bara underbart folk.

Away

Nu ska jag äntligen lämna stockholm som är så brutalt äckligt och vila upp mig hos papi på landet! Kunde inte sitta bättre just nu! Är så trött på äckliga, otrevliga och respektlösa människor. All min energi sugs ut och försvinner i deras närhet så nu är jag helt slut. Jag måste bort och jag måste hata lite känner jag. Jag har i alla fall haft en trevlig vecka hos Syrran i haninge, lekt med barnen och shoppat MASSOR. Men fan asså vad trött jag är på alla. Tycker att några bara kan lägga sig i en jälva grotta! Den ursprungliga grottan börjar bli förliten nu. Ni är ju så jävla många som trängs där inne nu!!

So long suckers!

Falling

Åhhh jag vill dööööööö. Helt plötslig så mår jag så jävla illa. Som en försenad bakfylla. Så jävla äckligt. Vill bara gå och lägga mig i en björn grotta! Fan jag som var så jävla taggad på livet nyss. och nu känner jag mig inte taggad på nått alls.. Tanken är att jag i morgon ska grilla hos syrran i morgon, men det lär ju inte hända om jag mår såhär. Förhoppningsvis är det bara en tre sekunders grej och att jag är på topp om en stund igen. Kan vi hålla tummarna eller people?!

Om igår

Oj vad mycket man kan säga om min kväll igår. Men hälften av allt skulle ju ingen förstå. Men jag gör väl mitt bästa på en liten sumering i alla fall. Såhär dagen efter känns det mesta rätt mystiskt. Inte såhär åhnej-ångest-vad-gjorde-jag-igår utan snarare kanske hur-kommer-det-sig-att-jag-gjorde-så! Men kul var det.

Det började med att vi gjorde oss i ordning hemma i stugan alla tre, vi tre är alltså jag och mina två systrar. Ytterst mysigt eftersom det var allmänt tjej snack och jordgubbsdrinkar. Sen åkte vi vidare in till stan för att äta middag tillsammans. Skrattade så jag grät för det mesta. Vi har så jävla roligt tillsammans. Väl efter middagen började ju det här, hm vart ska vi gå då. Efter mycket om och men hamnade vi i alla fall på soft. Och det är väl lite här det började bli lite mystiskt och kanske lite suddigt också. Det förekom shottar, cider, öl och drinkar om vi säger så, så jag lovar inga perfekta detaljer. Vi är i alla fall där och sitter och pratar innan allt dragit igång liksom. Spanar på en kille till ena syrran (dessvärre var han as lame och hookade upp med cykel-byxorna). Sen kom ju allt igång lite mer och vi börjar dansa galet, jätte roligt. Så under nått tillfälle stöter jag på Hanna, Wera och Tay. Sen var det ju mer dans och lalala. Ja nivet.

Tack gode gud att ingen kamera var med ut känner jag såhär i efterhand. För vissa detaljer vill jag inte se bildbevis på om vi säger så :P. Det som nu kommer diskuteras är vad som hände mellan norrläningen och cykelbyxorna och huruvida en kille hade manchester byxor eller chinos. Jag som hade en ganska närgången moment kan ju svära på att det var chinos, men mina spanare anser altså helt annorlunda. Det får helt enkelt lämmnas öppet. Jag hade kul och mina systrar hade kul och jag tror att ett par blå chinos hade kul han med! Äldsta syrran blev väldigt mammig och kände att det var dags att dra hem mig efter min ldans med han killen jag inte minns namnet på då hon tyckte att vi vart lite väl närgångna, så då var det taxi jakt. Och diskutionen om vad taxi skyltarna på taken innebär bröt ut. Vi blev rätt insatta i det här och diskuterade det med vår taxi chaufför. Alltid lär man sig nått nytt. Nu ska jag sätta på nån bra film, för det känns verkligen som en sån dag!


Being on the A-List


Jag och min prinsessa och min gräsliga utväxt!

Idag har jag gult nagelack. Så sommrigt. Det är så ironiskt att jag haft det chill hela veckan, men idag ramlar alla förslag in. Ut på krogen, Barnvakt, bio och vm. Det är ju lite kul. Dessvärre går ju inte allt ihop så det blir vm sen bio. Jag ska ju ändå ut på krogen i morrn, synd bara att det var Simon och Robbin som skulle ut idag. Det hade ju blivit jävligt roligt. Ärsh jag har ju lite av en date med Channing Tatum i kväll så mig går det ingen nöd på. Kanske bara det att hångel chansen hade vart större på krogen. Nu ska jag ta en rökpaus sen fixa god mat och snacks till första vm matchen! Fan så spännande!!!!

