2008

Hej på er. Idag är det ju nyårsafton(skrev ju fel! tack manne för att du rättade mig :). Crazy vad tiden gått fort. Känner att jag inte har hunnit med så mycket dock. Men så är det nästan varje nyår. Årets sista dag ska spenderas med en god middag hemma hos min äldsta moster och hennes man, sen blir det förmodligen massa wii spelandes, sing star och pictonery. Vet inte vad jag ska ha på mig, men det löser väl sig. Med tanke på att vi förmodligen åker kommunalt dit så kan jag ju inte ha klänning på mig. Och då måste jag packa ner ombyteskläder och vi har redan så mycket att släpa på så det funkar inte. Håret vet jag i alla fall hur jag vill ha. Det är ju ett plus.

Detta har hänt 2008:

Gick sista terminen i nian.

Hade cabaren, det roligaste ever. Lärde känna folk på nytt sätt.


Slutade nian. Grät grät grät. Lovade att hålla kontakten med alla, något som inte har hänt.


Åkte till en gammal lärare och fikade med Linn och Fia.

Hade världens tråkigaste sommar lov, jobbade hela sommaren med två olika jobb. Och var inte ute med båten någonting.

Åkte till Eskilstuna zoo och träffade fantomen.

Flyttade hemifrån, tog mitt pick och pack och drog.

La ner hela lönen på inredning till huset. Plus en "hej-jag-är-ingen-galen-tonåring-blomma"

Spenderade de sista veckorna i mitt nya hus, och städade, skruvade ihop möbler, och gjorde allting beboligt.

Började i en ny skola. Första dagen trodde jag att jag skulle DÖ.

Spelade Amrekans fotboll
Träffade ett par människor redan förstadagen och efter ett par veckor hade vi smeknamn. Bobby, Knut och Benny.

Gick på en fotbollsmatch med girlsen och halva skolan. fick ett läskigt eksem på kinden som vi helst ska glömma.

Lärde känna fler och fler från klassen.

Hade århundradets roligaste kväll med Emelie, Yohanna, Knut och Bob.

Fick en ny kusin vitamin. Alexander världens sötaste kille.

Fick 2 IG varningar, bad till gud att en lärare kunde slänga sig framför ett tåg. Och han hörde det.


Åkte till Ikea med Knut och har aldrig haft så roligt!

Sen kom julstressen med alla paket och grejer.


Firade jul hemma hos pappa, med Pappa, Bodil, Sara och Simon.

Fyndade på rea, men fick köa i över en halvtimme. Surt.
Var på Bio med Emelie och såg Twilight för andra gången.


Nu minns jag ju bara sakerna som hänt nyligen mer detaljerat, men det är ju förståligt.

Det här är alltså de mesta av de jag minns.


♥On my stereo, brain & lips♥


Okej seriöst, jag drogar låten helatiden. Finns ingen bättre reklam låt just nu.
Förutom möjligen den här då!

Kärlek

♥Dying is peaceful and easy. Life is harder.♥

Hej allesammans. Har kommit hem från bion nu! Ni anar inte hur bra den här filmen är asså! Och det var så mysigt att träffa Emelie också. Vi hämtade ut våra biljetter, hos en måttligt söt kille. Ni vet typ en 6, inte Edward snygg precis, men han dög. Sen gick vi och fikade, tog en varsin varm choklad (typiskt att chai latten var slut) så uppdaterade vi oss med allt som hänt. Ja som sagt har det inte vart så mycket för mig då, mest i Emelies liv. Oh my god säger jag. Sen efter ett tag då så gick vi tillbaka till biografen och väntade på att bion skulle börja. Den började senare än planerat, och hela salongen var full med nästan bara tjejer. Som förmodligen också har sett den förut. Neeerd varning på oss. Haha men ärligt hur bra är den inte. Och Ärligt hur het är han inte!!? Ojojoj säger jag bara. Återigen tittar jag på mitt liv och drar slutsatsen att jag vill leva i en film. Istället för mitt otroligt ospännande liv. Och som jag sa under filmen, han får gärna komma och hälsa på i mitt rum. Hott hott hott. Nu kommer man drömma sött den här natten med. I alla mina senaste drömmar på sistone har det vart mycket spänning. Nästan som i filmen ibland. mytcho härligt. Sånt gillar vi. Däremot när jag vaknar förvånas jag massor av killarna jag drömmer om :O men det är ju en historia för sig. Jaja moving on. Ni ska få se mina mysiga nyårshattar jag köpt. De är så fina.



Det är två guldiga och två silvriga, sen en silvrig hatt till Peter, eftersom han blir den enda killen.

"Say you're sorry, that face of an angel, comes out just when you need it to"

Jag har ett bokmärke som det är värsta fina filuren på, sen står det
"när jag är extra hungrig sätter jag tänderna i en tegelsten."
Bara så att ni vet.
Pussen

♥make you smile shine shine shine!♥

Shululu!

Idag sov jag länge. Vaknade av ett sms, från sötaste Emie. Hon undrade om vi inte kunde ses och gå på bio. Självklart är jag på liksom. Jag har inte träffat henne någonting alls på lovet. Inte någon annan häller i och för sig. I vilket fall som helst ska vi då se Twilight (stavning?). jag har redan sätt den, men jag tvekar inte att se den igen. Underbart bra. Så det ska jag göra idag. Imorse när jag vaknade var ja som vanligt inte hungrig. Men, jag läste någonstans att håret blir dåligt om man inte äter ordentligt. Jag vet ju inte om det stämmer, men jag tänkte att jag i alla fall ska äta nått idag då. Man vill ju inte sabba håret, right? Så nu ska jag ner och rota i kylskåpet och se om jag hittar nått att äta. Vill ju inte ha mackor bara. Usch så onyttigt. Nej så nu får vi se vad det blir.

Så människor vad händer annars då?


För min del blir det att göra mig i ordning eftersom att jag just nu ser ut som ett troll. Ärligt ni ska se mitt hår. Juste måste bara berätta att jag köpte en ny tandkräm igår. Oj vad mitt liv är spännande va. Nu blir ju ni förstås jätte nyfikna. Haha inte. Men jag har faktiskt en poäng. Den är jätte bra. Tänderna blir vitare efter bara en gång.

Den är inte dyr som tandblekning, och finns att köpa på ica, coop och liknande butiker. Jag lovar den är jätte bra.

Ha det najs idag. Kanske skriver lite mer sen!

Puss på er!


♥Sometimes you have to cry, just so you can be able to laugh♥

Okej, dagen då.
Har ju bara skrivigt mina planer om dagen. Lite spännande att jag aldrig kan hålla en plan. Suprise som vi brukar säga. Jag satt och tittade på tv tills klockan blev alldeles för mycket. Sen åkte jag och storhandlade. Inhandlade också as lame party hattar till nyår. Bra skit. En ben and Jerrys hamnade också i vagnen. Massa gott. Till middag blev det en underbar pasta med sparris sås. Tror det är en ny favorit. Har ätit det ofta den senaste tiden. Till middagen serverades också ohyggliga samtal spetsat med gråt och skrik. Jätte lätt att göra. Dåligt humör+besvikenhet+ledsen. Sen var det bara att röra om så var det klart. Nu försöker jag skämta bort det. Jag gör så. Gillar inte konflikter. Skämtar alltid i sådana situationer. I vilket fall som helst hamnade jag då i stor-bråk med mamma och många saker kom upp. Jag tänker ju inte gå in på detaljer såklart. Men det blev mycket. Nu har jag ont i ögonen, från alla tårar. Jag känner mig ofräsch och plufsig kring ögonen. Vilket jag förmodligen är. Inte kul. Hon sa en mening med ordet hänga i. jag tror det var: då hänger vi ju inte med varandra. Kan en förälder verkligen säga så? Det kändes fel. Och det var typ det som jag satt och tänkte på hälften av tiden. Det störde mig ruskigt mycket. Hm. Undrar varför. Jag är tydligen vuxen. Men jag är ju bara 16. Då är man inte vuxen. Men man blir det när man flyttar hem ifrån tydligen. Oavsätt ålder. I ärlighetens namn blev jag tvingad till att bli vuxen för väldigt länge sen. Faktiskt. Nu tror jag att hon insåg många saker. Att jag inte bara kan få massa krav, för att jag är vuxen. I så fall måste jag få fatta mina egna beslut. Speciellt beslut om skolan. Det sa jag. Rakt ut. Inte inlindat i nått, jag smög inte med det. Tror att jag nådde fram. One down, one to go.


Gud vad punkt vis jag skriver. Har jag alltid gjort det? Nej. Tror inte så. Förövrig inhandlade jag ett spel idag. Det var lite otippat va. Jag hatar ju spel, egentligen. Det heter i alla fall trodde du ja, eller nått. Det är nog kul att köra på fyllan. Men jag ville testa det så jag körde det med mamma och syster. Kändes lite halv segt men okej. Men som sagt, fyllan.


