My time would be wistin'


Så här ser jag ut tänkte jag säga, haha, men vi kan ju lugnt säga att ni vet hur jag ser ut. Dagen har bestått av lika många skratt attacker som i tisdags. Det som gör min skola värd att gå till är mina ypperligt fina vänner! Resten som är så jälva bebisfierat kan lite slänge sig i väggen känner jag. Men anywho. Nu ska jag hunta down telefon numret till tatueraren och försöka boka en tid till mig och brorsan! Taggad till tusen. Tänk att lilla pluttiga fegis Jenny snart ska införskaffa sin andra tatuering. I like it. Det finns inget så hett som tatueringar och peircingar tycker jag! Nej nu ska jag fixa sakerna inför imorgon även om jag egentligen inte fattar ett skit. Sen måste jag hunta down Harmy! Så HarmyHampanHampusHarmu hör av dej till mig när du ser det här!!


It Wasn´t Me

Har ju vart barnvakt idag. Så himla underbart. Den lilla gossen är ett litet paket av ren glädje ungefär. Man känner sig så uppskattad och verkligen behövd. När man hamnar i det där "varför finns jag, vem behöver mig" ska man helt klart vara barnvakt åt nån bebis man gillar. För då inser man ju vad glädje är. Idag har vi gjort följande: Sovit, myst, kollat på barnpogram, lekt och promenerat runt i akalla. Mys på hög nivå. Sen vid halv fem ringde morfar och undrade om vi skulle komma över och äta med honom och Maria. Ingen tvekan om saken, så vi klädde på oss och gick dit. Jag tror morfar var lite trötter för han somnade och jag blev helt plötsligt barnvakt åt båda små kusinerna. haha.

Nyss fick jag ett sms av Zimbawe och Daniel, som föreslog att jag skulle vara barnvakt typ en gång i månaden i ett par timmar så att dom kan ut och äta middag eller gå på bio eller så. Absolut tänkte jag, det låter ju jätte mysigt. Sen sa hon att jag får pengar för det. Känns ju som att stjäla godis från ett barn, TOPPEN. (Hahha nej jag brukar inte stjäla godis från barn, älskar bara de uttrycket). Tänk att käna 500 kr extra varje månad genom att leka med två underbara barn :D? Kan ju inte bli bättre!!

Bilder på mig och Alexander :) från idag!


Slam you body down

Okej people nu behöver jag eran expert hjälp. Jag ska eventuellt på studentskiva snart och givetvis infinner det sig ett tema. Temat är 90tal. Jag tänker givetvis på Aqua och spice girls. Men fan ska jag verkligen klä mig som spice girls. Vi snackar magtröjor och kort kjol. Men eftersom jag inte har världens sexigaste mage tvekar jag ju aningens. Hur sexit är det att ha typ plutmagen ala nessa style liksom? Dessutom har jag numera ärren på magen. Också en jäkligt osexig grej, som jag helst inte gillar att visa..

Så altså vad ska jag ha på mig? För jag är rätt så osäker på hur bra de här kommer sluta. Säg nått typiskt 90tal nu för jag är lost.

Bummed out


Bitchface från mitt håll då. Även om de egentligen inte var meningen. Nu ska jag lägga mig snart. Kikar lite på christine sen blire sängen. Ska ju vara pigg som en ettåring i morgon så de gäller ju att man sover aningens. Natti natti sötnosar.

Everything about you

Folk frågar mig vad säom händer i livet. Men ja, vad händer? Typ inget. Vardagliga saker. Folk fyller år och firas. Det smsas hit och dit men inget seriöst. Det är skola och vardags stuffs hemma. Det är det som händer. Hur trisst är inte det. Alla går på studentskivor och har kul. Jag städar huset och sitter klistrad vid datan. Det är det som händer people! Inte mer än så. I morgon kommer min söta lilla knodd hit och leker med mig. Då ska det bli promenader och gos. Härligt tycker jag. Han kommer vid tio så jag får till och med sovmorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla på the mentalist och smsa med diverse eftersom samtliga fina undviker msn! Hate it!


To you

Miss you Boo.


This free fall

Dagen var en kortis i skolan. Det var prov och sen häng i solen i stortsätt. Iup och sen slutade vi. Duktiga som Tara och Jag är stannade vi lite extra i skolan för att kolla lite saker med lärarna (helt i onödan visade det sig). Sen blev det solna och en glass i solen, ett apoteket besök som resulterade i hudlotion i mitt fejs och sen vidare hem. Sen dess har jag städat non stop och är inte ens klar med ett rum i huset. Äckliga jävla hus asså!
Ikväll blir det att göra klart allt inför NP SvB del 2.