Ett Utopia

Önskar att livet kunde vara en dröm. En av alla dom härliga drömmarna jag drömt om dej. Där det bara finns du och jag. Inga omständigheter, inga ogillande vänner och inga skillnader. Bara vi. Starkare än någonsin. Du och jag. Tänk vad härligt. Att kunna krama dig utan allas blickar av ogillande. Utan tankarna i mitt huvud som smittats av tråkiga komentarer. Kan inte du och jag bara finnas helt ensama på jorden för en liten sekund. Fly till en liten hörna i världen där ingen ser oss. Det hade ju vart nått..


Meningslös uppdatering

Torsdag idag då. Fan vad det går långsamt. Fast det är väl rätt skönt egentligen. Idag har jag haft en sån där fixa dag. Så jag har kört Zumba, gått på en jävligt lång promenad, fixat disk och städat lite här hemma. Har även hunnit med att påbörja ytterligare en skol uppgift. Känns som att saker flyter på. Det hade ju vart roligare att göra det som var planerat för dagen, vilket var att träffa min älskade Eric. Men såklart ska alltid nått strula när vi ska ses. Men men, sånt är livet.

I morrse väcktes jag av min Kung Zimbawe som ringer i panik. Men när hon inser att jag sov så säger hon "åh nej det var inget viktigt, det handlar om kläder" Man ba hallååå  "inte viktigt" och "kläder" kan inte finnas i samma mening i min värld, för sånt är viktigt. Anyways, vi satt och pratade ett tag om vad vi ska ha på oss och grejer för vi ska ju gå ut på Lördag. Det känns ju som att det kommer bli en Grym kväll. Själva tanken på att jag ska ut med mina älskade systrar känns ju inte helt fel! Kommer bli awsome!

Nu ska jag undersöka den här bio grejen och jaga reda på mami och sara och kolla om vi nu ska på bio i morrn. Jag vill ju så gärna. Jag har ju lite Chaning Tatum abstinens. Har ju redan kollat på alla filmer jag har med honom 10000 gånger nu! Kan inte en livs levande snygging bara dyka upp, istället för alla avdankade ex liksom. Känns lite pasé.


Yohanna Kahsay


(ja jag upptäckte att jag inte hade nån vettig bild på bara mig och dej hjärtat så fina Frida får vara med här mitt i smeten liksom! Förövrigt så skriker den här bilden nyyyyykteeeert liksom! hahah!)
Yohanna jag älskar dej, trotts våra skilda åsikter som hoppar fram lite då och då! Att kunna tjafsa och diskutera med dej sådär och sen vara sams, utan att behöva gå och älta det i 20 år är det bästa med dej! Det bästa med oss! Vi tillåter oss att vara osams, för det gör ingen skillad för oss. Vi vet ändå att vi älskar varandra och vart vi står. Alla våra bråk, du vet vilket jag syftar på mest haha, har gjort att vi kommit varandra så otroligt nära! Det är du och jag bby! Alltid! Jag känner att jag inte hann få fram allt det här på msn innan du loggade ut, så du får ett helt eget inlägg i min olästa blogg :P! Känn dig ärad liksom! Jag älskar dina åsikter och dina värderingar och jag uppskattar dig så enormt det vet du. Och jag vet att du uppskattar mig. Darför kan vi vara dryga och dumma mot varandra, för det enda som behövs är att den andra säger till. För vi blir inte sura på det sättet, utan då skärper vi oss och inser att vi gjort fel. Du är så otroligt härlig hjärtat!! Det spelar liksom ingen roll vart i världen vi kommer befinna oss, för vi kommer alltid finnas för varandra. Tack för att du finns hjärtat. Det är inte många som står ut och stannar! Men du är en såndär extra fin stjärna som älskar mig trotts mina många misstag och fortfarande respekterar mina val. Det är fan unikt!