Yohanna du är söt, du skriver alltid kommentarerna två gånger! Söt.

Det är någon som kommenterar anonymt. Det är kul. Då blir man nyfiken. Det är kul. Snälla fortsätt med det.

Hanna du är störst, bäst och vackrast. Du äger. Bara så du vet.

Knut. Knut knöt en knut med en knut.. eh nej. Nu blev det fel. Du är i alla fall snällast. Bara så att du är medveten om det.

Emelie jag saknar dig gumman. Efter nyår MÅSTE vi ses och ha oth kväll.


Nu är jag lite väl geggig med känslorna. Ska sova nu. Är trött. Ja.


Sov sött alla sötter nötter. Eller nått.


Som sagt. Mina Tankar. Mina Tårar. Mitt Liv!

Och juste. enligt 118100 så kommer jag förmodligen bli Den första kvinnliga astronauten som hoppar runt på månen. Och om inte det händer så blir jag advokat.


let me just say, go for it!

Halloj.

Det var väl ett roligt ord!? Låter lite som en smygfet revisor skulle säga till sin brors fru när hon bjuder på en helg middag för släkten. Känns som om jag tappade bort mig från ämnet. Men strunt samma. Det är ju lite typiskt mig. I morrse när jag vaknade var jag så himla ut vilad och kände mig super pigg. Så jag fick lust att städa mitt rum. Men när jag väl kom till kritan så var det inte lika kul. Så jag sket i det. Idag ska jag nog åka och byta en julklapp tror jag, och senare så ska jag åka och storhandla mat.

passar på att bjuda på en bild :)

Så ser min dag ut. Bara så ni vet vart ni har mig liksom. Gud jag har fortfarande svårt att bestämma vad jag ska göra med mina pengar. Jag vill inte spara dom tror jag i alla fall. Så är jag alltid när jag får pengar. Jag vill bara shoppa shoppa shoppa! Nej ni, idag blir det definitivt en lugn dag med ansiktsmask och massivt med wii spel skulle jag tro.

Ha en bra dag!

Kram


BAD HAIR DAY is NOT an OPTION


Juste! Jag kom på att man kan hälla bort lite av vätskan som finns i kokos mjölken, för att slippa ha i så mycket kakao!

Ser nu att jag har skrivigt Rinnigl.. men det får ni stå ut med :P
Haha det är säkert fler stav fel ^^

UPPDATERING: Nu har mitt hår torkat helt och jag kan därför ge ett lite bättre utlåtande om resultatet!
Håret blev jätte mjuk och jag kommer ABSOLUT att fortsätta med den här inpackningen. Dock så luktar det för mycket kakao om håret, men det är mitt egna fel som hade i för mycket!
Men i övrigt ÄGER den!
KRAM

Can you make me feel pretty?

Soho.
Nu har jag ätigt middag, som en revolt mot julmaten och allt onyttigt åt jag sallad idag. Det var jätte gott! Det var en avokado, mozzarella och tomat sallad! Mutcho gotto! Sallad och cola, mest för att väga upp med den nyttiga salladen. Kroppen kanske får värsta chocken om det blir jätte nyttigt efter allt skräp som jag ätit! Mamma som lagade mat, så blir det ofta när hon är här, man måste ju få lite lyx liksom. Hon har vart jätte snäll idag och städat, satt ihop vår matberedare som vi fått i julklapp och gått och handlat. Så härligt allt jag behövde göra var att damsuga här uppe. Så skönt att bara få ligga och lata sig i soffan med datan och slö titta på tv. Hon har till och med städat i skåpen i köket. Så härligt. Nu så ör vi wii. Jag lovar er folk att jag är kung på tennis! Vann nästan varje gång. Mamma har precis kört boxning och roar sig nu med golf. Sara är i kista och ska köpa nått annat spel som vi kan köra i kväll. Vi hoppas att hon hittar nått skatar spel av nått slag. Antingen skateboard eller snowboard. Det vore så roligt att spela. Nu när vi körde det hela kvällen i går så fastnade vi verkligen för det. Vi har gjort två olika dippar och sitter nu med morötter, gurka, paprika och selleri och dippar. Väldigt härligt. Ja, just nu är jag ju bara jag som äter men sen när det är min tur att spela lite så kommer ju de andra svulla. Jag tror nog att jag ska ha lite spa kväll nu. Med ansiktsmask, hårinpackning och sånt ni vet. Känns lite härligt att ta det. Och jag tänker faktiskt göra min egna lilla hårinpackning. Jag har aldrig gjort den förut så jag vet inte hur bra den är. Men jag lovar att skriva vad jag tycker om den sen. Så kommer också "receptet" om man nu kan säga så, sen. Hoppas ni har en mysig kväll ni med så kommer kanske lite fina bilder och så sen, när man är osminkad och läskig^^



Jag gillar den här bilden. Jag känner mig så söt på den :)
Så jag vill bara påminna om den. Att den finns. Att jag finns. Och är söt. Ibland.


NU fick jag mig en funderare så här på kvällen

Hej hopp. Just nu har jag inte haft så mycket att göra, så jag passade på att uppdatera mig lite på vissas bloggar. Mycket intressant det där. Hanna bebis du är så underbar, det hoppas jag att du vet! Jag har desperat försökt att kommentera det inlägget du skrev men kan inte (?) jag är inte så teknisk uppenbarligen. Suprise.


Så. Sen har jag mest surfat runt, jag vet inte varför men jag tycker det är roligt att säga. Det låter lite som något en smygfet revisor som försöker hänga med i tiden skulle säga. Underhållning. Men i vilket fall som helst så såg jag en artikel i expressen tror jag om Sara Svensson, barnflickan i knutby ifall ni vet vem jag menar. Det ledde till att jag läste en artikel om Åsa Waldau, mer känd som "kristi brud". Där stod de nått om att Helge Fossmo hade en hemsida. Nyfiken som jag är vart jag besluten på att se om jag kunde hitta den, om det nu var sant. Tro det eller ej så har han det. Där man dessutom kan ställa frågor till honom. Jag fattade inget alls, han sitter ju i fängelse, eller? När tragedin i knutby inträffade så blev jag direkt väldigt insatt i händelsen, och jag tror att jag läst nästan varje artikel som handlat om det. Så jag var ju tvungen att kika runt på hemsidan. Kan ni fatta att snubben har mage att sitta och framställa sig som en bättre människa än vad han uppenbarligen är. Ursh det är så att man mår illa! I alla fall så såg jag en person som hade skrivigt ett "inlägg" till honom. I vilket fall som helst så stod de typ vilken skit han anser att han är. Sen så har han skrivigt en sak som jag verkligen kan hålla med om lite.
Jag citerar "Gud är en låtsats kompis för vuxna som inte har nån egen personlighet".
Kan det inte vara lite så? Att gud är som en låtsas kompis, personligen så tycker jag att det var ganska roligt. Men det är ju bara för att jag inte tror på gud. Jag vill bara tillägga att jag respekterar folk som tror på gud, och inte har något emot dem på något sätt. Men jag har mina personliga orsaker till varför jag inte tror på gud. Nu eftersom jag inte har så många läsare så tror jag inte att någon kanske tar illa upp. Men jag menar, man kan inte vara säker nog, right?


I vilket fall som helst så var Helges svar:
"De gärningar du tillskriver mig, har jag inte begått.

Vi ser uppenbarligen olika på vem Gud är, liksom på dem som tror på honom.


Jag tror inte att så mycket hade blivit bättre av om jag hade bott i USA. Jag önskar däremot att jag hade bosatt mig någon annanstans i Sverige än i Knutby. Då hade nog allt sett väldigt annorlunda ut idag...


/helge"

Jag undrar lite vad han menar med att det hade sett annorlunda ut. Menar han att han inte suttit i fängelse då? Jag tror i för sig inte att hans miljö påverkade honom till att bli en mördare. Han var nog alltid "skadad". Kanske att det gick fel i barndomen? Vad säger ni, vad skulle min gammle vän Freud säga?

Märks det att jag studerar psykologi eller? Jag tror nog att Helge skulle vara ganska intressant att analysera, i och för sig så tycker jag nog att sekter och olika religioner, nu menar jag förstås inte att jag jämför religioner med sekter(!!), är väldigt spännande att försöka förstå sig på!

Jaja nu blev det ett relativt långt inlägg om, för vissa väldigt ointressanta saker. Men sånt får man stå ut med! Jag skriver ju för att få skriva av mig om mina tankar.


If you were a color you would be red.. delicious and sexy

Oj vilken besluts ångest jag har. Jag funderar starkt på att skaffa mig en ipod. I så fall vill jag ju ha en ipod nano, men hallå vet ni hur många färger det finns?! Sjukt många, så nu kan jag ju inte bestämma vilken färg jag vill ha om jag nu ska köpa en! Blir det en gullig rosa, som är så uppenbart perfekt för mig? Eller en lite mer stil ren svart?

