what up?

nej men komentera inte. jag vill ju ändå inte att ni ska komma med era jobbiga åsikter. muppar

En och annan Måndag

Okej dagen lite snabbt då. Först och främst måste jag ju säga att jag ogillar starkt att min Yohanna inte mår bra. Hon är ju min lilla blupp liksom. Neeeeed her! Ingen av mina tjejer var i skolan idag, vilket var rätt ovärt. Men men. Ifs så gick det ingen nöd på mig eftersom jag istället hängde med Alex och Marcus. Det var najs, trotts att dom mobbade mig för dålig humor, att jag var så officiel och hade dvärg fötter. Sen åkte jag hem, eftersom jag inte riktigt kände picknik stämmningen. Blev attackerad av en galen jävla duva. Han (för det är klart att det måste vara en kille, tjejer är ju inte så korkade att dom flyger in i folk) flög rakt in i min lilla panna. As. Jag sprang runt som ett psykfall helt ensam och viftade och skrek som en tok. Folk skrattade, såklart. Sen åkte jag hem för att möta min mor för att sen bege mig ut på en road trip till tyresö. Jag funderade starkt på att våldgästa hos yohanna men hade ju redan lovat bort mig så det gick ju inte. Jag var i alla fall i tyresö galet länge, där jag blandannat brottades med en galen hund (djuren gillar inte mig idag hörrni). Sen hem, och hungrig som jag var blev det ju McDonalds. Så nuuuu är jag entligen hemma efter en jätte knasig dag. Nu ska jag nog kanske ut och fota eller nått. för jag är rastlös!

Only you

Om jag hade haft pengar på min telefon hade jag troligen smsat dej just precis nu. För vartenda ben i min kropp skriker efter att få prata med dej. Jag saknar dej. Eller i alla fall tanken på dej. Det vore så lätt bara, så jävla chill. Du är så jävla chill liksom! Fan jag blir galen av tanken på att vi inte pratat på så länge. Det känns som att jag vill veta vad du har haft för dig. Sa jag att jag saknar dej eller?! Det är inte helt okej det här. För jag vet att om jag hade smsat dig nu hade ångesten vart total i morgon när jag inser att jag återigen gjort den där tabben. Det där misstaget jag bara kan sparka mig själv för. Men det gör inget för det känns värt det, för att få prata med dej. Få dom där söta komentarerna som är så klockrena, dom som bara kan komma från dig. För det är bara du som är som du.. För att du är bland den sötaste jag vet! sa jag att jag saknar dej eller?

Mami


Det är ju faktiskt morsdag på söndag, så glöm inte det nu! Själv ska jag bjuda min mor på bio. Så vi ska gå och se SATC 2 ikväll. Om jag är taggad asså. Jag dör lite varje gång jag ser reklamen så det här känns som en bra grej. Nu väntar jag på att min mami ska hoppa in i duchen så jag kan gå ut och röka! Snaaark!


Plötsligt händer det!


Okej jag känner att jag måste rycka upp stämningen på bloggen nu faktiskt! Så skratta då folk! Skratta dåååå! Idag har jag ju faktiskt gjort en massa roliga saker också så det passar ju bra! Först var det bara att knalla upp till ica för att handla lunch som jag skulle laga åt min mami som kom hem idag. Passade på att köpa en massa jordgubbar, melon och vindruvor också. Sen när vi lunchat och så gick vi och sa hej till morfar. Efter en snabb fika där drog vi till kista och jag handlade Tre nya superduperfina ringar. Är jag nöjd? JA! Sen åkte jag hem och våldtog mamis kamera och drog ut och fotade. Jag är så jävla avis, jag måste inskaffa mig en BRA kamera snarast!


Två av mina tjusiga ringar.