The moment is now

Åh hörrni. Livet är ju för bra. Sen jag bloggade sist har jag träffat Oskar, en kompis från högstadiet som jag inte hade träffat på två år. Jätte kul. Vi fikade och satt och pratade om allt och inget. En riktigt Catch up helt enkelt. Mys på hög nivå. Sen har jag  vart barnvakt och sånt. Chillat. Sovit. Bokat biljetter till Twiligth Movie Nigth, men får se om jag ska gå. Har inte bestämt mig ännu. Sen är det ju det här med grillningen jag funderar på. Känns inte som jag tar tag i det här ordentligt. Men jag lovar planerna finns där. Jag jobbar på det så att säga!

Nu ska jag fortsätta vara social med min.. vän här borta! haha vad konstigt det vart med punkterna.. men jaja. Dom behövs där kan man säga. Puss


På sommaren är allt okej!

Inte för att tjata men asså,,,,, Jag har SOMMARLOV!!!!
Oj asså jag hinner inte med. Men vem fan gör det på sommaren?! Jag ska utnyttja varje sekund den här sommaren och bara omringa mig med dom jag gillar. Orkar inte med att köra några töntiga lame as spel under sommaren! Vågar jag säga inget drama? Hursom, Marathon, Barnvakt, Fest, Picknick, Underbart folk, Snygga killar, Familjemys, Bebis gos, Annat gos, Övrigt mys, (och dessvärre lite opassande mys, men jag menar hey det är ju fan sommar).. Jag hinner inte meeed hörrni! UNDERBART! Det är vad livet är, underbart! Min syrra köpte en ny tv idag, lite impulsköp sådär. En as het plasma, 42" LG. Heeelt okej för min del om vi säger så! I övrigt har det vart barnvakt idag och senare på kvällen familje middag med dom närmaste på Lokal. Så jävla mätt jag är asså, det är ju nästan pinsam god mat där! Träffade min nyaste kusin idag också, lilla Billie-Lee. Kan man vara sötare eller? Neeeej!

Nu ska jag kasta huvet på kudden och inte tänka på huvudvärken jag kommer ha imorgon efter allt goda vin. Nej jag ska nog tänka lite mer på dej. Lite opassande bra så där! Myyyys

Efterlysning

Vart är du Jenny?? Vart är din hunger för livet? Vart är ditt fantastiska humör? Vart är din bubblande personlighet? Vart fan tog du vägen? Varför lämnade du kvar den här tråkiga gammla tanten som inte fattar nånting just nu. Som känner sig helt lost och missplaserad vart jag än hamnar. Känner den här brutala känlsan av att jag är fel vart jag än är liksom. Vart är Jenny???!? Hon jag brukade vara! Har jag vuxit upp, blivit nån annan, den jag är nu? Eller har jag liksom tappat bort mig själv påvägen genom sjukdommar, stress och psykbryt? Är det här allt som finns kvar? En smygfet liten jävla fegis som inte vet ut eller in? Blir det inte bättre än såhär?! Är det såhär jag kommer förbli resten av mitt liv?! För i så fall ger jag ju upp här och nu! Kastar in handuken genast och vänder om- för det här håller ju inte. Det lever inte upp till standarden liksom. Nej det är inte okej!

12.29


Rökpaus på det här då!

3/6-10

Sommarlov, Sommarlov, Sommarlooooov! Det kunde inte sitta bättre. Nu har jag äntligen två månader på mig till att andas, till att leva! I sommar ska jag bara glida runt och slappa. Inget drama, inget tjaft ingen stress! Jag ska andas hörrni, vet ni hur jävligt längesen det var jag kunde andas ordentligt. Hur längesen det var jag kunde leva ordentligt. Ända sen operationen har jag inte riktigt kännt mig som mig själv. Jag har inte vart samma Jenny liksom. Det känns som att hela min kropp är fullpumpad med massa gammal medicin och skit så i morgon ska jag påbörja en Detox. Jag måste bli mig själv igen. Hitta tillbaka till mig själv liksom. Jag måste. Jag måste verkligen..

Glider på en räkmacka!

Hej va. Dagen har ju vart bättre än bäst om vi säger så! Det började egentligen med att jag igår pallrade mig ut till mina älsklingar i haninge. Jag var barnvakt och lite sånt. Sov ju över där så jag spenderade allt som allt typ hela dagen där. Så idag åkte vi till skansen! Såå mysigt hörrni! Skansen är underskattad känner jag! Vi gjorde allt jag och kungen gjorde när vi var små. Sååå mysigt! Här kommer tre favorit bilder från dagen!
  



RSS 2.0