Eller ska man köra på en helvändning och ta en orange, som tydligen ser lite guldig ut? Eller en skrikig blå som är såå jag? Eller en awsome grön som de bara skriker Jenny om?

Förstår ni mitt dilemma?! Kanske man bara ska köpa en Digital systemkamera istället?


You swung a tad early

Hej igen, nu är jag hemma. Igår var vi ju som sagt hos moster, det blev riktigt trevligt. Vi spenderade större delen av kvällen till att spela Wii. Vi körde ett riktigt roligt snowboard spel på balansbrädan. Det var jätte roligt faktiskt! Sen så bytte vi julklappar också. Jag fick en tunika, som jag måste byta för den var för liten, sen fick jag läppglans och en bok. Boken heter Våga flyga. Fick den av Nene, Bamse och Vickan. Sara fick också en bok, det var en mer seriös bok. Jag tyckte det var så kul för dom sa att de trodde att Sara läste mer seriösa böcker, och att jag läste romaner. Jag tycker nog att det är tvärt om. Haha, men men. Jag tror att min bok var bra i alla fall. Ska börja läsa den nu i alla fall.


Här kommer lite bilder från när vi körde wii snowboard, man ser ju inte så graciös ut i alla fall.

   
Peter, Vickan, Jag, Nene
  
Åsa, Eva och Sara
Roligt hade vi i alla fall!
Bamse är ju inte med på nått foto, han ville inte köra wii. han låg mest hela kvällen på övervånigen och sov eller nått för han måde tydligen inte så bra.


Even the stars refuse to shine

Hej. Har vaknat 7 gånger nu av mammas ringsignal. Man får värsta hjärtattacken. Hemskt sätt att vakna på kan jag lova. Det visade sig i alla fall att jag inte måste åka kommunalt till Bålsta där min moster bor. För hennes man, Peter skulle ändå åka en sväng till Barkarby, så han kunde åka och hämta oss! Jätte härligt, för jag avskyr att åka kommunalt. Med den positiva nyheten tänkte jag då att jag kunde ta med mig min dator, men jag kunde tydligen inte koppla upp mig på deras internet. Så det känns meningslöst att släpa på den då. Egentligen så vill jag inte följa med idag, jag känner mig så bortkopplad från den sidan av släkten. Det är så trisst, för förut var jag och min yngsta moster som bästa vänner. Men nu träffas man knappt. Men men, det blir kanske okej i alla fall. 


Nu ska väl jag börja göra mig ordning, för Peter kommer klockan 14:00. Så jag har bara 3 timmar på mig nu. Sen om jag får tid över så ska jag städa mitt rum lite, helt otroligt hur det kan bli så stökigt.


För övrigt så vill jag köpa spelet rita, gissa och vinn. Finns det något roligare spel eller? Vi brukar spela det hos våra grannar på landet. Jag och syskonen körde det dagen innan julafton med Tim och Nina. Jag kan ju säga att det blev många konstiga saker. Men det är det som är roligt.



En alldeles nyvaken lite jag

Nej nu måste jag sätta fart.

Over and out.


Just nu drogar jag Collide.. då brukar jag må bättre.. men inte nu



Okej jag vet men det fanns typ ingen annan video ^^

You Will be safe. yes, daddy its a really good cape

Först kommer lite bilder från julen!


Efter kalle åkte vi till pappas, Farfar och Farmors grav.


Sen tände vi ljus och satte ut längs vårat "staket", men jag och storasyster Sara hade så tråkigt så det blev ego bilder ^^ okej jag vet att jag har psykfalls stirret men ah sikt samma!


Sen gick jag in i värmen och lekte med min hund Basse! Titta vad söt han är Tara :P


Sedan åt vi julbord :D


Hahaha Basse är en liten Jul hund :)


Efter maten så var jag tvungen att vila mig lite :P åt så satans mkt.. Eller, snarare att jag åt för mycket choklad ^^


Sen blev det paket öppning!


Jag fick leka lite tomte-nisse och dela ut paketen!


Thihi vilka kamra troll vi är :P

Nu kommer vi då till det jag handlade idag!

En over size tröjja/linne


En fusk kjol/klänning


En kofta, lite tön-varning men ändå lite charmig


En till Over size tröjja


Måste bara visa min jätte söta klocka som jag fått av min syster<3

Nu blev det jätte mycket bilder, men jag hoppas att ni står ut.

its a really good cape

Hej, nu är jag äntligen hemma igen! Sitter i soffa nu och ska fota mina fynd som jag slog mig till i REAN. Du jag lovar er att det var sjukt mkt folk, suprise. Men jag lovar, att stå i kö i 20 minuter på gina var värt det, eftersom jag kom hem med as snygga kläder. Mamma hämtade mig och Sara vid Danderyd så att man slapp krångla med buss och tunnelbana. I morgon ska vi till moster för att fira jul med andra sidan av släkten. Det är helt otroligt varje år firar jag minst fyra olika "julaftonar". Oftast tar man den sista i februari, lagom till de första födelsedagarna på året. Men så verkar det inte bli i år.

Nu ska jag fota sakerna, sen blir det till att öppna mer paket :D julen är bra härlig den! har fått 300 kr av mormor idag, ja det var typ det jag handlade för idag så det var ju najs! Hihi! Ha det bra så länge så kommer lite bilder sen!


uppdatering

Hej. Jag hoppas att ni har haft en bra jul, det har jag haft i alla fall. Man fick det vanliga, pengar någon film, strumpor ja ni vet. Fick en kock bok och cd bok också så det var härligt. Nu ska jag tydligen äta trots att jag inte vill. Gah i morrn åker jag hem.


hurt

Jag märker att han anstränger sig. Kanske är det så att han inser att relationen är stel. Vi har inte mycket att prata om, men han har inga problem att prata med andra med samma intressen. Vi, tjejerna, som inte riktigt förstår vad en katalysator är, eller hur man byter en växellåda, pratar han inte så mycket med. Det blir inte speciellt mycket meningsfulla samtal. Jag vet inte när det gick utför, det är förmodligen inte sant, men det känns som om det kan bli tråkigt om vi inte gör något åt det. Jag vet inte hur man ska göra, jag är inte bra på att stäcka mig ut till människor. Jag kan inte ta det stora steget. Det är som en vägg mellan oss ibland, och jag har ingen aning om hur jag ska få bort den. Jag vet hur den hamnade där. Det hela tog typ 3 minuter. Nu är den fast för alltid, eller? Under den perioden gjorde du det som ansågs viktigt just då. Du visste att han led genom det hela. Men visste du att jag också gjorde det? Det du sa till mig, när du hade druckit, det sitter kvar. Jag vet inte om du minns det. Men jag gör det. Jag påminns om det hela tiden. Men du kanske inte tror att jag minns, eller så vill du inte prata om det helt enkelt. Men det är just det jag behöver. Men jag har ingen jag kan säga det till. Det är inget man bara lyckas få in i en mening, apropå inget alls. Jag vill att du ska komma till mig, skapa den relation jag vet att vi kan ha. Som när man var liten. När det inte fans några bekymmer, inga som jag var medvetna om i alla fall. Det var dom tiderna när man fortfarande inte kunde sova hela veckan innan julafton. Nu är det annorlunda. Nu är man för gammal för allt sådant trams. Men det betyder inte att man är för gammal för att ha någon som bryr sig. Jag vill kunna sitta i bilen med dig ensam, utan att höra tystnaden. Utan att känna att det är stelt att prata, för att du inte intresseras av samma saker som jag. Jag vill kunna sluta skriva så bittra saker, och tänka mer i färg. Jag vill inte gå runt och känna att det finns en gömd sida hos mig. Jag vill inte vara grå längre, inte ens lite. Den sidan hos mig känner sig övergiven, om och om igen. Det är inte bara ditt fel. Det vet jag, men du får ta lite av skulden där. Även fast du finns tillgänglig till hundra procent, trotts att du är närvarande så är du så frånvarande. Jag gillar inte att det är det enda jag kan tänka på, varje kväll innan jag somnar. Jag gillar inte att jag ibland känner mig tvingad till att le, när jag vill gråta. Det finns ingen som skulle kunna förstå vad jag menar, om jag skulle börja beskriva det hålet jag har inom mig. Det tomrum som ingen kommer kunna fylla. Ingen kan förstå hur ont det gör, och att det alltid är där man hamnar. Nu är klockan mycket igen, och jag kan inte sova. Allt jag kan tänka på är det här....

jag saknar dig...