Skepp och hojj kamrater!



finns liksom inget alls att säga

 

when there's nothing else to do


Tankar

Idag är en såndär underbar dag med gråten i halsen. När man inte vill eller kan göra något annat än att deppa. Jag vill bara skrika ur min ilska och sen låta det vara över men det går liksom inte. Så istället sitter jag här och försöker göra upp bra planer. Vad jag ska prioritera här i livet och hur jag ska ta mig vidare från den punkt jag nu är vid. Ska jag tänka långsiktigt eller bara leva mitt liv för stunden. Det vore så skönt att sitta med facit i hand och kolla vad som i slutändan är det bästa resultatet. Fan så fjantigt det känns att sitta här och tycka synd om mig själv. Det finns så många som har det värre liksom. Men jag kan inte rå för det. Jag känner mig verkligen missplacerad i min vardag, obekväm i mitt eget skinn och jag undrar om jag verkligen lever det liv som jag vill, eller om jag bara följer en gammal väg. Om man känner att man inte passar, ska man själv ändra på sig för att passa in eller ska man helt enkelt hitta en ny tillvaro..

En helt vanlig måndag

Idag har vart så himla najs! Redovisning på msk.. Vilken seriös skola jag går i... veeeerkligen.. anyway. Sen var det iup och där hände det ju inte mycket om vi säger så. Med det fina vädret och det faktum att vi faktiskt slutade så galet tidigt åkte Jag, Tara, Yohanna, Michelle och Alex in till stan för att fika. Till Alex missnöje blev det ju faktiskt även shopping, men han överlevde. Vi drack världens godaste is chai latte. Det var en Hitt måste jag säga. Påväg hem får Tara världens ryck och vi åker tillbaka in till stan för shopping, som i slutändan visade sig suga för hennes del ändå. Jag däremot fyndade galet. Försök nummer två till att åka hem gick bättre, då vi satt och kollade på bilder.. omg säger jag bara... Både jag och Tara var hysteriska ^^ såklart..

Väl hemma blev det plugg. Dessvärre så var det ju bland det tråkigaste jag någonsin vart med om så jag somnade vid köksbordet. En hitt måste jag säga. Sen ringde syster och det blev Kista med shopping och Sushi som aldrig sitter fel. Nu är det panikplugg som vanligt..

Biffen och sånt

Okej söndag, som givetvis för med sig de övriga söndags tankarna. I mitt huvud finns det bara typ två aktuella tankar. Galet. Hursom, dagen har ju vart fruktansvärt värd. Jag har verkligen gjort allt för att undvika matteboken som så fult ligget och kikar på mig. Jag börjar med att kolla på tv heeela morgonen lite som i protest mot den obefintliga solen som lös med sin frånvaro. Sen hör jag av mig till Tara och vi bestämmer oss för att dra in till stan. Men när vi väl kommer till stan regnar det ju som ett as. Så där står vi, as blöta med tygskor och butiken vi skulle till var stängd! STÄNGD har ni hört liksom!!? Galet. På tåget hem satt vi och fantiserade om resor och filmer. Så klart hamnade vi i Paris och det visade sig att vi har precis samma tankar och drömmar om staden. Det utformades planer och annat snick snack nivet. Våra pratstunder är ju för mysiga. Väl hemma möts jag av matteboken igen. Ja där sitter han på bordet och stirrar på mig liksom (ja i den här historien är matteboken en ond man med mustach och pipa). Så jag tänkte fine, I surrender liksom! Jag plockar fram block, penna och miniräknaren och ba okej nu får jag det här överstökat. Och hör och häpna: Det gick så otroligt bra. Jag var liksom kung på allt. Så kändes det i alla fall på första kapitlet.. Men sen. Som en bomb bara. Kaboom liksom och jag var helt jävla lost. Det snackades k värden och m värden och jag kände för att leta upp närmsta bro och bara flyga. Men näst bästa lösning för oss som inte bor så nära höga broar, eller är för lata för att faktiskt pallra sig dit så slängde jag ner boken på golvet och gav upp. Ja jag straffar nu Biffen (för biffen känns ju som ett tyyypiskt namn på en mobbare i töntiga filmer, därför passar det matteboken) genom att jag har plaserat honom i ett hörn. Jag tänker lite skamvrå anda här.