Just nu sprider jag planer i pausandet från städningen. UNDERBART säger jag bara. Dock högst hemligstämplat än så länge. Vill ju inte vara som vissa andra och säga dittan och dattan om de nu inte händer.

So long suckers!

Slå dej fri och gåååå

Nej okej kass uppdatering under helgen men det beror på att jag råkar ha saker att göra. Jag har ett liv med andra ord, tro det eller ej.

Jag har spenderat större delen av helgen i det som är ytterligare ett hem för mig, Haninge. Jag har hängt hos syrran där. På lördagen plockade hon upp mig och andra syrran i hökarängen och så drog vi hem till henne för att börja med middagen. Sen kom även lite annat löst folk, tyyyp köttbullen och fler roliga filurer. Så de vart middag och hela köret med roligt folk och söta barn. Sen på kvällen körde vi Alias och käkade äppelpaj. Ännu senare när alla åkt hem drog jag och syrran med körkort till Statoil för att hyra film! Daniel väntade hemma och var orolig med tanke på att vi två aldrig kommer hem med några bra filmer, men den här gången lyckades vi! Förvåningen var stor på alla håll och kanter kan man säga.

I morse gick vi alla tre, fyra om man räknar med daniel som egentligen var tvingad, upp tidigt. Daniel somnade efter frukost och vi andra körde Zumba. Fyyyfan vad roligt och brutalt jobbigt det var. Det ska införskaffas snarast. Ja vad mer? Åkte hem rätt tidigt idag med tanke på plugg och sånt. Så nu sitter jag och pluggar omvartannat som jag sjunger falskt till en massa bra gamla låtar! Just i detta nu sitter och kör "jag vägrar säga hej först leken" med diverse på msn. Mycket underhållande. Förutom att jag faktiskt vill prata med nissarna som vägrar säga hej, tyyyp.



Livet är en fest


Ja jag har världens sötaste Kusin! Den här lilla ängeln ska jag snart vara barnvakt till. Nu vet jag i alla fall att jag kan muntra upp honom med gurka om han blir lite ledsen! Nutte liksom.♥

Fantasilös eller lösifanta!

Juste! Sen är det ju faktiskt så att jag har en ko. Han är missbildad och heter bosse. När han  muuar (romar heter det va?) så låter det inte muuuuu utan iställer måååååh. Han är jätte söt och brukar sitta och titta på Leila bakar!! Bara så att ni vet mina vänner!! Bosse The Kosse is the shit!! hiho

Okej uppdate: Jag och Charlie har en ko. Inte bara jag. Det var egoistiskt sagt.. Det var ju lite tack vare Charlie som Bosse uppfanns så att säga. Nu ska Charlie putta a banana in his ear! Shuppa!


Happy Face

Tänka sig att dagen jag villa sova mig igenom i morse blev en riktigt riktigt underbar dag! Först var det lite this och lite that i skolan. Sen hem hem hem. Sen in till stan för att träffa Eric, den bästa av dom bästa så att säga. Otroligt mysigt och välbehövligt! Jag minns inte när jag skrattat och vart så glad sist! Sen dumpade han mig för fröken Island och jag hookade upp med tjejerna igen! Hannisen var på jakt efter skor och sen blev det fika.

Senare mötte jag upp syrran för att hjälpa henne att köpa kläder till den härliga greklands resan hon tänker rymma på. Nejdå jag är inte alls avis -.- Hon kom på att vi borde införa en tradition att åka och shoppa en gång i månaden, fattiga jenny protesterar och säger att hon inte har råd, snällasara kommer på att hon givetvis skänker fattigajenny ett plagg varje shopingrunda så länge det är under 300 kr! Nej mina vänner, har jag Världens finaste syster eller vad?!

Nu ska jag leva på mitt lyckorus över att jag fick en bok, asså fy vad jag har blivit töntig förut ville jag inte ens vara i samma rum söm böcker, men idag valde jag en bok istället för kläder. Neard Alert!


Like two Balloons!