♥GOD JUL♥

Hej mina vänner! Jag har haft en jätte rolig kväll måste jag säga! Efter ett tag tröttnade jag på mesiga b-julfilmer och satt och pratade med Bodil i stället. Vi drack kaffe efter maten och diskuterade julafton i största allmänhet! Det var trevligt. Det är inte ofta vi hinner prata, bara vi om allt och ingenting. Sen ringde bror min och informerade om att dom nu befann sig hos Tim, och att dom skulle spela lite spel och undrade om jag inte kunde komma upp. Så det gjorde jag, passade på att ringa Eric också eftersom att det var så himla mörkt, och ett rådjur attackera mig nästan! Fruktansvärt läskigt.

När jag väl kom fram, nu fick jag det att låta som om det är jätte långt men det är bara typ 200m minst, så var Nina också där. Det var trevligt. Vi spelade Rita, gissa och vinn! Det måste ju ändå vara det roligaste spelet någonsin. Vi körde typ 4 gånger tror jag med olika lag. Det roligaste är att storasyster och jag förstod varandras bilder av någon anledning när ingen annan gjorde det. Det måste ju vara en syskon sak. Men det häftigaste var ändå när det var pennfight (det är när en ur varje lag ska rita samtidigt på samma sak) och vi hade ordet bränn boll. Jag hann inte ens rita ett racket, och Tim hade ritat upp planen, alltså fyra sträck på pappret och Sara skriker: BRÄNN BOLL! Som om det var hur logiskt som helst! Men oj vad roligt vi hade det!


Nu så sitter vi hemma och bror min tittar på någon hemsk skräck film, jag och syster ska köra alfapet nu!


Men först så vill jag önska alla en riktigt god jul! För nu är klockan 00:00!


♥halv mesig b film.. med snö♥

Hej! Nu sitter jag här hemma ensam och tittar på tv! Jätte mysigt, det är någon halv dålig julfilm på tv, och jag sitter och myser med en kopp te det är så det ska vara. Det spelar ingen roll om julfilmer är bra eller inte, bara det är massor med snö, muntra och fåniga ord! Så är filmen jag tittar på. Har ni sett den? Den heter nu är det jul igen 2! Halv mesigt, haha det är så det ska vara.

Snart kommer Bodil hem också. De andra är som sagt hos en granne. Nu är jag lite hungrig. Jag ska nog ta en knäcke macka eller nått tror jag!

Men först så kommer lite bilder från dagen!
bror och syster
 syskonen ^^
 smaskaren själv   smasktrollet själv :P
  inte lika många presenter som när man var liten,, men de duger tycker jag nog :D
  Bassa har fått en pepparkaka
  Sune med :)
  Jag med!
Hur har eran dag vart idag?


♥bokval,,bokmal♥

Hej, jag insåg just att jag inte skrivigt något idag. I och för sig så har jag inte så mycket att berätta, men det finns väl alltid något man kan säga. I dag sov jag jätte länge faktiskt, jag som ville upp tidigt. Hmpf. Så blev det inte. Någon som är förvånad? Haha inte jag i alla fall. Morgonen spenderas med att umgås lite med syskonen och pappa. Det blev att slö titta på tv och knycka ett äpple! Massa roligt. Sen har vi åkt och handlat mat på Bodils jobb. Vi handlade jul mat, det var lite roligt för vi hade världens lista som vi skulle utgå ifrån men jag lyckades hela tiden få ner saker som inte hörde dig. Men ärligt, man måste ju ha chips och dipp och grejer! Jag har inte fotat någonting idag. Så det blir väl kanske inga bilder just nu. Men jag har som plan att lägga in lite bilder senare. Vi ska tydligen bort till en granne i kväll fick jag just höra, men jag tror att jag ska försöka slingra mig ur det. Jag känner att jag måste vara nyttig och läsa en bok eller något. Kanske ska man börja på "The voice of hope" eller ska man läsa "så dumt"? Vad tycker ni? Engelsk bok om frihet och grejer, eller svensk bok om knarkare?

 


♥Yohanna♥

"men du vet ju att allt han skriver bara e bullshiit för du e ju en av som underbaste människorna på denna jord så han kan typ gå ta siig..."

naw gumman!!♥
jag tror att vi alla kan enas om att det inte finns någon bättre!
Pussen på dej♥!

egentligen så skulle jag vilja fylla hela inlägget med hjärtan och söta ord till dig gumman! men de funkar ju inte! det får bli massor med kramar när vi ses!!♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥Sometimes you just need to see it from a new perspective♥

 VS
ny header och bakgrund! vad säger ni, vilken är finast?
jag vet ju vilken jag gillar bäst i alla fall :P och det är ju det som är det viktiga!

så var det med det!

jag funderar om jag ska fota huset lite, inomhus, så får ni se hur det ser ut. Inte för att jag tror att ni är intresserade :P men de kanske kan vara roligt!

min bror sa nyss att man får as töntiga svar om man smsar den där eniro saken ni vet^^ för att bevisa det så frågade vi hur många värmeljus det får plats i en hundkoja. svaret är invecklat men de får plats ca 8,3miljoner värmeljus. och så står det på slutet, "så det blir massa mysiga ljus till hunden i jul. ha en trevlig dag" HAHAH seriöst stört XD


♥Ibland undrar man hur man hinner drömma så mycket?!

Nu när jag inte har något att göra kan jag gå in på detaljer om min dröm, eftersom Tara verkade lite nyfiken.


Jag och Hanna var ute och gick i stan. Vi var i gamla stan och gick in i en gränd. Det var mörkt med det gjorde inget för Hanna hade en självlysande jacka på sig, så den lös upp den mörka gränden. (jag har ju alltid tyckt att du är så stylisch Hanna!) i gränden så fans det en dörr, så vi knackade på. Då öppnade Yohanna! Hon var klädd i en grå rock, som var jätte stor. Hon tyckte att vi skulle handla kakor, till "Dom". "Dom" är några som vi inte känner, men som tydligen kommer att attackera oss och det visste Yohanna eftersom hon kunde se in i framtiden.(såklart) snäll som hon är så ville hon ju inte vara oartig och inte bjuda på något när "dom" kom, där av kakorna. Vi gick igenom dörren och hamnade på en äng. På ängen skulle vi plocka majs. (min ide eftersom att alla blir glada av majs!!) helt plötsligt ringer Tara. Hon sitter fast i en vattenpöl med sina fötter. Så hon undrade om vi kunde komma och hjälpa henne. Personligen så skrattade jag bara och la på, Hanna började skälla på mig för att jag var så elak, och så sa Yohanna att det är självklart att vi ska hjälpa henne. Så vi gick till Husby. In i en jätte mörk skog, men åter igen så var ju det okej, med Hannas fiffiga jacka. Så tillslut hittade vi Tara. Hon var jätte arg på Yohanna av någon anledning, och vägrade prata med henne. Så Yohanna började gråta, och blev jätte arg och hotade med att ringa efter "dom" om inte Tara sa förlåt. Då började Hanna skratta och förvandlade henne till en sten(?). Sen kommer en varg från ingenstans, som känner Tara. Tara presenterar oss. Vargen heter Berit. Dom två springer skuttandes hem. Hanna lägger ner sin jacka på marken, sätter sig på den och flyger iväg. Yohanna som nu mera är en sten, som kan prata, sitter och rabblar massa recept på olika kakor. Och där står jag mitt i skogen och är jätte rädd. Och så hör jag något över mig, jag tittar upp mellan träden och ser månen. Då vaknar jag.


Okej allt var som mer logiskt i min dröm, men jag tror att ni fattar lite. Right?


äpplen pepplen

Nu har jag och pappa gjort kanderade/knäck äpplen! Och eftersom det blev smet över från knäcken var jag snabb på att hugga den. Så nu sitter jag här och smaskar.
  

snygga va :P jaja det blir säkert jätte gott i alla fall!

kanske inte lika fina som leilas när hon bakar!! men jag lovar, de är Minst lika goda!


In The beginning, you can see the End.. But you have to look closely...

Hej, igen. Nu har det gått typ 3-4 timmar tror jag, och jag har inte gjort ett skvatt! Jag har försökt göra en fin blogg design, men insåg ganska snabbt att jag totalt sög på det. Så det får vara fåniga snöflingor och bebis blått. Kanske att jag ändrar på det snart. Men just nu orkar jag inte göra något mer. Nu ska jag förövrigt hoppa in i duschen. Men jag tror inte att jag kommer gå ut speciellt mycket, för just nu regnar det!! Inte okej. Men så kan det vara.


Tack och hej Levepastej(?)


It's a Morning in December, Cold as Ice!