Så istället för att sitta och leka med Biffen har jag nu städat mitt kök och inkännat 400 kr till nästa månad, vilket blir om en vecka om man tänker lönemässigt! Fruktansvärt natchos! Nu ska jag ta och chillipillia!

Ja även detta blogginlägg blev bildlös med tanke på att jag inte har fått bilder från NÅGON från i fredags! (kän ilskan mina älsklingar!)


Fint som snus

Gud vad dagen har gått fort! Det är ju lite galet! Nu är klockan redan sju liksom! Jag vaknade i alla fall freech som satan klockan 12 idag med sminket utsmetat på både kudden och ansiktet. Det var super fint väder ute så jag bytte om till bikinin och lade mig på framsidan och solade. As najs!! Resultatet vart ju såklart att jag blev grymt röd. Men jag menar, de får man ju stå ut med.

Igår var en riktigt bra kväll. Härligt att få fira mina två sötnosar! Hoppas verkligen att ni hade en bra kväll tjejer, ja och Frida också eftersom det var hennes första utgång med :) Vi var i alla fall ett roligt gäng, som tyvär blev lite splittrat och hej och hå. Men senare på kvällen mötte Jag, Tara och Alex upp Frida, Yoko och Jessika igen och drog vidare till soft där Hanna och Wera var. Som slutresultat vart ju kvällen jäkligt bra om man säger så! Jag fick ju sällskap med fina Tara hem, vilket ledde till otroligt roliga upptäkter och många roliga diskusioner. Tex så filosiferade Tara om hur det kommer sig att det kliar nånstans. "Liksom vad är det som händer när det kliar på armen??!" säger Tara bara sådär från ingenstans. Fruktansvärt underhållande!


Hanging in the sun


Tränar min självkänsla här nu gott folk. Att visa mig i bikini är bland det äckligaste och svåraste jag vet. Så det finns ingen andledning till att komentera alla fel på bilden, jag äger en spegel så det ni vill påpeka har jag nog redan sätt! Det här är i alla fall min nya bikini! så himla fin. Den är finare i verkligheten jag lovar! :D Jag är super nöjd! Hatar dock att mina fina ärr syns -.- man ser ifs bara 4 st... Men ändå!


Glömde rubriken


Så här såg jag ut idag när jag åkte till kista och shoppade. Blev så inspirerad av Tara och hennes tjat om jeansshort. Hon vill ju ha precis ett par sånna jag äger, så jag kände att det vore slöseri att inte använda dom när det ändå var så bubbland varmt! Nej alla nördar, jag har fortfarande inte riktigt koll på Svenska provet känner jag. De känns lite småjobbigt kan jag lova! (Lägg märke till piratboken i hörnet på bilden) ^^


Play nice kitten, or I will bite!

Blir det inte bättre än såhär eller? Är folk så puckade att man röstar på sd? Är det jag som missat något, har dom en bra politik eller vad? Tycker man att det är en kul grej att rösta på dom eller? Fattar inte folk vad dom står för?!?! Såg ni inte att det stog på deras tröjor "nu handlar det om vårt land"! Vadå vårt land?!?! Varför måste Sverige vara ett mellan land där alla är svennebanan och tycker och tänker likadant???! Nej lågt säger jag bara. Det spelar ingen roll om ni röstade på dom som ett oseriöst skämt eller om de var på allvar. Det är så übertöntigt att det finns inte!

Okej nu släpper jag det. Idag har jag handlar en ny bikini, en ny party outfit som ska användas i morgon och lite presenter! Massa mysigt då det spenderades med Syster. I övrigt åkte jag till solna efter skolan för att fika med älskade Tara, Jessika och Yohanna. Senare kom även Frida. Mycket najs. Sen åkte jag med Tara till Kista för att hon skulle köpa lite grejer! Nu är jag redo för i morgon, och inväntar bara peppen som aldrig tycks infinna sig förän efteråt -.-