I morgon ska jag Äntligen träffa min Eric plutt! Det känns som en välbehövd dejt måste jag säga! Saknar ju min bästaste bästisvän när vi inte ses varje dag längre! Finare & bättre vän finns inte. Det är ett under att han fortfarande gillar mig, med tanke på allt han vet om mig. Haha smöris Jenny. Nej nu hoppas jag bara att det inte regnar i morrn. Nej nu ska jag hitta på nått skoj! hiho. Pussen.


depp mode

Jag orkar inte. Okej! jag orkar verkligen inte alls. Vill gå och lägga mig. Gå i ide liksom. Det kanske är jag som ska haffa den där björngrottan. Ni behöver inte ens lägga en mcfeast där för att locka in mig. Jag går så gärna in frivilligt! För det känns lite som att mitt liv just nu är en björngrotta utan fördeled att faktiskt dö på slutet. Saknar min fina vän Putte också. Skulle verkligen inte sitta fel med kvalitetstid med den sötnöten för det var aldeles för länge sen. Fan asså jag hatar vem jag har blivit. Jag hatar vem jag är. Jag är så äcklig och ytlig och inte värd ett jävla öre. Borde bara gömma mig i ett dike och inse att alla dom jag hånar (äckliga hår bruden och äckliga ögonbryns mannen blandannat) är förmodligen så mycket bättre än mig!! Jag är en sån äcklig vidrig ovärd människa. Asså jag orkar inte... Fuck it.

With just a simple smile


Ska bli jätte roligt att vara barnvakt åt Alexander nästa vecka! Har saknat att få krama och pussa på min lilla bebis!! Jag har saknar det extra mycket nu när allt inte är prima ballerina. Så nu går jag och längtar till onsdag nästa vecka och tycker att den ska närma sig med storm steg!


Save it in a Picture


Jag skulle vilja trycka upp den här bilden på en canavas tavla. Eller framkalla den i ett större format och sen rama in i nån dramatisk ram. Det är verkligen en av mina favorit bilder jag någonsin tagit. Det är alltid så härligt att drömma sig bort i fina foton, men just solnedgångar är som härligast. Vet inte varför. Men jag gillar det extra mycket liksom. Nu ska jag laga lite mat, eller planen är det. Annars blir det lunch på Haga i morrn.


VattentätaPlaner

Jag har just nu den roligaste konversationen med Harmy någonsin! Vi är så smarta, kreativa och onda! Hahaha! Jag kan ju dessverre inte skriva ut våran mäster plan här, då det är vissa ur allmänheten som inte skulle gilla vår humor lika bra! Men jag kan avslöja att vi behöver en björn grotta och en lååång peruk! Asså Harmy! Jag dör! Vi är liksom FÖÖÖÖR bra du och jag! Alldeles fööör bra!
alla behöver en HarMu i sitt liv altså, annars går man miste om så mycket viktig glädje!

Om det inte vore för alla fina och roliga på msn just nu hade jag legat och sovit, men som underbara Harmy säger så är ju sömn rätt överskattat!! Dessutom ska jag inte göra nått vettigt i morgon i skolan så varför lägga sig som en liten tomte liksom!



That's the way the cookie crumbles


Jag vill lägga alla mina känslor i en låda. Tejpa igen lådan. Fästa den på en rymdraket. Och sedan skicka den till månen. Där kan lådan stanna medan alla söta rymdgubbar kan få komma hem safe and sound igen! Så, vem tänker komma till min undersättning med tejp, en låda och en rymdraket?


Put a banana in your ear

Bara för att jag inte vill dela med mig till världen om hur kasst jag mår just nu får folket i stället njuta av ett älskat hatobjekt jag har. Nämligen Charlie. Jag hatar den så mycket att jag faktiskt börjat älska den. Jag är lite så konstig. Som när jag blir så arg jag bara kan, ja då blir jag nästan lite glad.

Här har ni en Charlie the unicorn. Tror det är tvåan.
Hate it Love it.


When I say that I'll do It, I'll do it!

16.57 och jag är nu klar med mitt bidrag till den där tävlingen om fördomar! Yes Im cutting it close! Men jag hann i alla fall! Jag sa ju att jag skulle hinna! Det är rätt svårt att skriva om fördomar tycker jag, för det finns så mycket man kan säga. Men vad egentligen kan jag skriva om, som engagerar mig? Förmodligen inte så mycket. Men. Sen tänkte jag om. För fördomar behöver ju inte bara handla om fördomar mot vart man kommer från, vilken religion man har eller något sånt. Så jag skrev om fördomarna jag mötte på mot mig inom sjukvården. Vi får väl se hur det går. Det känns inte som mitt bästa verk, så man får väl se hur det går. Det är ju en kul grej liksom, oavsätt om man vinner eller inte!