God morgon på alla som är vakna! Ni som har lyxen att fortfarande sova kan ju bara slänga sig i en stor vattenpöl eller något liknande! Nej här är vi inte bittra över att man inte längre kan sova. Trotts att man är så satans trött. Hmpf. Nej, egentligen skulle jag velat gå upp tidigt, ta en härlig promenad ner till vattnet och fota lite när det fortfarande är tyst ute. Men jag är en riktig latmask jag, så det blev inte så. Men, jag ska pallra mig ner dit sen, så att ni kan få se lite bilder från mitt barndomshem och så. (okej tekniskt sett är det väl kanske inte mitt barndomshem, jag bodde ju först i Norrtälje, Ingarö, Söderbärga, Skogås och Sen här ute. Men här har jag bott de senaste fem åren ju, fram till jag flytta. Och dessutom så är det här huset min Farfars barndomshem!)


Oj så intressant allting blev, hm, inte. I vilket fall som helst så kommer bilder. Snart.

Just nu är det tyst i huset, för föräldrarna jobbar, och mina syskon sover. Det är bara jag vaken. Jag ska nog duscha nu, och sen ge mig ut i blåsten antar jag.


För övrigt hade jag en jätte skum dröm. Men det är nog bäst att inte gå in på detaljer, lite sammanfattat sådär så kan jag säga att den innehöll: Hanna, Yohanna, en varg, en mörk skog i Husby(?), Tara och väldigt blöta skor! Så, bättre än så var det inte.

Ses sen!


Tack för den Bejb!!<3

HARMY!! Bara så du vet vart vi har varandra så hatar jag dig gumman!! tack såååå mycket för din hjälp ^^
förövrigt så är jag typ bäst ^^ bara så du vet det älskling :)
vi måste ses snart!! vad sägs om en liten fika eventuellt shoppingtur efter jul??! Det är alldeles för krångligt att ta allt på msn bejb!!




Harmy och jag hör ihop!! med våran udda humor, stora kärlek för ikea och såå söta som vi är skulle jag nog vilja påstå att vi är som skapta för varandra!! eller vad säger du hampan-lampan-slampan??

kommer alltid älska dig sötnöt<33

lite receptoss

Nu sitter vi här hela familjen med en kopp tee/kaffe och diskuterar vad vi ska ha på vårat julbord!!
Det kommer bli massa smakiga saker! Vi ska göra kanderade äpplen :) Åhh det är såå himmla gott!!
här kommer ett recept för dom som vill ha!!



:D

jag orkar inte göra så komplicerat så jag ska göra vanlig knäck smet och doppa äpplena i :P hahah
så får vi se hur det går :Å

BOB!! tack!! den värmde gumman!!

seg som jag är såg jag just en komentar jag har fått ^^
den var så sööööt!! jag är bara tvungen att dela med mig av den!!
Min lilla bob♥ komenterade inlägget: Bikinin ser mig!

Jag lovar er people!! det finns ingen snällare och sötare människa än Bob!!
så Puss på henne!!

it's no fuzzzzzzz... just jump!

helluu! är nu hemma på landet hos min käre far och Bonos mor! mycket trevligt!! dom hämtade upp oss (mej och syster) i norrtälje och så åkte vi till farmor och farfar för lite fika. sen bar det av vidare till arlanda för att hämta bror som kom hem idag, och sen stannade vi och åt! jag tog en sallad!! *stolt* den var as äcklig och man blev inte så mätt men men!! efter det så åkte vi hem! och nu sitter jag här i mjukisarna och gosar med min katt ^^ nu är hela Andersson/Rydman familjen sammlad under samma tak på länge under en period!! mycket mysigt :) vet inte om jag ska till stan innan jul någonting eller om det blir efter jul,, det beror på om det erbjuds något bra :P hehe!! annars stannar jag nog här tror jag.. sitter just nu i vardagsrummet där nere med syster och pappa,, bodil och simon är ute med hunden,, vi andra orkade inte följa med,, det är så satans kallt!! undra om det är det hos er andra också?
åh juste!! min farmor och farfar har världens FULASTE julgran!! haha jag lovar! en typiskt gammal gran med konstigt glitter i olika färger som inte matchar, lite slarvigt uppkastade!! ojojoj vad roligt det var!! bildbevis kommer när jag har hämtat sladden till kamran :P vet inte vart den är just nu ^^

förövrigt är jag klar medda alla paketet!! det är ju mutchoo najs!! -Men jag glömde min klocka hemma i huset så bilder på den kommer dröjja ett tag!! i fall ni nu längtade till att se den :P haha!

eftersom min syster så snabbt hämtade min kamra sladd sak grejj ni vet så kan jag lägga in lite bilder nu!! jippi!!

  
Det var alltså farmors och deras gran  ^^ jag vet inte men jag tkr inte att den är tjusig i alla fall :P

 och så bjuder jag på en bild på storesyster yster eftersom hon är sååå himmla sötis ^^

Saknar kusinerna!


bengt+nisse=glögg

ikväll hade vi en liten lilljulafton här hemma :D
sara och jag bytte vår julklapp, och vi fick våra från mamma också!
jag fick, ett anteckningsblock :D
en klocka :D
en bok, ann sang suu kyi: the voice of hope :D
ett par knästrumpor :D
receptbok :D
och ungsformar och deceliter mått till huset :D

massa trevligt det där!! bild kommer sen på typ klockan och sånt ^^
efter paketen så satt vi och körde typ namnleken fast att man skulle komma på ord som har med julen att göra^^
haha det blev många konstiga ord :P det började med snö, kalender och advent.. men tillslut efter att vi hade hållt på ett tag så blev det el, antidepresiva och bengt XD eeh ja!!
myys kväll det där ;)
imorrn bär det hem till pappsen igen :)
han hämtar oss i norrtälje och så åker vi ut till farmor och farfar för fika,, sen vidare till arlanda för att hämta bror,, och sen homiee!! gött gött!!

Kamra och Data kommer givetis att följa med mig eftersom jag inte vet hur länge jag blir borta^^ så don't you worry!!
thihihi! nu ska jag ta en relativt tidig kväll och sova,, i morrn blir det packa och inslagning av paketet :D
puss och kram skummbanan!

förändring,, eller?



haha,, hittade massa gammla foton på mig,, och satte ihop några gammla och nya för att lätt se förändringen!!
haha vilken bild tycker ni är finast?

haha jag hatar bilden då jag har brunt hår och kör starkt på bitch-looken!! och bilden högst upp i mitten!! där jag ser ut som ett flummo ^^ mina "sexiga" glasögon är ju inte häller så fina XD

hahaa.. jaja jag bjuder på dom här bilderna idag! jag kunde inte motstå ^^

massa med gotti gotti

Hej på er! Idag har jag bakat knäck, julknäck till och med! Det är jätte gott. Så jag tänkte vara så snäll att dela med mig av mitt fin fina recept!


taste me, pleas!

åhh sitter och kollar på göra kanal 2 ^^ as skön film de där :)
nu är kvällen räddad,, för efter det blir det surviving christmas med ben afflec!! :D
I like!!

idag var jag inne i stan som sagt och träffade Hanni :D det var sjukt mkt folk där du ^^
bestämde mig för att åka till kista i stället och julhandla det sista!! där var det inte lika mkt folk...
så nu har jag handlat alla klappar :D najs bajs!!

handlade också ett cerat till läpparna :D så nu är jag en harmy wannabe :Å
an I löööv it!

nu du skulle alla villja smaka på mina läppar ^^ XD
ojojoj vad jag är wrolig ibland asså :)

såå för att sammanfatta har jag handlat:
julklappar till
mamma,
bodil,
och syster!

najjs.. till mig blev de ett par nya spetsisar och ceratet :)
ehh ja!

så var det med dagen :)
ps,, nu är jag på bra humör igen :Å
♥PUSS

osthyvlaren från hell

hejsan!
jag känner att mina inlägg på senaste tiden varit väldigt väldigt bittra,, och så kanske de kommer fortsätta ett tag...
idag ska jag in till stan och träffa hanna.. sen ska jag julshoppa lite,, har två och en halv present kvar typ ^^
så aah får ser vad jag hittar på.. så måste jag till apoteket också eftersom min stackars mamma har skadat sig :(
igpr när hon kom hem så skulle hon göra en macka med ost.. också när hon skulle sliva ost så slant hon med osthyveln så hon skar upp sitt finger :S as äklickt,, jag ba: du kanske ska till läkaren??! hon ba: ärsch då men du skulle kunna få köpa ett par saker på apoteket åt mig!

ursch så synd det är om mammi :(

ny plan

i morrn åker jag såå hem...det här känns inte som mitt hem just nu.. jag vill bara bort här ifrån... orkar inget mer nu.. jag fattar inte varför det inte blir bättre..... kan inte bara alla gå och dö??
     eller varför går inte jag och dör?       finns de någon andlening?
Nej


dagens lilla bild :)



japp så var det med det

bikinin ser mej

nu har jag mysit upp i soffan och tittar på en film som går på 5:an.. den heter typ Ödets makt!
åsikter om filmen kommer sen!
haha kom på att jag inte riktigt har berättat om mitt nyaste påhitt!! okej är ni bereda :P
haha XD jag har hängt upp mina olika bikinisar runt om i huset ^^ ni vet som en påminnelse om beatch 09!!
jag har ju som mål att gå ner i vikt till sommarn.. så just nu hänger de en i mitt rum, en i badrummet och en vid hallen/köket.