Snortroll och lite sånt

Jahaja. Förkyld, eller pollen, vem vet! Inte alls kul. Jag har verkligen inte tid! Jag mår illa, är helt slut, ont i huvet, snorig som ett troll och svimmig. Inte alls vad jag känner för. Ska ju ut och parta i helgen, parkhänga i morgon och bara fixa allt liksom. Då kan man ju inte vara sjuk!! Men min kropp vill ju aldrig vara team Jenny, så jag är inte förvånad! Jag tyckte i alla fall så pass synd om mig att jag har köpt världens finaste halsband. Ja jag är mycket nöjd faktiskt! Men nu ska jag sova för jag har snor i huvet, vilket gör att jag har snor ont i huvet och har en härlig migrän på g. Sängen kallar. Helt klart.

Jag älskar mitt gäng för övrigt. Älskar dom så det gör ont. Speciellt min Kokosboll, fiskpinne eller uggla (smeknamnet varierar efter humör och uppfinning ja). Men kärt barn har många namn! Sen älskar jag ju min flum polare Kaffe Tanten, Ja Jessika det är dej jag pratar om! Haha jag kan egentligen inte skriva upp er alla här tjejer, ni är föööör många. Det skulle bli för långt inlägg. Så jag stannar här med Kaffe Tanten och Kokosbollen. Det är nog bäst för alla involverade!! Men ni andra är inte mindre älskade.

I morgon har jag en morgon date med Tara. Det är ju för mysigt. Att samåka med henne på morgonen är så okej, för då hinner man gå igenom allt prat. Skvallra och snacka skit nivet. Dela åsikter och tankar. Inte alls tokigt!

Nej hörrni nämnde jag att sängen kallade eller? För nu har inlägget blivit längre än det var tänkt!

Funny Funnier Funniest

Yohanna plutt, som förövrigt fyller 18 idag om ni missat det, jag måste erkänna en sak för dig! Jag sviker dig och uppsala bby. Jag ska med all säkerhet plugga på Stockholms Universitet! Jag var där idag och gick runt, pratade och bara mös. Det är så min stil. Det är verkligen en miljö jag trivs i! Fy bubblan vad glad jag är! Jag vet att det är långt kvar och att jag är världens geek som kollar läget redan nu, men fan jag är så nöjd! Först pratade vi lite med en studievägledare, åt lunch i en av lunchresturangerna och sen tog vi vårt kaffe och smälte in bland alla studenter som satt i parken. Asså fan vad härligt. Det är verkligen där jag vill vara. Bland människorna som är lite seriösa, lite mer mogna och inte alls så mongo som vissa är på gymnasiet. Studievägledaren var super rolig och trevlig verkligen. Det här känns toppen! Sen har jag ju en tendens att ändra mig varje vecka, men just nu känner jag mig väldigt säker på skolan.

Det mysigaste med dagen var som sagt när vi satte oss i parken och bara mös och spanade. Det kändes så rätt. Jag har verkligen haft en kanon toppen bra dag! Kunde inte spenderats bättre!
Att jag sen möttes av den underbara nyheten att T.I ska komma till sth i sommar var ju bara ännu mer mys! Jag känner verkligen att bra saker är på gång. Livet rullar på bra!


Movie


Kollar på Breaking and Entering som går på kanal nio nu! Främst för att jag är kär i Mr Jude Law. Men nu upptäckte jag också att käre Ed Westwick är med i filmen. Det här känns som en toppen grej. Toppen säger jag bara. Toppen!

Snygg som få


Jag går runt i min lilla stuga med världens mysmin. Så otroligt härligt. Jag bara glider fram liksom som en jävla räka. Har jag berättat förut om min teori om sommaren? Att alla problem verkligen bara försvinner, poff liksom, och går upp i tomma intet!! Det är så härligt. Inget är så underbart, vackert och roligt som på sommaren! Det är så jävla tipp topp prima ballerina och små rosa luddiga måln! Fantastiskt. Det är ypperligt rolligt att jag nu har världens sexigaste bränmärken längs mitt linne. Otroligt hett mina vänner! I morgon ska det inte bli lika vackert väder har jag hört, men vad gör det. Man tar ju det man får!