Im just not breathing

Okej depp mode. Det känns som att alla andra peppar livet. Men nej inte jag. Inte tråkiga jävla Jenny som alltid måste vara så jävla trasig. Jag brukar inte vara den personen som vill bryta ett vinnande koncept, men det känns inte som att det här konceptet är okej. Så varför bryts det inte?!? Jag blir så arg och ledsen och så jävla trött på allt. Alla dessa varför. Varför finns det liksom ingen tomte som gillar mig? Varför finns det ingen som kan vara här och trösta mig, hålla om mig tills jag slutar gråta? Vart är min prins charming liksom? Det är ju inte riktigt så att jag har för höga krav, så den ända rimliga anledningen måste ju vara att jag inte är ett kap. De senaste personerna jag har gillat har inte gillat mig och det tycks fortfarande vara på den vägen jag vandrar. Ska det vara så jävla svårt att inte vara ensam. Att istället för att vara en bli två? Liksom snälla. Så jävla tröttsamt när inget går ens väg.

Black and Wight


Jag är lite kär i min syrras kamera. Känner att det är jätte orättvist att hon har en sån fantastiskt bra kamera när min inte alls duger. Dessutom leker min kameras laddare kurragömma med mig. Inte helt okej. MEN jag har ju en snäll syster som gärna lånar ut sin kamera. Så det är ju bra. Jag känner verkligen att det här inlägget är jätte vettigt! Så för att det ska få någon mening passar jag väl på att säga att min storyline grupp är bäst. Jag är med dom sötaste, finaste och snyggaste bland tiorna. Ni tjejer gör storyline värt! Gillar er skarpt alla tre, bara så att ni vet! Puss


Smoking hot

  
 
 
Sex bilder jag gillar starkt. Sex bilder jag har tagit idag. Jag har vart så jävla bitter och eländig hela dagen. Nästan i alla fall. När jag väl kom hem efter en redig promenad runt stan med Yohanna baby kände jag att jag behövde ut och gunga, men framför allt röka. Så jag slog inte mindre än tre flugor i en smäll och körde på rök, gunga och fota! Varför säger jag jämt att jag ska sluta röka egentligen? Asså varför skulle jag sluta röka? Pff dum ide. Nu ska jag vänta på att roliga folk loggar in på msn så de kan underhålla mig!


Tell it through the pictures

I brist på annat läger jag in lite bilder från lovet!

Den sötaste bilden: Jag och min lilla bebis på påskmiddag ett i haninge!


Den mest party bilden: Tänk vilka ideer man får efter aldeles för mycket dricka..


Den Roligaste bilden: HAHAHAH Jiro sleeps with the fishes!


Den gladaste bilden: Min bonus mami och jag på vätö och påskmiddag nummer två.


Och dom här nere är väl dom härligaste bilderna!!





12/4


Igår kan ju ha vart en av de bästa dagarna på lovet! Fan så mysigt jag hade det!!!! Helt fricking underbart! Perfekt vår dag verkligen! Drinkar, musik och najs sällskap! Känns inte alls okej att skolan börjar i morgon. Ännu mindre najs att det är storyline. Jaja jag gör väl som Harmu sa. Man är där och sitter och skrattar för att det är så töntigt den första dagen, sen vill man liksom dö resten av veckan!


Matcho Matcho Man


Äntligen fick jag hänga lite med mina mustach vänner idag!! Fruktansvärt härligt! Haha asså jag älskar den här bilden! Vi ser verkligen nyktra ut tjejer :P! Mina ögon och muscha är fanimej på rymmen! Men jag tror jag var rätt lycklig ändå! haha. Älskar er tjejer, ni är inte så tokiga ni! Tack för idag <3

Tiden den stannar när vi rör vid varaaan!

Vill inte vill inte vill inte ha en Crush på dig! Varför liksom. När vi pratar känns det inte ens som att du är intresserad. Ändå kan jag inte släppa det här. Det är väl kanske därför. Klassiskt Jenny beteende att vilja ha det jag inte kan få. Det har vi ju tydligt fått bevisat här på sista tiden. När folk gör klart för mig att jag inte kan få dom, tex genom att fricking flytta, vill jag verkligen inte släppa taget. Så jävla illa. För nu vet jag inte om jag faktiskt gillar dej eller om jag bara återigen vill ha det jag inte kan få! Det gör det inte bättre att jag tror att du gillar min vän. Det är så typiskt. Åh jag gillar inte det här alls. Tänker på dej. Drömmer om dej. Fantiserar om dej. Jag säger bara T Y P I S K T!