yess.. nu ska jag fortsätta att titta på filmen :)

åhh nej men titta chips,, ja tack! får skärpa mig bättre efter jul kanske :O
thihi

pärlor,, ohh so pretty!

ojojoj vilken givande dag det här har vart!!
inte...
jag har däremot gjort ett till fint halsband ^^
men en blev inge bra eftersom pappret brände fast :O ooops
så tokigt det kan bli ibland... så jag ska göra en ny.. men jag orkar inte just nu!
såå ja det får ske en annan gånge you see!
eeh ja.. det är tydligen min fras enligt Yohanna. själv gillar jag mest framför ett tåg ut för ett stup och ner i ett dike!
men men ^^
i morgon ska jag träffa Hanna :) massa heerligt tkr jag..
jag orkade inte äns gå ut i dag.. har massa huvudvärk och är fortfarande sur på folk.
någon som känner sig träffad kanske???!

och Du, det Kan inte bli som förut! Jag Vill inte att det ska bli som förut! För förut var lika skit som nu! bara att då kallades du för min pojkvänn, och nu för psykfall!

dagens låt är så "details in the fabric", med Jason Marz har drogat den heladagen.. och min plan är att fortsätta med det tills jag mår bättre...
hör gärna av er och tyck synd om mig!! :P

Peace!


gothen mörgen,, eller nått

God morgon!
idag ska jag vara positiv har jag bestämt!! trotts att det är svårt när man har 2 presenter kvar att köpa men inga pengar... hm. Hur gör man då?!?! Förslag någon?
Nej tänkte väl det...
Jaja får se hur det går... Nu ska jag nog städa lite på mitt rum, och sätta upp alla ljuslyktor jag köpt på rummen.. Det kan ju bli mysigt...Fast först blir det nog frulle och ansiktsmask tror jag,, Jag känner att jag måste få skämma bort mig lite just nu!! Hehe.. Sen bär det av antingen till stan eller Kista Gallerian... Får se... Eller ifs så blir det nog först kista sen stan.. men aah..

jag har jul lov idag det känns ju förjävla härligt måste jag säga... tre fria veckor som Harmy så fint har sagt...
jag fick mina betyg i Estet och Psykologi igår också så det är ju najjjjs! plus ett gulligt armband från Childhood.. så det fick sitta på min arm hela kvällen igår trotts att det inte alls passade in i min lite *finare* stil you see XD

åh jag vet fortfarande inte när jag åker hem till pappi... jag vet inte om dom är lediga och så.. och vet inte när Bror kommer hem häller så.. vi får ta och undersöka den biten lite kanske.. innan jag bestämmer något..
i år känner jag att jag inte vill fira jul.. jag vet inte men det känns så annorlunda i år än tidigare.. när jag inte bor hemma och så. nej jag vet bara inte..
men jag tror att det kommer bli trevligt..

gud jag har haft huvudverk i flera dagar nu känner jag.. vad händer.. jag är ingen huvudverks människa.. får nästan aldrig det!! och nu har jag det hela tiden!! gosch så irriterande!!
okej det här va nog allt för mig idag :P eller just nu i alla fall!
nej juste måste ju berätta vad jag har gjort denna morgon!! jag har sorterat ALLA mina bilder XD japp!
nu ligger dom i fina mappar och är så fint och organiserat!! I like it!♥

over and out!


   


23:42

hej på er.. nu är jag hemma...
efter skolan idag åkte jag på julbord :D vi åt på min mosters jobb! seriöst ärligt sjukkt myysigt ställe det där! i bilen på väg dit var jag trött och sur.. som vanligt tyyp! och det blev ju inte bättre när dom säger att det tydligen är skaldjurs julbord! WHUT!???! tack för att jag får veta det nu i bilen!! då hade jag ju kunnat stanna hemma eftersom jag inte gillar fisk och grejjer. och det är ju ganska dyrt!! men de var ju lite sent kan man säga! så jag fick följa med... när vi äntligen kom fram så börjades de med glögg :D nu gick humöret upp en aning! sen började vi äta... det var väldigt gott faktiskt!
det blev hummer, krabba, kräfta och annat smaskiga saker.. det var klart attt det var najs med champnage lixom ^^

såå ja allt blev bra tillslut!!
jag kom fram till att jag är en *champange människa* jag :D då kom mammi med ett jätte bra förslag!!!
till min 18 års dag ska vi åka till New York, dricka massa coctails och campange, bo på hilton och shoppa satan!!!
lät inte det typ underbart??  så vi ska kolla runt lite och alla ska börja spara money!!
fett kul om det blir av!! :D

vad är det för fel på människor, varför spela?!

ärligt talat varför spelar alla jävla spel hela tiden!!!? varför kan vi bara inte säga som det är!!!! jag fattar inte?!?! snälla säg vad ni vill mej för jag orkar inte mer nu!!!!!!! nu ständer jag av mina telefoner tänker inte höra av mig till någon!! ärligt jag är så trött på skiten!! snälla känn dig träffad!! kanske några fler än en!!!

är så trött på all skit!!
är så trött på människor som bara snackar skit..
är så trött på alla som spela onödiga spel!
är så trött på Dej som säger att det är slut allt var fine tills du började igen?!!? varför!?!!?
är så jävla trött!!

till Nicklas!!
ärligt vad vill du?! ag orkar inte svara telefonen längre när jag ser att det är du! jag orkar inte änns kolla när det ringer för jag känner på mig att du kommer vara där i andra änden!! Vi sa att det var slut nu,, vad i helvette fortsätter du för då?!?! SNÄLLA jag orkar verkligen inte längre...

                                                                                                Nu vill jag hem...


3 minuter senare

ehh ja.. som sagt tre minuter senare^^
vi skulle typ skriva om en låt med nyckelord från vad vi lärt oss..
ehh nej tack på det va!! så nu sitter jag med Bob i klassrummet och fördriver tiden!!
jag vill typ dra in till stan idag.. men kan inte eftersom jag ska på julbord.......
så så var det med det...
annars händer inte mkt... jag äter kladdkaka.,, lite.... det är gott och den är söt för det är hjärtan pååoo :P
mumma mumma mandel gumma eller nått..

jag TITTADE på the bodyguard i går!! den var fin fin den!!
i like!! verry verry verry mutchoo^^

nu har jag inget mer att skriva men.. jag måste få tiden att gå fort.. för jag vill se deras uppträdanden.. typpisch...
nu var det inget mer med det så jaa..
hejsvejs på det här då

underbar, underbar,, och Underbar

hej hopp alleeeehhh....
nu är det så att jag sitter@ psyket in the SUUUSHII rum!
massa najs med avslutning idag tycker jag faktiskt! Jag älskart<33
vi har haft julklapps utdelning med en jultomte och allt massa fiint det där!!
mitt rim tkr jag fortfarande var bäst *ego*
nej men jag skojja bara.. alla var väldigt bra faktiskt!! vi är så poetiska i vår klass :)
Bobsan fick mitt paketet för jag ville inte upp och hämta något! det blidde en bok!!

ojojoj vilket projekt det blev att få tag på en dator.... våran *data ansvariga* sitter med sin lilla nyckel någon annan stans!! hmpf...

men men vi lyckades,, vi överlistade honom! hehe shit Michelle och Harmy!! tack för hjälpen,, eller aah ni gjorde ju ALLT jag stog mäst och fastnade och klämde mina händer ^^
men det var såååå värt det.. right!?!

Bob my darling jag försökte komentera din bloggisch bejbyy,, men de funkade inte!!!
SÅ jag tänker lägga in din komentär här:
sötnöt jag ÄLSKAR din plånka!!<33 *hej jag har ett grönt litet monster på min axel som kallas AVIS*

såå det var nog alles för mig för stunden ^^

nu ska jag svulla Harmys kladdis kaka och Taras underbara Kolor!!

Puss PÅT!!

VAD I HELVETTE MENAR DU NU DITT PUCKO?!??

ÅHHHHHHHHHHHHH SERIÖST ARG JAG BLIR!!!
JAG SKA FAN SLUTA GÖRA LÄXORNA I SVENSKA NU ASSSÅ
SERIÖST!!!! GAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHAAAA
ÅHH VET INTE ÄNS VAD JAG SKA SKRIVA!!!
HELVETESJÄVLAFITTHORA!!!

lyckad dag älsklingar!

ojojoj vilken myys dag jag har haft!!
först drar man till SOLNA och pratar INTE engelska,,,
är smakråd till HAnniPanni mkt mkt skojj...
sen blidde de fika!! mutchoo najsoo!!
SEN stack jag och Harmy vidare till IKEA!!
det var sååååå jävla kul!!
det är något som MÅSTE göras om!!
brännde massa med pengar,, men det var ju värt vart ända öre!!
vilket äventyr vi hade!! ^^

hahah XD
Bilder?
javisst!!