Kärlek i Parken


Park häng är det som gällt för mig och mina två damer på bilden! Vi satt i vår lilla fantasipark i flera timmar och babblade och fabblade och tabblade om allt och inget! Super härligt! Måndagar är den ultimata dagen, eftersom vi slutar vid tolv! De är så prima att det finns liksom inte!! Galet härligt. Nu ska jag städa lite här hemma. Min stackars syster kommer inte hem förän kl 4 i natt eftersom det blåser förmycket på hennes lilla ö, så dom måste åka färja och buss och sen flygplan! Då är frågan om man ska gå upp när hon kommer hem eller om man ska ses i morrn efter skolan.

Le Love


Jag och min älskade Elin i fredags! Ser ni vilken söt tjej asså, så underbar!

On top of the world!

Jag är så jävla Kick Ass! Jag är så jävla duktigt att det finns liksom inte! Jag förstår inte riktigt själv att jag är så här duktig tror jag, med tanke på att jag var helt övertygad om att jag skulle beöva gå om, med tanke på att jag blev sjuk och hela den grejen. Men nej verkligen inte. Jag langar VGn och MVGn på löpande band! Jag håller med Daniel om att jag borde få en medalj fan, för det går så jävla bra för mig trotts att jag vart så frånvarande och låg så långt efter alla andra! Så mina damer och herrar, som slutsats kan vi ju säga följande:
Jag äger!
Lär av mig!
Och jag förtjänar en medalj!
(vi kan ju också lägga till hur otroligt ödmjuk jag är, haha)

Dreading this moment


Min största skräck asså. Svenska boken! Finns inget tråkigare. Det är den bok jag undvikit mest genom tvåan, nu vid sista chansen får jag ju ångra det kan man säga. Nu måste jag liksom ta tag i min rädsa och läsa den här tjocka boken. HATAR DEN. Hatar Hatar Hatar verkligen. Verkligen suck. Har ni tänkt på att den luktar så jävla äckligt? Eller är det bara min bok som har bestämt sig för att slukta skunk??

Million dollar smile


Titta på min lilla snygging! Känner att jag måste lägga upp bilden på honom här för han är sådär sten cool, tok söt och fullständigt underbar. Jag blir glad bara jag ser bilden. Snacka om att Alexander kommer bli en hjärtekrossare! Kolla bara på honom liksom!


Little miss sunshine

Tok bra kväll igår mina vänner. Nu sitter jag och tänker igenom kvällen i detalj och fan asså vad roligt jag hade. Dansade non stop typ till en jävla massa gamla favorit låtar, med så otroligt roliga och söta människor. Otroligt roligt att träffa Elin och Tim också! Så najs. Det bästa var ju att jag var så himla opepp hela dagen, men så fort jag började dansa som en tok och träffa folk var jag så jävla peppad. Idag är jag hes och har ont i halsen. Mindre härlig men det är värt det. Sen är det också muppigt som fan att jag nu sitter med ett macdonalds stämpel på handen. Det var nämligen stämpeln man fick igår, och den går inte bort.

Vet ni förövrigt hur svårt det är att gå i en matbutik när man ska handla mat och allt man vill ha är typ fett och socker. Det är sjukt svårt att inte plocka i precis alla gifflar i butiken i korgen, eller typ 20 chipspåsar eller nått liknande. Förmodligen vet ni det kanske, men ni får höra om det ändå. Det är svårt. Okej. BamseTokSnor svårt!! Dessutom hade jag typ tre kroner och spendera. Vilket inte gör det lättare. Jaja anyway.
Nu borde jag göra nått produktivt men i ärlighetens namn så kommer det nog inte alls hända!!