En härlig bild från dagen!

Im mr cool!


ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR!!!! Det firades med drinkar och cigg! Nu är jag hel nöjd och ska röra mig mot stan för att träffa HarMuu och Hannie! Jag lägger problemen på hyllan och hoppas på en Mycket trevlig kväll med damenrna!

Puss


Jag är för snygg för att deppa



SaknarDepparDör

Saknar saknar saknar. Deppar deppar deppa. Dör dör dör. Det är på den vägen jag just nu famlar. Det känns som ett stort jävla mörker. Jag måste vrida tillbaka tiden. MÅSTE tillbaka. Om ändast för ett ögonblick. Jag måste måste måste. Göra om det jag gjorde fel och för en gång skull göra rätt. Jag vill inte att det ska vara såhär. Vill inte. Vägrar. Strejkar. Jag tänker typ höja skatten på det här beteendet så att INGEN gör så här längre. Folk får inte lämna mig såhär. Jag orkar inte. Är det förstått. Det är altså höjd skatt på att vara snordum och lämna mej på ett eller annat sätt. Inget mer dissande. Inget mer vara dålig med att hålla kontakten. Inget mer puckade missförstånd. Inget mer lämna mig.. Okej. För jag behöver er. ALLA er. Det är för många som lämnar och dissar och missförstår och som är snordumma. Jag vill inte sitta i en igloo och inte veta in eller ut. Sluta lita. Sluta tro. Jag klarar inte av det här längre.


Nu blandades alla mina tusen känslor i ett par fjuttiga rader. Inte så logiskt, men det måste lämna mitt abnorma huvud för ett ögonblick. Jag orkar helt enkelt inte. dödödödödö
lämna mej inte....

Rubrik

Så vad har jag haft för mig den senaste tiden? Vi tar det dag för dag tror jag.
I Lördags då. Den dagen var jag jäkligt produktiv. Det var så himla fint väder, så jag och syrran gick en lång promenad. Senare åkte vi till Haninge för påskmiddag. JÄTTE GOTT! Efter middagen var det fika och lalala. Nivet. Senare på kvällen kom mer folk och alkoholen kom fram. Det vart drinkar, charader, osmikrande foton och supar spel. Jätte roligt verkligen. Vi gick och la oss vid 4 tiden. Inte lika party när man var tvungen att gå upp klockan 8 för att åka ut till vätö. Har nog aldrig kännt mig så risig.
Då var det altså söndag. Vi åt frulle på centralen och köpte ofantligt många skräp tidiningar för att sysselsätta oss. Så mötte vi upp familjen i Norrtälje för att raket handla en present. Sen vidare ut till Vätö på en ny påskmiddag och för att fira Farmor. mat mat mat. Bakis bakis bakis.
Måndag. Fikade lite med familjen och sen åkte jag och mina två syskon hem. Först stannade vi på ica och handlade chips och läsk, sen gjorde vi en spelningslista på spotify och körde på en grym road trip. Halvägs hemma blev det donken! Senare på kvällen körde vi singstar hemma hos morbror.

Ja det är väl en rätt kortt samanfattning av de senaste dagarna.

.

Okej förra rubriken då. Jag tar det i ett nytt inälgg så alla ser och hör detta! Hahah "en snabbis på diskbänken" är ett internskämt mellan mig och ett par duds way back på landet. Och jag saknar dom lite. Så därför fick det vara rubriken igrå. Nej nej altså inget snusk här inte!

En snabbis på diskbänken

Ojoj jag är så frekvent på mitt uppdaterande verkligen. Men det händer inte så mkt som är bloggvänligt i alla fall! Så ni går inte miste om något alls! Det roligaste dom senaste dagarna har väl vart att jag och Yohanna, eller okej mest Yohanna, blev typ uppraggad av en liten skitful 95a. Det var ju en party dag ;P

Idag har jag gått och blivit kär i Chicken Joe. Han är min dröm. Han slår ALLA andra vilken dag som helst. Sen att han är teknad från en barnfilm, det är ju bara detaljer. NU ska jag ta och trots min telefon skräck och ringa till min,,, ja vad han nu är. Bye for now suckers. Ja nu kommer jag ju vara lite Awal liksom. I morrn ska jag till Haninge och sen drar jag vidare till Vätö och sen ut till Papi. Så nu får ni snål skallar ta och smsa mig i alla fall så att jag inte avlider av trisstes på landet!

RSS 2.0