Fika med the girls!! på the bild är Hanna och Jag!!

Sen blev det IKEA med Harmy!!

Jag vet jag spårade ut lite ^^ men ärligt är det inte de tyyp roligaste som finns, att åka på en sån där kundvangn?!!!

ojojoj vad jag är WROLIGH

nej jag orkar inte skriva något ^^


haha mupp jag är jag vehhjt!!

PUSS på de!

harmy gillar du den? annars hur vill du ha den?!


så nu veeehjt alla deeeä







tyyp helgen sådär

i fredags träffade jag Eric,,,
han är fortfarande sig lik.. ^^
den lilla filuren försökte dra med mig ut på Tha stan i regnet ^^
icket lille vän så blev det inte!

sen stötte vi på Tha Manne!
han har förändrats,, japp han har nu den ultimata STHLM tofsen :)
det var kul att ser er vänner!! :D
myss de där...

såg ochså lella på bussen :) myyyyys med mina underbaringar jag knappt ser längre!!
hoppade av vid Bodils jobb och väntade på att dom skulle stänga..
sen åkte vi homie och såg på tv!

på lördagen skulle vi till Älmsta på deras julmarknad..
när vi kom dit trodde vi att det var ett jävla skämt!!!
wtf lixoom^^
vi tänkte då att detta måste krönas tilll den absolut bästa marknaden ever..
men tänkte att vi kan ju ge haslsta en chans innan vi ger ut medaljerna..

när vi kommer dit så höll jag på att skratta ihjäl mig!!
vi kan ju säga Gamla stan släng dig i väggen!!
hahahhaha ^^
jaja jag hade en mysig dag med pappa i alla fall.. trotts en jätte Fiasko!!

annars har min helg vart trevlig.. förutom i dag..
satt och väntade en och en timme innan dom kom!!!
hmpf...

♥♥vi är som förlovade,, fast på internett (A)♥♥

live from tha psyket

okej mina vänner,,
har precis ätit nu och jag har massor med rast :)
det tycker vi om..
nu har jag ínformerat min käraste Harmy om att den godaste Lokan är loka likes Asia, litchi-hallon!!
den får också ett extra plus för världens sötaste reklam :)
jag menar,, kan man måtstå den här?? den är så jälva bra!!

japp... du ser vad jag gör nytta och sprider glädje med underbara reklamer ^^
hehe :)

nu ska jag mest ta det chilli pilli tills vi börjar...
sen har vi DISA.... det ryktas om att det blir mer film.. ja som resten av den här veckan.. XD
kanske man ska åka till pappsen lite tidigare :)
på ta om pappi så ringde han nyss och var rolig som vanligt..
jag tror han saknar mig massor nu :)
japp mysig helg kan jag ju förvänta mig i alla fall :)

nu stressar harmy mig så nu så måste jag avsluta inlägget men de gör inget för jag har inget mer att dela med mig av till gruppen XD puss och kram en skum banan XD

22:25

hehe okej,, jag VET att jag sa att jag skulle sova,
och det ska jag också!!

men,, måste bara berätta att jag kan inte sova XD
thithi så jävla jobbigt...
så jag tänkte ååh vad slitet mitt hår är... hmm vadv ska jag göra...
jo juste.. ni som nu kännt mig länge vet vad jag kommer säga att jag gjorde..
ja alla människor jag gjorde det igen..
det är typ tredje gången jag får ryck och går upp och klipper mig när jag inte kan sova....
jaa... nu klippte jag mig inte mkt så snälla ingen panik..
haha det var bara topparna...men aa typ en 5-10 cm i alla fall...
nu känns de bra,, nu ska jag sovee :)
♥puss och kram♥

21.55

Nej nu ska jag packa lite snabbt eftersom jag ska till pappa i morgon! :)
sen blir det en tidig kväll i kväll tror jag :D
så sov sött på er :)

♥P U S S


nu är det så att jag förmodligen ska träffa min underbara Putte i morgon :D
kan man bli gladare än såhär?!?!?


20:38

Hej!
som ni ser så har jag bytt desig,, igen :P
hehe men det är bara roligt, right!
det tycker i alla fall jag och HarmyTheParmy :D

idag bestämde tjejorna att vi alla ska förlova oss och ha en jätte stor fest :D
fatta myysigt,, nu vet jag att ni är avis på oss :P

Jag och min Harm bestämmde att vi ska ha matchande designer,,
det är jätte skojjsigt :) så nu har vi samma bakgrunder :)
och så har jag, som är lite over the edge, en AS stor header ^^
japp jag ska alltid vara lite mer!

kika in hennes fina blogg :) den är super fin!
och så klart jätte rolig att läsa :D
klicka bara ♥HÄR♥

♥puss pch kram

still@psyket

yes nu har jag äntligen gjort historia provet :)
jag svarade på alla frågor,, den här gången ^^
så jag hoppas/tror att jag får g åtminstonde :D
jaoop nu sitter jag och väntar på Tarasan :D
hon gör psykologiprovet,, sen så ska vi ta och bege oss hem tsm..
vi brukar ju åka tillsammans, eftersom vi bor väldigt nära!!
det var längesen vi pratade nu faktiskt,, eftetsom jag har vart sjukling!!
så nu ska hon uppdateras ^^ och jag med förhoppningsvis ;P

jaooop
nu sitter jag och stör min harmythaparmy när hon försöker plugga!
hehe men det gör inget då måste hon sitta här längre och då kan hon hålla mig sälskap medan jag väntar på Tarasan!
sen ska jag snabbt åka hem och vila.. jag känner ju huvudverken kan jag säga....
och jag ska ändra designen (stavning?) igen,, till lite mera julig!!
jag och harmy har diskuterat fram till hur vi vill ha de^^ så jag ska väl hjälpa henne med sin också :D

japp så var det med det,,,, nu har jag inget mer att berätta ^^
eller det är ifs inte sant... men det finns inget mer jag VILL berätta på bloggen i alla fall!!
förutom att jag just nu håller på att skratta ihjäl mig,,
but im keping it to my self så länge ^^
harmy säger jag bara,, stackars lilla Harmy<33

tack och hej

hej sitter i skolan nu,, kom för en halvtimme sen^^ och nu säger min lärare att vi får åka hem om vi vill!!
okej kul.. jag kom till lunchen och har inte haft en enda lektion idag..... kul värre mina vänner...
kom bara för att göra ett historia prov efter skolan... nu måste jag sitta och vänta här tills klockan är halv tre... great!

Gratismode.se bättre blir det inte!

Nu måste jag bara informera er alla om en underbart bra sida!! Du jag lovar, lyssna på det här:
Sidan heter Gratismode.se och det går ut på att man ska samla poäng. När du har gjort det så får man gratis presentkort! Det finns verkligen inget dåligt med den här sidan :)

Man får till och med poäng bara genom att bli medlem! Jag har inte vart medlem länge alls men har redan samlat ihop en heldel poäng! Det är underbart. Man behöver knappt göra någonting och sidan är helt gratis. Så gör som jag och bli medlem, samla poäng och ut och shoppa!

För att göra det extra enkelt för er så passar jag på att länka här :D

Jag lovar bättre eller lättare än så här blir det inte!!

Klicka bara här!



♥P U S S


svammel från the girl

jag har suttit hela dagen och velat skriva typ 7000 olika inlägg ^^ men har låtit bli, eftersom jag tror att folk tkr de är stört att jag skriver så många olika inlägg helatiden :P det kan gå en kvart, och så lägger jag in ett nytt lixom.... som egentligen inte handlar om någonting alls.. bara att jag har så tråkigt så jag skriver i stället :P så jag tycker jag har vart duktig i alla fall.. som inte skrivit!! nu ska jag bara jobba på att sluta skriva med komman hela tiden,,,,,,,,,, hihi ^^ nej mina komman tecken kommer jag aldrig släppa tror jag :P punkter är så hilma tråkiga!!! gud vilket nödvändig inlägg det här blev ^^
eeeh ja..

jag är som sagt fortfarande sjuk i fall någon undrar,, jag har mest sovit heladagen i dag med,, men de är väl meningen när man är sjuk!!!! jag har knarkat massa huvudverks tabletter och drukigt sjukt mkt vatten.. så förhoppningsvis är jag frisk snar igen!! jag vill åka till skolan i morgon.. för jag orkar inte bara ligga hemma! men samtidigt så vet jag inte om jag kommer orka,, plus man känner sig ju inte så jätte mysig när man sitter och nyser och hostar helatiden!!
jaa ja vi får se hur det blir,

haha gud jag tror att det har tagit mej en kvart att skriva det här eftersom jag tittar på tv sammtidigt!!
hehe mupp unge jag är...

jag sitter och funderar på om jag ska göra slingor i mitt hår,, istället för att färga helt.. lite ljusa och några mörkare.. men aa vå får väl se hur det blir^^

oj hur många gåner har jag skrivit det nu lixom ^^
jaja jag ger mig... det här får vara slutet på inlägget då :P

♥P U S S

nu behöver jag hjälp här!