På topp

Okej ett obliatoriskt halv fullt inlägg innan utgång då. Ikväll är de studentskiva som gäller för mig. Jag har suttit och partat på en massa vin innan så jag är nu fullt taggad på en party kväll. S¨ är dej ju när man är lullig nuvet. Allt jag har att säga aär att den här kvällen kommer sluta bra för alla in blandade. nag är övertygad. okej. Jag är snygg som fan, lagom lullig och ciggen är massor. Så de här blir nog braaaa. Hörs i morrn då sörisar! Nu ska jag på med klackarna och sen dra för att dansa rumpan av mej! Puuuuuss

The morning of tomorrow

Vilken morgon. Hahaha. Går inte ens att förklara, skulle nog inte ens vilja förklara om jag kunde när jag tänker på saken. Vissa saker är helt enkelt för interna. Jag gick i alla fall upp i morse, tog en kopp kaffe och går ut för att röka. Passar på att kolla brevlådan eftersom jag inte vart hemma på ett par dagar. Och vad hittar jag där om inte ett brev. Ett brev till mig. Ett brev om ett svek fullt med kärlek. Ack då. Så nu har jag suttit och skrivit ett förlåt brev som är på väg. Ska upp till ica efter jag duchat för att köpa ett frimärke och så ska det skickas på en gång. Synd bara att det lär ta ett tag innan det kommer fram, jag vet egentligen inte hur posten fungerar, men jag antar att det inte går på ett ögonblick i alla fall..

Nu letar jag kläder till ikväll men tycks inte hitta NÅGOT ALLS som jag kan ha på mig. Känner mig tjock och skabbig på alla sätt och vis. Plus att jag har sån träningsversk så att jag nästan gråter så fort jag rör mig. Men men, nu måste jag kila.



note to self

Vilka två underbara dagar jag har haft. Det har vart kärlek, vin och cigg på hög nivå. Äntligen mår jag lite bra. Är i alla fall ett steg uppåt på stegen så att säga. Jag har dessverre träningsverk och i morgon ska jag ut och dansa rumpan av mig. Känner att det kommer kunna göra läget lite sämre, men fy så jag längtar. Sen är ju kläd frågan ett helt annat problem. Men jag menar, det löser sig. Jag vet inte alls vad jag ska skriva, mer än att jag vill liksom dokumentera att jag mår bra igen. I alla fall bättre än de senaste dagarna. Så att jag kan titta tillbaka på just det här inlägget och se och känna och andas alla känslor som just nu infinner sig i min kropp. Jag grillade idag. Massa gott måste jag säga. Egentligen är det här lite av en note to self. Så att jag ska minnas hur bra jag har haft det de senaste två dagarna. Nämnde jag vinet eller? Jenne minns vinet, det goda vinet. Hur lullig du vart, hur bra du helt plötsligt blev och hur kul alla skämt är. Allt måste minnas. Även om det låter tråkigt när man läser kan jag lova att det har vart prima. Det kan inte vara annat än prima stunder som dessa. Fricking Awsome. Mouie Buien eller hur fan de stavas.

walking on Sunshine

Dagarna bara flyter på, rinner iväg liksom. Jag försöker blogga lite titt som tätt men har verkligen inget att skriva. Inget kul i alla fall. Det är plugg, träffa folk och sånt nivet. Idag hängde jag och min Yohanna i vår lilla "park" i flera timmar. Vi satt som två svampar och sög i oss den underbara solen, vid den vackra fontänen. Så himla underbart. Jag vet inte hur många gånger jag sa att jag skulle vilja stanna där hela livet. Bara sitta i solen vid fontänen och njuta av Yokos underbara sallskap. Bara prata om allt och inget. Underbart asså. Nu är det vår gott folk. Kan vi fatta det. Vi blev tillfrågade om vi bodde i solna av en kille med kamera, men nej de gör vi ju inte så han ville inte fota oss. Sen såg vi två snyggingar, Snaggade snyggingar och det kan ju vara det finaste som finns! Span span blick blick. Nu ska jag ta en paus nivet. Ut i vädre. Nivet!


Long Distance


Idag har jag och min syster shoppat lite i kista. För mig blev det ett par jeans så nu har jag ett par som faktiskt passar, och för henne blev det lite små plock inför i morgon då hon överger min för att åka på semester i Grekland. Nej nej jag är verkligen inte alls avundsjuk att hon ska bort till värmen när jag måste stanna i Sverige och leta efter våren som tycks ha rymmt igen. Jag har dessverre vridit på mitt dygn så jag känner att jag inte alls kommer vara pigg i morgon. Men vad gör det när man får träffa snyggingarna i morgon!


Jenny genom åren


Jag för ca tre år sen


Jag tyckte att jag var typ snyggast i världen för två år sen.


Haha när jag började på psyket i ettan var jag såhär vacker :P


Sen blev det 2009 och jag blev brunett.


Senare under 2009 klippte jag av mitt relativt långa hår och körde på pagen.


Lite senare under 09 insåg jag att svart hår var helt och hållet min grej!


Det var också under 09 jag började gå på läkarutredningen och Mr.Alvedon var min bästa vän!


Äntligen 2010 och äntligen färdigopererad och äntligen hemkommen från sjukan. Äntligen fick jag göra mig fin för att åka in och fika med Yohanna i Kista centru, efter alla dessa veckor utan att träffas :)


Och i nutid så att säga. Länge hår, normal vikt igen och tjejen på bilden tror fortfarande att hon regerar världen!



Sunshine in my mind

Trotts det kassa vädret är jag på ett mycket bra humör! Riktigt bra faktiskt! Jag har haft fullt up hela dagen och strax ska jag nog ta och åka iväg och träffa folk. Känns ju som en mycket bra ide. Egentligen borde man ju plugga, men haha det känns ju som ett skämt liksom. Så jag tar en paus med pluggandet tills i morrn. Egentligen skulle jag nog vilja ta en paus med pluggandet överhuvud taget men ändå. Nej hoppla vad tiden rinner iväg. Up up and away som sagt! :D


What do you want from me

Är det inte lite lustigt att nästan alla tjejer har den där speciella killen i sitt liv. Den där killen som man alltid gör sig lite extra fin för när man ska ses. Lite för att visa vad han gick miste om. Det är så himla roligt när jag plötsligt kommer på mig själv med att planera ut min outfit inför nästa gång vi kanske ska ses. Jag förstår egentligen inte varför jag känner att jag måste vara så fin när jag träffar den här personen. Jag vet inte om det beror på att jag vill trycka upp det i fejjan på honom, att liksom poientera att jag är ett kap. Jag tror nog inte att det är därför, för jag vill nog inte nödvändigtsvis vara tillsammans med honom. Haha, jag har verkligen ingen aning. Men det spelar ingen roll. Han kan ringa mig när jag har lektion och fråga om vi ska ses, jag kastar mig hem duchar, sminkar om mig och byter om till det finaste som råkar vara rent. Bara för att träffa honom liksom. För visst är jag nu inte den ända som har en sån kille i livet?


Neard


Nej de blir inget party ikväll efter som mina favo flickor för de första är upptagna och för det andra inte är 18. Snart blir det ändring på det mina damer. Ja okej jag erkänner, jag har ingen att gå med ^^. Istället blir det middag och bio ikväll med syrran. Snäll som man är fick ju hon välja så det blev the bounty hunter, ja jag är skeptiskt men vi får väl ta och se. idag har jag fixat det ena och det andra så nu är pengar under sommaren klirrat!