Jag funderar på vad jag ska ha för nyårslöften inför nyår...
I för sig så brukar jag inte ta det seriöst och jag håller dom aldrig ^^
och jag kommer aldrig ihåg dem i alla fall!
Men jag vill/ska komma på några Amazingly bra löften, som Ska hållas och Ska minnas!!

så min fråga då var,, vad ska man ha för löften?
förslag?

alla lampor är släckta

Jenny är en sjukling idag mää!
jag hoppas att jag ska vara piggare i morrn så man kan komma till skolan, men eftersom jag har haft massiva nys/host och snor attacker känner jag att oddsen är emot mig!! min dag har altså vart seg, jag har sovit större delen av dagen... men aa.. vi får väl se hur det blir!
 
därför blir det här inlägget jävligt kort,, eftersom jag ändå inte har något att berätta ^^
eller det är väl kanske inte helt sannt... jag har spelat buzz :P
japp!det var typ dagens höjdpunkt här borta ^^

hoppas er dag var bättre..

Okej alla Björkö barn som läser min blogg! ärligt är inte det här typ strax innan vi får jullov med kärran!! :D



Suddenly I miss it all! :D

DAGENS:



humör -
Framför ett tåg, ut för ett stup & ner i ett dike!
plus - skånska!! så jävla hett ^^
minus - riksdagen,,, trisst studiebesök med en tårr gammal kärring
kläder - Jeans, typ, linne, och en förstor tjockiiis tröjja
frisyr - störd
hur är ditt liv? - haha du vill Inte veta,, tro mig!
planer - sova sova sova & bli friskis
drog - Tv&Data&Mobilerna
låt/låtar - Tänd ett ljus, Mer Jul och Juligen xD
måste - Plugga på Historian,,,, och sånt
saknad - Nian, gamla skolan & den gammla klassen
ser frammemot - julen...
person(er) - Du vet vem ^^


jag har ett konstverk på min Arm!

dagen:
äm vad kan man säga?
vi var på riksdagen.... BORING på de
men hannipanni och jag hade förvånansvärt kul i slutet ^^
börja snacka skånska,, eller aa,, försökte i alla fall! XD
men men skojjsigt hade vei!

Tara och jag tog T-banan hem together! :D
vi såg Jota, the one and only,,
han kände inte igen mig såå de var ju inget mer med det :P

JA,, vad har mer hänt.. HAHA XD
massor men inget vi bloggar om kära barn ^^

får se om jag orkar ta mig till skolan i morrn eftersom jag är förkyld..
men mjoo....

ett jävla skämt,,, pucko

ehh ja
mår inte bra, trots min myys dag men gullungen som jag var barnvakt till...
just nu drogar jag tee och hoppas på bättre tider..


yes i want to be just and only me


♥♥♥♥



♥älskart!♥

Jag har världens bästa vänner,, och just nu saknar jag er alla!






igelkotten drömmer om en fiiiisk

Hej snyggve!!
nu är det så att vi har gäster och jag är osocial och sitter här ^^
haha XD alltid lika tråkig jag är..
jag hör massivt med musik., tror att det är fest någonstan...
hmm ska man kika runt lite :P

saknar min fiiiiisk..
önskar vi kunde supa satan i helgen!!!!
blev inte så!!
sötnöten får supa utan mig helt enkelt....
men men så är det!

okej,, vi ses sen då antar jag..
komentera mera tack!

bara för att jag gilar bilden! och ordet snyggfan!


blommischhh

HAHA!!
har tråkigt med allt pluuuuuuuggichhh
så jag passa på att göra bloggen lite mera Blommich
haha hoppas ni gillart :P

har ni några förslag på hur jag ska ha designen får ni gärna säga till!!
:D


♥puss och kram sötungar!

Ren och fin,, nu ska jag bli älg

Hej Helgen säger jag bara!
Nu är kl 23.03 och jag sitter i soffan med mamma och slö tittar på TV!
När jag kom hem idag satte jag igång och pluggade.. haha nöööörd varning känns de som va?!
Sen kom mammi och Sara hem och undrade om man skulle laga mat, men neeej
ingen var speciellt hungrig och allra minst jag (suprise)!
Så blidde de inget med det!
när jag pluggat ett tag så tog jag ett bad och typ körde på en "body scrub" najjjjs
gjorde jättans ont men men vad gör man inte,,
sen blev de ansiktsmask och massivt med rengörning i fejjan!!
min hy har blivigt så jääävklar fuckad!!

Just nu sitter jag med min bob saft och typ stör mig på någon liten blod brud på tv som är hsterisk värre!!
kolla på en serie min mammi gillar,,, brittisk så klart ^^ hatart!
de enda jag gillar med det är att dom snackar med en dialekt från Manchester!! :D
jag gillart!!
men det får mig att sakna min Bruce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ee jaa så var det med det!!

ha en myys kväll ^^

♥P U S S

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej


nu har solen slocknat, men det gör inget! jennysan suu kyi va

HEJ, Saknat mig?!
jag känner att jag inte vart så himmlarns duktig på att uppdatera!
mest för att det inte finns något jag vill berätta!
men för en kort liten "det här har hänt" inlägg!
det är såhär att i våran klass är det krig...
eller kanske var jag vet inte!
men det blev en massa missförstånd och bs och skit..
nu tror jag (eller egentligen inte) att det är över....
så var det med det.

igår stannade jag kvar i skolan tills klockan var 6!!
jaoop har AS mkt plugg!!
pratade med Putte och han övertalade mig till att skärpa mig och faktiskt plugga!
sen så åkte jag homiiii....
mötte sara och kitty :D
åt middag...
och sen åkte vi på BIO och såg VÄRLDENS bästa film någonsin!!
Twilight!!
asså gud har ni inte sett den så gör det!! NU!

haha jag ska se den nästa vecka igen!! :D
nöööööörd jag vet men har man inte sett den så säger jag bara gå och dööö!

men nu är det så att jag ska plöggish massor!
såå jaa! va säger man?!
STÖR GÄRNA!!

HEJ-Jag-hör-hemma-@-Alaska-tyyyp

ehe ja
3dje december är en dag vi alla ska minnas som störd!!!!
asså jag lovar heladagen stog alla och skrek på varandra!!
så jävla dramatiskt det har vart i dag!!
Framför ett tåg och ut för ett stup är min personliga åsikt...

fuck it säger jag bara!
det blir en bild eftersom jag inte orkar skriva mycket!!

ja så nu har ni sett den också!

ett tycker synd om mig själv inlägg

sitter här och gråter igen...
att man inte kan sluta med det någon gång!!
tänkte plugga men skiter nog totalt i det!!!
e ja...
känner mig så opepp

mår verkligen inge bra...
har verkligen FÖR mkt att tänka på...
allt det där med mormor är sjukt tungt..
det är inte kul att gå och tänka på varje dag...
ändå försökte jag "skämta" lite om de med folk..
det är de enda sättet tänkte jag..
men nej. känndes bara jobbigare..

så förlåt människor om jag är totalt off,,
det har inte med er att göra..
jag bara orkar inte le mer nu

kanse är dags för ett besök på den berömda toaletten snart...

ig

UUUUUSSSSSSSSCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
vad arg jag blir...
hade utv samtal idag.. så jävla kul att träffa pappi<3
det var fan en månad sen!!!
jag fick typ ig så jag måste gå på studiehjälpen på torsdag -.-
fuuuck it!

mammi blev inte glad... suprise..
medan pappi bara sa att det är ok, jag vet ju vad jag ska göra för att få upp betyget..
jenny är så duktig det klarar hon,, det är jag inte orolig för de minsta..

det visar att Pappi känner mig :)

nu blir de julmyys... japp med glögg och hela faderullan!
ajj lööv it!
åker kanske till pappi i helgen. att ses gjorde ju att man saknar dom där hemma...
så får se hur de blir!! nu ska jag ta den röda fina "varnings lappen" och gåå....
blÄ säger jag.....


lunch för dagen, go i magen

jaaopp sitter i skolan med två monkeyys the bob och the knut
vi har ätit lunch och just nu tror jag att vi alla bara vill go and die i ett litet jävla hörn...
så kan det vara ibland....
hej hopp

RSS 2.0