Puckon

Okej. Här kommer en hel drös av sanningen! Börja aldrig på Psykologigymnasiet! Okej! Jag inser att det är försent för majoriteten av mina läsare, men endå. Psykologigymnasiet är ett av de falskaste ställena jag har gått på. Det är en så KASS skola att jag bara dör. Det ska vara en skola som står för så himla bra saker på pappret, men i praktiken suger den. Så fort man kommer in i skolan känner i alla fall jag en stor klump i magen, ett missnöje och en sån jävla känsla av otrivsel. Folk säger att den är så humanitär och att det är lulllull och kärlek, men nej. Det är stölder, idioter och o objektiva lärare. För min del är psykologigymnasiet inget trevligt ställe. Idag är andra gången nått pucko snott mina saker. I etta var det ett värde på 200 kr. Inte för att jag tycker värdet spelar roll, för det är ändå ett pucko som öppnar en stängd väska och tar något som inte tillhör den själv! VEM GÖR DET? och framför allt; VEM PÅ GYMNASIET GÖR DET??! Känns det som att folket är rätt funtade och mogna när dom Snor saker eller??! Det har vart många fall av stöld i vår skola. Och när man ber lärarna att ta det här på allvar får man oftast "nej men vi är en humanitär skola där vi inte vill känna att vi ska behöva ha lås på skåpen och så vidare" Nehe, jätte bra att ni känner så kanske, men uppenbarligen är det ju inte så! SÅ antingen får ni väl fan börja köra med lås på skåpen eller helt ärligt försöka göra nått åt det här på nått annat vis, för uppenbarligen fungerar inte era önskningar om den perfekta skolan.
 Jag brukar inte ångra så mycket, men jag ångrar verkligen att jag började på psykologigymnasiet. Det fåniga är att man inte ens kan byta, för vi läser inget språk vilket är obliatoriskt för sam program, så om man vill byta måste man gå om.

När man förlorar

Sicken dag. Tror jag starkt IG-ADE två prov. Najs! Verkligen tummen upp. Men vad gör man liksom. Om ni undrar gör jag just nu Inget alls. Jag tror jag ska fortsätta med det eftersom jag inte riktigt känner mig klar med det. (haha yohanna fattar grejen). Hopp hopp, mer då? Tycker att folk ska fortsätta göra mig på bättre humör, för just nu har det gått utför i ett par dagar. En annan grej är ju att Jonas är lite rolig. Han är nog den enda läraren som kan kasta ut en från lektionen på ett rätt trevligt sätt. Typiskt Jonas style helt enkelt. Har ni förövrigt tänkt på att han har det där leendet? Det där "Jag skulle kunna döda dig just nu, men jag har saker att göra" leendet liksom! Det är fruktansvärt underhållande. Nu ska jag fortsätta med migg inget görandet här borta!  På återseende då mina damer och herrar!

Puss från mig


Span


Nu ska jag gå en promenad och spana på fotbollskillarna som ÄNTLIGEN har börjat köra sin ute träning här i Gethot! Om jag är nöjd med just den saken asså Muy Buena säger jag bara! Smell you later amigos!


PARTYYYYYY

Vissa jävlar ger mig en sån jävla huvudvärk. Känns ju verkligen JÄTTE ROLIGT!!!!!!!!!! Jag har totalt tappat suget på allt. Det tråkigaste är ju att den grej jag verkligen hade planerat och lagt ner tid på rinner ut i sanden när ingen svarar eller hör av sig. Verkligen jätte tråkigt för jag ville göra nått riktigt roligt för två av dom jag verkligen super älskar.. Ja märks det att jag är lite över bitter här eller?


Be Together


Nu ska jag strax bege mig till mitt kära Danderyd -.- Det är sjukhus häng som gäller för mig i dag om ni undrar. Avis eller vad? Pallar inte göra mig i ordning så jag kör bara på mascara, smultron läppglans och en gammal tröja jag snott från mami! Ikväll blir det grillning hos min bror tror jag. Mega gott ju! Nej nu måste jag leta fram mitt kort, leg och alla papper jag behöver. Pussen


Weekend

Oj vilken kanon helg. Bamse bra! Idag har jag tjockat tårta och annat fettigt så jag håller på att spricka! Mycket härligt. Inte ens min kära polare ångesten har infunit sig, så det är ju kalasbra! Jag pallar inte gå in på detaljer om helgen, den har vart SUPER, vi stannar där. De får liksom tillhöra det förflutna! I morrn ska jag till läkarn men jag sitter uppe och väntar på att föräldrarna ska ringa om när var och hur detaljer! Anyways! Vad ska jag egentligen säga? Jar ju inget alls att komma med. Så jag fortsätter väl på temat ego då och langar en bild.



Påväg bort bort bort


Ja så här snygg är jag, visst är det orättvist ^^

RSS 2.0